brak logo

Polska Woda Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny

Aleksandria

Opinie o Polska Woda Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny

bljdnjdjnd 2014-10-30 12:44:07
NAJGORSZA FIRMA EVER!! LUDZI TRKATUJĄ JAK BYDŁO, BRAK SZACUNKU DO PRACOWNIKA, SZCZEGOLNIE DO PRACOWNIKA Z PRODUKCJI. PRACUJA ZA MINIMALNA STAWKĘ, W HALASIE I BRUDZIE. NIE OBCHODZI ICH ZE TO ZAGRAZA ZDROWIU, NAJWAZNIEJSZA JEST KASA. PRZY CZYM BIURO(usunięte przez administratora) SWINIOPASY OPLYWAJA SIE W KASIE. ZARZAD STANOWIA ZUPELNIE NIEKOMPETENTNE OSOBY BEZ JAKIEJKOLWIEK WIEDZY.

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!!!!!
2
Basia 2014-10-30 17:25:01
Pracowałam w biurze i mam bardzo złe doświadczenia z tą firmą. Większość pracowników to osoby pracujące tam od początku, a pochodzą z Ozorkowa i okolicznych wsi. Jest to jedna wielka klika i towarzystwo wzajemnej adoracji. Teoretycznie każdy trzyma się z każdym, ale tak naprawdę każdy donosi na każdego. Szefostwo to osoby bez jakiejkolwiek wiedzy i kompetencji. Panuje nepotyzm, np zatrudnienie brata głównej księgowej (bez doświadczenia) na zastępcę kierownika. Każdy wciska swoją rodzinę lub przyjaciół (np dyrektorka finansowa zwolniła sekretarkę, która pracowała tam kilka lat i wsadziła na to miejsce swoją przyjaciółkę). Zarobki bardzo niskie, jedynie kierownicy mają całkiem dobrą. Atmosfera panuje tam grobowa, jeden drugiego chce pogrążyć. Ludzie na produkcji są wykorzystywani do granic możliwości za minimum.

Również zdecydowanie nie polecam!!
w przypadku pytań piszcie na: monmonde@interia.pl
3
ktoś 2014-11-01 21:23:03
Potwierdzam w 100% opinię Basi. Też pracowałem tam kilka lat ( na produkcji)i mogę powiedzieć ,że to jedno wielkie bagno bez perspektyw dla tych co się nie podlizują.I nie ma tu znaczenia fakt czy ktoś ma wiedzę, predyspozycje, chęci czy jest ,,myślący" liczą się tylko ,,plecy i strzelanie z ucha". Podwyżki tylo dla wybranych- dla reszty ochłapy na pociechę.TAMTEJSZA tzw ,,ELITA" to siostrzyczki, siostrzeńcy,konkubenci o kwalifikacjach których lepiej nie pisać. Omijajcie ich z daleka!!!
1
jolo 2015-01-05 13:45:54
nie polecam! zwalniaja ludzi po 3 miesiach okresu probnego bez zadnego wytlumaczenia. ludzie laduja na bruku. i tak jak pisali poprzednio, szefostwo to jakas pomylka.


nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie polecam!!!
1
kubus puchatek 2015-04-09 19:44:04
szkoda ze zamkneli serwis praca do kitu.pl bo tam bylo wszystko. zgadzam sie z wszystkimi opiniami; nie ma w tej firmie nic dobrego; zwalniaja ludzi bo dyrektorka od finansow ma taka ohhote...
anonim 2015-05-04 20:25:36
Nie zamknęli pracy do kitu ! Cięgle istnieje i radzę poczytać. Zdecydowanie nie idzicie tam pracować !! ani na produkcję bo wyzysk ani do biura bo mobbing.
jsd 2015-05-05 14:11:01
Nie Pracujcie tam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2015-05-09 12:16:06
zgadzam sie z wszystkimi oponiami to nie firma a kołchoz a ci co rzadza to same matoly wiesniaki sloma im z butow wychdzoi.
ktoś 2015-06-18 09:09:30
Nie polecam pracy w tym zakładzie
Pozdro dla Edyty
trele morele 2015-09-29 08:22:05
Ciężej??- nawet nie wiesz o czym piszesz- widać że za biurkiem siedzisz
Zejdź na dół to się przekonasz w jakim fajnym klimacie musimy pracować- po oddychasz sobie świeżym powietrzem- bo OZON czyści wszystko a najlepiej zejdź jak trwa sanifikacja- raj dla nosa, ale co tam siedem dni wdychania i 2 lub 3 wolne- wypoczniesz
Szkoda że klienci nie wiedzą że woda produkowana jest z dodatkiem
Miło by było jak by się tak jeszcze PIP zainteresował albo sanepid.
2
Arekd 2016-05-11 21:01:57
Polska Woda Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny dostarcza bardzo fajnych emocji, atmosfera jest naprawdę wspaniała, nie ma co się z tym kryć, że w Polska Woda Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny chce się żyć! Serio
Zostaw swoją opinię o Polska Woda Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny - Aleksandria
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Woda Sp. z o.o. Zakład Produkcyjny