brak logo

Integrum Management Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Integrum Management Sp. z o.o.

admin 2015-08-12 07:31
Co nowego w firmie Integrum Management Sp. z o.o.? Jeśli wiesz co słychać w firmie, jak wygląda praca to czekamy na Twoją opinię.
13
Natalia 2015-12-17 14:45
Integrum to zarządca narzucany przez deweloperów, działający na niekorzyść wspólnot mieszkaniowych.
31
Jan 2016-02-11 05:00
Bardzo trafna opinia.
8
gość 2016-02-17 08:54
a jaka płaca dla administratorów budynków w warszawce
11
Ulena 2016-03-31 12:41
firma córka im pela, znudzilo sie sprzatanie ochrona i inne wiec sami zarabiaja na administrowaniu wspolnotami mieszkaniowymi, kompetencje? no coz.. nadal sie ucza szkoda, ze kaza sobie za to slono placic...

co do pracy w Integrum, ich pracownicy narzekaja na kombinowanie z umowami na rozne spolki im .pela oraz niskie stawki. zatrudniaja sporo obcokrajowcow, ale pewnie maja pozwolenie na prace
14
iwonaL 2016-04-26 16:11
ta firma, jako pracodawca, nie różni się wiele od tych, od których uciekają wszyscy kontrahenci. Może proponują atrakcyjne ceny za swoje usługi, ale ktoś to musi robić... a ci liniowi pracownicy niestety ale są wykorzystywani (umowy, rozliczenia, migracje, narzedzia pracy, baaaaardzo nieokreślony zakres obowiązków... a podsumowując, nie chcesz tyrać... tam są drzwi...
17
Miłosz 2016-08-30 10:00
firma znowu szuka koordynatorów i administratorów. Ciekawe czy nadal oferują nieuczciwe warunki zatrudnienia ? forma oferuje
Zatrudnienie w pełnym wymiarze godzin - o to na pewno 20/24h (płatne za 8)
Szkolenia wewnętrzne, możliwość rozwoju zawodowego - Elvis podobno nadal żyje
7
PanNieruchomość 2016-10-14 21:05
Witam wszystkich szukających opinii na temat firmy Integrum Management Sp. z o.o.. Poniżej umieszczam może niekrótką aczkolwiek bardzo wyczerpującą temat podejścia firmy do kandydatów - w moim przypadku na stanowisko kierownicze.
Dnia 4. sierpnia 2016r., którego to odebrałem telefon od Pani Aliny Petlić z wiadomością, że moja kandydatura na stanowisko kierownika ds. obiektów została pozytywnie rozpatrzona i jednocześnie zostałem zaproszony na drugą rozmowę do siedziby w Warszawie w celu omówienia moich głównych obowiązków oraz poszerzenia ich o działania handlowe na rzecz oddziału w Trójmieście.
W czasie spotkania z Panem Piotrem Adamczewskim oraz Panem Marcinem Kosyrzem dnia 23. sierpnia 2016r. zostały omówione po raz kolejny kwestie moich obowiązków oraz tematu mojego wynagrodzenia bez parafowania umowy – gdyż takowa miała być mi przedłożona do podpisu pierwszego dnia pracy tj. 01 września 2016r. Z perspektywy dnia dzisiejszego mogę powiedzieć, iż wykazałem się wielką naiwnością i łatwowiernością wychodząc z biura spółki bez podpisanej umowy.
29 sierpnia zostałem poinformowany przez Pania Alinę Petlić, że data rozpoczęcia mojej pracy została zmieniona z 01 września na 05 września ze względu na „urlop Pani Joanny”(kierownika oddziału Gdańskiego, jeśli dobrze pamiętam), a więc braku osoby, która „mogłaby się mną zająć”.
Dnia następnego w godzinach popołudniowych odebrałem kolejny telefon, gdzie usłyszałem słowa Pani Aliny o tym, że spółka „podjęła decyzję o nie wchodzeniu na rynek Gdańska”.
Cała sytuacja zdaję się być dla mnie wielce komiczna oraz świadczy o absolutnym braku profesjonalizmu firmy Integrum Management Sp. z o.o. oraz jej pracowników. Cała „zabawa”(bo inaczej się tego nie da ująć), kosztowała moją osobę brak zatrudnienia i pozbawienia przyszłych dochodów nie tylko ze strony Integrum Management Sp. z o.o. ale również ze strony dwóch pozostałych podmiotów, które oferowały mi pracę na lepszych warunkach finansowych. Wybierając współpracę z ww. firmą kierowałem się wizją rozwoju i awansów kreśloną przez osoby, z którymi rozmawiałem – dziś, mogę nazwać, z pełną odpowiedzialnością, te słowa niczym innym jak tylko stekiem klamstw. Firma zmarnowała mój czas oraz środki finansowe, które zainwestowałem począwszy od przyjazdu do Gdańska, a skończywszy na uiszczeniu zadatku na poczet najmu mieszkania. Żadne słowa nie wyrażą mojego oburzenia zaistniałą sytuacją, gdyż zostałem potraktowany w sposób wielce nieprofesjonalny, a wręcz bezczelny. Żeby było mało w związku z poniesionymi kosztami domagałem się zadośćuczynienia w postaci finansowej za poniesione koszta (bo suma za przejazdy oraz najem sięgała ponad 2000zł) Pan Piotr poprosił o wystosowanie maila do Niego w celu zajęcia się kwestią. Do dziś nie otrzymałem złamanego grosza, a nawet maila zwrotnego z informacją o otrzymaniu korespondencji - o co prosiłem w mailu. Także proszę potraktować moją historię jako przestrogę - Integrum/RedNet/Impel - wszystko to jedno i to samo, zdecydowanie odradzam!!!
