Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski

Pracowałeś w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
boczuś - 2013-08-21 19:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sorry , a co do pracy to co z tego, ze zarabiasz w miarę jak [usunięte przez moderatora] od 8 do 12 h ( 11 wycwanili się by ci nie dać drugiej przerwy ) , każdą sobotę i w sezonach ( letnie lub święta ) niedziele. A co do wątku o premii to sorry ale robię ileś lat i dostałam jakąś stówkę raz czy dwa i jak było lecie to więcej. Jeszcze się odezwę > NIE POLECAM TEJ FIRMY <
zdjecie uzytkownika
boczuś - 2013-08-21 19:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mogę się powstrzymać by nie pisać więcej. Na temat tej firmy to bym mogła książkę napisać. Jeszcze coś tak ogólnie to przez tą firmę straciłam zdrowie w sensie psychicznym i fizycznym. A chorowanie nie jest tu mile widziane.Jeśli ma ktoś jakieś pytania to proszę . Ta strona jest dla mnie lekarstwem lepiej się czuje, i bym sobie życzyła by się za tą firmę wzięli bo tu już można mówić o znęcaniu się słownym ........
zdjecie uzytkownika
wanda - 2013-08-27 19:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcała bym sie tam przyjąc do pracy ale napiszcie na jakim dziale jest najlepiej. rozmawiałam z dziewczynami co są na urlopach wychowawczych i polecają boczki i najlepiej zmiane pani [usunięte przez moderatora] mówią ze ta zmiana to super.pracuje sie tam razem a nie tak jak na tej drugiej zmianie krzywo spojrzysz i już kabluja na ciebie na tej zmianie są ruwni i ruwniejsi
zdjecie uzytkownika
xxl - 2013-08-27 22:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem na konfekcji, praca ogólnie jest ok. nie narzekam.
wypłata zawsze na czas przez 2 lata co tam jestem
zdjecie uzytkownika
nowy - 2013-08-28 23:00:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trochę dziwne niektóre wasze opinie -moje podanie leżało od lipca i teraz mam przyjść na rozmowe.
Boczuś ta [usunięte przez moderatora] to twoja przełożona? a na jakim jesteś dziale że masz wypisane takie negatywy ? bo z jednego postu wyczytałem, że na boczkach jest fajna zmiana.Słyszałem też, że faceci to raczej są na innych działach - napiszcie jak to wygląda
Mam nadzieję, że zostanę przyjęty -jakoś nie robią na mnie wielkiego wrażenia te wasze opinie.
Zresztą przecież nikt nikogo nie zmusza do pracy.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2013-08-29 19:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na boczkach jest ciezko ale pracowac trzeba wszedzie polecam zmiane tak jak moja poprzedniczka tej drugiej zmiany nie polecam bo tam kiedys pracowałam . zwolniłam sie bo znalazłam inna prace na tej zmianie nerwowo wysiadziesz nic sam nie mozesz zrobic bo tam oprucz brygadzisty [usunięte przez moderatora] i wszytko donosi tam gdzi nie powinna pozdrawiam dziewczyny ze zmiany [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
h2o - 2013-09-01 21:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w tej firmie dobre pare lat...w kazdej firmie komuś zawsze coś będzie przeszkadzac,jak nie kierownictwo to zarobki.Jak ktoś chce iśc na kawke ,pogadac to takie miejsca nazywają się np.kawiarenki.....tam można siedziec ,gadac....i nie trzeba pracowac.Firma płaci na czas,praca jest fizyczna już z samej nazwy...także jak ktoś chce bąki zbijac to nawet podania niech nie składa bo szkoda nerwów starych pracowników...pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
boczuś - 2013-09-05 11:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę zainteresowanie ta firmą. Ja już tam nie pracuje. pracowałam na konfekcjonowaniu. Praca idzie się przyzwyczaić lecz atmosfera. A co do wyższych wypowiedzi to nie ma co wybierać działu bo i tak wylądujesz tam gdzie ci dyrektor powie. A tak ogólnie to chłopacy mają chyba lepiej. Wydaje mi się, że na konfekcjonowaniu jest najgorzej. Tu najwięcej ingeruje dyrektor no i przydupice jego ( K to imię ona wszędzie się wpierdala, choć rządzi wydawką ). A co do rządzących konfekcjonowaniem to właśnie odchodzi była brygadzistka, a ta co ma zostać to już się jej boją. Tak apropo to brygadzistka była odchodzi bo przejrzała na oczy.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2013-09-13 19:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIBY NIE PRACUJESZ A TAK DUZO WIESZ CO SIE DZIEJE W TEJ FIRMIE. CIEKAWY JESTEM SKAD PRACA JEST CIEZKA ALE MOZNA SIE PRZYZWYCZAIC, KTO CHCE PRACOWAC TO BEDZIE PRACOWAŁ
zdjecie uzytkownika
TP - 2013-12-10 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM [usunięte przez moderatora] MARNE PIENIĄDZE ,A PRZY ROZLICZENIU POTRĄCAJĄ I NIE MAJĄ NIC NA WZGLEDZIE ,ŻE CZŁOWIEK CHAROWAŁ JAK WÓŁ ROBOCZY.
