Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski

Pracowałeś w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-07-04 09:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wolne to normalnie firma daje z marszu czy z urlopu wypoczynkowego idzie (co według mnie byłoby chamskim rozwiązaniem)...
zdjecie uzytkownika
boczek 2 - 2014-07-13 21:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kawik, wolne firma daje z marszu nie z urlopu wypoczynkowego. Po prostu zamiast 100-tek za pracę w weekend dostajesz wolne.
zdjecie uzytkownika
XXXXXX - 2014-08-20 17:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHAMSKIE JEST TO ZE MUSISZ PRACOWAC 1O GODZ ALBO WIECEJ A ONI DAJA CI WOLNE JAK IM PASUJE A NIE JAK TOBIE PASUJE MY MUIMY WYBRAC WOLNE ZA NADGODZINY A ZATRUDNIENI PRZEZ AGENCJE PRACY NIE BO ONI PRZYSZLI TU ZAROBIC A MY CHODZIMY DO PRACY BO SIE NUDZIMY W DOMU
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2014-08-30 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niko - 2012-11-07 21:48:31]:
Nie jest latwo w tej firmie oczywiście nie fizycznie bo to można znieść ale traktowanie niektórych brygadzistów zwłaszcza pani b.Ma swoje koleżanki w pracy które w czasie pracy mogą z nią pogaduchy robić;są też takie które muszą zapiepszać i trzecia grupa 2-3 osoby które co by nie zrobiły zawsze są gnębione i wytykane - taka jest moja refleksja.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-08-31 11:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak się domyślam to chodzi o b.o. to jest niekompetentna osoba nie jest obiektywna i sprawiedliwa wobec pracowników nie można się jej narazić bo ma się przerąbane na całej linii lepiej się w tedy zwolnić; bo interwencja u dyrektora nic nie daje [przecież jej nie zwolni].
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-02 10:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta pani to nawet fartucha nie ubirze....... bo po co
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-09-05 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy brygadziści pracują uczciwie tylko ona pani b.o. opiepsza się. A tak ogólnie to nie jest żle, pracować trzeba wszędzie, tylko można by było pogonić ludzi ze wschodu bo oni są na dużym luzie tempo pracy u większości bardzo słabe.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-06 16:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale potrafią sie zrelaksowac w inny sposób
zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-09-10 09:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elka Ważne, żeby Twoje własne tempo było na miarę Twoich możliwości i wymagań firmy. Mam wrażenie, że w razie jakichkolwiek premii sprawdzają ogólne tempo więc rzeczywiście można mieć zastrzeżenia do pracy innych, ale nie leży to w naszej (pracowników) gestii, żeby zmienić wolniejsze jednostki. Ktoś z góry musiałby się zainteresować tematem.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-09-20 01:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze tempo ma brygadzistka B.O
zdjecie uzytkownika
boczek - 2014-09-20 22:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy wszyscy narzekacie bo wam się robić nie chce i tyle. a idźcie do innych firm takich to zobaczycie jakie tam jest życie a tu jest miód malina;-) sam o tym wiem. a pani B. to w ogóle nie ma pojęcia o tym zawodzie
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-21 13:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ciezka ale najgorsze jest to jak pani B,O traktuje ludzi sama nie wezmie sie do pracy a poniża innych pracowników ,dlaczego dyrekcja sie tym nie zainteresuje.dziewczyny wysiadają psychicznie.
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-09-27 21:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z TEGO CO PISZECIE TO FIRMA DO NICZEGO LUDZIE DO NICZEGO. BRAK AMBICJI U PRACOWNIKOW PROPONUJĘ WZIĄŚĆ SIĘ ZA SIEBIE I ZMIENIĆ PRACĘ BO TACY LUDZIE NIE POWINNI PRACOWAĆ NA TAKIM STOŁKU.
