brak logo

Pini People Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Pini People Sp. z o.o.

admin 2015-08-12 08:36:27
Jak według Was działa firma Pini People Sp. z o.o. dobrze czy źle? Co byście zmienili? Czekamy na Wasze opinie!
3
kolo 2016-02-20 22:54:04
nie polecam Pini People, bardzo duża rotacja, która ma miejsce tylko i wyłącznie z powodu Pani Prezes, która nie szanuje swoich pracowników. Oczywiście jest miła, uśmiechnięta i roztacza super wizje biznesu ale wystarczy, że nastąpi spięcie w układzie nerwowym i pokazuje swoje oblicze. Reasumując firma na krótko.
2
kolo 2016-03-14 15:20:44
na samej recepcji w Pini People od maja pracowało już 6 osób, jeżeli nie więcej.
na innych stanowiskach w różnym odstępie czasu też rotacja.
ja nie polecam, ktoś chce spróbować to proszę bardzo.powodzenia...i cierpliwości życzę
2
kolo 2016-05-11 22:53:35
najważniejszy konkret to taki, że Pani Prezes nie szanuje pracowników i obserwując jej zachowania można postawić tezę, że jest niezrównoważona psychicznie. z ekipy, która pracowała w pini people od marca 2015 nie ma już nikogo. i nie mylcie pracy w agencji pracy Pini People z pracą jaką oferują z ogloszeń dla klientów dla których rekrutują chociaż tego nie ma już chyba za dużo, tak naprawdę rekrutują do sieci swoich kawiarni Pini Coffee i restauracji w Galerii Mokotów Pini Beef a teraz z tego co wiem to chyba nawet do ubojni zakładów Pini w Końskowoli.
4
ja 2016-07-26 11:18:09
zgadzam sie wlasciwie ze wszystkim co napisal @kolo. Firma na krotko, duza rotacja, brak szacunku do pracownikow, meczaca atmosfera. Nie polecam.
zulugula 2016-08-04 13:36:53
Niestety nie ma żadnych ,....odradzam firmę.
Kol 2016-08-29 20:45:34
Zgadza się w 100 %. Pani Prezes Ania na pozór uśmiechnięta i do rany przyłóż -lecz gdy coś pójdzie nie taka- mały Twój błąd niedopatrzenie od razu lecisz . Przy okazji zjedzie Cię jak g do zera. Ogromna rotacja w firmie - co chwila zmienia swoją siedzibę i pracownikow. Przy okazji - facet Pani Ani -prezesowej -Romano - tez kawał ... Serdecznie nie polecam
2
nick 2016-10-14 16:26:03
wszystko jest ok
1
Pole nie może być puste 2016-10-17 12:35:34
Mówisz o Pini People czy Pini Cafe and Vino? Bo to jest różnica
1
SI 2016-10-17 12:36:49
Mówisz o Pini People czy Pini Cafe and Vino? Bo to jest różnica.
1
doro 2016-10-18 17:35:37
Byłam tu na rozmowie, mają super biuro, te kwiatowe ściany!
2
iss 2016-10-20 15:54:06
ktos byl tam ostatnio na rozmowe na asystetnke zarzadu , badz ktos pracowal na tym stanowisku?
opinie plz
doro 2016-10-24 11:52:27
no biuro jest niezłe naprawdę
2
Zostaw swoją opinię o Pini People Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini People Sp. z o.o.