brak logo

Pini People Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Pini People Sp. z o.o.

admin 2015-08-12 08:36
Jak według Was działa firma Pini People Sp. z o.o. dobrze czy źle? Co byście zmienili? Czekamy na Wasze opinie!
4
kolo 2016-02-20 22:54
nie polecam Pini People, bardzo duża rotacja, która ma miejsce tylko i wyłącznie z powodu Pani Prezes, która nie szanuje swoich pracowników. Oczywiście jest miła, uśmiechnięta i roztacza super wizje biznesu ale wystarczy, że nastąpi spięcie w układzie nerwowym i pokazuje swoje oblicze. Reasumując firma na krótko.
4
kolo 2016-03-14 15:20
na samej recepcji w Pini People od maja pracowało już 6 osób, jeżeli nie więcej.
na innych stanowiskach w różnym odstępie czasu też rotacja.
ja nie polecam, ktoś chce spróbować to proszę bardzo.powodzenia...i cierpliwości życzę
4
kolo 2016-05-11 22:53
najważniejszy konkret to taki, że Pani Prezes nie szanuje pracowników i obserwując jej zachowania można postawić tezę, że jest niezrównoważona psychicznie. z ekipy, która pracowała w pini people od marca 2015 nie ma już nikogo. i nie mylcie pracy w agencji pracy Pini People z pracą jaką oferują z ogloszeń dla klientów dla których rekrutują chociaż tego nie ma już chyba za dużo, tak naprawdę rekrutują do sieci swoich kawiarni Pini Coffee i restauracji w Galerii Mokotów Pini Beef a teraz z tego co wiem to chyba nawet do ubojni zakładów Pini w Końskowoli.
6
ja 2016-07-26 11:18
zgadzam sie wlasciwie ze wszystkim co napisal @kolo. Firma na krotko, duza rotacja, brak szacunku do pracownikow, meczaca atmosfera. Nie polecam.
2
zulugula 2016-08-04 13:36
Niestety nie ma żadnych ,....odradzam firmę.
2
Kol 2016-08-29 20:45
Zgadza się w 100 %. Pani Prezes Ania na pozór uśmiechnięta i do rany przyłóż -lecz gdy coś pójdzie nie taka- mały Twój błąd niedopatrzenie od razu lecisz . Przy okazji zjedzie Cię jak g do zera. Ogromna rotacja w firmie - co chwila zmienia swoją siedzibę i pracownikow. Przy okazji - facet Pani Ani -prezesowej -Romano - tez kawał ... Serdecznie nie polecam
5
nick 2016-10-14 16:26
wszystko jest ok
2
Pole nie może być puste 2016-10-17 12:35
Mówisz o Pini People czy Pini Cafe and Vino? Bo to jest różnica
2
SI 2016-10-17 12:36
Mówisz o Pini People czy Pini Cafe and Vino? Bo to jest różnica.
2
doro 2016-10-18 17:35
Byłam tu na rozmowie, mają super biuro, te kwiatowe ściany!
4
iss 2016-10-20 15:54
ktos byl tam ostatnio na rozmowe na asystetnke zarzadu , badz ktos pracowal na tym stanowisku?
opinie plz
2
doro 2016-10-24 11:52
no biuro jest niezłe naprawdę
4
xxx 2016-12-19 13:51
asystentka zarządu zmienia się średnio co miesiąc ponieważ nie wytrzymuje chamskiego traktowania
1
Kasia 2016-12-29 14:55
Byłam na rozmowie rekrutacyjnej. Biuro, warunki bardzo atrakcyjne. Czekam na telefon.
4
XYZ 2017-02-06 13:30
Nie polecam, miałam "przyjemnośc pracowac" wszystkie opinie o Pani Prezes prawdziwe
3
Zostaw swoją opinię o Pini People Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pini People Sp. z o.o.