logo Clifford Thames

Clifford Thames

Kraków

Opinie o Clifford Thames

asdasc 2015-07-28 18:41
UWAGA, PRACODAWCA USUWA W JAKIŚ SPOSÓB OPINIE!
6
roadrunner 2016-03-12 22:11
w cliffordzie zarobki zaczynają się od 1500 zł na rękę. Za te pieniądze wykonujesz małpią robotę a dodatkowo pracownik z angli pracujący na tym samym stanowisku może cie opier...ić. Nie polecam
1
miłosz 2016-05-16 17:28
aktualnie firma Clifford Thames poszukuje na stanowisko młodszy specjalista ds. katalogowania @ Dasz.Warunkiem koniecznym jest tutaj język angielski w stopniu bardzo dobrym. Jest to firma o o zasięgu globalnym i znajomość tego języka jest koniecznością
1
Kloszard 2016-12-29 10:51
Firma łamała notorycznie prawa pracownicze. Dopiero po kontroli z PIPu i wizji kary finansowej, łaskawie rozliczyli się z zaległości finansowych względem pracowników.
1
Bananowy 2017-01-13 14:14
Firma dzieli się ogólnie na dwie części, czyli katalogerów i część IT. Jeśli chodzi o IT, jest bardzo fajnie! Miła, niekorporacyjna atmosfera, zgrany zespół i bardzo mała rotacja.
2
Hanna 2017-04-05 13:10
@Bananowy, pracujesz w tym dziale? Co możesz powiedzieć więcej o warunkach pracy?
Rudi 2017-05-16 09:13
A więc tak .... spedziłem w tej firmie kilka lat. Co te kilka lat mi dało? Odłuczyło mnie pracy i rozleniwiło, niestety nic nie nauczyło. Firma jest słabo zarządzana przez ludzi którzy kompletnie nie maja o tym pojęcia i wydaje im się że są wielkimi menadżerami a w każdej innej korporacji nie poradzili by sobie. Pieniądze są marne, nikt nie dba o rozwój pracownika, jego dobro i morale. Są dokładane tylko obowiązki i coraz większe wymagania wobec pracownika ale bez jakichkolwiek profitów. To jest dobra firma na start ale nie dłużej niż rok, można sie zahaczyć i szukac innej, lepiej płatnej, bardziej rozwojowej pracy. Ta nic Wam nie da i niczego Was nie nauczy. Firma oszczędza na wszystkim i na nic ciągle nie ma kasy. A to co robią ludzie w tej firmie moga robic wszyscy smiertelnicy, wymagania sa minimalne a jezyk wystarczy komunikatywnie bo i tak awansowac na jakiekolwiek stanowisko graniczy z cudem. Nie polecam.
4
do Rudi. 2017-06-02 15:01
Firma na start nie dluzej niz rok? To co tam robiles Rudi kilka lat? Marnowales sie. Chyba ze "jezyk komunikatywny" i "minimalny" wklad to pewnie nie awansowales a gdzie indziej pracy nie znalazles.
A juz wiem jak ktos jest leniem i nie pracuje "Odłuczyło mnie pracy i rozleniwiło, " to chyba nie myslisz, ze ktos Cie doceni w jakiejkolwiek firmie.
2
ojoj 2017-07-03 12:19
@do Rudi - pracujesz w dziale kadr w Cliffordzie? Ta firma to nędza i tyle.
2
Hanna 2017-08-04 09:22
Możecie powiedzieć konkretnie o mocnych i słabych stronach tego pracodawcy? Takie informacje będą cenne, tym bardziej że obecnie trwa rekrutacja na stanowisko Młodszy Analityk ds. Katalogowania. Co możecie podpowiedzieć osobom zainteresowanym tą ofertą?
Zostaw swoją opinię o Clifford Thames - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Clifford Thames