logo Panasonic Polska

Panasonic Polska

Warszawa

Opinie o Panasonic Polska

zawiedziony 2011-12-12 20:44:00
brak zarządzania i wizji, oszczędności realizowane kosztem pracowników, nowy prezes wymienił całe kierownictwo, rotacja na poziomie 30-40%, wielu pracowników rozgląda się za nową pracą, nie polecam nikomu
1
kk 2011-12-17 11:58:57
jaja sobie robisz?
xyz 2011-12-17 13:45:46
Niestety nie robi sobie jaj. Syf i malaria. Notoryczna spychologia, szukanie dupokrytek i zero chęci do pomocy. Prezio bez wizji, duża rotacja, harówka ponad siły łącznie z weekendami. Oczywiście są też fajni ludzie ale ci akurat szukają możliwości ewakuacji. Nikomu nie polecam - wystarczy popytać na rynku a sami się przekonacie.
1
MrX 2012-01-17 13:55:12
Potwierdzam,

Od przyjścia nowego prezesa burdel na maks.
O czymś świadczy to, że w ciągu pół roku po przyjściu nowego MD 90% managementu zrezygnowało z pracy ...

Ludzie sympatyczni, ale zarząd nie wie co robi, bałagan kompetencji, co chwila zmiana strategii...
1
Keyser Souse 2012-09-12 22:28:25
Spedzilem w firmie poltora roku. Faktycznie po zmianie Prezesa atmosfera siadła jak Gołota w walce z Adamkiem.. Mniej wiecej w przeciagu roku panowania nowego Country Managera 50% skladu odeszla. Z Managerow tylko jeden sie ostał, cala reszta jak to tylko bylo mozliwe ewakuowala sie.. Poza tym sama firma jako miejsce pracy OK, zarobki srednia statystyczna.. Prezio ktory jest cholerykiem narwanym do zmiany i bedzie w porzadku
Aldona 2012-11-05 22:09:48
Niestety jest gorzej i gorzej. Z kim się nie rozmawia to szuka pracy. Po ogłoszeniu ostatnich wyników firmy wszyscy spodziewają się zwolnień. Na stanowisko szefa działu biznesowego poszukiwany jest kandydat już od kilku miesięcy - nikt nie chce przyjść. Masakra.
1
szefu 2013-04-09 20:59:30
Potwierdzam. Brak plusów pracy w tej firmie.
1
zainteresowany 2013-04-16 15:49:31
Witam,

Czy ktoś jest w stanie powiedzieć jak wygląda praca w dziale Toughbook? Będe wdzięczny za info.
szefu 2013-04-22 00:12:42
Duży target. Ciężko sprzedać - sprzęt nie jest tani.
zainteresowany 2013-05-06 13:53:12
Produkt znam, jego ceny też, realia sprzedaży także nie są mi obce. Wysokość targetu to ciekawa informacja ale rozumiem, że takowej raczej tutaj nie uzyskam. Pytanie, które bardziej mnie interesuje to jak jest z atmosferą pracy
Zorientowany 2013-05-08 21:08:35
Uwazaj, bo atmosfera jest bardzo zawiesista i wszystko zalezy od twojego wyniku sprzedazy. popytaj o poprzednika na tym stanowisku. Niestety wszystko o prezesie to prawda.
bulbes 2013-05-20 13:45:44
Cześć, a jak ma się kwestia KAM-ów?
targety osiągalne ? są jakieś szanse na prowizje ?

pozdrawiam
prezes 2013-05-24 15:30:02
A kolega bulbes pyta o KAM w jakim dziale? Bo to duża różnica..
Gość 2014-08-08 11:04:45
Mam pytanie odnośnie stażu dla studentów w Panasonic w Warszawie? Jak to wygląda czy jest możliwość po odbyciu stażu zostać w firmie? Płatny to znaczy ile? Pomóżcie bo niedługo mam rozmowę..
1
nowy 2014-09-24 12:05:40
Mam propozycje pracy z Panasonica w Warszawie do działu sprzedaży warto?
Słyszy się różne teraz opinie na ich temat.
bum 2014-12-07 18:45:05
Firma się nie rozwija a raczej zwijają ją Niemcy :).Kwestia czasu. Ludzie różni jak wszędzie, ale średnia atmosfera pracy na plus, zależy też od działu/produktu. Beznadziejny HR.
1
karo 2015-02-10 21:44:13
słyszał może ktoś z was o jakimś wolnym etaciku w dziale hr w panasonicu co? bo to moja branża to hr, a zawsze też interesowałem się elektronióa i tak się zastanawiam czy teraz szukając roboty nie połączyć jednego z drugim. a nawet jeśli nie mam teraz wolnego miejsca, to może szykują się jakieś zmiany?
eks 2015-07-14 16:17:50
Bardzo duża liczba nadgodzin, praca w weekendy, brak jakiejkolwiek strategii i mocno korporacyjna atmosfera pracy. Ludzie nieprzyjemni- każdy patrzy tylko na siebie, a innych ma gdzieś, nie ma miejsca na kolegów czy koleżanki. Jednego dnia pijesz z kimś kawę, drugiego słyszysz jak obrabia Ci tyłek. Sporo osoób, które tworzą "lożę szyderców". Kadra zarządzająca to grupa szaleńców bez pomysłu biegająca ze spotkania na spotkanie, z których nic nie wynika. Odradzam. Spędziłam tam dwa lata i był to czas stresu, ciągłej orki za marne pieniądze.
4
Man 2016-05-15 19:32:12
Trochę mnie przekonujesz, generalnie fajnie chyba co?
Zostaw swoją opinię o Panasonic Polska - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panasonic Polska