brak logo

Agile Bemanning AS

norwegia

Opinie o Agile Bemanning AS

leon0909 2015-05-11 08:09:00
Nigdy nie pracujcie w tej firmie bo ma b.złą i negatywną opinię w całym Bergen.
Wysyłają nowych pracowników do pracy w używanej odzieży roboczej po kimś,a potem są w tej pracy problemy.
Poza tym nie dają normalnych warunków mieszkaniowych i traktują pracowników jak murzynów i nie płacą do końca za wszystko bo oszukują na godzinach pracy,opłatach za mieszkanie,postojowym,oraz innych dodatkach które należą się pracownikom.Na początku jest wszystko dobrze a kiedy pracownik ma wolne to nawet nie odbierają telefonów od pracownika;dlaczego?-bo on w tym momencie nie przynosi żadnych dochodów dla firmy.
10
donosiciel 2015-08-07 19:49:17
wystrzegajcie się tej firmy. nie płacą na czas i nigdy nie wypłacają całych pieniędzy, i zawsze móiwą że księgowy się pomylił, firma jednym słowem prowadzona przez polaczka co lubi kłamać i okradać. nawet ubrania i buty do pracy dają zniszczone po innych pracownikach mówiąc że tak jest lepiej bo widać że gdzieś już pracowałeś. jeszcze nie było miesiąca żeby mi się nie zgadzało kilka tysięcy na koncie. ale na szczęście już nie pracuję tam od kilku miesięcy. pan wojtek o. jest wyjątkowym kłamcą i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
7
edw 2015-08-25 17:43:24
Firma ta, to najgorsze co może cię spotkać w Norwegii. Nigdy nie płaci na czas a najgorsze, że nikt jeszcze nie dostał całej wypłaty w terminie. Koelś, który to "prowadzi" nie ma zielonego pojęcia o budowlance, jego jedynym atutem jest to, że zna norweski. Oszust i notoryczny kłamca. Wystrzegajcie się jak diabeł święconej wody.
6
Andrzej 2015-10-16 21:12:09
Pracowalem w tej firmie tragedia oszust Wojtek wole jesc chleb ze smalcem niż tam pracować tragedia najgorsza wfirma z całej Norwegii.Przestrzegam lepiej zostać w Polsce niż tam jechac
5
hatersgonnahate 2015-11-11 19:33:09
Witam, ja pracowalem w AGILE przez kilka miesiecy i zawsze mialem pieniadze na czas, platne dojazdowki, ubrania dostalem nowe, narzedzia i sprzet zawsze dostarczane na czas jak byly potrzebne. Nie wiem skad te opinie sie wziely ale kompletnie nie mam powodu do jakichkolwiek narzekan, poznalem kilku "niezadowolonych" i to na ogol byly typowe polaczki ktorym sie wydaje ze sa super fachowcami a tulaja sie od agencji do agencji i wszedzie im zle, i w kazdej kolejnej narzekaja na pozostale...jak dla mnie wszystko ok ! polecam !
1
rob 2015-11-19 08:57:22
Niestety potwierdzam wcześniejsze negatywne opinie. wystarczy popatrzeć na osoby z agile pracujące na budowie i porównać je z innymi bemaninngami. wyglądają jak obdartusy. porażka. no cóż. wygląd pracownika świadczy tylko o jego szefie, tak zewnętrzny jak i wewnętrzny. wiele się słyszało. brak ubrań, kontaktu z pracownikiem, brak szacunku, ociupianie na godziny...dużo tego, za dużo na nie.
