logo DELCARGO Transport Międzynarodowy

DELCARGO Transport Międzynarodowy

Warszawa

Opinie o DELCARGO Transport Międzynarodowy

anonim 2013-11-22 10:28:20
Witam proszę o opinie na temat tej firmy, bardzo pilne. Z góry dziękuję
tomek 2014-01-16 14:18:04
pracodawca skasował opinie
1
adam 2014-02-13 19:22:55
( usunięte przez administratora )zarobki cienkie
1
anonim 2014-03-09 21:07:02
Przestrzegam przed tą firmą. Nikomu nie życzę współpracy z nimi.
1
anonim 2014-04-04 15:19:00
Nie polecam nikomu pracy w tej firmie, ( usunięte przez administratora )Rotacja jest co dwa tygonie,bo tyle trwa kółko. Jeśli chodzi o stanowisko spedytora to praca dla ludzi o silnych nerwach, zarobki cienkie + ciecia przez pracodawce.
2
grzegorz 2014-06-04 08:45:20
I komentarz znow usuniety, a tak sie postaalem zeby napisac cos madrego, wiec napisze tak: nie polecam pracy w tej firmie, ( usunięte przez administratora ) a nic zlego nie zrobilem, uwazajcie na ta firme
2
anonimo 2014-06-04 18:03:03
Proszę o kontakt w sprawie tej firmy
1
gosc 2014-06-06 15:19:22
Pawel nie ma co komentowac, jesli chcesz tam pracowac to lepiej idz do Biedrony na kase, pozdro
1
kiero 2014-07-04 16:50:44
nie polecam pracy w tej firmie,(usunięte przez administratora)
1
jan 2014-09-05 15:06:02
Może jakiś pozew zbiorowy przeciwko tej firmie?
1
KIEROWCA 2014-09-19 17:50:17
ZGŁASZAJCIE DO INSPEKCJI TRANSPORTU DROGOWEGO!!!!!!
2
KIEROWCA 2014-09-19 17:59:00
Chętnie przyjdę na sprawę w sądzie w charakterze świadka.Jeżeli będzie taka potrzeba to piszcie na tej stronie termin i adres.Może znajdzie się ktoś jeszcze.
Były kierowca
2
byly driver 2014-09-22 11:17:12
ja rowniez chetnie opowiem przed sadem o pracy w firmie Delcargo. ( usunięte przez administratora )
1
grzegorz 2014-09-26 14:50:41
janek jestes kozak... zdrowia i pomyslnosci zycze
1
janek 2014-09-29 15:42:30
pisalismy nie raz ale zle komentarze zaraz zostaja usuniete, moze maja jakies ,,wtyki,, na tym portalu hehe
1
Jacek 2014-11-05 10:29:20
Nie warto tam iść do pracy.Gość wstawia ogłoszenie na gumtree.pl chyba od roku i nikt mu nie chce pracować.Jego oferta jest też w urzędzie pracy na ul.Ciołka w Warszawie.Już sam się zareklamował.
1
byly pracownik 2014-11-10 14:32:55
ogloszenia to juz kilka lat sa w internecie i w wyborczej, to chyba cos znnaczy jak taka mala firma prowadzi nabor caly czas :)ogolnie nie polecam pracy w tej firmie, duzo stresu,( usunięte przez administratora )
1
janek 2014-11-19 16:43:45
Waldek jak nie wierzysz to sie tam zatrudnij, wrocisz z trasy i uslyszysz ze spalanie za duze, ze zarysowales auto( chociaz rysa jest juz od miesiecy) i ze dostajesz 500 zł za kurs bo reszta poszla na pokrycie stratt i jeszcze pozew do sadu za wyssane z palca zarzuty, a co do stanowisk to na pewno szukaja kierowow( od kliku lat):)
2
bistro 2014-11-23 21:06:12
nie polecam tej firmy, rotacja ciągle bo po jednej trasie ludzie odchodzą. Obiecane dobre zarobki, kończy się podstawą i obcinaniem nawet za dzień nieobecności a to powinien być urlop. ( usunięte przez administratora )
2
łobuz bambo 2014-12-25 20:39:02
a więc wnioskuję z ostatniego wpisu że rotacja jest duża, to wedłuig mnie minus dla firmy ale jeszcze jakimś cudem nie zniechęca mnie do szukania u nich dobrej pracy. tylko czy w takim razie teraz będą jakiekolwiek miejsca pracy do wzięcia? może jednak się ktoś wykruszy bo święta i nowy rok... a ile za godzinę?