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO EUROCOMFORTU
SUCHO CIEPŁO I DUŻO PODUSZEK BĘDZIE CIEPŁO MOŻNA SIĘ WYSPAĆ I OGÓLNIE POOPIERD...
zdjecie uzytkownika
Rex - 2014-10-01 01:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że warunki pracy są w zasadzie równe dla wszystkich pracowników. Ilością narzekań raczej nie ma się co przejmować - nasi rodacy zwykle mają okazje do wielu tematów na narzekania. Z tego wniosek, że powodów nie brakuje i w Kaminiarzu, co wydaje się trochę dziwne, bo firma raczej oferuje niezłe warunki.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2014-10-01 11:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rex chyba nie wiesz co piszesz albo nie masz pojecia jak jest w tej firmie teraz.Tak żle jeszcze nie było atmosfera straszna człowiek nie wie kiedy i jak przychodzi do pracy , Za ponadgodziny dawają wolne za byle co upomnienia ludzie z agencji pracy są lepiej traktowani jak inni pracownicy oni upomnien nie dostają i smieją sie z nas że tak szybko zasuwamy przecież mamy płacone na godzine to lepiej wolniej robić i miec z tego kase.A co do brygadzistki B.O.to jest smiechu warte wszyscy brygadzisci pracuja a ta pani poprostu stoi cały dzien poniża dziewczyny i upomnienia daje

zle w tej firmie jeszcze nie było
zdjecie uzytkownika
h2o - 2014-10-02 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również kiedyś pisałam ,że jak na kawke to do kawiarni,ale dziś widzę,że kawke to dziś piją ludzie z Ukrainy,a MY za nich zapierd....a oni się z nas śmieją!!!Nam zabierają premie a oni mogą wszystko!!!Pracowac w nadgodzinach,maja za to zapłacone,bo przecież po to przyjechali!!!a my liczymy od 10 do 10 żeby na zycie nam wystarczyło bo nas się wygania do domu za każde pare nadgodzin!!!!Porażka ludzie!!!!Jak najdalej od chorej firmy,ta firma sprzyja gnębieniu i psychicznie wykańcza!!!!A co do brygadzistów to szkoda się wypowiadac,myszki pod miotłą dyrektorską!!
zdjecie uzytkownika
al - 2014-10-07 23:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
NAJLEPSZA MYSZKA JEST PANI H TA ISTNA MILICJANTKA
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-10-16 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy stabilne warunki wynagrodzenia to znaczy wlone za cieżko wypracowane nadgodziny
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-30 15:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dobrze, jeśli w ogóle jest jakiś porządek zachowany i też ma się kogoś kto sprawuje nad tym wszystkim kontrole taką większą jak np. ta kierowniczka właśnie, na którą tak narzekacie... nie wiem jakie macie umowy, czy to są raczej takie na krótszy czas, na umowę zlecenie wtedy czy o dzieło na przykład?
zdjecie uzytkownika
mitek - 2014-11-07 12:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-01-10 20:59:34]:
SAMI SIĘ PSYCHICZNIE NISZCZYCIE BARANY, BO TROCHĘ POPRACOWAC TRZEBA I TO SIĘ NIE PODOBA !!!!!!!!!TRZEBA W DOMU POŁOŻYĆ SIĘ I LEŻEĆ
zdjecie uzytkownika
R - 2014-11-07 13:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkkkk - 2014-02-07 20:20:17]:
KTOŚ SIĘ ZAJĄŁ WEDLE ŻYCZENIE I NIESTETY DLA CIEBIE NIC NIE ZNALAZŁ FIRMA WZOROWO PROWADZONA. A PŁACA JAK WSZĘDZIE. JEDNAK SĄ STARZY PRACOWNNICY TO TEŻ OCZYMŚ ŚWIADCZY NA KORZYŚĆ FIRMY.JAK SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ TAKIM PATAŁACHOM JAK TY TO KAŻDY ARGUMENT JEST DOBRY. WSPÓŁPRACUJEMY Z NIMI OD LAT I NIE NARZEKAMY
zdjecie uzytkownika
przykład - 2014-11-07 13:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kawik - 2014-09-10 09:53:58]:
ciekawe jaki daj przykłady , robi się ciekawie....
