logo Geoplan Sp. z o.o. Wydawnictwo Kartograficzne

Geoplan Sp. z o.o. Wydawnictwo Kartograficzne

Bielsko-Biała

Opinie o Geoplan Sp. z o.o. Wydawnictwo Kartograficzne

anonim 2011-02-07 09:10:39
A czy to są imieniny u cioci(usunięte przez administratora) że jest miło i fajnie?! Strasznie infantylna wypowiedź, obawiam się że praca i płaca też na tym poziomie.Chyba sami piszą sobie te opinie.
lolo 2011-06-22 11:40:24
"Jest całkiem fajna i miła". Bu ha ha ha ha.... Prawie spadłem z krzesła :) :) :)
niunia 2011-10-11 12:10:34
nie polecam... dadzą umowę o dzieło,potem zlecenie po czym Cię zwolnią nie wiadomo dlaczego szkoda czasu żeby zaraz znowu być bez pracy lepiej od razu szukać innej nikt nawet nie potrafi zauważyć że się starasz
facebook 2012-09-30 23:33:13
Byłem,widziałem i odszedłem - bez zalu.
Szkoda kasy - własnej!!!!!!!!!!!! na Ta FIRMĘ.
A Colcenter - pozal sie Panie Boze
praca_przedstawiciel@o2.pl 2013-08-01 16:52:08
Poszukujemy przedstawicieli z tej firmy (usunięte przez administratora)
praca 2013-09-09 15:15:05
Zatrudnię handlowców z tej firmy (usunięte przez administratora)
2
Nikt 2014-01-10 10:50:45
Chyba CallCenter, nie dziwne że Ci nie wyszło :)
1
Miku 2014-11-16 19:18:32
Mają ciekawy system prowizyjny, natomiast nalatać się trzeba i nie jest to praca dla każdego. Akwizycja reklam to nie jest łatwa sprawa, a poza tym konkurencja spora.
miku 2014-12-16 10:25:52
handlowiec
trent 2015-01-20 00:50:10
jeśli tak teoretycznie Twoim zdaniem wygląda praca na stanowisku przedstawiciela handlowego to chyba jeszcze tej pracy nie zacząłeś. Gdyby to była praca dla wybitnych ludzi to przedstawicieli handlowych w tym kraju nie byłoby tak wielu. Praca nie jest tak skomplikowana jak ją niektórzy opisują... sorry
zawiedziony 2015-02-02 00:59:30
Jeśli tak płacą jak naciągają klientów to życzę dużych zarobków.
Firma wykonuje usługę reklamową na mapach regionalnych po 2 latach od podpisania umowy z klientem /który zdążył już zapomnieć o usłudze/,w tym czasie także zmienił adres firmy.Fakturę i późniejsze wezwanie do zapłaty oraz wezwanie sądowe wysłali nie wiadomo gdzie /nie ma potwierdzenia odbioru/ i to ma być uczciwa firma? PORAŻKA Naciągacze i tyle. Nie dajcie się nabrać ani na usługę, ani na pracę w tej pożal się Boże firmie.Jak traktują klientów tak i pracowników.Jeśli już czytajcie dokładnie umowy,które nie zawierają terminów wykonania usługi przez co można w taki jak wyżej opisany sposób wyłudzać pieniądze.Jeżeli ktoś z was został też tak potraktowany opisujcie swoje doświadczenia z tą firma.
pracownik 2015-03-27 18:55:41
Widze że ciągle padają pytania "ile ma handlowiec na ręke" - otóż ani złotówki, tz. podstawa 0, ile sprzedaż tyle masz. Od każdej umowy masz 10,8% ale musisz zapłacić sobie zus, paliwo, telefon oraz podatek dochodowy. Jeżeli jesteś dobrym handlowcem to wyciągnąć możesz nawet 6-8 tys miesięcznie a jak sobie nie radzisz to masz straty.
johnny 22 2015-04-28 20:28:22
Mam ofertę pracy od nich i od Big Form. Czy ktoś w temacie może podpowiedzieć, która z firm jest bardziej wiarygodna, wypłacalna i bardziej dochodowa dla PH?
Pracownik 2015-05-08 16:28:50
Zdecydowanie więcej zarobisz w geoplanie o ile umiesz coś "wcisnąć" ludziom.
gebels 2015-05-19 14:11:24
zmiany,zmiany,zmiany....
3
pracownik2 2015-05-26 18:49:14
