Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Pracowałeś w firmie Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Klient - 2014-03-25 14:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie miałe Panie farmaceutki Warszawa Natolin
zdjecie uzytkownika
mirka - 2014-03-31 15:51:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie sadze w innych sieciówkach jest inaczej. Wszechobecny kryzys na rynku farmaceutycznych dotknął każdego, z czego i tak moim zdaniem duże sieci takie jak Doz radzą sobie nie najgorzej.
zdjecie uzytkownika
mgr - 2014-04-02 21:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doz to beznadziejna firma, na niczym się nie znają, wszystko drogie, a pracowników traktują jak śmieci.. Każdy mój znajomy już o tej firmie wie wszystko ode mnie i omija ich apteki szerokim łukiem. Mam nadzieje ze nie przetrwają długo i firma upadnie!
zdjecie uzytkownika
mirka - 2014-05-18 13:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgode sie. DOZ to duza i solidna firma, a przez to stabilna na rynku, wiec jej upadek to chyba nie prędko nastąpi. Opinie co to pracy są różne. Sama znam farmaceutów, którzy są zadowoleni z pracy w tej sieci.
zdjecie uzytkownika
OJEK - 2014-06-02 11:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Firma-superspecjalita zatrudnia na czarno w aptekach Dbam o zdrowie.
200 zł umowa zlecenie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Orevik - 2014-07-04 09:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli pieniądze są dobre, a umowa stała to nie ma chyba co narzekać. Co do oskarżeń zatrudniania na czarno to nic mi nie wiadomo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-17 15:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic o takich ofertach pracy na czarno nie słyszałem,nie sądze że tego typu zatrudnienie mogło by mieć miejsce w DOZ, szybciej już w prywatnej aptece takie praktyki się stosuje. Swoją drogą każdy powinien być legalnie zatrudniony i tak jest właśnie w sieciówkach.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2014-07-22 10:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałam w tej sieci 9 lat. Nigdy w życiu nie polecę. Chyba ze ktoś lubi być traktowany przedmiotowo. Fakt ze jakieś 5 lat temu było spoko nawet czasami premie sie dostało ale teraz w dobie kryzysu trzeba oszczędzać na pracownikach wiec o premii i podwyżce można pomarzyć a jeszcze przyjadą i aneks dadzą do podpisania ze zgadzasz sie pracować 10% mniej . Jak nie podpiszesz wyjmują z drugiej teczuszki wypowiedzenie. Możesz z siebie flaki wyprówac a i tak dostaniesz zj.. Od MM. Ogólnie lipa jak stodoła.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-08-17 13:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jestem od niedawna klientem doz.pl ale długo to nie potrwa. Chodzi oczywiście o ceny, na niektóre leki są niższe do 20% niż przeciętnie, na większość wyższe o 50% - 100% niż znalezione na ceneo. To budzi oburzenie i zdecydowaną reakcję - filozof i malarz szukają frajerów!
zdjecie uzytkownika
graza - 2014-09-22 16:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez dla nich pracuje, i jak na razie nie narzekam, moze mam troche inne podejście, bo liczy się dla mnie praca jaką mam, kolorowo to chyba nigdzie nie jest i to nie tylko w branży aptecznej. Mam znajomych zupłenie z innych sektorów rynku którzy też nie raz narzekają. Mimo to sądzę, że dzięki temu, że maja tak dużo punktów aptecznych, dają ludziom zatrudnienie, technikom też, co ważne.
zdjecie uzytkownika
lako - 2014-09-25 11:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W wielu przypadkach-nie wiem jak w DOZ kryzys to tylko wymowka na zmniejszenie swiadczen dla pracownika. Trzeba byloby sie dowiedziec i zastanowic czy aby na pewno kryzys spowodowal zmniejszenie dochodow w firmie, a dopiero potem oskarzac. Gdzie sie da trzeba walczyc o wyzsze stawki i lepsze traktowanie..
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-10-19 20:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do faktu zawalczenia o leszą płace to jestem jak najbardziej za, jednak kwestia niskich płac to nie domena DOZ-u, gdzyż podobne płace są w innych sieciówkach, a z kolei w prywatnej aptece czasem nawet nizsze, badź płącone bez umowy.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-20 19:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zatrudniona w DOZ od roku. Do tej pory nie zauwazylam znacznych minusow pracy. Nie wiem czym kieruja sie ci, ktorzy tak narzekaja na ich apteki, chyba ich wymagania wzgledem pracy i obowiazkow sa wygorowane. Tylko czy gdzies jest lepiej. Sadze ze wszedziew sieciowkach jest porownywalnie.
zdjecie uzytkownika
ji - 2014-10-21 22:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lola - 2014-07-22 10:07:06]:
popuściłem ze śmiechu...