Burtus 2015-01-09 21:26:36
Myślę, że tutaj najistotniejsza byłaby opinia jakiegoś pracownika bądź byłego pracownika, który jasno stwierdziłby, że jest tak i tak. Poza tym jest nowy rok - nowe możliwości. Może coś w tym temacie się zmieni, wiadomo czy firma planuje jakieś zmiany na nowy rok i czego można się spodziewać w kwestii finansowej?
kierowca byly 2015-01-16 13:10:25
Sprawdzaicie zus
znajomy 2015-01-19 11:14:12
opinia skasowana standart mozna tego sie spodziewac ponawiam prosbe do pokrzywdzonych przez tą firme muj adres argo70@wp.pl zostawcie tez nr tel trzeba zakonczyc nierówną walke z ta firma skoro nie ma ona skrupułów by tak postępowac z kierowcami musimy razem to rozwiązac urzędowo tym bardziej ze mamay dowody w reku
1
poszkodowany 2015-01-23 12:28:57
szukam poszkodowanych przez tą firme arusi1@wp.pl
1
grzes 2015-01-30 16:48:55
Ta firma żeruje na kierowcach po miesiącu kierowcy odchodzą a szef zakłada większości kierowcom sprawy w sądzie o coś czego nie zrobili ,dość ze kierowca nie dostaje wypłaty to jeszcze musi się po sądach wluczyc prze z firmę( usunięte przez administratora )
zeus 2015-01-30 17:01:22
Pracowałem jakiś czas w tej firmie ale jak sprawdziłem ZUS to się bardzo zdziwiłem i zrezygnowałem z pracy nie poleca firmy strasznie ( usunięte przez administratora )
pracownik 2015-02-16 17:25:33
Na moje nieszczęście też trafilem do tej firmy ,wytrzymalem tylko do pierwszej wypłaty i odszedlem ,delkargo założyło mi sprawę w sądzie o spuznienie do klienta ,dość ze wypłaty nie dostałem, to jeszcze muszę się po sadach wluczyc
pracownik 2015-02-27 23:10:03
Również pracowałem w tej firmie przez krótki okres, nie polecam tej firmy nikomu.Kierowcy rezygnuja z pracy jak tylko uda im sie wrócić z trasy, spedytor musi posidać mocna psychike aby utrzymać sie do pierwszej "wypłaty"
poszkodowany 2015-03-03 11:20:38
miesiadz to i ja pracowałem w tej firmie jak dowiedziałem się co wyprawia ta firma i ze o kase tzeba się sadzic to odszedłem , po odejściu z pracy ta firma założyła mi sprawewe sadową o uszkodzenie samochodu ,którego nie uszkodziłem ,skończyło się to tak że nie dostałem kasy za prace i zmarnowałem dużo czasu na chodzenie po sądach
były pracownik 2015-03-09 12:59:29
Widze, ze nic sie nie zmienilo w firmie Delcargo, tez tam pracowalem i moge tylko potwierdzic to co widzimy wyzej, straszny stres, wlasciciel (usunięte przez administratora)
bylykierowca 2015-04-30 10:16:40
czesc kolega ja pracowalem v tej firmy i mam rozpravu na sondzie 9.09.2015. we WARSZSAWIE. Wienciej informaciji na emaile hurnyi.gabor@o2.pl albo tel.(usunięte przez administratora)
jacek 2015-06-15 09:43:45
Odpowiedz jest prosta Gaban... Czasami nie masz wyjscia, szukalem w miedzy czasie innej pracy ale o normalna firme bardzo ciezko. Czasami lepszy wrog znany niz ten nowy.Dlatego odradzam tym, ktorzy zamierzaja podjac prace w Delcargo
jacek 2015-08-28 10:42:50
@Fejm...Dobra atmosfera w pracy...Padlem i leze, szybko sie nie podniose. Jak tam jest dobra atmosfera to ja sie nadaje do baletu:)W zyciu nie pracowalem w firmie, w ktorej byla taka zla atmosfera. Chyba sam grzegorz pisal ten post
3
jacek 2015-09-04 17:44:29
wlasnie do mnie dzwonili szukaja juz daleko od bazy dobrze ze mam kolege z okolic warszawy to wystarczy nazwa firmy i wiem co grane tu nawet ukraincy uciekaja
3
pan rysiek 2015-11-14 18:48:37
prosze uwazac na tego pana ma sprwe wsadzie zgosilo si eduzo osub co nie yplacil pensjiteraz podajez ema firme w rembertowi to ejst ten sam pan z wesolej
Jan 2015-12-09 13:23:18
fff@ a gdzie takie bzdury slyszales? :) Powiedz to sie posmiejemy wspolnie///
gucio 2015-12-14 10:32:28
Witam cię walny. Pracuję w DELCARGO i nie słyszałem o benefitach świątecznych. Mało tego nikt ich nigdy w tej firmie nie widział więc nie wiem z kąt posiadasz takie informacje. A co do ofert pracy to są, jak najbardziej, bo mało kto wytrzymuje długo tą dobrą atmosferę jaka tu panuje.
3
zsiwiał w DELCARGO 2016-04-18 13:25:30
Do tych co nie wieżą w powyższe posty to niech dzwonia i ida tam pracowac(Bedziemy mieli ubaw po pachy jak wróci z kółka i napisze tu)... Pracowałem tam pewien czas i powiem ze mimo tego ,że uwielbiam być za kierownicą to nie wytrzymałem. Jak tylko wyjedziesz z bazy to jedziesz na stresie praktycznie do samego powrotu(chłopaki jeszcze sporo nie napisali, myślę ze nikt by w to nie uwierzył... Sam bym nie uwieżył jak bym tam nie pracował) PS
Za mojej krótkiej kadencji przewaliło sie ok 50-60 osób, po zjezdzie wszyscy rezygnowali..