zdjecie uzytkownika
smalczyk - 2014-11-10 12:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE JUŻ DŁUGO W TEJ FIRMIE, JEŚLI SZUKASZ STAŁEJ PRACY JESTEŚ ODPOWIEDZIALNY I SUMIENNY TO PRACA CHOĆ FIZYCZNA I NIE LEKKA JEST OPŁACALNA. SKŁADKI ODPROWADZANE, WYPŁATA NA CZAS NAWET PRZED CZASEM, NA KAŻDE ŚWIĘTA MAŁE UPOMINKI (MOŻNA ZNALEŻĆ ARGUMENT ŻE SĄ FIRMY CO DAJĄ DUŻE BONY, ALE Z DRUGIEJ STRONY SĄ TEŻ TAKIE FIRMY CO NIE DAJĄ NIC WIĘC TRZEBA SIĘ CIESZYĆ Z TEGO CO SIĘ MA). WYMAGANIA ZGODNE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI NO I DOBRZE BO ŻYWNOŚĆ JEST PRODUKOWANA WIĘC PILNUJĄ I WYMAGAJĄ. DYREKTOR NA POZIOMIE I OPIEPRZYĆ POTRAFI I POROZMAWIAĆ Z CZŁOWIEKIEM. Z RESZTĄ FIRMA PROSPERUJE JUŻ TROCHĘ ŁADNYCH LAT NA RYNKU ZARZĄDZANA PRZEZ TĄ SAMĄ OSOBĘ WIĘC MYŚLĘ ŻE TE KOMENTARZE I PLOTKI PISZĄ LUDZIE ZŁOŚLIWI ZAZDROŚNI I BEZMYŚLNI. POZDRAWIAM SERDECZNIE PRACOWNIKÓW TEJ FIRMY Z DYREKTOREM NA CZELE. POWODZENIA I TAK TRZYMAĆ. A ODDOŚNIE ATMOSFERY TO PONOĆ SAMI JĄ TWORZYCIE WIĘC PO CO ZWALAĆ NA INNYCH. ?
zdjecie uzytkownika
yyyyyy - 2014-11-10 17:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nigdy nie bylo tak zle ze za nadgodziny musiales wybrac wolne i o to tu chodzi ze musisz zostac dluzej w pracy a za to ci nie zaplaca i dlatego jest taka atmosfer inni pracuja po 12 godzin jesli to mozna nazwac praca a nie podpieraniem stolow i maja za to zaplacone jesli chodzi o upominki na swieta to szkoda pisac
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-11-16 20:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)pracujesz tam czy ponoc?upominki na święta?paczka bialej kiełbasy.....a cały miesiąc szukają żeby zabrać premię uznaniowa,dyrektor na poziomie hahaha,,,,,,
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-11-16 20:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smalczyk pracujesz tam czy ponoc?upominki na święta?paczka bialej kiełbasy.....a cały miesiąc szukają żeby zabrać premię uznaniowa,dyrektor na poziomie hahaha,,,,,,
zdjecie uzytkownika
ma lpa - 2014-12-11 11:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dyrektor jest w porządku,praca ciężka ale można wytrzymać.Nieprzyjemną atmosferę stwarzają sami pracownicy między sobą.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-18 05:53:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z ostatnim zdaniem. Ludzie ogarnijcie się nie donoście z wypiekami na twarzach na kolegę koleżanką dyrektorowi , POWIEDŻCIE BEZPOSREDNIO TO OSOBIE ZAINTERESOWANEJ JAK ZLEKCEWAŻY SPRAWĘ TO CO INNEGO. DYREKTOR POWINIEN DOWIEDZIEĆ SIĘ W OSTATECZNOŚCI. Miłej pracy wam i sobie życzę.
zdjecie uzytkownika
TURBO - 2015-01-29 09:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okropna firma! nie wiaem jak jest obecnie ale przez wiele lat firma opierał się tylko na wyzyskaniu ludzi na maxa, nie szanują ich ( nie wiem jak jest po wprowadzeniu procedur antydyskryminacyjnych i antymobingowych 23.09.2013r) , płacili śmieszne pieniądze, nie warto, życzę firmie upadłości i właścicielą żeby sami musieli tak ciężko pracować.
