logo Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Opole

Opinie o Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Smig 2017-01-20 22:08
A jak wygląda sprawa z Regionalnymi HR Managerami???
Farmacja 2017-01-21 19:03
Szukam pracy w aptece i po przeczytaniu tych wpisów myślę , że zapytam w aptece z sieci DOZ . Tylu pozytywnych wpisów nie zdarzyło mi się spotkać. Super sieć.
1
zuzka 2017-01-22 23:08
Mi po stazu zaproponowano.....tyle samo co Na stazu czyli najnizsza....juz tam nie pracuje
1
sieciowy_pracownik 2017-01-24 13:29
jeśli chodzi o mnie, to nigdy jakiś złych doświadczeń z Regionalnymi HR Managerami nie miałam. Byłam rekrutowana przez Regionalnego i trafiłam na bardzo kompetentną osobę i zarazem sympatyczną.
Po roku pracy w DOZ-ie zgłosiłam się do osoby, która mnie rekrutowała o podwyżkę i sprawa miała pozytywny dla mnie wydźwięk. Zwalniać na pewno się nie zamierzam, może to nie jest szczyt moich marzeń, ale jest stabilnie i rozwojowo :)
1
sieciowy_pracownik 2017-01-24 13:34
spróbuj - warto:) sieć się rozwija, docenia pracowników.
I podziel się swoim zdaniem później :)
gosc 2017-01-24 19:35
ja po stażu dostałam więcej o 760 zł na rękę , co miesiąc mam premię , tak więc zuzka czy Ty na pewno pracujesz w DOZ ?
1
sieciowy_pracownik 2017-01-27 10:30
Zuzka chyba pomyliła pracodawców :) albo nie odniosła się do tego czy nie pracowała w DOZ kilka dobrych lat wstecz :)
Aptekarz 2017-02-04 16:31
Szukam pracy jako kierownik apteki w Kielcach lu okolicach. Może ktoś ma wiedzę w tym temacie? Ta sieć aptek jest solidna , sprawdziłam ich. Za pomoc będę wdzięczna
Gdańsk 2017-02-06 23:41
Nie polecam. Jako pomoc apteczna pracowałam w Gdańsk cały czas na umowa zlecenie.
Pięć dni w tygodniu i zero urlopu. Buty do pracy i badania lekarskie trzeba było we własnym zakresie opłacić.
Żenada nie polecam
ania_k 2017-02-08 11:24
Pracuje w tej sieci już kilka lat jako kierownik. W żadnej innej aptece, której pracowałam nie nauczyłam się tak dużo jak właśnie tutaj. Firma co jest dzisiaj niedoceniane jest przede wszystkim bardzo rzetelna w stosunku do swoich pracowników. Mam opiekę medyczną, kartę Fitprofit i zawsze pełne wynagrodzenie w terminie na koncie, i często powiększone o premie:)). Współpracuję z fajnymi ludźmi.
W samej aptece pracy jest dużo (ale gdzie jej nie ma:) ale firma cały czas usprawnia nam codzienne obowiązki. Ostatnio dostaliśmy małe komputery do wprowadzania dostaw i cenówek. Cudo:)) Osobiście jak ktoś się nie boi pracy to polecam!
2
aaa 2017-02-09 10:55
Faktycznie, zmian jest sporo i dzięki temu łatwiej się pracuje. Prywatna opieka medyczna dla wszystkich pracowników też jest zmianą na plus.

Jeżeli chodzi o HR menedżerów to nie można powiedzieć o nich złego słowa. W trakcie swojej doz-owej kariery współpracowałam z większością z nich. Nawet, jak się nie dodzwonisz, zawsze oddzwonią, pomagają nawet w sytuacjach, które nie leżą w ich obowiązkach.
1
Farmatka 2017-02-12 18:08
Pracuję w tej sieci już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona! Super współpraca między ludźmi. Najbardziej złoszczę się jak czytam te wpisy z ubolewaniem nad sobą!!
1
Oliwia 2017-02-14 16:00
ja też po jakimś czasie pracy mogę dołożyć swoją cegiełkę i przyznać, że współpraca z ludźmi jak i warunki pracy, które się poprawiły jest na bardzo duży plus :)
1
Oliwia 2017-02-14 16:01
ja też po jakimś czasie pracy mogę dołożyć swoją cegiełkę i przyznać, że współpraca z ludźmi jak i warunki pracy, które się poprawiły jest na bardzo duży plus :)
Fanka 2017-02-22 22:43
Przy tak dużej konkurencji firma musi bardzo dużo pracować aby osiągać odpowiednią sprzedaż i zyski. Ludzie też nie są bez znaczenia bo dobry pracownik to pół sukcesu firmy. Jak przeczytałam kilka wpisów to widzę, że ludzie są zadowoleni z pracy , super
1
Mlodafarmaceutka 2017-02-23 12:19
trafne spostrzeżenie - "dobry pracownik to pół sukcesu firmy". Więc tak sobie myślę, że może to było powodem sporych rotowań w firmie, o których niektórzy KIEDYŚ wspominali z negatywnym wydźwiękiem. Może pracownicy powinni wyciągnąć z tego taki wniosek, że jeśli wymagają dużo od pracodawcy to powinni też dać tyle samo od siebie.
