Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Opinie o Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Pracowałeś w firmie Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.) i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mgr - 2014-04-02 21:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doz to beznadziejna firma, na niczym się nie znają, wszystko drogie, a pracowników traktują jak śmieci.. Każdy mój znajomy już o tej firmie wie wszystko ode mnie i omija ich apteki szerokim łukiem. Mam nadzieje ze nie przetrwają długo i firma upadnie!
zdjecie uzytkownika
mirka - 2014-05-18 13:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgode sie. DOZ to duza i solidna firma, a przez to stabilna na rynku, wiec jej upadek to chyba nie prędko nastąpi. Opinie co to pracy są różne. Sama znam farmaceutów, którzy są zadowoleni z pracy w tej sieci.
zdjecie uzytkownika
OJEK - 2014-06-02 11:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
(usunięte przez administratora) Firma-superspecjalita zatrudnia na czarno w aptekach Dbam o zdrowie.
200 zł umowa zlecenie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Orevik - 2014-07-04 09:49:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli pieniądze są dobre, a umowa stała to nie ma chyba co narzekać. Co do oskarżeń zatrudniania na czarno to nic mi nie wiadomo.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-17 15:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nic o takich ofertach pracy na czarno nie słyszałem,nie sądze że tego typu zatrudnienie mogło by mieć miejsce w DOZ, szybciej już w prywatnej aptece takie praktyki się stosuje. Swoją drogą każdy powinien być legalnie zatrudniony i tak jest właśnie w sieciówkach.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2014-07-22 10:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Pracowałam w tej sieci 9 lat. Nigdy w życiu nie polecę. Chyba ze ktoś lubi być traktowany przedmiotowo. Fakt ze jakieś 5 lat temu było spoko nawet czasami premie sie dostało ale teraz w dobie kryzysu trzeba oszczędzać na pracownikach wiec o premii i podwyżce można pomarzyć a jeszcze przyjadą i aneks dadzą do podpisania ze zgadzasz sie pracować 10% mniej . Jak nie podpiszesz wyjmują z drugiej teczuszki wypowiedzenie. Możesz z siebie flaki wyprówac a i tak dostaniesz zj.. Od MM. Ogólnie lipa jak stodoła.
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-08-17 13:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jestem od niedawna klientem doz.pl ale długo to nie potrwa. Chodzi oczywiście o ceny, na niektóre leki są niższe do 20% niż przeciętnie, na większość wyższe o 50% - 100% niż znalezione na ceneo. To budzi oburzenie i zdecydowaną reakcję - filozof i malarz szukają frajerów!
zdjecie uzytkownika
graza - 2014-09-22 16:16:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez dla nich pracuje, i jak na razie nie narzekam, moze mam troche inne podejście, bo liczy się dla mnie praca jaką mam, kolorowo to chyba nigdzie nie jest i to nie tylko w branży aptecznej. Mam znajomych zupłenie z innych sektorów rynku którzy też nie raz narzekają. Mimo to sądzę, że dzięki temu, że maja tak dużo punktów aptecznych, dają ludziom zatrudnienie, technikom też, co ważne.
zdjecie uzytkownika
lako - 2014-09-25 11:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W wielu przypadkach-nie wiem jak w DOZ kryzys to tylko wymowka na zmniejszenie swiadczen dla pracownika. Trzeba byloby sie dowiedziec i zastanowic czy aby na pewno kryzys spowodowal zmniejszenie dochodow w firmie, a dopiero potem oskarzac. Gdzie sie da trzeba walczyc o wyzsze stawki i lepsze traktowanie..
zdjecie uzytkownika
ada - 2014-10-19 20:55:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Co do faktu zawalczenia o leszą płace to jestem jak najbardziej za, jednak kwestia niskich płac to nie domena DOZ-u, gdzyż podobne płace są w innych sieciówkach, a z kolei w prywatnej aptece czasem nawet nizsze, badź płącone bez umowy.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-20 19:56:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zatrudniona w DOZ od roku. Do tej pory nie zauwazylam znacznych minusow pracy. Nie wiem czym kieruja sie ci, ktorzy tak narzekaja na ich apteki, chyba ich wymagania wzgledem pracy i obowiazkow sa wygorowane. Tylko czy gdzies jest lepiej. Sadze ze wszedziew sieciowkach jest porownywalnie.
