brak logo

Integrum Management Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Integrum Management Sp. z o.o.

admin 2015-08-12 07:31
Co nowego w firmie Integrum Management Sp. z o.o.? Jeśli wiesz co słychać w firmie, jak wygląda praca to czekamy na Twoją opinię.
13
Natalia 2015-12-17 14:45
Integrum to zarządca narzucany przez deweloperów, działający na niekorzyść wspólnot mieszkaniowych.
36
Jan 2016-02-11 05:00
Bardzo trafna opinia.
9
gość 2016-02-17 08:54
a jaka płaca dla administratorów budynków w warszawce
12
Ulena 2016-03-31 12:41
firma córka im pela, znudzilo sie sprzatanie ochrona i inne wiec sami zarabiaja na administrowaniu wspolnotami mieszkaniowymi, kompetencje? no coz.. nadal sie ucza szkoda, ze kaza sobie za to slono placic...

co do pracy w Integrum, ich pracownicy narzekaja na kombinowanie z umowami na rozne spolki im .pela oraz niskie stawki. zatrudniaja sporo obcokrajowcow, ale pewnie maja pozwolenie na prace
14
iwonaL 2016-04-26 16:11
ta firma, jako pracodawca, nie różni się wiele od tych, od których uciekają wszyscy kontrahenci. Może proponują atrakcyjne ceny za swoje usługi, ale ktoś to musi robić... a ci liniowi pracownicy niestety ale są wykorzystywani (umowy, rozliczenia, migracje, narzedzia pracy, baaaaardzo nieokreślony zakres obowiązków... a podsumowując, nie chcesz tyrać... tam są drzwi...
18
Miłosz 2016-08-30 10:00
firma znowu szuka koordynatorów i administratorów. Ciekawe czy nadal oferują nieuczciwe warunki zatrudnienia ? forma oferuje
Zatrudnienie w pełnym wymiarze godzin - o to na pewno 20/24h (płatne za 8)
Szkolenia wewnętrzne, możliwość rozwoju zawodowego - Elvis podobno nadal żyje
8
Pan Zarządca 2016-11-19 11:34
no cóż niestety potwierdzam nie jest to rzetelna Firma - również zdecydowanie odradzam - szkoda czasu
9
Pan Wspólnota 2016-11-19 11:45
w ogłoszeniach o pracę jedno, rozmowa drugie a rzeczywistość trzecie z tak nie poukładanymi ludźmi dawno się nie spotkałem a są to podobno zawodowcy !!!! chrońmy się przed takimi zawodowcami, ludzie z innej firmy wspierają teraz IM - ciekawe jak długo ?
8
PanNieruchomość 2016-11-19 16:26
zawodowo to Oni nawijają makaron na uszy, a później z taką samą gracją plują człowiekowi w twarz.dlatego też warto czasami poświęcić chwilę swojego czasu aby przybliżyć swoją historię innym-zwyczajnie ku przestrodze
6
Pan Wspólnota 2016-11-19 21:37
nawijanie makaronu na uszy ..to i tak bardzo delikatne okreslenie - jak najdalej od tej Firmy , ludzi tam pracujących
ciekawi mnie jak długo jeszcze bedą istnieć
6
PanZN 2016-11-24 13:45
nie gorzej niż u konkurencji... 2 lata temu zarobki były trochę za niskie...
1
Lacek 2016-12-01 23:25
wszytsko się potwierdza, administratora, zarzadce i koordynatora ds. czystości - szukają nieprzerwanie od 2 lat. na zasadzie, może uda się znaleźć jelenia. Nie polecam
7
ADM 2016-12-14 13:05
najgorsze, że nie są w stanie utrzymać ludzi - wymieniają administratorów jak rękawiczki - wolą wziąć kogoś nowego niż dopłacić parę złotych sprawdzonemu i lojalnemu
Wspólnoty w Warszawie też ich mają powoli dosyć
8
Andrzej 2016-12-27 17:12
Integrum zarzadza moim mieszkaniem w Warszawie. Od pazdziernika 2015 kiedy wprowadzono nowego najemce stracilem kontakt z przedstawicielem firmy Integrum, nie otrzymuje wplat z tytulu najmu.
Email adress podany na stronie firmy 'managment@inma.com.pl' nie istnieje.
4
nick 2017-01-01 21:26
firma kupowana przez impel uciekać !!!!
dobrze ze teraz okres zebran
3
nick 2017-01-04 16:43
mieszkam na osiedlu zarzadzanym przez integrum. NIE POLECAM? OD 3 msc nie mam tv i jest utrudniony konatkt zarowno z administracją jak i z konserwatorami ktorzy byli do tej pory u mnie 5 razy i nic nie stwierdzili.
6
administrator 2017-01-24 10:09
A ciagle odbieraja nieruchomosci innym administratorom, w jaki sposób??????
1
Obserwator 2017-02-01 12:46