zdjecie uzytkownika
Mójcion - 2014-11-20 10:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wygórowane? A czy ty uważasz, że dasz radę pracować całe życie przykładowo za 1500 złotych, na które umówiłaś się początkowo w pracy? Jak dla mnie taka sytuacja nigdy nie będzie miała miejsca dlatego każdy chce walczyć o jak najwyższe umowy dla siebie i nie powinno to nikogo dziwić. Ruch piłeczki dalej należy do pracodawcy, który podejmie decyzję czy dany pracownik zasługuje na tyle ile żąda.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-03 23:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w DOZ. Nie wierzyłam, dopóki nie przekonałam się sama na własnej skórze. Takiego wyzysku nie widziałam, może tylko apteka, w której byłam tak funkcjonowała, nie wiem. Jednakże stwierdzam, że za żadne pieniądze tam bym nie wróciła.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-05 11:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-10-20 19:56:25]:
No to długo Pani pracuje, bo ja nie uważam, żeby luksusem było pracować za darmo nadgodziny, bo tam przecież pracuje się "zadaniowo".Teraz szukam w innym miejscu pracy i dla mnie luksusem będzie jak wyjdę o normalnej godzinie i będę miała, za te godziny, które pracuje zapłacone.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-13 15:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pensja może wygórowana nie jest, ale przynajmniej pracę mam stabilną. Nie wiem gdzie szukasz obecnie pracy, ale jeśli w prywatnej aptece, to nie sądze, by udało ci się uzyskać zapłatę za nadgodziny, u tzw. prywaciarzy często praca jest rozliczana tak jak zechce tego właściciel.
zdjecie uzytkownika
magro - 2015-02-28 13:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kochani moi, jestem świeżo po studiach farmaceutycznych i właśnie bardzo ale to bardzo zależy mi na pracy w zawodzie... bo wiecie, teraz ideałem po prostu jest znaleźć po studiach pracę w zawodzie, ale oczywiście nie należy to do najprostrzyszh rzeczy. Czy do apteki Dbam o Zdrowie jest szasnsa żeby przyjeli takirgo laika jak ja?
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-03-18 08:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Orevik - 2014-07-04 09:49:36]:
prawda jest taka.ze ta firma SuperSpecjalista zatrudnia teraz na umowe smieciowa,ale tak wykorzystuja ludzi,ze bajka..Z daleka omijac szerokim lukiem..Robisz za 20-tu a kasa marna-400 zl,umowa po ponad miesiacu,ogolnie nie polecam...Straszne wykorzystywanie a czlowiek to nie robot...
zdjecie uzytkownika
Donovan - 2015-03-20 15:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@gg Jakoś mnie nie przekonała Twoja wypowiedź, przecież to jest niedorzeczne żeby pracować za 400 zł miesięcznie. Albo jesteś z konkurencji albo poprostu bajkopisarzem. Mi zależy na wiarygodnych informacjach. Chętnie bym się zatrudnił, doświadczenia dużego nie mam i wiem że kokosów nie zbiję ale jednak spróbuję swoich sił, bo czemu nie ?
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-03-23 15:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Donovan - 2015-03-20 15:19:16]:
Dobrze przeczytaj!!A potem pisz o bajkopisarstwie!!Nie piszemy o pracy mgr,kierownika czy technika !!A o pracy jako pomoc apteczna!!Nie rozsmieszaj mnie-konkurencja..czego?Sprzatania?Zenujace!!!Superspecjalista zatrudnia niby pomoce apteczne a potem okazuje sie,ze jezdzisz na szmacie i jestes popychadlem i zapiep..za 400 zl na miesiac z zakresem obowiazkow na 2 strony A4,niewazne jakie masz wyksztalcenie a przez tel slyszysz,ze tylko sprawdzenie daty waznosci lekow i apteka do ogarniecia a potem dopiero okazuje sie prawda,co masz robic-zatrudnij sie przez SS jako pomoc apteczna a zaobaczysz,jak slodko i,jakie to bajkopisarstwo..Kumpela pracowala poprzez DOZ jako pomoc apteczna i za 8 godz pracy dostawala 360 zl,wiec nie pisz bzdur a zatrudnij sie i sprawdz.
zdjecie uzytkownika
Jareq - 2015-03-30 12:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez znam osoby, które w DOZ sie do pomocy zatrudniały, były zadowolone, pensja owszem szału nie było, najczęściej z powodu niewielkiej liczby wypracowanych godzin, ale sama praca ok, nie słyszałem żeby ktoś narzekał.
zdjecie uzytkownika
żenua - 2015-04-18 14:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSTRZEGAM wszystkich przed pracą w tej sieci aptek!
złego traktowania pracowników dopuszczają się nie tylko na zwykłych mgr czy tech, ale na samych kierownikach aptek z 15-letnim doświadczeniem pracy - nie płacenie na czas, za godziny nadliczbowe, straszenie sądem za podskakiwanie, część płacą "pod stołem", nie zapewniają dobrych warunków (brak wody pitnej) Drogie leki, wyzysk, mobbing i nie szanowanie pracowników - wolą zatrudniać młode magisterki za grosze niż trzymać doświadczonych rzetelnych pracowników, którzy włożyli niemało serca w rozkręcanie im tego biznesu.
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-04-20 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Chcialam zapytać jak się sprawy mają w Dozie z Poznaniu? Na dniach mam zacząć pracę jako pomoc apteczna i nie ukrywam,ze jestem przerażona! Kurcze takie opinie? Masakra. Zaproponowali mi 6 zł/h wiem ,ze to żenujaco malo,ale lepsze to niż nic. Po 21 dniach pracy żeby nie było nawet 1100 zł, to żenada ale jeść trzeba.:(
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)?
Zadaj pytanie