zdjecie uzytkownika
ji - 2014-10-21 22:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lola - 2014-07-22 10:07:06]:
popuściłem ze śmiechu...
zdjecie uzytkownika
Mójcion - 2014-11-20 10:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wygórowane? A czy ty uważasz, że dasz radę pracować całe życie przykładowo za 1500 złotych, na które umówiłaś się początkowo w pracy? Jak dla mnie taka sytuacja nigdy nie będzie miała miejsca dlatego każdy chce walczyć o jak najwyższe umowy dla siebie i nie powinno to nikogo dziwić. Ruch piłeczki dalej należy do pracodawcy, który podejmie decyzję czy dany pracownik zasługuje na tyle ile żąda.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-03 23:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w DOZ. Nie wierzyłam, dopóki nie przekonałam się sama na własnej skórze. Takiego wyzysku nie widziałam, może tylko apteka, w której byłam tak funkcjonowała, nie wiem. Jednakże stwierdzam, że za żadne pieniądze tam bym nie wróciła.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-05 11:01:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-10-20 19:56:25]:
No to długo Pani pracuje, bo ja nie uważam, żeby luksusem było pracować za darmo nadgodziny, bo tam przecież pracuje się "zadaniowo".Teraz szukam w innym miejscu pracy i dla mnie luksusem będzie jak wyjdę o normalnej godzinie i będę miała, za te godziny, które pracuje zapłacone.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-13 15:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pensja może wygórowana nie jest, ale przynajmniej pracę mam stabilną. Nie wiem gdzie szukasz obecnie pracy, ale jeśli w prywatnej aptece, to nie sądze, by udało ci się uzyskać zapłatę za nadgodziny, u tzw. prywaciarzy często praca jest rozliczana tak jak zechce tego właściciel.
zdjecie uzytkownika
magro - 2015-02-28 13:42:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kochani moi, jestem świeżo po studiach farmaceutycznych i właśnie bardzo ale to bardzo zależy mi na pracy w zawodzie... bo wiecie, teraz ideałem po prostu jest znaleźć po studiach pracę w zawodzie, ale oczywiście nie należy to do najprostrzyszh rzeczy. Czy do apteki Dbam o Zdrowie jest szasnsa żeby przyjeli takirgo laika jak ja?
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-03-18 08:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Orevik - 2014-07-04 09:49:36]:
prawda jest taka.ze ta firma SuperSpecjalista zatrudnia teraz na umowe smieciowa,ale tak wykorzystuja ludzi,ze bajka..Z daleka omijac szerokim lukiem..Robisz za 20-tu a kasa marna-400 zl,umowa po ponad miesiacu,ogolnie nie polecam...Straszne wykorzystywanie a czlowiek to nie robot...
zdjecie uzytkownika
Donovan - 2015-03-20 15:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@gg Jakoś mnie nie przekonała Twoja wypowiedź, przecież to jest niedorzeczne żeby pracować za 400 zł miesięcznie. Albo jesteś z konkurencji albo poprostu bajkopisarzem. Mi zależy na wiarygodnych informacjach. Chętnie bym się zatrudnił, doświadczenia dużego nie mam i wiem że kokosów nie zbiję ale jednak spróbuję swoich sił, bo czemu nie ?