A no w taki sposób, że obiecują gruszki na wierzbie. Handlowcy tną ceny dla klientów i przyjmują wszystkie możliwe warunki przez nich stawiane, tylko nie zastanowią się, że pozostali pracownicy nie są w stanie im sprostać. Terminy w umowach są tak "atrakcyjne", że pracownikom brakuje doby, żeby je zrealizować. Ale spokojnie - klienci niebawem wrócą z podkulonym ogonem :) Firma leci na łeb na szyję, traci kluczową kadrę, która pracowała na dobre imię tej Firmy i dobrze im to wychodziło. Kierownictwo postawiło na "dobrą zmianę", więc dobre imię odchodzi w niepamięć wraz z dobrymi pracownikami. A szkoda, bo początki były obiecujące.
8
Ola 2017-02-03 15:35
Zarządca naszej nieruchomości rzuca słuchawką w momencie gdy nie przychodzi w wyznaczonym przez siebie terminie na dyżur. Firma narzucona jest przez dewelopera (u nas Ronson). Od 4 lat działają na naszą niekorzyść. P. Barbara jest kolejnym zarządcą, ale tak samo niekompetentnym i bezczelnym jak poprzednicy. NIE POLECAM jako zarządcy, chociaż sądząc po rotacji - pracodawcą też nie są najlepszym.
5
zawiedziony 2017-03-29 13:00
Pracownicy są bardzo nieuprzejmi, krzykliwi i zupełnie nie merytoryczni. Zero profesjonalizmu, szczególnie pani monika krzykwa.
4
radekp 2017-04-18 14:09
Pracowałem u nich przez rok, ale firmę zmieniłem dlatego, że się przeprowadzaliśmy. Wspomnienia mam pozytywne, ekipa była w porządku. Trochę zaskakujące to co piszecie. Za mnie kasowo było w porządku, wszystko na papierze.
barteks 2017-04-24 18:54
To była moja pierwsza praca w branży i wiele mi dała. Nie twierdzę, że było łatwo, bo roboty zazwyczaj bardzo dużo, ale w sumie dzięki temu w kolejnej pracy byłem od razu samodzielny. Też miałem kolegów narzekaczy, oni zawsze są, ale ogólnie ekipa była naprawdę w porządku. Może nie każdemu chciało się pomagać, ale większości tak. Odszedłem bo po prostu w innej firmie zaoferowano mi lepszą kasę, ale nie mam do nich żalu
Kasia 2017-04-27 17:43
Witam,
Jakie zarobki firma Kierownikom oferuje oraz czy oferuje im auta służbowe ?
Idę do nich na spotkanie
adasocha 2017-05-05 11:16
Mógłbym więcej zarabiać, ale i tak jak na zarobki w tej branży nie mam co narzekać. U nich zaczynałem, teraz mam ponad rok doświadczenia, a przyjęto mnie bez żadnej praktyki. Dla mnie Integrum Management funkcjonuje właściwie, faktycznie wprowadzane są zmiany, na lepsze. Nie wiem jak długo tam jeszcze popracuję, na razie nie ma planów na zmianę firmy.
1
pabena 2017-06-06 11:59
Przyjemnie mi się tam pracowało, żałowałam, że muszę odejść, bo się przeprowadziłam. Ale dalej też udało mi się znaleźć pracę w branży i po prostu widzę, że w tej mojej pierwszej pracy w Integrum, faktycznie mnie do niej przygotowano.
mieszkaniec administrowanego osiedla 2017-06-21 19:42
Ta firma została zatrudniona na moim osiedlu przez dewelopera. Działa wyłącznie na korzyść dewelopera. Właśnie przysłała nam "rozliczenia" bez żadnych konkretów, ale za to z saldem do zapłaty za tzw. "okres deweloperski", z którego wynika, że miesięczny czynsz za mieszkanie 65m2 to 1500zł.
tadens 2017-06-26 10:15
Nie jest moim pracodawcą - oceniam z punktu widzenia mieszkańca osiedla, na którym pracują. I tak naprawdę nie mam powodów do narzekania. Wszystkiego pilnują, kontakt dobry, na pomoc można zawsze liczyć. Odpowiedzi na zapytania i pisma - ekspresowo. Moim zdaniem są w porządku.
czetna 2017-06-27 20:16
Może mamy u nich tylko pół roku doświadczenia, ale złego słowa powiedzieć nie mogę. Początek nie był łatwy, bo od razu pojawiały się wymagania, ale może też dzięki temu udało się ten czas wykorzystać optymalnie. Wróciłam do swojego rodzinnego miasta, pracuję w firmie, która robi dokładnie to samo. I te konkretne pół roku wystarczyło mi do znalezienia pracy w ciągu kilku tygodni od powrotu.
Gość Warszawa 2017-07-05 16:26
Nie wiem jak z pracą u nich. Zarządzanie nieruchomością naszej wspólnoty (a właściwie brak tej czynności) woła o pomstę do nieba. Dramat w każdym calu.
1
Monic 2017-07-22 08:40
Daja auta chyba po 3 miesiacach , ale jak chcesz miec 15 obiektow na glowie tonie radze tam isc .koordynator nie zarabia zbyt duzo. Pensja nie adekwatna to obowiazkow..nie polecam .
1
Zostaw swoją opinię o Integrum Management Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Integrum Management Sp. z o.o.