3
mg 2015-11-19 09:38:48
Niestety również nie mam pozytywnej opinii. Wprawdzie wypłata była na czas i zgdzały się mojemu partnerowi godziny to cała reszta złych opinii się zgadza. Najgorsze jest brak kontaktu z pracownikiem. Szczytem szczęścia było porozmawianie z pracodawcą. Nieraz odpisuje na smsy ale nie zawsze. Trzeba pilnować spraw urzędowych. Kontrakt do ręki na początku bo potem go nie zobaczycie. Mój partner zatrudnił się tam przez wspólnego znajomego więc nie miał żadnych podejrzeń i tu był błąd. W Norwegii praca przeważnie jest legalna więc nie denerwował się że nie otrzymał kontraktu od razu bo niby pracodawca nie miał czasu.. po sześciu tygodniach praca się skończyła i nie było żadnej nowej oferty a że mieszkał w pokoju w czteropokojowym mieszkaniu służbowym AGILE które było wynajęte też bez żadnej umowy na okres pracy to poinformował pracodawcę o wyjeździe do Polski. Bez gwarancji dalszego zatrudnienia nie stać nas było na opłacanie mieszkania. Wypłata za jeden miesiąc była ok i na czas z potrąceniem kosztu wynajmu a za niespełna dwa tygodnia następnego miesiąca z poślizgiem już kiedy był w Polsce.. z potrąceniem za mieszkanie za cały miesiąc...Ponieważ nie taka była umowa ustna a pracodawca przestał odpowiadać na jakikolwiek kontakt napisaliśmy maila z prośbą o wysłanie kontraktu którego do tej pory nie mamy. Mieliśmy prawnika który chciał nam pomóc w odzyskaniu 5tys koron za to mieszkanie ale chciał mieć kontrakt. Ten kontrakt pan W. wiózł sześć tygodni kiedy byliśmy w Norwegii i nie dowiózł.. umówił się nawet w dzień wylotu do Polski osobiście ale jakoś coś mu wypadło i do spotkania nie doszło.. może nasza głupota ale po prostu piszę.. może komuś się przyda nauka na naszym błędzie.
5
MANIEK2898 2015-12-02 23:34:59
Panowie potwierdzam wasze negatywne opinie na temat Agile Bemanning AS jest to najgorsza agencja bemaningowa w norwegii niedosc ze oferuja kiepskie warunki mieszkaniowe,to jeszcze prubuja wciskac uzywane rzeczy robocze pozatym potwierdzam wszystkie negatywne opinie moich kolegów wymienione powyzej dodatkowo dorzuce iz Wojtek O reprezentujacy ta firme to mega szuja i oszust nie ma pojecia do jakiej pracy was wysle i jak długo tam zagoscicie
ten człowiek nie ma pojecia o niczym a zwłaszcza jesli chodzi o wszelkie prace budowlane ,dlatego odradzam i oszczegam przed współpraca z Agile Bemanning AS.Pozdrawiam
6
janek2898 2015-12-02 23:42:00
Uwaga malarze na prace w Agile Bemanning AS nie pracujcie dla tej firmy ja tam pracowałem tragedia obraz nedzy i rozpaczy oraz nie kompetencji ze strony tej firmy poteierdzam wszystkie negatywne opinie na temat tej firmy zamieszczone powyzej oraz oszczegam przed panem Wojtkiem.O TO WIELKI OSZUST !!!!!!
6
gosciu 2016-01-29 21:26:13
Ta firma to jakaś jedna wielka pomyłka. Przez telefon mydlą oczy ile to mają projektów, na ile lat pracy, a po przyjeździe dowiaduje się po tygodniu, że nie ma jej w ogóle. Agile bierze udział tylko w małych zleceniach, które trwają max. 1-2 tyg. Do większych projektów nie są brani pod uwagę, ponieważ mają fatalną renomę w całym Bergen. Nikt nie chce u nich pracować i każdy od nich ucieka. O pracy dowiadujesz się z dnia na dzień SMS po 22-23. W ogóle nie dbają o to, czy i jak trafisz na miejsce docelowe. Kontaktu z nimi nie ma absolutnie żadnego, ponieważ nie odbierają telefonów a na SMS odpisują po kilku dniach. Ogólnie odradzam i przestrzegam przed podjęciem pracy w tej firmie, ponieważ na 10 osób, 8 wraca po miesiącu, albo przechodzi do innych firm.
3
Ewa 2016-02-03 19:37:15
Proszę o pomoc, chciałabym zweryfikować opinie na temat firmy Agile Bemanning. Zaproponowano mi pracę w formie rekrutera do tej firmy, ale po przeczytaniu tak wielu negatywnych opinii nie wiem czy się zdecyduję. Jestem uczciwą osobą i nie chciałabym naciągać nikogo na pracę, której nie ma.
picolo 2016-02-14 19:52:43
Firma tragedia. Wojciecha O. znam z poprzedniej firmy Clockwork i mam o nim oraz o stylu traktowania pracowników bardzo złą opinię. Znam wielu chłopaków co przeszli z nim do Agile i niestety w większości są to osoby zawiedzione i oszukane. Brak wypłat na czas, czasami brak pracy, wysokie opłaty za mieszkanie, opłaty za zaliczki i kupa innych problemów. Kolega ściągnął 2 kuzynów, a po przyjeździe okazało się, że projekt nie wypalił Panu O. i tak zakończyli karierę w Norwegii.