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-03-23 15:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Donovan - 2015-03-20 15:19:16]:
Dobrze przeczytaj!!A potem pisz o bajkopisarstwie!!Nie piszemy o pracy mgr,kierownika czy technika !!A o pracy jako pomoc apteczna!!Nie rozsmieszaj mnie-konkurencja..czego?Sprzatania?Zenujace!!!Superspecjalista zatrudnia niby pomoce apteczne a potem okazuje sie,ze jezdzisz na szmacie i jestes popychadlem i zapiep..za 400 zl na miesiac z zakresem obowiazkow na 2 strony A4,niewazne jakie masz wyksztalcenie a przez tel slyszysz,ze tylko sprawdzenie daty waznosci lekow i apteka do ogarniecia a potem dopiero okazuje sie prawda,co masz robic-zatrudnij sie przez SS jako pomoc apteczna a zaobaczysz,jak slodko i,jakie to bajkopisarstwo..Kumpela pracowala poprzez DOZ jako pomoc apteczna i za 8 godz pracy dostawala 360 zl,wiec nie pisz bzdur a zatrudnij sie i sprawdz.
zdjecie uzytkownika
Jareq - 2015-03-30 12:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez znam osoby, które w DOZ sie do pomocy zatrudniały, były zadowolone, pensja owszem szału nie było, najczęściej z powodu niewielkiej liczby wypracowanych godzin, ale sama praca ok, nie słyszałem żeby ktoś narzekał.
zdjecie uzytkownika
żenua - 2015-04-18 14:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSTRZEGAM wszystkich przed pracą w tej sieci aptek!
złego traktowania pracowników dopuszczają się nie tylko na zwykłych mgr czy tech, ale na samych kierownikach aptek z 15-letnim doświadczeniem pracy - nie płacenie na czas, za godziny nadliczbowe, straszenie sądem za podskakiwanie, część płacą "pod stołem", nie zapewniają dobrych warunków (brak wody pitnej) Drogie leki, wyzysk, mobbing i nie szanowanie pracowników - wolą zatrudniać młode magisterki za grosze niż trzymać doświadczonych rzetelnych pracowników, którzy włożyli niemało serca w rozkręcanie im tego biznesu.
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-04-20 22:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Chcialam zapytać jak się sprawy mają w Dozie z Poznaniu? Na dniach mam zacząć pracę jako pomoc apteczna i nie ukrywam,ze jestem przerażona! Kurcze takie opinie? Masakra. Zaproponowali mi 6 zł/h wiem ,ze to żenujaco malo,ale lepsze to niż nic. Po 21 dniach pracy żeby nie było nawet 1100 zł, to żenada ale jeść trzeba.:(
zdjecie uzytkownika
Ewel - 2015-04-30 16:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest w Poznaniu, nie mówili nic, że po okresie próbnym będzie podwyżka i możliwość dalszego rozwoju? wydaje mi sie, ze jest szansa na podwyżkę:)
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-04-30 19:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OJEK - 2014-06-02 11:54:38]:
Superspecjalista zatrudnia pomoce apteczne. Zatrudnia... Umowa zlecenie i marne grosze. Temu w dozach taki chlew, pomoce mają mało godzin i jeszcze płacone grosze.
zdjecie uzytkownika
Lek_Batrafen - 2015-05-01 07:57:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mgr - 2014-04-02 21:54:26]:
Miałem nieprzyjemność dokonania zakupu leku na receptę w aptece Dbam o Zdrowie (DOZ) na ulicy Granicznej 2A we Wrocławiu w centrum handlowym. Był to pierwszy i ostatni zakup w tej sieci aptek. Aptekarze dowolnie manipulują sobie cenami jak im się tylko podoba. Kupowałem lek na receptę, którego cena wynosiła ok 80 zł. Jednak okazało się, że leku akurat w tym dniu nie było na stanie, ale pan aptekarz może zamówić i nazajutrz będzie już do odebrania. Więc zgodziłem się. Jakie było moje zdziwienie gdy odbierałem lek na drugi dzień... lek kosztował już nie 80 a 111 zł! Najciekawsze jest jednak to, że pani która lek mi wydawała powiedziała, że gdybym lek zamówił dzisiaj to na dzisiaj cena jet 75 zł!! Dodatkowo poinstruowała mnie, żebym wziął ich wizytówkę i następnym razem pytał o lek telefonicznie i będzie jeszcze taniej!! :) Ta apteka ma klientów za idiotów i frajerów i tak ich też traktuje, oczywiście nigdy się już nie pojawię w tej sieci i Wam radzę też ją omijać szerokim łukiem tak byśmy jako klienci pokazali kto jest kim!