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-02-08 16:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
KADRA KIEROWNICZA WYCHODZI Z ZAŁOŻENIA, ŻE IM BARDZIEJ ZESTRESUJE PRACOWNIKA TYM LEPIEJ BĘDZIE PRACOWAŁ,PODEJŻEWAM, ŻE TO BARDZIEJ NA NICH DZIAŁA CZUJĄ SIĘ LEPSI I WSZECHWŁADNI, PRACOWNIKOWI NIE WOLNO NIC,A IM DUŻO RZECZY UCHODZI. TURBO CO TY PISZESZ O ANTYMOBINGU NAJLEPSZA W MOBINGU JEST B.O.DOPROWADZA PRACOWNIKA DO GRANIC WYTRZYMALOŚCI JAK SIE NA KOGOŚ UPRZE ,PRAWDOPODOBNIE TAK SIE DOWARTOŚCIOWUJE, BO JAKO PRACOWNIK CHODZIŁA I SKARŻYŁA NA KIEROWNICTWO .
zdjecie uzytkownika
maska - 2015-02-22 14:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
z niej jest taka słodka trucizna,ma gatką
ę i zawsze co by nie zrobiła zawsze się obroni i w razie czego zwali na innych.
zdjecie uzytkownika
małpa - 2015-02-23 23:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiesz ze najlepsza obroną jest atak.
zdjecie uzytkownika
Bujta - 2015-02-26 03:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O ile zakład ten nie prowadzi niejasnej działalności pod tytułem mycie mięsa, które już dawno powinno być na zakładzie -to nie ma dramatu, ale generalnie jeżeli kiedykolwiek się zdarzy taka sytuacja to świątek, piątek, niedziela dzwonię do mediów aby pokazać jaka jest prawda / matka nie przyjęła tego zbyt optymistycznie.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-03-25 03:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Troche niepokojące jest to co piszecie, ale jak mniemam to podejrzenia jakis niezadowolonych klientów, a nie wiadomości od pracowników. To zresztą, że mięso jest myte wcale nie oznacza, że było stare. Napiszcie lepiej jakie warunki proponuje kaminiarz na produkcji. Macie umowy o prace, czy jednak zlecenie?
zdjecie uzytkownika
Lobik - 2015-04-11 04:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ale jakby nie było mycię mięsa raczej do codzienności nie należy. No ale nie wiem może po prostu ten zakład mięsny ma jakieś swoje tajne sposoby przygotowywania ?
zdjecie uzytkownika
cos ktos - 2015-04-26 15:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja sie ciesze bo nie ma jakiejs paniusi chlopicy co kapowala aby sie komus przypodobac lub z innego wiadomego powodu byle jak najdluzej na urlopie
zdjecie uzytkownika
panna jasia - 2015-08-19 18:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapewne na większość tych oskarżeń nie macie żadnych dowodów i ich konstruktywnie obronić w żaden sposób., tylko oskarżenia i teorie spiskowe wam w głowie. a do dorobty się weźcie. ja wiem żew może producent boczku to nie jest odpowiednio wielka kariera. ja natomiast sądzę że w mięsie i wędlinach kariera jest mozliwa
zdjecie uzytkownika
Madonna - 2015-08-20 00:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałam wszystkie wasze opinie, te pozytywne jak i negatywne. Znam wiele odpowiedzi na zarzuty, które tutaj wypisujecie! Np: dla czego, Pani brygadzistka nie robi nic, a wręcz przeciwnie wyżywa się na Bogu ducha winnych młodych dziewczynach. I nikt i nic Jej nie ruszy?1?? Ponieważ jest kobietą dyrektora Tomasza P. Korzystając z okazji oczywiście serdecznie pozdrawiam.