BRAK KOMPETENCJI ZE STRONY PSEUDO KIEROWNJIKA(OD NIEDAWNA DYREKTORKA PRODUKCJI - JAK WYŻEJ PISALI ,ŻLE O FIRMIE PRACOWNICY ZGADZAM SIĘ Z NIMI
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-12-31 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sa tam niszczeni psychicznie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-01-10 20:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszmar... inaczej nie idzie tego nazwać. Tam się nie da pracować... tam Cię wyniszczą psychicznie. Starzy pracownicy traktowani są inaczej, im się pracuje lepiej... dobrze. młodsi nie dadzą sobie rady... psychika im siądzie. Tą firmą powinien zająć się (usunięte przez administratora)...
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2014-02-07 20:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ok jest zapieprz ale ujdzie wszedzie trzeba robic szkoda tylko taka atmosfera do nikogo nie mozna sie odezwac kazdy chodzi tam z mina jak przed scieciem boi sie cos powiedziec (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-04-07 21:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i jak w każdej firmie są dni lepsze i dni gorsze ale Najważniejsze jest to że mam tą pracę, pieniądze zawsze są na czas!!
A wypłata jest indywidualna dla każdego, ile godzin przepracujesz za tyle ci zapłacą.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-05-08 20:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo musisz wybrac wlolne za nadgodziny
zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-07-04 09:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wolne to normalnie firma daje z marszu czy z urlopu wypoczynkowego idzie (co według mnie byłoby chamskim rozwiązaniem)...
zdjecie uzytkownika
boczek 2 - 2014-07-13 21:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kawik, wolne firma daje z marszu nie z urlopu wypoczynkowego. Po prostu zamiast 100-tek za pracę w weekend dostajesz wolne.
zdjecie uzytkownika
XXXXXX - 2014-08-20 17:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHAMSKIE JEST TO ZE MUSISZ PRACOWAC 1O GODZ ALBO WIECEJ A ONI DAJA CI WOLNE JAK IM PASUJE A NIE JAK TOBIE PASUJE MY MUIMY WYBRAC WOLNE ZA NADGODZINY A ZATRUDNIENI PRZEZ AGENCJE PRACY NIE BO ONI PRZYSZLI TU ZAROBIC A MY CHODZIMY DO PRACY BO SIE NUDZIMY W DOMU
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2014-08-30 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niko - 2012-11-07 21:48:31]:
Nie jest latwo w tej firmie oczywiście nie fizycznie bo to można znieść ale traktowanie niektórych brygadzistów zwłaszcza pani b.Ma swoje koleżanki w pracy które w czasie pracy mogą z nią pogaduchy robić;są też takie które muszą zapiepszać i trzecia grupa 2-3 osoby które co by nie zrobiły zawsze są gnębione i wytykane - taka jest moja refleksja.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-08-31 11:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się domyślam to chodzi o b.o. to jest niekompetentna osoba nie jest obiektywna i sprawiedliwa wobec pracowników nie można się jej narazić bo ma się przerąbane na całej linii lepiej się w tedy zwolnić; bo interwencja u dyrektora nic nie daje [przecież jej nie zwolni].
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-02 10:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta pani to nawet fartucha nie ubirze....... bo po co
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-09-05 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy brygadziści pracują uczciwie tylko ona pani b.o. opiepsza się. A tak ogólnie to nie jest żle, pracować trzeba wszędzie, tylko można by było pogonić ludzi ze wschodu bo oni są na dużym luzie tempo pracy u większości bardzo słabe.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-06 16:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale potrafią sie zrelaksowac w inny sposób
zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-09-10 09:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elka Ważne, żeby Twoje własne tempo było na miarę Twoich możliwości i wymagań firmy. Mam wrażenie, że w razie jakichkolwiek premii sprawdzają ogólne tempo więc rzeczywiście można mieć zastrzeżenia do pracy innych, ale nie leży to w naszej (pracowników) gestii, żeby zmienić wolniejsze jednostki. Ktoś z góry musiałby się zainteresować tematem.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-09-20 01:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze tempo ma brygadzistka B.O
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x