Najlepsze jest jednak to, że gdy ów pan aptekarz składał zamówienie na lek zapytał czy lek ma być z importu - wtedy będzie o 1 zł taniej... po prostu śmiać mi się chce :)
Pozdrowienia dla aptekarzy z ulicy Granicznej 2A we Wrocławiu :)

Apteka to dno.
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-05-06 07:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam jeszcze raz;)! Nie tak dawno pytalam jak się ma sprawa PA w Poznaniu,bo mialam podjąć pracę w DOZ-ie. No i juz odpowiadam jak się ma,ponieważ już zakończyłam współpracę z tą apteką. Kierowniczka apteki przejechała po mnie po całości,traktując jak szmatę do sprzątania! Czytała w moim telefonie moje prywatne sms-y,a żeby bylo śmieszniej napisała na ten temat maila do swoich przełożonych,ponieważ byla oburzona,że wypisuję sms-y na Jej temat z moją przyjaciółką. Jak rzuciłam jej art.z Kodeksu Pracy,ze to co zrobiła jest karygodne, wyrzuciła mnie z biura. Duzo by pisać! Przestrzegam wszystkie osoby,które chciałyby się zatrudnic w tej aptece jako pomoc. Farmaceuci myslą,ze jak mają mgr.przed nazwiskiem,to są niewiadomo kim. Ja tez mam i bylam na szmacie,żadna praca mnie nie upodli bardziej niż beznadziejny człowiek.Apteka na os.Lecha w Poznaniu. KATASTROFA!!! Może mgr.mają tam dobrze,ale PA jest traktowana masakrycznie!!!!
zdjecie uzytkownika
Krystyna - 2015-05-21 23:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koszmarne warunki pracy, opóźnienia w wypłatach i chamskie zagrywki kierowniczek. Jeżeli nie startujesz na kierownika omijaj szerokim łukiem!!!
zdjecie uzytkownika
kaśka - 2015-05-28 19:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No teraz jak ktoś chce to może startować na wyżej wspomnianego Kierownika apteki i to w kilku miejscach bo do Świebodzina, Gryfina, Mrągowa i Kluczborka. Chyba zmienia się personel w sieci Aptek dbam o zdrowie, bo dużo też magistrów farmacji szukają, np. w Ostrołęce, Kwidzynie, Inowrocławiu i Białymstoku
zdjecie uzytkownika
JaneQ - 2015-06-03 18:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba trzeba mieć sporego pecha żeby trafić na takiego przełożonego. Ja pracuje w DOZ od dwóch lat i nigdy nie miałem takiej sytuacji. Owszem czasem zdarzają sie spięcia, ale to chyba normalne.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2015-06-14 00:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w tej sieci. Nigdy więcej. Teraz pracuje w innej aptece gdzie doceniają pracownika i większa pensje dostajesz. Człowiek głupi i siedzi w tym bagnie, cieszy sie ze ma prace. Zacznijcie szukać innej pracy i napewno nie pozalujecie. Trzeba zawsze sobie powtarzać ze może być tylko lepiej, a jeśli chodzi o DOZ to tylko tak może być. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
porta - 2015-06-16 21:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajni ludzie, szacunek, zdrowe relacje - ale niskie pensje. Jeśli kadry w porę się nie ogarną odejdzie spora część personelu odejdzie do konkurencji.
