Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski

Pracowałeś w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
TP - 2013-12-10 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE POLECAM [usunięte przez moderatora] MARNE PIENIĄDZE ,A PRZY ROZLICZENIU POTRĄCAJĄ I NIE MAJĄ NIC NA WZGLEDZIE ,ŻE CZŁOWIEK CHAROWAŁ JAK WÓŁ ROBOCZY.
BRAK KOMPETENCJI ZE STRONY PSEUDO KIEROWNJIKA(OD NIEDAWNA DYREKTORKA PRODUKCJI - JAK WYŻEJ PISALI ,ŻLE O FIRMIE PRACOWNICY ZGADZAM SIĘ Z NIMI
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2013-12-31 18:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie sa tam niszczeni psychicznie
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-01-10 20:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszmar... inaczej nie idzie tego nazwać. Tam się nie da pracować... tam Cię wyniszczą psychicznie. Starzy pracownicy traktowani są inaczej, im się pracuje lepiej... dobrze. młodsi nie dadzą sobie rady... psychika im siądzie. Tą firmą powinien zająć się (usunięte przez administratora)...
zdjecie uzytkownika
kkkkk - 2014-02-07 20:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ok jest zapieprz ale ujdzie wszedzie trzeba robic szkoda tylko taka atmosfera do nikogo nie mozna sie odezwac kazdy chodzi tam z mina jak przed scieciem boi sie cos powiedziec (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-04-07 21:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam pracuje i jak w każdej firmie są dni lepsze i dni gorsze ale Najważniejsze jest to że mam tą pracę, pieniądze zawsze są na czas!!
A wypłata jest indywidualna dla każdego, ile godzin przepracujesz za tyle ci zapłacą.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-05-08 20:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
albo musisz wybrac wlolne za nadgodziny
zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-07-04 09:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wolne to normalnie firma daje z marszu czy z urlopu wypoczynkowego idzie (co według mnie byłoby chamskim rozwiązaniem)...
zdjecie uzytkownika
boczek 2 - 2014-07-13 21:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kawik, wolne firma daje z marszu nie z urlopu wypoczynkowego. Po prostu zamiast 100-tek za pracę w weekend dostajesz wolne.
zdjecie uzytkownika
XXXXXX - 2014-08-20 17:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHAMSKIE JEST TO ZE MUSISZ PRACOWAC 1O GODZ ALBO WIECEJ A ONI DAJA CI WOLNE JAK IM PASUJE A NIE JAK TOBIE PASUJE MY MUIMY WYBRAC WOLNE ZA NADGODZINY A ZATRUDNIENI PRZEZ AGENCJE PRACY NIE BO ONI PRZYSZLI TU ZAROBIC A MY CHODZIMY DO PRACY BO SIE NUDZIMY W DOMU
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2014-08-30 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niko - 2012-11-07 21:48:31]:
Nie jest latwo w tej firmie oczywiście nie fizycznie bo to można znieść ale traktowanie niektórych brygadzistów zwłaszcza pani b.Ma swoje koleżanki w pracy które w czasie pracy mogą z nią pogaduchy robić;są też takie które muszą zapiepszać i trzecia grupa 2-3 osoby które co by nie zrobiły zawsze są gnębione i wytykane - taka jest moja refleksja.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-08-31 11:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się domyślam to chodzi o b.o. to jest niekompetentna osoba nie jest obiektywna i sprawiedliwa wobec pracowników nie można się jej narazić bo ma się przerąbane na całej linii lepiej się w tedy zwolnić; bo interwencja u dyrektora nic nie daje [przecież jej nie zwolni].