Tak więc wszystkim chcącym podjąć pracę w Agile doradzam dużą ostrożność, sama ilość negatywnych wpisów mówi za siebie.
solo 2016-02-15 10:28:44
Zgadzam sie 100 % ze to wielki oszust,na kazdym pracowniku zarabia,przy wyplacie nie zgadza sie wiekszosci pracownikom wyplata,potem tlumaczenia ze ksiegowy sie niby pomylil(jesli ktos w ogole zauwazyl ze zaszla pomylka) pobiera pieniadze za zaliczki czego nie powinien robic!!!!!Prawie nigdy nie odbiera telefonow od pracownikow.
4
solo 2016-02-16 23:07:04
Wojciech!!???heh nikt inny nie pisze pozytywnie o tej niby firmie!!!!!zaplac ludzia za urlopy,postojowe,piecdziesiatki co dany Pracodawca podpisuje,a ty ich nie uznajesz!!a w prawie pracy jest zupelnie inaczej!!!!!!!!!!Nad toba sa urzednicy ktorzy chetnie sie tym zajma.Arbedstylsynet napewno sie tym zainteresuje!Dokumenty w toku!!!!!!!!!!!!!!
2
Jacek 2016-02-16 23:16:28
To jest prawda!!!!!!!!! Tez zostałem przez niego oszukany!!!!! Jak dzwoniłem to nigdy nie odbierał, ale jak on coś chciał zawsze musiałeś byc mobilny nawet po 24:00 jak cie wysyłał do pracy następnego dnia a o tym wcześniej nie wiedziałeś. zawsze kłamie a nawet gubi sie we własnych kłamstwach i najlepiej mieć wszystko na papierze albo elektronicznie!!!!!!!!!!!! ale nie za dzień albo dwa ale odrazu!!!!!!!!!! bo później może was w. y. r. u. c. h. a ć
4
Jacek 2016-02-16 23:26:21
Kto to pisał????? Patrycja? Maciek? wojtek? zatrudnienie jest na prawach norweskich ŚMIECH I ŻAL!!!!!! ale ty CIEPŁY wojtku sprzedal bys wlana Matke aby na tym zarobic!!!!!!!!!!!!
2
zdziwiony 2016-02-17 18:57:18
cześć wszystkim i nie wiem jak wy do życia podchodzicie ale to jest trochę dziwne jak się nie pilnuje własnego tyłka to tak jest że jest się wykorzystanym! Pracuje już trochę czasu w agile i wszystkiego pilnuje i mam kontakt cały czas, opdragi na wysłanie sms-a są, ciuchy dostałem nowe trochę wysiłku od siebie jak ktoś myśli że pchając się do pracy której się nie potrafi to raz a po drugie myślący tylko o kokosach to tak jest że zawsze będzie źle a najważniejsze trzeba wiedzieć co się chce od życia a nie tylko daj i daj, tracicie prace z własnej woli bo mówicie że potraficie a w prawdzie nic nie umiecie już z wieloma pracowałem i jakoś ja jestem wynajęty do jednej firmy a już ze mna pracuje 5 osoba i też zaraz poleci bo też nie potrafi tylko robić lenie za was!!!!Nie powiem jest parę wad ale da się to załatwić a nie tylko narzekać to jest NORWEGIA to Państwo policyjne!!!! wszystko musi być zgodnie z prawem, pracuje od dwóch lat w norwegii i nigdy jeszcze źle niemiałem(pilnując wszystkiego masz wszystko!)
Solo 2016-02-18 22:52:28
Zdziwiony!!!naucz się pisać! Bo piszesz bez ładu i składu!!zacznij używać znaków interpunkcyjnych! !taki fachowiec jak ty to skarb pewnie dla firmy
1
zdziwiony 2016-02-23 19:46:50
dzieńdobry wszystkim jestem z powrotem i przepraszam że pana "Solo" obraziłem moją pisownią ale jestem człowiekiem po zawodówce który potrafi młotek trzymać w ręku a nie jak domyślam się pan po politologii który myśli że na budowie poprawnym używaniem języka polskiego podbije plac budowy oczywiście poza granicami polski podkreślić to trzeba który pracy szuka po budowie więc powiem że są takie kobiety które też bardzo dobrze językiem władają i możesz się nad tym zastanowić (znajomość poprawności używania języka)
1
Not solo 2016-02-23 22:53:44
Wojtek ja wiem !nie uchronisz się tego wszystkiego.! 2 WYPADKI W CIAGU TYGODNIA!!!!!nie zamieciesz tego pod dywan!!!ZROBIĘ WSZYSTKO BYŚ BEKNOŁ !!!!