2
Jelcyn 2016-04-21 15:18:49
Potwierdzam post kolegi co ,,zsiwiał w Delcargo,, Jesli ktos nie wierzy to niech sprobuje... Podziwiam ludzi, ktorzy wytrzymuja dluzej niz mieciac. Warto dodac, ze trzeba sie dobrze zakolegowac z magneto bo inaczej nie podolasz wymaganiom wodza :PPPPPP
1
Jelcyn 2016-05-09 12:00:56
do ytre... Ja nie mysle kolego, ze tak jest tylko wiem :) Pracowalem tam jakis czas. Przyczyna jest podejscie ,,cudownego Grzegorza,, czytaj szefa. Czlowiek nie ma szacunku nawet do wlasnej rodziny i do siebie a co dopiero mowic o obcych ludziach. Znerwicowany gamon, ktory tylko czeka jak Ci nie wyplacic kasy
1
Jelcyn 2016-05-09 12:01:18
do ytre... Ja nie mysle kolego, ze tak jest tylko wiem :) Pracowalem tam jakis czas. Przyczyna jest podejscie ,,cudownego Grzegorza,, czytaj szefa. Czlowiek nie ma szacunku nawet do wlasnej rodziny i do siebie a co dopiero mowic o obcych ludziach. Znerwicowany gamon, ktory tylko czeka jak Ci nie wyplacic kasy
6
sma 2016-06-06 11:22:27
czy mogę prosić jakis kontakt do Pana? Mam kilka pytań.. Firma Pana Grzegorza okazala sie bardzo niesolidna i mamy z nim trochę kłopotów teraz. Przydałaby się jakas opinia osoby "ze srodka".
ADAM 2016-09-02 17:46:16
Kierowcy kturzy przychodzà do tej firm dostaja do podpisania duzo dokumentow o odpowiedzialnosci za wszystko nawet za przeladowane ciezarowki Co jest w ten firme codziennoscia po podpisaniu tych documentow kierowca odchodzi z dlugamI ,biezcie do pzeczytania wszystkie papiery do domu nie podpisujcie nic tego dnia Co wyjazd , szef mowi ze jest ladune spuzniony szybko podpisac I tza szybko jehac wielu tak podpisuje a puzniej placze
1
ADAM 2016-09-02 17:47:14
Kierowcy kturzy przychodzà do tej firm dostaja do podpisania duzo dokumentow o odpowiedzialnosci za wszystko nawet za przeladowane ciezarowki Co jest w ten firme codziennoscia po podpisaniu tych documentow kierowca odchodzi z dlugamI ,biezcie do pzeczytania wszystkie papiery do domu nie podpisujcie nic tego dnia Co wyjazd , szef mowi ze jest ladune spuzniony szybko podpisac I tza szybko jehac wielu tak podpisuje a puzniej placze
2
ADAM 2016-09-02 17:59:28
CiekaWe czemu jeszcze ITD nie dobralo sie do tej firmy przeciez ta firm wieczorami bardzo duzo na rzepie jezdzi ,kierowcy sa zastraszani ,ze wiedza jakie piery podpisali I jak niebeda sie sluhac to bed a mieli powazne problemy finansowe , wiem bo sam tu jezdzilem
1
pytka 2016-09-26 12:45:02
witam
opinie kierowców już znam a czy wiecie może jak to wygląda na stanowisku spedytora bo widziałem ogłoszenie że szukają do pracy,
pytka 2016-09-26 12:45:32
witam
opinie kierowców już znam a czy wiecie może jak to wygląda na stanowisku spedytora bo widziałem ogłoszenie że szukają do pracy,
by 2016-09-26 22:16:35
Hej, ale jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? W końcu oprócz dobrej podstawy dorzucają jeszcze premie co znacznie ułątwia wykonywanie zadań.
Spedytor 2016-10-26 11:56:46
Witam
Pracowalem tam jako spedytor jakiś czas , szef czepia się do wszystkiego , nigdy nie dostałem umówionego wynagrodzenia. Bierzesz ladunki pod presja szefa choć z góry wiesz ze nie dojedziesz w terminie. później oczywiście tłumaczy się spedytor . ogolnie Chaos , non stop krzyk i wileka patologia.
szczególnie odradzam tego pracodawcę.
7
stresik 2016-11-07 21:35:24
Wszystkie opinnie ta fakt... Pracowalem tam jakis czas i na koniec mojej kadencji przeliczylismy z jedym kierowca ze przewalilo soe okolo 60 osob!!!! A to noe byl dlugi czas!!!! Chcesz zsiwiec ze stresu i nie otrzymac calej wyplaty i jescze przy zwolnieniu sie, miec sprawe w sadzie to cos dla ciebie...
6
Zostaw swoją opinię o DELCARGO Transport Międzynarodowy - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DELCARGO Transport Międzynarodowy