18
Pan Zarządca 2016-11-19 11:34
no cóż niestety potwierdzam nie jest to rzetelna Firma - również zdecydowanie odradzam - szkoda czasu
8
Pan Wspólnota 2016-11-19 11:45
w ogłoszeniach o pracę jedno, rozmowa drugie a rzeczywistość trzecie z tak nie poukładanymi ludźmi dawno się nie spotkałem a są to podobno zawodowcy !!!! chrońmy się przed takimi zawodowcami, ludzie z innej firmy wspierają teraz IM - ciekawe jak długo ?
7
PanNieruchomość 2016-11-19 16:26
zawodowo to Oni nawijają makaron na uszy, a później z taką samą gracją plują człowiekowi w twarz.dlatego też warto czasami poświęcić chwilę swojego czasu aby przybliżyć swoją historię innym-zwyczajnie ku przestrodze
5
Pan Wspólnota 2016-11-19 21:37
nawijanie makaronu na uszy ..to i tak bardzo delikatne okreslenie - jak najdalej od tej Firmy , ludzi tam pracujących
ciekawi mnie jak długo jeszcze bedą istnieć
4
PanZN 2016-11-24 13:45
nie gorzej niż u konkurencji... 2 lata temu zarobki były trochę za niskie...
1
Lacek 2016-12-01 23:25
wszytsko się potwierdza, administratora, zarzadce i koordynatora ds. czystości - szukają nieprzerwanie od 2 lat. na zasadzie, może uda się znaleźć jelenia. Nie polecam
7
ADM 2016-12-14 13:05
najgorsze, że nie są w stanie utrzymać ludzi - wymieniają administratorów jak rękawiczki - wolą wziąć kogoś nowego niż dopłacić parę złotych sprawdzonemu i lojalnemu
Wspólnoty w Warszawie też ich mają powoli dosyć
8
Andrzej 2016-12-27 17:12
Integrum zarzadza moim mieszkaniem w Warszawie. Od pazdziernika 2015 kiedy wprowadzono nowego najemce stracilem kontakt z przedstawicielem firmy Integrum, nie otrzymuje wplat z tytulu najmu.
Email adress podany na stronie firmy 'managment@inma.com.pl' nie istnieje.
4
nick 2017-01-01 21:26
firma kupowana przez impel uciekać !!!!
dobrze ze teraz okres zebran
3
nick 2017-01-04 16:43
mieszkam na osiedlu zarzadzanym przez integrum. NIE POLECAM? OD 3 msc nie mam tv i jest utrudniony konatkt zarowno z administracją jak i z konserwatorami ktorzy byli do tej pory u mnie 5 razy i nic nie stwierdzili.
6
administrator 2017-01-24 10:09
A ciagle odbieraja nieruchomosci innym administratorom, w jaki sposób??????
1
Obserwator 2017-02-01 12:46
A no w taki sposób, że obiecują gruszki na wierzbie. Handlowcy tną ceny dla klientów i przyjmują wszystkie możliwe warunki przez nich stawiane, tylko nie zastanowią się, że pozostali pracownicy nie są w stanie im sprostać. Terminy w umowach są tak "atrakcyjne", że pracownikom brakuje doby, żeby je zrealizować. Ale spokojnie - klienci niebawem wrócą z podkulonym ogonem :) Firma leci na łeb na szyję, traci kluczową kadrę, która pracowała na dobre imię tej Firmy i dobrze im to wychodziło. Kierownictwo postawiło na "dobrą zmianę", więc dobre imię odchodzi w niepamięć wraz z dobrymi pracownikami. A szkoda, bo początki były obiecujące.
8
Ola 2017-02-03 15:35
Zarządca naszej nieruchomości rzuca słuchawką w momencie gdy nie przychodzi w wyznaczonym przez siebie terminie na dyżur. Firma narzucona jest przez dewelopera (u nas Ronson). Od 4 lat działają na naszą niekorzyść. P. Barbara jest kolejnym zarządcą, ale tak samo niekompetentnym i bezczelnym jak poprzednicy. NIE POLECAM jako zarządcy, chociaż sądząc po rotacji - pracodawcą też nie są najlepszym.
4
zawiedziony 2017-03-29 13:00
Pracownicy są bardzo nieuprzejmi, krzykliwi i zupełnie nie merytoryczni. Zero profesjonalizmu, szczególnie pani monika krzykwa.
3
radekp 2017-04-18 14:09
Pracowałem u nich przez rok, ale firmę zmieniłem dlatego, że się przeprowadzaliśmy. Wspomnienia mam pozytywne, ekipa była w porządku. Trochę zaskakujące to co piszecie. Za mnie kasowo było w porządku, wszystko na papierze.
barteks 2017-04-24 18:54
To była moja pierwsza praca w branży i wiele mi dała. Nie twierdzę, że było łatwo, bo roboty zazwyczaj bardzo dużo, ale w sumie dzięki temu w kolejnej pracy byłem od razu samodzielny. Też miałem kolegów narzekaczy, oni zawsze są, ale ogólnie ekipa była naprawdę w porządku. Może nie każdemu chciało się pomagać, ale większości tak. Odszedłem bo po prostu w innej firmie zaoferowano mi lepszą kasę, ale nie mam do nich żalu
Kasia 2017-04-27 17:43
Witam,
Jakie zarobki firma Kierownikom oferuje oraz czy oferuje im auta służbowe ?
Idę do nich na spotkanie
Zostaw swoją opinię o Integrum Management Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Integrum Management Sp. z o.o.