Chciałbym poznać tego pracownika - współpracownika! Osoba zatrudniona wiedziałaby, że poza 10,8% jest 1000zł miesięcznej podstawy, co tydzień są premie od 250zł do 1000zł tygodniowo + 8% do 10% od całego obiektu na zakończenie sprzedaży. Tylko fakt, trzeba pracować ciężko. Wtedy są wyniki i to świetne. Nic za darmo.
Pracownik2 2015-05-26 18:52:00
Nie musisz nic wciskać, a wręcz nie powinieneś. Wciskając masz klienta tylko na jeden raz. Sprzedając uczciwie dobry produkt, jakim bez wątpienia są usługi Geoplanu, masz klienta na kolejne edycje.
Zenek Bąbalina 2015-06-05 14:45:49
Od kiedy jest 1000 podstawy??
Zenek B 2015-09-21 09:52:53
Jak tysiąc podstawy jak w ogłoszeniu jest, że to działalność gospodarcza . .
zawilka 2015-09-21 17:19:35
Witam, powyższa opinia jest nieprawdziwa, ponieważ firma Geoplan poszukuje pracowników na różne stanowiska, w całej Polsce. I tak w Bielsku, w siedzibie firmy na ul. Cieszyńskiej 434 szukamy osoby do działu Call Center. Ponadto poszukujemy Przedstawicieli Handlowych do sprzedaży powierzchni reklamowych w województwach: śląskim, dolnośląskim, wielkopolskim, świętokrzyskim, kujawsko-pomorskim i pomorskim (praca w oparciu o umowę agencyjną, własna działalność gospodarcza). Następnie w związku z wprowadzaniem nowych produktów firmy, jakimi są aplikacje mobilne 2GO! Kraków, 2GO! Bielsko-Biała, 2GO! Szczecin oraz 2GO! Wrocław chętnie zatrudnimy osoby z tych miast do pozyskiwania klientów i sprzedaży ogłoszeń reklamowych (praca w oparciu o umowę zlecenie). Wszelkie informacje i szczegóły dotyczące stanowisk można uzyskać w siedzibie firmy, na stronie internetowej www.geoplan.net.pl i pod numerem telefonu: 668884525. Pozdrawiam i zachęcam do współpracy.
Zenek B 2015-09-27 09:45:00
Czy ktoś mi w końcu konkretnie odpowie o co chodzi z tym 1000 pln podstawy?
Pracownik 2015-10-02 20:00:06
Pracuję w Geoplanie już kilkanaście lat. Jak to na własnej działalności były wzloty i upadki. Praca jest ciężka - wymaga dużej wytrwałości, samodyscypliny i odporności na stres związany z pracą z klientem. Trzeba nabrać doświadczenia w tej pracy i nie jest to jak ktoś napisał "trzeba umieć wcisnąć kit". Tutaj żeby sprzedawać musisz być po prostu handlowcem: elastycznym, szybko reagującym, dysponującym wiedzą i predyspozycjami do tej pracy. Jednak jest to jedyna w tej branży firma w której nie ma najmniejszego problemu z płatnościami. Ktoś pytał o zarobki. Powiem tak - są bardzo zróżnicowane: od 2 do 9 tys w zależności od wielkości sprzedaży. 20% ze sprzedaży jest od razu co tydzień wypłacane, na koniec sprzedaży danej mapy premie, w międzyczasie jak ktoś dobrze sprzedaje kolejne bonusy. Praca nie łatwa, ale wpływy na konto rekompensują wysiłek.
Pele 2015-12-13 19:49:38
Może jakiś :pracownik: z tego forum podać jakie są realne stawki prowizyjne i za co? jest jakaś podstawa?
HałoN 2016-06-16 10:07:08
A jaki jest ten atrakcyjny system wynagrodzeń prowizyjnych?
ala 2016-06-21 18:02:59
włąsnie pisza tak w ogłoszneiu ja też sie zastanwiam , mi chodzi akurat o przedstawiciela handlowego wiec, podjerzewam, ze prowizja czasem może byc wieksza niż sama podstawa, a umowa o pracę jest? też mnie to zastanwia
inwestor 2016-10-25 21:52:39
nie dajcie się nabrać - inwestorzy mają dosyć tych naciągaczy...
Zostaw swoją opinię o Geoplan Sp. z o.o. Wydawnictwo Kartograficzne - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Geoplan Sp. z o.o. Wydawnictwo Kartograficzne