3
Nie jesteśmy sami 2016-02-23 23:05:31
Firma agile jest pod znakiem zapytania?wszyscy za jednego i wszyscy przeciwko tej chorej agile .!!!!!ł!!!!mogłeś płacić za WSZYSTKO co się pracownika należy .
3
Midas 2016-04-05 10:43:29
Za pokój kasują po 6,000 nok ,za tyle kasy można śmiało wynająć sobie mieszkanko w Bergen.Żenada
1
krysiek 2016-04-10 16:32:11
pracowalem dla agile. opdragi powinni dawac przed rozpoczeciem pracy a nie dawali w ogole a to tak jakbys pracowal na czarno/nie powinienes wchodzic na plac na budowy. wyplaty dostawalem na czas. wojtek generalnie to polski cwaniak ktory nauczyl sie norweskiego i na tym jedzie. wywalili go z adeco wywalili go z clockworka za przekrety a teraz jedzie w agile.
3
Romek 2016-04-23 08:34:32
Nie dostaniesz zapłaty za nadgodziny(nawet jeśli na budowie Foreman Ci podpisze), zawsze jest problem ze zwrotem pieniędzy za dojazdy, pracując na budowie jako jedyny nie masz aktualnego Oppdragu(nie wiem dlaczego w Agile to taki problem) zapomnij o jakiejkolwiek pomocy przy załatwianiu formalności na miejscu, pamiętaj nikt tu Ci nie pomorze, Wojtek zazwyczaj nie odbiera telefonu nie licz na niego, musisz podpisać umowę w której w przypadku odejścia z pracy potrąci Ci się z wypłaty np: 5000nok za ciuchy, 8000nok za odejście przed 8 miesiącami, przyjeżdżając po raz pierwszy pamiętaj, że w drugim miesiącu potrącą Ci dwukrotną kwotę za mieszkanie tak by opłata pokrywała 1 mięs na przód np 8200nok( mocno się zdziwisz jak zobaczysz to na lonslipie), i to wszytko zapłacisz jeżeli będziesz miał cały czas pracę, (co w Agile nie jest takie pewne) w przeciwnym razie wpadasz w spiralę długów. Pokój wynajmą Ci za 5500nok do 6000nok, warunki różne możesz trafić do chlewu, a możesz trafić na normalne warunki, nie wiem od czego to zależy. Ogólnie to decyzja o przyjeździe tylko dla ludzi dobrze zabezpieczonych o mocnych charakterach, realnie pierwsze pieniądze zaoszczędzisz po ok 3+4 mięs. Pod warunkiem że cały czas zasuwasz ok 200 godz.
7
Mark 2016-05-11 15:33:36
Jak wszędzie za Granicą Polak Polaka w dupe charata najgorzej to pracować pod Polakiem i z Polakami a inne narodowości się szanują byłem we wszystkich krajach w Europie i tak jest, takim jesteśmy poje.. narodem.
2
nowy 2016-05-17 13:55:49
Moim obowiązkiem poinformowanie jest przyszłych pracowników tej niby firmy, nigdy do tej firmy ,oszuści i kłamcy żadnego szacunku o wszystko trzeba się prosić nie polecam .
5
sandal 2016-05-27 12:47:41
Witajcie a ktos zna P.Macieja bo chce mnie zganac do NO.i teraz rodzi sie pytanie czy to tez jest kolejny POLSKI SFANIAK ???
Dajcie cyne pozdro.
Koscierzyna 2016-06-19 18:35:59
Oszusci praca na sezon a w zimie siedzenie w domu i potroncanie za mieszkanie
2
W.D. 2016-07-20 21:58:59
A tanie sa jak bramki po 45 koroni czasem trzeba dwie takie przekroczyć w jedna strone do pracy a gdzie paliwo,pani jak sie cos nalezy to nie chce tego dostac?
