logo Kubenz

Kubenz

Kalisz

Opinie o Kubenz

mejk 2015-11-04 13:51
Trzymaj się z daleka od nich, żebyś nie płakała bo to cię czeka pracując u nich, nie wierz w to że dostaniesz umowę o pracę i zarobisz to co ci obiecują, to tylko chwyt żeby ludzi złapać do pracy a potem nie ma umowy o pracę tylko zlecenie i pensja poniżej minimalnej krajowej, towar Chiny.
2
Ona28 2016-03-10 15:16
Pracuję w Warszawie pierwsza umowę dostałam śmieciowa później już umowa o prace. Warunki dobre, jeśli potrafisz sprzedać i robisz to co do Ciebie należny nikt uwagi Ci nie zwraca. Nie napracujesz się a wypłatę godziwą dostaniesz. Jestem zadowolona. Pójdź i się przekonaj. Gdybym czytała opinie to nie poszłabym na rozmowę rekrutacyjną i to błąd. Praca jest Ok. Dyrektor sprzedaży konkret babka ale docenia pracowitych. Jak chcesz stać nic nie robić i dostać kasę to nie ten adres. ;)
Joanna 2016-03-20 12:51
Co ty pierniczysz za głupoty??? Żaneta jest najbardziej zakłamaną osobą jaką znam. Jest oszukańcem jakich mało i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo jak inaczej nazwać osobę która sobie czyjeś premie przywłaszcza). Na niczym się nie zna i tylko dużo opowiada żeby co głupsi myśleli że ma o czymś pojęcie. Radzę poczytać inne opinie. Z księżyca się one nie wzięły.
5
jazda z syfem! 2016-04-15 13:23
szukaja ciagle nowych bo nikt na takich warukach nie godzi sie pracowac. To tak jakby płacili ci za prace gdzie za przelozonych masz psychicznie chorych ludzi w kaftachach z nerwica i rozdwojeniem jażni co u ich regionalnych jest chyba zaraźliwe droga kropelkowa pozdro dla Żanetki
4
jazda z syfem! 2016-04-15 13:25
100% prawdy
3
X 2016-04-23 20:29
Co rusz otwierają nowe salony. To chyba dobrze.
fghj 2016-05-15 21:02
pewnie ze dobrxe..teraz widze ze szukaja na przyklad kierownika operacyjnego sprzedazy w kilku wojewodztwach w Polsce oferuja stabilne zatrudnienie,pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie,atrakcyjne wynagrodzenie,narzędzia pracy
Żanetka minetka 2016-10-24 16:50
KUPENZ i tyle w temcie
3
kaska 2017-01-31 21:53
czy ktoś może się wypowiedzieć czy po zakończonej współpracy dostał resztę pieniędzy ? chodzi mi o to co jest wyplacane pod stołem
Ewel 2017-02-01 17:26
o 22.30 w niedziele napisany komentarz ???, który pracownik jest taki gorliwy???
Oskar sprawdził wyniki za weekend i stara się ocieplać wizerunek firmy -ŻAŁOSNE !!!!!
Jak zwalnia wszystkich to sam stoi i sprzedaje na sklepie , bo nie ma kto pracować ,
ludzie wiedzą, że to wyzyskiwacze do potęgi.
Jaki prezes firmy sprzedaje w sklepie ??? Co to za firma???
"luźna rozmowa" Żart !!!! to ma być profesjonalne szkolenie ???!!!
Jeden gra dobrego (Oskar) , a drugi dzwoni i opier.....
Wszyscy trzęsą portkami , jeden mówi jedno a drugi co innego .
Widzę same ogłoszenia do pracy .Przestrzegam Wszystkich NIE PAKUJCIE SIĘ W SYF !!!!!
8
ByłyKierownik 2017-03-01 16:16
Firma próbuje jak tylko może wyzyskiwać pracownika. Doszło do tego,że chcą aby pracownicy myli witryny co 2 tygodnie. No jestem w stanie zrozumieć wszystko ale to już jest przegięcie.
Współczuje nowej regionalnej. Ale widać dobrze się wpasuje bo mówi jedno na drugi dzień zmienia zdanie o 180 stopni.
Organizacja magazynowa jest =0 co jakiś czas wychodzą pomyłki systemowe i to udowodnione na papierze.
W żadnej firmie w której pracowałam pracownik nie musial płacić 100% strat bo firma powinna byc od tego ubezpieczona. Szczególnie że są to braki 1 sztukowe na pół roku albo więcej.
Z magazynu nigdy nie można się doprosić rozmiarówki pomijając fakt iż osoba ktora zaczyna sama ma sobie wymyśleć jaki towar jest dostępny.
Zero szacunku dla starszych pracowników którzy są zgranym zespołem i robią utargi. Lepiej zatrudnić kogoś bez doświadczenia i dać mu większa kasę. Życzę powodzenia z takim podejściem.
Panie w biurze - kadry - są totalnie nie ogarnięte. Powinny zmienić lekarza albo dilera bo co drugi dzień proszą o dokumenty które zostały już 3 razy wysłane. Dziwie się że jeszcze tam pracują skoro nie umieją nawet porządnie i ze zrozumieniem przeczytać maila który ma raptem 5 słów.
1
Iwona 2017-03-02 12:07
@Ewel pracujesz długo w firmie? Na jakim stanowisku? Obecnie Kubenz szuka Doradców Klienta w Salonie Firmowym. Możesz opowiedzieć jak wygląda praca doradcy? Na jakie warunki można liczyć?
OLaOLa 2017-03-09 19:51
Co do mycia witryn to najlepiej zgłosić sprawę do PIP .
Inspekcja Pracy lubi takie sprawy , wystarczy jeden telefon .
W innej firmie tez z braku kasy , personel mył szyby .
Poszła informacja i PIP wywalił taką karę, że hej :-)
Skończyły się głupie pomysły.
Pozdrawiam TYCH co już u nich nie pracują, a Ci co się wahają , niech jak najszybciej rezygnują !!
Iwona 2017-03-10 11:55
@OLaOLa byłaś pracownikiem Kubenz? Co wpłynęło na Twoją opinię na temat firmy?
Zostaw swoją opinię o Kubenz - Kalisz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kubenz