brak logo

Kubenz

Kalisz

Opinie o Kubenz

mejk 2015-11-04 13:51:20
Trzymaj się z daleka od nich, żebyś nie płakała bo to cię czeka pracując u nich, nie wierz w to że dostaniesz umowę o pracę i zarobisz to co ci obiecują, to tylko chwyt żeby ludzi złapać do pracy a potem nie ma umowy o pracę tylko zlecenie i pensja poniżej minimalnej krajowej, towar Chiny.
1
Ona28 2016-03-10 15:16:45
Pracuję w Warszawie pierwsza umowę dostałam śmieciowa później już umowa o prace. Warunki dobre, jeśli potrafisz sprzedać i robisz to co do Ciebie należny nikt uwagi Ci nie zwraca. Nie napracujesz się a wypłatę godziwą dostaniesz. Jestem zadowolona. Pójdź i się przekonaj. Gdybym czytała opinie to nie poszłabym na rozmowę rekrutacyjną i to błąd. Praca jest Ok. Dyrektor sprzedaży konkret babka ale docenia pracowitych. Jak chcesz stać nic nie robić i dostać kasę to nie ten adres. ;)
Joanna 2016-03-20 12:51:33
Co ty pierniczysz za głupoty??? Żaneta jest najbardziej zakłamaną osobą jaką znam. Jest oszukańcem jakich mało i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak inaczej nazwać osobę która sobie czyjeś premie przywłaszcza). Na niczym się nie zna i tylko dużo opowiada żeby co głupsi myśleli że ma o czymś pojęcie. Radzę poczytać inne opinie. Z księżyca się one nie wzięły.
3
jazda z syfem! 2016-04-15 13:23:49
szukaja ciagle nowych bo nikt na takich warukach nie godzi sie pracowac. To tak jakby płacili ci za prace gdzie za przelozonych masz psychicznie chorych ludzi w kaftachach z nerwica i rozdwojeniem jażni co u ich regionalnych jest chyba zaraźliwe droga kropelkowa pozdro dla Żanetki
2
jazda z syfem! 2016-04-15 13:25:47
100% prawdy
1
X 2016-04-23 20:29:49
Co rusz otwierają nowe salony. To chyba dobrze.
fghj 2016-05-15 21:02:45
pewnie ze dobrxe..teraz widze ze szukaja na przyklad kierownika operacyjnego sprzedazy w kilku wojewodztwach w Polsce oferuja stabilne zatrudnienie,pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,atrakcyjne wynagrodzenie,narzędzia pracy
Żanetka minetka 2016-10-24 16:50:47
KUPENZ i tyle w temcie
1
Zostaw swoją opinię o Kubenz - Kalisz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kubenz