brak logo

Integrum Management Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Integrum Management Sp. z o.o.

admin 2015-08-12 07:31:29
Co nowego w firmie Integrum Management Sp. z o.o.? Jeśli wiesz co słychać w firmie, jak wygląda praca to czekamy na Twoją opinię.
10
Natalia 2015-12-17 14:45:28
Integrum to zarządca narzucany przez deweloperów, działający na niekorzyść wspólnot mieszkaniowych.
21
Jan 2016-02-11 05:00:08
Bardzo trafna opinia.
1
gość 2016-02-17 08:54:38
a jaka płaca dla administratorów budynków w warszawce
7
Ulena 2016-03-31 12:41:20
firma córka im pela, znudzilo sie sprzatanie ochrona i inne wiec sami zarabiaja na administrowaniu wspolnotami mieszkaniowymi, kompetencje? no coz.. nadal sie ucza szkoda, ze kaza sobie za to slono placic...

co do pracy w Integrum, ich pracownicy narzekaja na kombinowanie z umowami na rozne spolki im .pela oraz niskie stawki. zatrudniaja sporo obcokrajowcow, ale pewnie maja pozwolenie na prace
11
iwonaL 2016-04-26 16:11:15
ta firma, jako pracodawca, nie różni się wiele od tych, od których uciekają wszyscy kontrahenci. Może proponują atrakcyjne ceny za swoje usługi, ale ktoś to musi robić... a ci liniowi pracownicy niestety ale są wykorzystywani (umowy, rozliczenia, migracje, narzedzia pracy, baaaaardzo nieokreślony zakres obowiązków... a podsumowując, nie chcesz tyrać... tam są drzwi...
11
Miłosz 2016-08-30 10:00:32
firma znowu szuka koordynatorów i administratorów. Ciekawe czy nadal oferują nieuczciwe warunki zatrudnienia ? forma oferuje
Zatrudnienie w pełnym wymiarze godzin - o to na pewno 20/24h (płatne za 8)
Szkolenia wewnętrzne, możliwość rozwoju zawodowego - Elvis podobno nadal żyje
1
PanNieruchomość 2016-10-14 21:05:39
Witam wszystkich szukających opinii na temat firmy Integrum Management Sp. z o.o.. Poniżej umieszczam może niekrótką aczkolwiek bardzo wyczerpującą temat podejścia firmy do kandydatów - w moim przypadku na stanowisko kierownicze.
Dnia 4. sierpnia 2016r., którego to odebrałem telefon od Pani Aliny Petlić z wiadomością, że moja kandydatura na stanowisko kierownika ds. obiektów została pozytywnie rozpatrzona i jednocześnie zostałem zaproszony na drugą rozmowę do siedziby w Warszawie w celu omówienia moich głównych obowiązków oraz poszerzenia ich o działania handlowe na rzecz oddziału w Trójmieście.
W czasie spotkania z Panem Piotrem Adamczewskim oraz Panem Marcinem Kosyrzem dnia 23. sierpnia 2016r. zostały omówione po raz kolejny kwestie moich obowiązków oraz tematu mojego wynagrodzenia bez parafowania umowy – gdyż takowa miała być mi przedłożona do podpisu pierwszego dnia pracy tj. 01 września 2016r. Z perspektywy dnia dzisiejszego mogę powiedzieć, iż wykazałem się wielką naiwnością i łatwowiernością wychodząc z biura spółki bez podpisanej umowy.
29 sierpnia zostałem poinformowany przez Pania Alinę Petlić, że data rozpoczęcia mojej pracy została zmieniona z 01 września na 05 września ze względu na „urlop Pani Joanny”(kierownika oddziału Gdańskiego, jeśli dobrze pamiętam), a więc braku osoby, która „mogłaby się mną zająć”.
Dnia następnego w godzinach popołudniowych odebrałem kolejny telefon, gdzie usłyszałem słowa Pani Aliny o tym, że spółka „podjęła decyzję o nie wchodzeniu na rynek Gdańska”.
Cała sytuacja zdaję się być dla mnie wielce komiczna oraz świadczy o absolutnym braku profesjonalizmu firmy Integrum Management Sp. z o.o. oraz jej pracowników. Cała „zabawa”(bo inaczej się tego nie da ująć), kosztowała moją osobę brak zatrudnienia i pozbawienia przyszłych dochodów nie tylko ze strony Integrum Management Sp. z o.o. ale również ze strony dwóch pozostałych podmiotów, które oferowały mi pracę na lepszych warunkach finansowych. Wybierając współpracę z ww. firmą kierowałem się wizją rozwoju i awansów kreśloną przez osoby, z którymi rozmawiałem – dziś, mogę nazwać, z pełną odpowiedzialnością, te słowa niczym innym jak tylko stekiem klamstw. Firma zmarnowała mój czas oraz środki finansowe, które zainwestowałem począwszy od przyjazdu do Gdańska, a skończywszy na uiszczeniu zadatku na poczet najmu mieszkania. Żadne słowa nie wyrażą mojego oburzenia zaistniałą sytuacją, gdyż zostałem potraktowany w sposób wielce nieprofesjonalny, a wręcz bezczelny. Żeby było mało w związku z poniesionymi kosztami domagałem się zadośćuczynienia w postaci finansowej za poniesione koszta (bo suma za przejazdy oraz najem sięgała ponad 2000zł) Pan Piotr poprosił o wystosowanie maila do Niego w celu zajęcia się kwestią. Do dziś nie otrzymałem złamanego grosza, a nawet maila zwrotnego z informacją o otrzymaniu korespondencji - o co prosiłem w mailu. Także proszę potraktować moją historię jako przestrogę - Integrum/RedNet/Impel - wszystko to jedno i to samo, zdecydowanie odradzam!!!
8
Pan Zarządca 2016-11-19 11:34:28
no cóż niestety potwierdzam nie jest to rzetelna Firma - również zdecydowanie odradzam - szkoda czasu
1
Pan Wspólnota 2016-11-19 11:45:21
w ogłoszeniach o pracę jedno, rozmowa drugie a rzeczywistość trzecie z tak nie poukładanymi ludźmi dawno się nie spotkałem a są to podobno zawodowcy !!!! chrońmy się przed takimi zawodowcami, ludzie z innej firmy wspierają teraz IM - ciekawe jak długo ?
2
PanNieruchomość 2016-11-19 16:26:31
zawodowo to Oni nawijają makaron na uszy, a później z taką samą gracją plują człowiekowi w twarz.dlatego też warto czasami poświęcić chwilę swojego czasu aby przybliżyć swoją historię innym-zwyczajnie ku przestrodze
1
Pan Wspólnota 2016-11-19 21:37:27
nawijanie makaronu na uszy ..to i tak bardzo delikatne okreslenie - jak najdalej od tej Firmy , ludzi tam pracujących
ciekawi mnie jak długo jeszcze bedą istnieć
PanZN 2016-11-24 13:45:50
nie gorzej niż u konkurencji... 2 lata temu zarobki były trochę za niskie...
Lacek 2016-12-01 23:25:51
wszytsko się potwierdza, administratora, zarzadce i koordynatora ds. czystości - szukają nieprzerwanie od 2 lat. na zasadzie, może uda się znaleźć jelenia. Nie polecam
Zostaw swoją opinię o Integrum Management Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Integrum Management Sp. z o.o.