zdjecie uzytkownika
biko - 2015-06-28 02:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [porta - 2015-06-16 21:19:47]:
już masa ludzi musi czuć sięw pracy w Dbam o Zdrowie niepewnie skor szukają w całej Polsce kierowników aptek jak choćby tutaj http://www.pracuj.pl/praca/kierownik-apteki-pleszew,oferta,3967286 . Ostatno słyszałem , że to raczej w związku z rozwojem firmy , ale w te nowinki nie do końca chce mi wierzyć
zdjecie uzytkownika
JaneQ - 2015-06-29 13:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio w DOZ był swego rodzaju przeglad kadr... sytuacja się normuje, a nowe apteki też otwierają, więc szukają personelu. To chyba normalne.
zdjecie uzytkownika
Karola - 2015-07-11 11:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na rozmowie w biurze aptek. Rozmowa bardzo przyjemna, jednak od samego początku widać, że rekrutującym brakuje klasy. Oczywiście zapewniają, że poinformują o wynikach rekrutacji (sami z siebie) a później cisza. Cóż, przez takie drobnostki poznaje się firmę w której chciałoby się pracować. Brak szacunku, więc czy warto dla kogoś takiego pracować ?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-07-29 12:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Karola wydaje mi się, że jeśli chodzi o prace to nie można jej łączyć z rozmową rekrutacyjną. Co innego jest zatrudnienie a co innego normalne obowiązki w firmie, przecież potem nie ma się styczności z HRem.Wydaje mi się, że warto jednak u nich popracować przez chwile i wiedzieć jak to wygląda od środka
zdjecie uzytkownika
JaneQ - 2015-07-31 17:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tomek - zgadzam się. Najważniejszy jest bezpośredni przełożony. Mi się trafiła super kobieta: traktuje z szacunkiem, potrafi wytłumaczyc co i jak (niestety bardzo szybko mówi), doceni jak jest ok. Nie przejmuj się rekrutacją. W wielu firmach obiecują, że odpowiedza tak czy siak a pozniej różnie z tym bywa...
zdjecie uzytkownika
edr - 2015-08-30 17:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio znalazłam parę ofert firmy Sieć Aptek Dbam o Zdrowie DOZ S.A., może ktoś z was byłby zainteresowany praca tam..zatrudnią magistra i technika farmacji w Gliwicach, menadżera regionalnego w województwie kujawsko- pomorskim, magistra farmacji w Malborku i Braniewie, Elblągu, analityka danych w Łodzi oraz w Warszawie
zdjecie uzytkownika
Angelaaa - 2015-08-31 16:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki edr! Poszukam i ogarnę temat. Chcę tam wrócić bo mam już dość pracy u małego lokalnego prywaciarza.
zdjecie uzytkownika
biko - 2015-09-29 21:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytałem sporo na temat firmy bo miałem nadzieję , ze uda się tutaj załapać do pracy. Niestety do dnia dzisiejszego nie udało mi się to i powoli zaczynam tracić nadzieję. Wiem , że w ostatnim czasie w sumie nie szukali nowych twarzy ale mimo wszystko podobno zdarza się że nagle potrzebują kilku osób, magistrów farmacji chociażby
zdjecie uzytkownika
boo - 2015-09-30 21:31:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Minusy:
-niskie pensje dla techników i magistrów, chyba najsłabiej płacący pracodawca na rynku aptecznym
- nękanie pracowników mailami/telefonami/pouczeniami/konferencjami w kwestii tzw. dosprzedaży, nieustanna kontrola planu obrotowego/rozliczanie sprzedaży
- konieczność wciskania pacjentom kitu w postaci tzw. przykasówki, marki własnej, mydełek, szamponów, kremików itp. dupereli, przeterminów wynikających z błędnej polityki magazynowej i nietrafionych zakupów centralnych
- polityka firmy sprzyja a wręcz premiuje, moim zdaniem, nieetyczne zachowania - polecanie produktów gorszych jakościowo/cenowo, nasilenie zjawiska lekomanii,
- równoważny czas pracy (doczytajcie sobie czym to pachnie :) )

Plusy:
- jak Cię nie chcą nigdzie przyjąć to zaproponuj odpowiednio niską stawkę w DOZ-praca murowana

Podsumowując - magistrom odradzam, technikom - też odradzam, i zalecam przekwalifikowanie na pielęgniarkę/-arza.

