brak logo

Impuls Przedsiębiorstwo Innowacyjno-Wdrożeniowe

Gdańsk

Opinie o Impuls Przedsiębiorstwo Innowacyjno-Wdrożeniowe

Filip 2012-02-07 13:39:42
Unikaj tej firmy jak ognia ! Zarobki są bardzo niskie, bardzo duża fluktuacja kadr i beznadziejny, [usunięte przez moderatora] i skąpy właściciel.
3
ops 2012-03-25 11:56:36
Kolego [usunięte przez moderatora] czy ty tam kiedykolwiek pracowałeś że takie bzdury piszesz jak tak to na jakim stanowisku ?
Ewelina 2012-07-01 10:05:35
Z własnego doświadczenia wiem że jest to firma \"widmo\" ,czy oni gdzieś te produkty sprzedają?? [usunięte przez moderatora] ,wykorzystywanie funduszy z UE , Pefron i na dodatek z Ministerstwa Ochrony środowiska.Koleś musi mieć mega wtyki że funkcjonuje.Hołota,chamstwo [usunięte przez moderatora] Nie idzcie tam!
3
work 2013-03-13 11:51:25
( usunięte przez administratora ).
Koleś musi z czegoś żyć. Pewnie tu nie zapłaci, tam nie dopłaci i wyjdzie na swoje. Z pracą jest jak jest ale radzę omijać.
3
Byly pracownik 2013-04-09 14:52:35
Ostrzegam!

Wynagrodzenie wypłacane z miesięcznym opóźnieniem, bardzo dużo biurokracji, nieprzewidywalny właściciel - w każdej chwili możesz stracić pracę.

W firmie brakuje pieniędzy na WSZYSTKO! Stary sprzęt, ledwo sie wszystko trzyma kupy...
3
pracownik 2013-04-21 13:06:04
Kolego chyba z 3 miesięcznym opóźnieniem :)
3
kiki 2013-05-08 14:57:14
Podpisuję się obiema rękami i nogami pod w/w wypowiedziami. gościu swojego czasu startował do spółek skarbu państwa, może już w jakiejś jest. n [usunięte przez moderatora] nie wiem jak ta firma funkconuje skoro non stop ktoś do nich donosi do PIPu. [usunięte przez moderatora] Gościu powinien w pierdlu siedzieć. Nie wiem dla jakich firm on jest kontrahentem, chyba ślepi zlecają mu produkcje czy badania, wystarczy wejść na teren zakładu - syf kiła i mogiła
3
nikt 2016-04-14 23:17:05
Nie wysyłaj tylko jedz do właściciela!
donatan 2016-05-19 18:39:56
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy. Widziałem że szukają obecnie nowych osób w impulsie. Aplikowaliście?
Zostaw swoją opinię o Impuls Przedsiębiorstwo Innowacyjno-Wdrożeniowe - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impuls Przedsiębiorstwo Innowacyjno-Wdrożeniowe