brak logo

Akamai Technologies

Kraków

Opinie o Akamai Technologies

Superkolo 2016-03-14 17:44
A prawda to ze przenoszą czesc zespolow do Indii z Krk????
mała 2016-04-05 20:29
Orientujecie się na jakiego rzędu zarobki można liczyć jako Accountant?
44
KAKAKA 2016-04-18 08:38
Test Automation Engineer - 3 lata expa w Sabre z automatyzacja - na jakie zarobki mozna liczyc w Akamai?
24
mgr 2016-05-12 22:14
Polecam, super pracodawca
8
kolega 2016-05-31 04:53
Na jakie widelki moze liczyc senior analyst SOC z kilkuletnim stazem w brytyjskim banku ? Warto sie przeniesc z UK ?
17
Ahoj 2016-08-05 10:05
Bardzo nieprofesjonalni rekruterzy. Najpierw zawracaja glowe i obiecuja nie wiadomo co, a pozniej nawet nie racza przekazac informacji zwrotnej z procesu. Nie polecam!
7
ko 2016-08-14 17:50
wiesz mając rekrutacji tyle i na taką skalę nie sposób zapewne się po prostu skontaktowac ze wszystkimi. am co powiecie o stanowisku Credit & Collections Supervisor?
anna 2017-02-02 16:47
Rekruterzy nie zapewniaja feedbacku po rozmowach.
4
Liberał 2017-02-07 15:45
Czekalem na feedback...7 miesięcy. Niepoważni!!!!!!!
3
don't recommend 2017-02-10 22:54
Dziwny proces rekrutacji, nieszczerzy rekruterzy i managerowie (clique)
5
jola 2017-04-15 23:54
czy ktoś może napisać jak tam się naprawdę pracuje ? jaka jest atmosfera? czy warto sie tam starać o pracę? Będę wdzieczna za szczere opinie ponieważ nie chce trafić do kolejnego korpo-syfu....
2
Olka 2017-06-08 13:29
Czesc ludki,

Podbijam pytanie - jak pracuje się w Akamai? Czy w teamach są elastyczne godziny pracy? Home office? Jaka panuje atmosfera?

Byłoby super dowiedzieć się czegoś; np tego czy to kolejny kołchoz zagranicznej firmy czy jednak jednostka w której darzy się pracowników szacunkiem?

Pozdrawiam
Dexter 2017-06-14 18:05
Z pewnością darzy się szacunkiem. WpMiałem okazje poznac dyrektora, był moim przełozonym w IBMie we Wrocławiu. I jest to najlepiej wspominany przeze mnie manager. Naprawdę.
Poza tym opinie od kilku znajomych, którzy tam pracuja sa jak najbardzie pozytywne.
Korpo123 2017-06-14 19:36
Firma jest w porządku, na krakowskim rynku się pozytywnie wybija. Myślę, że wynika to jednak z pewnej kultury firm IT, której to w typowym BPO nie ma. Ciężko generalizować i polecać na 100% bo w 99.9% zespołów może być super a i tak można znaleźć się w tym 0.1%. Co do zarobków-z tego co słyszę informatycy OK, stanowiska inne niż IT czyli administracyjne, księgowe itp. już nie mają tak dobrze. Tu stawki są w najlepszym wypadku na typowo krakowskim poziomie a i na umowę o pracę o standardowym okresie próbnym nie ma co na pewno liczyć. A przynajmniej tak było za czasów mojej rekrutacji. Firmę ogólnie polecam.
Olka 2017-06-16 14:44
Dzięki za odpowiedzi! Słyszałam dużo pozytywów o Akamai. Jakie są godziny pracy? Elastyczne? No i ile się pracuje 8h, czy jak to robi większość BSC - 8,5 h?

Pozdrawiam!
Los_super-ktos 2017-06-18 02:17
Nie techniczni Normalnie po 8h. Techniczni po 8 lub 12h zalezy jak im odpowiada. Nie doliczaja czasu pracy za przerwy jak to robia np. W biznes parku. Bardzo polecam
Zostaw swoją opinię o Akamai Technologies - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akamai Technologies