Spotykam się ostatnio tylko z pozytywnymi opiniami o firmie, więc zdecyduję się na aplikację do tej firmy :)
1
Mlodafarmaceutka 2017-02-23 12:20
trafne spostrzeżenie - "dobry pracownik to pół sukcesu firmy". Więc tak sobie myślę, że może to było powodem sporych rotowań w firmie, o których niektórzy KIEDYŚ wspominali z negatywnym wydźwiękiem. Może pracownicy powinni wyciągnąć z tego taki wniosek, że jeśli wymagają dużo od pracodawcy to powinni też dać tyle samo od siebie.
Spotykam się ostatnio tylko z pozytywnymi opiniami o firmie, więc zdecyduję się na aplikację do tej firmy :)
Agnieszka 2017-02-27 15:58
Jakie macie doświadczenia z Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)?
Luiza 2017-03-06 16:22
Widze ze duzo sie zmienilo na plus, a powiedzcie jak z zarobkami na stażu i po stażu ;)
1
Agnieszka 2017-03-07 08:31
@Luiza dobre pytanie. Czy firma często poszukuje stażystów?
była_stażystka 2017-03-16 10:36
Na stażu jak to na stażu - kokosów nie ma :) ale po stażu warto zostać - bynajmniej wg mojej skromnej oceny. Umowa, wypłata na czas, miła atmosfera pracy, dodatkowe benefity. Wynagrodzenie wyższe oczywiście po stażu.
1
Agnieszka 2017-03-16 10:48
@była_stażystka dziękuję za informację. A często zdarzają się przypadki, że firma nie jest zainteresowana dalszą współpracą ze stażystą?
była_stażystka 2017-03-17 13:06
szczerze mówiąc nie przypominam sobie takiej sytuacji. Ale to może dlatego, że w moim kręgu współpracowników były osoby pracowite i ambitne, więc nikt do nich nie miał żadnych zastrzeżeń :)
1
Agnieszka 2017-03-17 13:16
@była_stażystka bardzo dziękuję. A jak Ci się obecnie podoba praca w powyższej firmie?
herbata91 2017-03-17 16:49
Mnie po stażu zaproponowali 2200zł na rękę. Podziękowałem. Poszedłem na produkcję na start 2800zł netto + wszelkiej maści premie. Możliwośc awansu/rozwoju. Zostałem i pracuję do tej pory. Oczywiście mam na myśli technika farmacji.
była_stażystka 2017-03-20 10:18
Pracuję już 2 lata w sieci DOZ i nadal jestem zadowolona z pracy, więc nie zamierzam zmieniać :)
1
Agnieszka 2017-03-20 10:36
@była_stażystka, @herbata91 cieszę się. Dziękuję za Wasze komentarze.
pracownik 2017-03-31 10:05
Praca w tej sieci to masakra wyzysk przerośnięta biurokracja, wprowadzanie w bląd pacjentów i wymogi żeby pacjentom sprzedawać jak najdrosze leki mimo tańszych zamiennikòw,wyzysk pracownik odradzam
2
Agnieszka 2017-03-31 10:13
@pracownik, a jakie plusy zauważyłeś w pracy?
Sylwia 2017-04-04 15:21
sorry, ale ja się z Tobą nie zgodzę. Owszem nie zawsze da się sprzedać zamienniki, ale zdecydowanie nie powiedziałabym, że to celowe... wyzysku pracowników też nie zauważyłam, wręcz przeciwnie są wprowadzane zmiany na lepsze, aby docenić pracowników i zmotywować.
1
A 2017-04-06 12:30
Potwierdzam.
A 2017-04-06 12:32
Wyzysk.
Agnieszka 2017-04-06 13:09
@Sylwia, o jakich zmianach wspominasz? Powiesz więcej w tym temacie?
Sylwia 2017-04-14 13:21
mam na myśli "ludzkie" podejście przełożonych do pracowników :)
benefity dla pracowników i premie :)
pracuję się dobrze w tej sieci.
1
Agnieszka 2017-04-19 10:53
@Sylwia to dobrze, że jesteś zadowolona z pracy. A jakie benefity oferuje Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.) swoim pracownikom? Na jakie dodatki mogą liczyć osoby zatrudnione?
xxx 2017-04-23 15:13
Potwierdzam i szczerze odradzam współpracę, chyba, że jesteś masochistą.
Agnieszka 2017-04-24 11:43
@xxx, dlaczego odradzasz współpracę z Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)? Jaka nieprzyjemna sytuacja Cię spotkała? Powiedz nam więcej o swoich doświadczeniach.
Sylwia 2017-05-09 10:26
Agnieszko, przeglądając forum wydawało mi się, że ktoś już kiedyś wspomniał o benefitach dla pracowników DOZ.
Co dla mnie istotne? opieka zdrowotna - na pierwszym miejscu. Jak wiemy nie u każdego pracodawcy jest to zapewnione.
Pozdrawiam.
