brak logo

Consumerview Sp.z o.o

Szczecinek

Opinie o Consumerview Sp.z o.o

admin 2015-08-12 07:13:50
Chcesz opowiedzieć o zarobkach w firmie Consumerview Sp.z o.o? Czekamy na Twój komentarz.
Jerzy 2015-11-03 14:43:59
Kłamcy i naciągacze. Obiecują zapłatę i zlecają nowe audyty. Kiedy trzeba zapłacić same kłamstwa, obiecanki i ... brak kontaktu. Radzę trzymać się z daleka, żeby nie pracować za darmo.
1
roman 2015-11-06 18:16:51
W 100% zgadzam się z Jerzym.Od maja nie mam zapłaty za wykonane audyty.Na tel.nikt nie odpowiada,w e-mailach obiecanki i wyznaczanie następnych terminów przesłania zapłaty.A następne audyty są dalej zlecane.Po prostu naciągacze.Wydałem pieniądze na dojazdy do różnych miejsc,czyli zasponsorowałem firmę.Oni za badania wzięli od różnych firm swoją kasę.
1
666 2015-11-12 16:37:48
Zgadzam się z powyższymi opiniami. Przy okazji, szkoda że tak szybko nikną negatywne komentarze, bo ludzie dalej robią za darmo...
yr 2015-11-12 16:44:43
Tak w ogóle czy są tu osoby chętne do złożenia pozwu zbiorowego?
jhg 2015-12-10 17:48:40
Negatywne komentarze nie są dodawane na ich oficjalnym profilu na tym portalu (czyli z lokalizacją Warszawa), tu chyba nie maja wykupionego dostępu skoro negatywy jeszcze nie znikły. Nie masz stawki za godzinę tylko za projekt,ale nie pchaj się w to bo pieniędzy i tak nie dostaniesz (przestają odpisywać na maile i nie odbierają telefonów). Z tego co wiem z innego forum wiele osób tak oszukali.
1
tk 2015-12-15 21:08:24
Są jakieś szanse na odzyskanie od nich pieniędzy?
Ktoś próbował skontaktować się z nimi osobiście?
yyy 2015-12-23 15:47:20
Ja zamierzam sądownie. Już mija prawie rok od czasu moich audytów. To trwa za długo. Jak zaczną dostawać od oszukanych ludzi wezwania do sądu to się opamiętają.
jaaa 2016-01-06 11:08:06
Jeśli lubisz pracować za darmo, pewnie, spróbuj swoich sił !
Pracuję jako TK dla wielu firm, pierwszy raz trafiłam na takiego oszusta.
kai7 2016-04-13 22:48:12
witam.sam szukam kogoś kto odważy się na taki pozew. może znasz jeszcze kogoś?
kai7 2016-04-13 22:50:40
Consumervie nie wypłaca pieniędzy. To oszuści. Kto zdecyduje się na pozew do sądu? Szukam kogoś z woj.śląskiego.
Wiesiek 2016-05-19 17:01:54
Uważam, że Consmerview to najlepsza firma w naszym rejonie i naprawdę ludzie są zadowoleni, a to za sprawą troski kierowników, którzy zachowują się naprawdę "jak ludzie".
Zostaw swoją opinię o Consumerview Sp.z o.o - Szczecinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Consumerview Sp.z o.o