Reasumując, też coś mogę dodać ponieważ byłam w strukturach tej firmy. Jest jak jest lepiej nie będzie... Zawsze mogą Was zastąpić Ukraińcy :p
zdjecie uzytkownika
Natka - 2015-09-18 23:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Madonna szkoda, że odniosłaś się jedynie do jednego komentarza czy tam wypowiedzi. Skoro znasz stuktury w tym zakładzie, to może mogłabyś napisać nieco więcej informacji na temat pracy tam. Czy poza układzikami i znajomościami coś się tam liczy, bo po komentarzach aż strach się bać tych zażyłości w firmie
zdjecie uzytkownika
młoda dziewczyna - 2015-11-01 21:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madonna - 2015-08-20 00:37:24]:
ciekawe jakie młode dziewczyny?pracuje tam i nic takiego nie ma miejsca. żal mi takich ludzi którzy szukają wad u innych i wypisują takie historie.a jeszcze ciekawsze to że te rzekome młode dziewczyny nie uskarżają się, nie szukają pomocy w rozwiązaniu problemu wyżywania się na nich. zastanówcie się co piszecie w imieniu innych którzy nie istnieją. może czas się zabrać za anonimowe wpisy. podpowiem tej pani.
zdjecie uzytkownika
młoda - 2015-11-01 21:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młoda dziewczyna - 2015-11-01 21:27:12]:
bać to się możesz takich ludzi jak madonna, pomyśl co by o tobie napisała jeśli byś była jej kierownikiem a zakładam że nie jesteś złym sflustrowanym człowiekiem jak ona, nawet w niku widać jej zakompleksienie "Madonna" dobre co? spokojnie możesz aplikować. firma dobrze płaci,jak widać rozwija się no i masz okazje poznać struktury firmy. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-11-01 21:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XYZ - 2015-02-08 16:45:06]:
każdy ma prawo otworzyć własną firmę i płacić ludziom dużo więcej. powodzenia.
krytykowanie to wychodzi takim nieudaczniką ale żeby w życiu coś stworzyć to już nie ten poziom dla ciebie.
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-11-02 00:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja też szukam pracy i jakoś mi wiek nieszczególnie przeszkadza. Tak samo widze, że tutaj spokojnie można zarobić wiecej niż te 3000 zł tylko trzeba chcieć. Oczywiście z pełnego eteu sprzedawcy miesa się tego nie zarobi dlatego moje koleżanki biorą nagdoziny i wtedy ładna pensja już wychodzi jednak.
zdjecie uzytkownika
domino - 2015-11-03 05:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madonna - 2015-08-20 00:37:24]:
jak widać takie negatywne opinie piszą ludzie na l-4 od psychiatryka, nieroby i spiskowcy.są pewne służby zgłoście się do nich, albo do macierewicza on też ma takie wizje i schizy.. Nikomu w Polsce nigdy nie zapłacono za nic nie robienie i znęcanie się. znam ową panią i oprócz niej nikogo młodego nie widziałem, zarobić naprawdę idzie w tej firmie jak się chce i angażuje. żal że powstają takie portale.