1
Marooo 2016-07-28 13:23:31
Nie no to jest jedna wielka poraszka wielki szef Wojtus lata nawciagany co przy kazdej okazji nie wie jusz sam co gada i co sie dzieje a najlepiej bawi sie zawsze na imprezach firmowych i czestuje pracownikow w ogole sie z tym nie kryje koles oderwany od rzeczywistosci. Na starcie poznalem z 15 osob ktorym wisi pieniadze za dojazdy, swieta itd. sam zmienia timelisty nawet te podpisane przez majstra i wyplaca mniej niz sie nalezy....kwestia czasu az mu sie dobiora do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak nie za przekrety to za wciaganie tego gowna dziwie sie ze sobie tak na to pozwala przy pracownikach ja na szczescie szybko ucieklem do innej agencji to co sie tu dzieje to jakis kosmos. NIE POLECAM !
8
cinek 2016-08-09 10:40:03
Prawda nie w tej firmie a wojtek to bym juz nawet klamce obrazil
Martinez 2016-08-19 18:41:44
Nie długo podam Wam adres na Youtube, zobaczycie w jakich warunkach mieszkałem przez pół roku pracując dla agille
nik 2016-09-26 18:11:34
To czemu nie robisz bez pośrednio cwaniaku za 220nok.
2
wolny 2016-10-11 17:54:12
Witam przyszłych pracowników tej niby firmy Norweskiej i UWAGA !!! pracowałem dla nich i to była wielka pomyłka wolę suchy chleb jeść bez smalcu jak dla nich pracować ktoś napisał e to firma Norweska i warunki muszą być Norweskie pracowałem to wiem jak Wojtek przestrzega tych praw nie miałem nigdy wypłaty normalnie zawsze coś było nie tak jak trzeba o wszystko trzeba się upominać potrafią za chorobowe nie płacić a dojazdówki do pracy zapomni ,tak e przestrzegam przyszłych pracowników a pracownikom współczuje .
5
kama 2016-10-12 22:10:07
moze zle trafiles, moze pracownicy ktorzy z toba pracowlai tez nie zrobili na tobie wrazenia, ale tak to ejst jak sie pracuje u polaka za granicą
1
welder 2016-11-01 10:30:38
witam,,,cieszy mnie to ze sa takie miejsca ze mozna przeczytac opinie o pracodawcach.ja chcialem jechac do pracy do agilli ale po tym co tu czytam juz mi sie odechcialo.i za chwile pisze meila ze nie chce jechac do nich..niech moje papiery wyzuca i nie zawracaja mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
wolny 2016-11-01 17:25:49
Welder bardzo dobrze postąpiłeś cieszy mnie to że ludzie czytają opinie o pracodawcach ja znalazłem tę stronę troche za późno i teraz żałuje że za czołem pracę dla nich ale już z nimi skończyłem i teraz pracuje bezpośrednio u Norwega i mam spokój nie muszę się o nic upominać ,a ten wojtek to największy oszust na ziemi niech powie dlaczego go wyrzucili z adeco i cloka baran i nierób .
2
wyzwolonyniewolnik:-)) 2016-11-08 14:01:33
Ku przestrodze dorzucę coś od siebie. Też miałem "przyjemność pracować " dla tego palanta, ale już wiem, że to był czas stracony a zdrowia i nerwów w tym czasie ile zjadłem to szkoda gadać. Jednym słowem Rodacy!!! jak zaproponują wam pracę w tym czymś zwanym Agile, to szybko kończcie dyskusje, , bo uwierzcie komuś kto miał z tym tworem o imieniu Wojtek Osmański do czynienia. To coś ciężko nazwać pracodawcą, a nawet człowiekiem, bo dorabiać się czyjąś krzywdą , to już uwłacza człowiekowi. Pracujesz po 10 godzin, masz je potwierdzone podpisem majstra, a ten tylko czeka, żeby cie okroić na godzinach , na dojazdach, na czym tylko się da i w żywe oczy się wypiera, że firma nie płaci...o ironio!. Tak jak ktoś wyżej napisał on jakby miał na tym interes, sprzedałby swoją matkę, żonę, czy dzieciaki. Kłamca, cwaniak totalne dno, który myśli, że wszystko mu się uda. Przykro mi Wojtusiu, ale twój czas takich praktyk dobiega końca. Zbyt dużo instytucji ma cię pod lupą. Ludzka krzywda odbije ci się czkawką. Nie z takimi rekinami sobie poradzono, a ty jesteś tylko maleńką płotką. Jak widziałem rozgoryczenie ludzi , z którymi pracowałem, jak większości z nich coś ukradłeś, to wstyd mi za ciebie, że jesteś Polakiem. Współczuję ci tylko , życząc wszystkiego najgorszego! Twój były , a już wyzwolony pracownik W.