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-02 10:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta pani to nawet fartucha nie ubirze....... bo po co
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-09-05 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy brygadziści pracują uczciwie tylko ona pani b.o. opiepsza się. A tak ogólnie to nie jest żle, pracować trzeba wszędzie, tylko można by było pogonić ludzi ze wschodu bo oni są na dużym luzie tempo pracy u większości bardzo słabe.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-06 16:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale potrafią sie zrelaksowac w inny sposób
zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-09-10 09:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elka Ważne, żeby Twoje własne tempo było na miarę Twoich możliwości i wymagań firmy. Mam wrażenie, że w razie jakichkolwiek premii sprawdzają ogólne tempo więc rzeczywiście można mieć zastrzeżenia do pracy innych, ale nie leży to w naszej (pracowników) gestii, żeby zmienić wolniejsze jednostki. Ktoś z góry musiałby się zainteresować tematem.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-09-20 01:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze tempo ma brygadzistka B.O
zdjecie uzytkownika
boczek - 2014-09-20 22:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy wszyscy narzekacie bo wam się robić nie chce i tyle. a idźcie do innych firm takich to zobaczycie jakie tam jest życie a tu jest miód malina;-) sam o tym wiem. a pani B. to w ogóle nie ma pojęcia o tym zawodzie
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-21 13:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ciezka ale najgorsze jest to jak pani B,O traktuje ludzi sama nie wezmie sie do pracy a poniża innych pracowników ,dlaczego dyrekcja sie tym nie zainteresuje.dziewczyny wysiadają psychicznie.
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-09-27 21:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z TEGO CO PISZECIE TO FIRMA DO NICZEGO LUDZIE DO NICZEGO. BRAK AMBICJI U PRACOWNIKOW PROPONUJĘ WZIĄŚĆ SIĘ ZA SIEBIE I ZMIENIĆ PRACĘ BO TACY LUDZIE NIE POWINNI PRACOWAĆ NA TAKIM STOŁKU.
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO EUROCOMFORTU
SUCHO CIEPŁO I DUŻO PODUSZEK BĘDZIE CIEPŁO MOŻNA SIĘ WYSPAĆ I OGÓLNIE POOPIERD...
zdjecie uzytkownika
Rex - 2014-10-01 01:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że warunki pracy są w zasadzie równe dla wszystkich pracowników. Ilością narzekań raczej nie ma się co przejmować - nasi rodacy zwykle mają okazje do wielu tematów na narzekania. Z tego wniosek, że powodów nie brakuje i w Kaminiarzu, co wydaje się trochę dziwne, bo firma raczej oferuje niezłe warunki.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2014-10-01 11:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rex chyba nie wiesz co piszesz albo nie masz pojecia jak jest w tej firmie teraz.Tak żle jeszcze nie było atmosfera straszna człowiek nie wie kiedy i jak przychodzi do pracy , Za ponadgodziny dawają wolne za byle co upomnienia ludzie z agencji pracy są lepiej traktowani jak inni pracownicy oni upomnien nie dostają i smieją sie z nas że tak szybko zasuwamy przecież mamy płacone na godzine to lepiej wolniej robić i miec z tego kase.A co do brygadzistki B.O.to jest smiechu warte wszyscy brygadzisci pracuja a ta pani poprostu stoi cały dzien poniża dziewczyny i upomnienia daje

zle w tej firmie jeszcze nie było
zdjecie uzytkownika
h2o - 2014-10-02 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również kiedyś pisałam ,że jak na kawke to do kawiarni,ale dziś widzę,że kawke to dziś piją ludzie z Ukrainy,a MY za nich zapierd....a oni się z nas śmieją!!!Nam zabierają premie a oni mogą wszystko!!!Pracowac w nadgodzinach,maja za to zapłacone,bo przecież po to przyjechali!!!a my liczymy od 10 do 10 żeby na zycie nam wystarczyło bo nas się wygania do domu za każde pare nadgodzin!!!!Porażka ludzie!!!!Jak najdalej od chorej firmy,ta firma sprzyja gnębieniu i psychicznie wykańcza!!!!A co do brygadzistów to szkoda się wypowiadac,myszki pod miotłą dyrektorską!!
zdjecie uzytkownika
al - 2014-10-07 23:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZA MYSZKA JEST PANI H TA ISTNA MILICJANTKA
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-10-16 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy stabilne warunki wynagrodzenia to znaczy wlone za cieżko wypracowane nadgodziny
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-30 15:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dobrze, jeśli w ogóle jest jakiś porządek zachowany i też ma się kogoś kto sprawuje nad tym wszystkim kontrole taką większą jak np. ta kierowniczka właśnie, na którą tak narzekacie... nie wiem jakie macie umowy, czy to są raczej takie na krótszy czas, na umowę zlecenie wtedy czy o dzieło na przykład?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x