Aha - jeśli już pracujesz w "Dbam o Zysk" to wiedz, że na necie, a przynajmniej na witrynie apteki wisi ogłoszenie o naborze na Twoje stanowisko - a nuż ktoś przyjdzie za mniejsze pieniądze i można się będzie Ciebie pozbyć nierobie/darmozjadzie :D
zdjecie uzytkownika
Rosa - 2015-10-22 08:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gg - 2015-03-18 08:49:35]:
Jeśli tylko nie będzie wymagana znajomość ortografii na poziomie podstawowym, to na pewno masz szansę.
zdjecie uzytkownika
bazia - 2015-10-30 16:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rosa nie zgadzam się za bardzo z tobą, bo moim zdaniem skoro zatrudniona chcesz być w aptece to nie ortografia jest najważniejsza ale moim zdaniem wiedza farmaceutyczna, chociaż wiaDomo że z powodu lekarzy wypadałoby mieć też zaawansowaną wiedzę grafologiczną. powinno moim zdaniem pojawić się prawo zabraniające lekarzom bazgrać
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2016-01-22 21:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Apteka DOZ na os. Lecha w Poznaniu- MASAKRA. Kierownik- TERROR. Zdecydowanie nie polecam. No chyba że ktoś jest sado maso.
zdjecie uzytkownika
beksa - 2016-01-22 21:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A wiadomo jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na magistra farmacji? Super, że jest zapewniona umowa o pracę i nawet ubezpieczenie lekowe, widać, że dbają o pracowników.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-01-26 21:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

to zależy czy idziesz na rozmowę do apteki franczyznowej czy rdzennej dozowej. W rdzennej dozowej powiedzieli mi, że za dużo kasy chcę (jestem technikiem) ;P i tyle co chcę to mogę w Szczecinie żądać co najwyżej ;D a w prywatnej dostałam z pocałowaniem ręki tyle co chciałam, a nawet więcej, więc zrezygnowałam z propozycji pracy w DOZie ;). Pytają co byś poleciła na to czy na to (sprawdzają czy ogarniasz co to koszyk i sprzedaż wiązana (warto powtórzyć) - czyli musisz mówić, że do antybiotyku probiotyk, do furaginy wit. C lub żurawina itp. a najlepiej jeszcze globulki, bo układ moczowy ma powiązanie z płciowym ;)). U mnie skończyło się na tym, że miałam zadzwonić jak się zdecyduję ale to było parę lat temu...na mgr pewnie rozmowa podobna...
zdjecie uzytkownika
gronzo - 2016-01-27 14:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aga po prostu nie stać ich na Ciebie - nic dziwnego. Kryzys każdego po trochu dotknął. A ogłaszają się apteki dbam o zdrowie że magistrów to minimum 3-4 potrzebują.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-02-04 14:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie słyszałam, że dają umowy na rok i zastraszają tabelkami, że za mało sprzedałaś magnezu DOZ - product itp.
gronzo: Naprawdę niską kasę proponowali i wtedy nie było kryzysu ;). Rotacja u nich jest mega duża. Masa osób tyle co po stażu i potem po pół roku uciekają. U mnie masa CV w aptece DOZowców leży i jedną dziewczynę mamy, byłą pracownicę dozu właśnie. Jakby było dobrze to ludzie by nie uciekali tak masowo :)
zdjecie uzytkownika
werftgy - 2016-02-04 14:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no do apteki @gronzo to wiadomo ze trzeba miec odpowiednie doswiadczenie i kwalifikacje przeciez w koncu to stanowisko magistra farmacji, rekrutuja w wielu miastach
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-02-06 19:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może i te oferty są fajne, ale tak naparwde mi się rzuciła w oczy tylko ta jako Technik Farmaceutyczny, bo tutaj liczy się doświadczenie przede wszystkim.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dbam O Zdrowie (DOZ S.A.)

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert