Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski

Pracowałeś w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
boczek 2 - 2014-07-13 21:15:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kawik, wolne firma daje z marszu nie z urlopu wypoczynkowego. Po prostu zamiast 100-tek za pracę w weekend dostajesz wolne.
zdjecie uzytkownika
XXXXXX - 2014-08-20 17:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHAMSKIE JEST TO ZE MUSISZ PRACOWAC 1O GODZ ALBO WIECEJ A ONI DAJA CI WOLNE JAK IM PASUJE A NIE JAK TOBIE PASUJE MY MUIMY WYBRAC WOLNE ZA NADGODZINY A ZATRUDNIENI PRZEZ AGENCJE PRACY NIE BO ONI PRZYSZLI TU ZAROBIC A MY CHODZIMY DO PRACY BO SIE NUDZIMY W DOMU
zdjecie uzytkownika
Ruda - 2014-08-30 19:09:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niko - 2012-11-07 21:48:31]:
Nie jest latwo w tej firmie oczywiście nie fizycznie bo to można znieść ale traktowanie niektórych brygadzistów zwłaszcza pani b.Ma swoje koleżanki w pracy które w czasie pracy mogą z nią pogaduchy robić;są też takie które muszą zapiepszać i trzecia grupa 2-3 osoby które co by nie zrobiły zawsze są gnębione i wytykane - taka jest moja refleksja.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-08-31 11:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak się domyślam to chodzi o b.o. to jest niekompetentna osoba nie jest obiektywna i sprawiedliwa wobec pracowników nie można się jej narazić bo ma się przerąbane na całej linii lepiej się w tedy zwolnić; bo interwencja u dyrektora nic nie daje [przecież jej nie zwolni].
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-02 10:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta pani to nawet fartucha nie ubirze....... bo po co
zdjecie uzytkownika
elka - 2014-09-05 21:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy brygadziści pracują uczciwie tylko ona pani b.o. opiepsza się. A tak ogólnie to nie jest żle, pracować trzeba wszędzie, tylko można by było pogonić ludzi ze wschodu bo oni są na dużym luzie tempo pracy u większości bardzo słabe.
zdjecie uzytkownika
xx - 2014-09-06 16:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale potrafią sie zrelaksowac w inny sposób
zdjecie uzytkownika
Kawik - 2014-09-10 09:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@elka Ważne, żeby Twoje własne tempo było na miarę Twoich możliwości i wymagań firmy. Mam wrażenie, że w razie jakichkolwiek premii sprawdzają ogólne tempo więc rzeczywiście można mieć zastrzeżenia do pracy innych, ale nie leży to w naszej (pracowników) gestii, żeby zmienić wolniejsze jednostki. Ktoś z góry musiałby się zainteresować tematem.
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-09-20 01:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze tempo ma brygadzistka B.O
zdjecie uzytkownika
boczek - 2014-09-20 22:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wy wszyscy narzekacie bo wam się robić nie chce i tyle. a idźcie do innych firm takich to zobaczycie jakie tam jest życie a tu jest miód malina;-) sam o tym wiem. a pani B. to w ogóle nie ma pojęcia o tym zawodzie
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-09-21 13:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ciezka ale najgorsze jest to jak pani B,O traktuje ludzi sama nie wezmie sie do pracy a poniża innych pracowników ,dlaczego dyrekcja sie tym nie zainteresuje.dziewczyny wysiadają psychicznie.
zdjecie uzytkownika
AGA - 2014-09-27 21:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z TEGO CO PISZECIE TO FIRMA DO NICZEGO LUDZIE DO NICZEGO. BRAK AMBICJI U PRACOWNIKOW PROPONUJĘ WZIĄŚĆ SIĘ ZA SIEBIE I ZMIENIĆ PRACĘ BO TACY LUDZIE NIE POWINNI PRACOWAĆ NA TAKIM STOŁKU.
POZDRAWIAM I ZAPRASZAM DO EUROCOMFORTU
SUCHO CIEPŁO I DUŻO PODUSZEK BĘDZIE CIEPŁO MOŻNA SIĘ WYSPAĆ I OGÓLNIE POOPIERD...
zdjecie uzytkownika
Rex - 2014-10-01 01:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że warunki pracy są w zasadzie równe dla wszystkich pracowników. Ilością narzekań raczej nie ma się co przejmować - nasi rodacy zwykle mają okazje do wielu tematów na narzekania. Z tego wniosek, że powodów nie brakuje i w Kaminiarzu, co wydaje się trochę dziwne, bo firma raczej oferuje niezłe warunki.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2014-10-01 11:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rex chyba nie wiesz co piszesz albo nie masz pojecia jak jest w tej firmie teraz.Tak żle jeszcze nie było atmosfera straszna człowiek nie wie kiedy i jak przychodzi do pracy , Za ponadgodziny dawają wolne za byle co upomnienia ludzie z agencji pracy są lepiej traktowani jak inni pracownicy oni upomnien nie dostają i smieją sie z nas że tak szybko zasuwamy przecież mamy płacone na godzine to lepiej wolniej robić i miec z tego kase.A co do brygadzistki B.O.to jest smiechu warte wszyscy brygadzisci pracuja a ta pani poprostu stoi cały dzien poniża dziewczyny i upomnienia daje

zle w tej firmie jeszcze nie było
zdjecie uzytkownika
h2o - 2014-10-02 19:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również kiedyś pisałam ,że jak na kawke to do kawiarni,ale dziś widzę,że kawke to dziś piją ludzie z Ukrainy,a MY za nich zapierd....a oni się z nas śmieją!!!Nam zabierają premie a oni mogą wszystko!!!Pracowac w nadgodzinach,maja za to zapłacone,bo przecież po to przyjechali!!!a my liczymy od 10 do 10 żeby na zycie nam wystarczyło bo nas się wygania do domu za każde pare nadgodzin!!!!Porażka ludzie!!!!Jak najdalej od chorej firmy,ta firma sprzyja gnębieniu i psychicznie wykańcza!!!!A co do brygadzistów to szkoda się wypowiadac,myszki pod miotłą dyrektorską!!
zdjecie uzytkownika
al - 2014-10-07 23:27:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NAJLEPSZA MYSZKA JEST PANI H TA ISTNA MILICJANTKA
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-10-16 20:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy stabilne warunki wynagrodzenia to znaczy wlone za cieżko wypracowane nadgodziny
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-10-30 15:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to chyba dobrze, jeśli w ogóle jest jakiś porządek zachowany i też ma się kogoś kto sprawuje nad tym wszystkim kontrole taką większą jak np. ta kierowniczka właśnie, na którą tak narzekacie... nie wiem jakie macie umowy, czy to są raczej takie na krótszy czas, na umowę zlecenie wtedy czy o dzieło na przykład?
zdjecie uzytkownika
mitek - 2014-11-07 12:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2014-01-10 20:59:34]:
SAMI SIĘ PSYCHICZNIE NISZCZYCIE BARANY, BO TROCHĘ POPRACOWAC TRZEBA I TO SIĘ NIE PODOBA !!!!!!!!!TRZEBA W DOMU POŁOŻYĆ SIĘ I LEŻEĆ
zdjecie uzytkownika
R - 2014-11-07 13:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kkkkk - 2014-02-07 20:20:17]:
KTOŚ SIĘ ZAJĄŁ WEDLE ŻYCZENIE I NIESTETY DLA CIEBIE NIC NIE ZNALAZŁ FIRMA WZOROWO PROWADZONA. A PŁACA JAK WSZĘDZIE. JEDNAK SĄ STARZY PRACOWNNICY TO TEŻ OCZYMŚ ŚWIADCZY NA KORZYŚĆ FIRMY.JAK SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ TAKIM PATAŁACHOM JAK TY TO KAŻDY ARGUMENT JEST DOBRY. WSPÓŁPRACUJEMY Z NIMI OD LAT I NIE NARZEKAMY
zdjecie uzytkownika
przykład - 2014-11-07 13:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kawik - 2014-09-10 09:53:58]:
ciekawe jaki daj przykłady , robi się ciekawie....
zdjecie uzytkownika
smalczyk - 2014-11-10 12:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACUJE JUŻ DŁUGO W TEJ FIRMIE, JEŚLI SZUKASZ STAŁEJ PRACY JESTEŚ ODPOWIEDZIALNY I SUMIENNY TO PRACA CHOĆ FIZYCZNA I NIE LEKKA JEST OPŁACALNA. SKŁADKI ODPROWADZANE, WYPŁATA NA CZAS NAWET PRZED CZASEM, NA KAŻDE ŚWIĘTA MAŁE UPOMINKI (MOŻNA ZNALEŻĆ ARGUMENT ŻE SĄ FIRMY CO DAJĄ DUŻE BONY, ALE Z DRUGIEJ STRONY SĄ TEŻ TAKIE FIRMY CO NIE DAJĄ NIC WIĘC TRZEBA SIĘ CIESZYĆ Z TEGO CO SIĘ MA). WYMAGANIA ZGODNE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI NO I DOBRZE BO ŻYWNOŚĆ JEST PRODUKOWANA WIĘC PILNUJĄ I WYMAGAJĄ. DYREKTOR NA POZIOMIE I OPIEPRZYĆ POTRAFI I POROZMAWIAĆ Z CZŁOWIEKIEM. Z RESZTĄ FIRMA PROSPERUJE JUŻ TROCHĘ ŁADNYCH LAT NA RYNKU ZARZĄDZANA PRZEZ TĄ SAMĄ OSOBĘ WIĘC MYŚLĘ ŻE TE KOMENTARZE I PLOTKI PISZĄ LUDZIE ZŁOŚLIWI ZAZDROŚNI I BEZMYŚLNI. POZDRAWIAM SERDECZNIE PRACOWNIKÓW TEJ FIRMY Z DYREKTOREM NA CZELE. POWODZENIA I TAK TRZYMAĆ. A ODDOŚNIE ATMOSFERY TO PONOĆ SAMI JĄ TWORZYCIE WIĘC PO CO ZWALAĆ NA INNYCH. ?
zdjecie uzytkownika
yyyyyy - 2014-11-10 17:55:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nigdy nie bylo tak zle ze za nadgodziny musiales wybrac wolne i o to tu chodzi ze musisz zostac dluzej w pracy a za to ci nie zaplaca i dlatego jest taka atmosfer inni pracuja po 12 godzin jesli to mozna nazwac praca a nie podpieraniem stolow i maja za to zaplacone jesli chodzi o upominki na swieta to szkoda pisac
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-11-16 20:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)pracujesz tam czy ponoc?upominki na święta?paczka bialej kiełbasy.....a cały miesiąc szukają żeby zabrać premię uznaniowa,dyrektor na poziomie hahaha,,,,,,
zdjecie uzytkownika
yyyy - 2014-11-16 20:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smalczyk pracujesz tam czy ponoc?upominki na święta?paczka bialej kiełbasy.....a cały miesiąc szukają żeby zabrać premię uznaniowa,dyrektor na poziomie hahaha,,,,,,
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaminiarz Sp.j. Zakład Mięsno-Wędliniarski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x