Luidzi 2017-05-10 22:54
Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.) ma w najnowszej ofercie pracę dla grafika w Łodzi. Może ktoś słyszał coś więcej o tej robocie? Jakie wymagania ma firma na początku? Jaka jest ogólnie atmosfera w firmie? Słyszałem wcześniej dobre opinie o firmie ale lubię sprawdzić.
Madeline 2017-05-17 12:17
a praca zdalna czy w siedzibie DOZ? :)
ja mogę wypowiedzieć się jedynie z perspektywy osoby pracującej w aptece sieci DOZ :) atmosfera w pracy moim skromnym zdaniem bardzo na plus :) co do wymagań wypowiadać się nie będę, bo pewnie na każdym stanowisku są inne wymagania :)
pozdrawiam,M.
1
Magister_Warszawa 2017-05-17 20:55
Opieka medyczna, karta Fitprofit, rabaty na produkty, szkolenia ( ja miałam ze sprzedaży i DermoExperta), ubezpieczenie zdrowotne, różne premie, wiem, że dla młodych mam są jakieś paczki / niespodzianki ( koleżanka dostała), coś dla pierwszoklasistów, itp. ... Generalnie jako pracodawca dają dużo pracownikom, a to że oczekują zaangażowania to wręcz zrozumiałe.. to nie są czasy "czy się siedzi, czy się leży..." i to nie tylko w doz'ie, wszędzie tak jest. Pracowałam kiedyś w prywatnej aptece, później w innej znanej sieci i szczerze mówiąc cieszę się, że jestem tu gdzie jestem, a kontakt z koordynatorem i HR Managerem jest rewelacyjny... Nie powiem - kiedy trzeba to zwrócą uwagę ale zawsze można na nich liczyć, zawsze są bardzo pomocni i wysłuchają każdego pracownika. Ja cieszę się, że pracuje w DOZie i polecam.
1
Magister_Warszawa 2017-05-17 20:59
Agnieszka wstałaś o benefity: Opieka medyczna, karta Fitprofit, rabaty na produkty, szkolenia ( ja miałam ze sprzedaży i DermoExperta), ubezpieczenie zdrowotne, różne premie, wiem, że dla młodych mam są jakieś paczki / niespodzianki ( koleżanka dostała), coś dla pierwszoklasistów, itp. ... Generalnie jako pracodawca dają dużo pracownikom, a to że oczekują zaangażowania to wręcz zrozumiałe.. to nie są czasy "czy się siedzi, czy się leży..." i to nie tylko w doz'ie, wszędzie tak jest. Pracowałam kiedyś w prywatnej aptece, później w innej znanej sieci i szczerze mówiąc cieszę się, że jestem tu gdzie jestem, a kontakt z koordynatorem i HR Managerem jest rewelacyjny... Nie powiem - kiedy trzeba to zwrócą uwagę ale zawsze można na nich liczyć, zawsze są bardzo pomocni i wysłuchają każdego pracownika. Ja cieszę się, że pracuje w DOZie i polecam.
Farmacja 2017-05-17 22:27
Może ktoś słyszał czy praca dla grafika jest jeszcze aktualna? Słyszałam sporo dobrego o firmie i mam zamiar składać cv. Lubię mieć wiedzę o firmie przed rozmową rekrutacyjną a nie ma wówczas niespodzianek.
Agnieszka 2017-05-18 09:25
@Magister_Warszawa dziękuję za szczegółową ocenę.
@Farmacja wszystkie aktualne oferty pracy znajdziesz na stronie internetowej firmy: http://dozsa.pl/kariera/biezace-rekrutacje/centrala/
szukającypracy 2017-05-18 11:38
mogłabyś doprecyzować jakie premie/za co? i jak często są przyznawane? czy to są premie miesięczne, kwartalne czy roczne?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Magister_Warszawa 2017-05-18 20:15
Premie są miesięczne -zależną m.in od indywidualnej sprzedaży ale są jak najbardziej osiągalne.
Jerzy 2017-05-21 21:06
Myślę, że firma Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.) otrzymuje zasłużone pochwały. Pracuję tu od dawna i również jestem z tej pracy zadowolony. Podobnie jak moi poprzednicy z forum chcę powiedzieć, że praca dla profesjonalisty to jest przyjemność.Wiem co mam robić i wiem za ile.
szukającypracy 2017-05-22 14:49
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na pytania dotyczące pracy w DOZ. Czytając je, myślę że warto aplikować do pracy w sieci DOZ. Trzymajcie kciuki :)
szukającypracy 2017-05-22 14:50
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi na pytania dotyczące pracy w DOZ. Czytając je, myślę że warto aplikować do pracy w sieci DOZ. Trzymajcie kciuki :)
Agnieszka 2017-05-22 15:07
@Jerzy to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Jakie stanowisko piastujesz? Co więcej możesz napisać o pozytywach pracy w Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)? Co Ci się szczególnie podoba?
@szukającypracy w takim razie trzymamy kciuki. Powodzenia! Koniecznie podziel się z nami wrażeniami po odbytej rozmowie kwalifikacyjnej.
Zostaw swoją opinię o Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.) - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)