6
Tragedia 2016-11-17 14:12:49
Pracowałem dla tego gnoja przez pół roku i najgorszemu wrogowi bym nie polecił tej firmy. Cóż wiele pisać , wszystkie negatywne opinie powyżej są w 100% prawda. Jeśli masz zamiar podjąć prace w tej agencji po przeczytaniu tych komentarzy to uwierz mi ze ty wrócisz. Pozdrawiam vqurwiony Góral.
3
Popek monster 2016-11-29 15:12:18
Mam wyjechać z tej firmy i nie wiem co mam zrobić ktoś pomoże lub coś napisze na temat tej firmy czy pośrednika czekam pozdrawiam
już wolny 2016-11-29 19:56:18
Witaj,jeśli mam coś Ci doradzić to przeczytaj uważnie jeszcze raz opinie powyżej. To powinno dać Ci odpowiedź.One nie są wyssane z palca, to czysta prawda. Powiem krótko, ta niby firma ma już ewidentny koniec. Tam nikt nie chce robić, każdy kto tylko mógł już zmienił bemanning, a za takie zagrywki jakie robi wojtuś(to ten co się robi szefem) to nie dostanie już wkrótce zleceń od Norków, bo skoro oni płacą dla niego, to też chcą aby to było przekazane pracownikom za ich pracę, a nie okrajane jak się da.W tym względzie Norwedzy są uczciwi. Decyzja należy do ciebie, ale życzę mimo wszystko powodzenia. Moja sugestia jest taka, że spróbuj znaleźć innego pośrednika, bo tam szkoda zdrowia. On tylko czeka na kolejne naiwne owieczki z Polski, bo z nich w końcu leci kasiorka. Pozdrawiam
1
Popek monster 2016-12-05 15:28:23
Dzięki za odpowiedź zdziwiło mnie to że jakiś Kamil który mnie chciał zatrudnić nie chciał mi dać numeru telefonu do jakiegoś kolegi który tam niby sam pracuje chciałem się sam dowiedzieć jak tam jest a jeszcze pytanko czym zajmuje się ta firma bo ja miałem jechać jako blacharz
wolny 2016-12-05 20:56:45
Kamil to jest od zaopatrzenia i nie wiem dlaczego nie chciał dać tego numeru ponieważ rozmawiałem z nim i on raz powiedział mi żebym nie słuchał szefostwa ,a co do pracy jako blacharz to teraz jest tyle ofert że ja odmówiłem chyba z 5-ęć potrzebują do Adecco ,Clok Work ,Skutewiken ,personal Expert,pro puro ,tak że jest w czym wybierać jeżeli masz pojęcie i znasz się na robocie to bez problemu znajdziesz pracę ja pracowałem jako blacharz dla agile i nigdy więcej nie chcę słyszeć o nich wolę chyba wyemigrować do KOREI PÓŁNOCNEJ ,ale znalazłem pracę bezpośrednio i zajęło mi to dwa dni tak że życzę powodzenia tylko nie dla agile.
już wolny 2016-12-06 18:48:01
Ta niby firma wynajmuje różnych budowlańców (malarzy glazurników zbrojarzy blacharzy elektryków monterów e.t.c), zaś ten Kamil to taki przyd...sek Wojtka co gra i śpiewa jak mu Wojtuś karze. Od nich nawet nie warto brać jakichkolwiek kontaktów, bo logiczne, że jeśli dadzą, to tylko takie, co będą dla nich korzystne, więc to mija się z celem. A jak tam jest, to jeszcze raz odsyłam do lektury powyżej. Daj znać co dalej. Pozdrawiam.
1
Popek monster 2016-12-07 21:49:15
Panowie dziękuję za odpis ja podziękowałem im bo nie poraz pierwszy raz jechałem na kontrakt i warto jest poczytać i posłuchać ludzi co tam robili tak ze jeszcze raz dziękuję pozdrawiam i będę szukać dalej
Zostaw swoją opinię o Agile Bemanning AS - norwegia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agile Bemanning AS