zdjecie uzytkownika
mięta - 2015-11-03 16:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Madonna rece opadaja na takich ludzi jak Ty skoro bylas w strukturach firmy to powinnas sie powstrzymac od takich komentarzy ..Kazdy Twoj nastepny pracodawca powinien zwrocic wage na Twoj sposob bycia i niepochlebne komentarze na temat poprzedniego parcodawcy powinnas sie generalnie powstrzymac od tego poniewaz swiadczy to jedynie o Twoim niskim poziomie intelektualnym skoro tylko na wymyslanie bajek Cie stac .... Co do firmy jesli ktos jest zainteresowany to oczywiscie mozna zarobic ale tak jak w kazdej pracy trzeba pracowac .Co do owej brygadzistki ktora wyzywa sie na mlodych dziewczynach to wiekszej bzdury nie czytalam . Brygadzistka jest wymagajaca kiedy tego potrzeba( ciekawe Madonna jak Ty bys dala rade majac tyle działow i obowiazkow na glowie ) ale tez potrafi udzielic dobrej rady czy poszukac rozwiazania kiedy masz problem .Niejednokrotnie sama staje przy maszynach i pomaga pracownikom . Reasumujac praca jak kazda trzeba pracowac i mozna zarobic tylko trzeba chciec dostajesz normalna umowe bez sciemy , wyplata zawsze jest na czas to bardzo duza zaleta bo w dzisiejszych czasach ciezko jest na rynku pracy .Swoja droga ten portal powinien byc po to aby sie dowiedziec czegos o warunkach pracy a wiekszosc wpisow to plucie jadem przez ludzi ktorzy odeszli z pracy bo cos poszlo nie po ich mysli .
zdjecie uzytkownika
domino - 2015-11-03 18:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Madonna - 2015-08-20 00:37:24]:
jak widać takie negatywne opinie piszą ludzie na l-4 od psychiatryka, nieroby i spiskowcy.są pewne służby zgłoście się do nich, albo do macierewicza on też ma takie wizje i schizy.. Nikomu w Polsce nigdy nie zapłacono za nic nie robienie i znęcanie się. znam ową panią i oprócz niej nikogo młodego nie widziałem, zarobić naprawdę idzie w tej firmie jak się chce i angażuje. żal że powstają takie portale.
zdjecie uzytkownika
pipi - 2015-11-07 17:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natka - 2015-09-18 23:58:50]:
tej pani to niektórzy pracę zawdzięczają,nie ma bardziej zorganizowanej i pomocnej osoby w tej firmie.pracowałam tam dość długo i tylko ktoś kto się obijał i nie miał ochoty pracować tylko przepękać 8h mógł takie bzdury napisać. to jest portal o firmie czy o pisaniu bajek przez ludzi z niespełnionymi aspiracjami i ambicjami ?
zdjecie uzytkownika
Zozoz - 2015-12-03 14:40:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@domino no właśnie dobrze mówisz, wiadomo że zawsze ktoś jest niezadowolony i tacy mają najwięcej czasu żeby siedziec i pluć, podczas gdy ludzie normalnie sobie pracują i jakoś dają radę, zwłaszcza że słyszałem, że idzie podwyżka, potwierdzisz?
zdjecie uzytkownika
jarek k - 2016-01-30 12:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zozoz - 2015-12-03 14:40:08]:
potwierdzam. dobre pensje, nadgodziny można na życzenie dorobić, bo głównie uk pracują więcej niż 8h, są atrakcyjne premie za zaangażowanie. Na pewno bzdury wypisują o kierownictwie. rzeczywiście zgadzam się że to ściemniacze na l-4 od psychiatry z niezaspokojonymi ambicjami mogą wypisywać takie bzdury. zobaczcie jaki brak zgodności najpierw pani Karolina, potem niby B O a na końcu żona dyrektora. ZAINTERESOWANYCH ZAPRASZAM NIC NIE BOLI SPRÓBOWAĆ , PRZEKONACIE SIĘ ŻE WARTO
zdjecie uzytkownika
BIK - 2016-02-05 21:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMĘ TWORZĄ LUDZIE ,KTÓRZY W NIEJ PRACUJĄ I TO OD WAS ZALEŻY JAK W NIEJ BĘDZIE .PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE I NIE JEST AŻ TAK ZLE POZDRAWIAM PRACOWNIKÓW. ALE TYCH CO PRACUJĄ BEZ PANI B.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert