brak logo

Pharmanta Poland Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Pharmanta Poland Sp. z o.o.

Anon 2014-08-16 19:43:32
TAKIE INFO DLA WSZYSTKICH TAM CIĘ NIC! NIE NAUCZĄ PONIEWAŻ NIE MA OD KOGO! ... ponieważ kadra zmienia się co parę tygodni / miesięcy. Zostajesz sam sobie do nauki i tyle.
4
ja 2014-08-27 11:03:50
"Staż" to nic innego jak darmowy okres próbny, tyle że pod inną nazwą. Choć w umowie masz nadmienione, że podlegasz ocenie "opiekuna stażu", w rzeczywistości podlegasz jednej i tej samej osobie - bez różnicy jest, czy przyszedłeś na stanowisko Asystenta ds. Organizacji Konferencji i Kongresów, Specjalisty ds. Promocji czy Webmastera. A jak wiadomo nie ma na świecie osoby znającej się na wszystkim, efekt jest jaki jest...
2
zniesmaczona 2014-09-16 19:09:51
W jaki sposób - wysłać CV. ;) Wpis zawsze się przyda, ale jeśli chodzi o faktyczne doświadczenie i zarobki, z łatwością mógłbyś dostać coś lepszego. No i musisz się liczyć z darmowym okresem próbnym. Czemu interesuje Cię akurat Pharmanta?
Darko 2014-09-18 01:39:42
Czytam te Wasze dzieła ?? , i ciekaw jestem skąd u Was ta wiedza ??
Przecież Pharmanta nie ma pracowników , i nie zatrudnia ??
Byłem na rozmowie i zatrudniają ludzi na współpracę , ale po biochemii ,chemii , zdrowiu publicznym itp.

Więc skąd u Was ta wiedza ?? A może Wam się firma pomyliła ??
A z Waszymi ''papierami'' , co się wcześniej chwalicie , to tam nikogo nie chcaą

Wiec ktoś tam zółć z watroby wylewa, tylko nie pod tym adresem co trzeba

Pozdro
1
normalna 2014-10-01 20:43:51
Byłam tam na rozmowie, jedna ''asystentka'' mnie przyjmowała a (usunięte przez administratora)oby jak najdalej od takich ludzi!!! ostrzegam!!!!!!
1
yyyy 2014-10-01 21:16:57
to znaczy, że znowu kogoś szukają? ;)
Włodek 2015-01-01 02:38:43
znajmy styl pisania...
1
anonim 2015-06-26 11:52:47
Widzę, że cenzurka przyszła, większość negatywnych komentarzy usuniętych:P
Anonim 2015-12-17 10:48:40
Porządek porządkiem ale to były same prawdziwe opinie ;]
Ta firma i pochodne jak EEC Marketing / EEC-Poland / Kancelaria Doradztwa Strategicznego BEST Polska Sp. z o.o. / Pro-Salutem / Kurier Medycyny itd i inne spółki córki to oszuści i nic tego nie zmieni ;] zatrudnianie na 1/16 etatu nie płacenie pensji w terminie, wyzysk do granic możliwości, praca po weekendach to tylko kropla w morzu problemów w każdej firmie córki ;] zarzadzanych przez Sukiennika ;]
5
Leszek 2015-12-17 22:45:59
Pozdrawiam bezrobotnych narzekaczy i nieudaczników ! Takj dalej trzymajcie ! Rozwój murowany ! Zwłąszcza pod ''opieką'' Jarosława !He,he !
Anonim 2016-01-08 15:48:52
to krótko pracowałeś byłem tam długo i wiem co piszę ;] poprawka na 1/16 etatu ;]
Antek 2016-01-08 15:50:18
Ty si ęciesz że nie mają ofert pracy, to krętacze są ;]
2
Szlachta 2016-01-08 15:56:12
Widzę sporo tu opinii pracowników i nawet owego samego wielkiego bosa prezesa ;]

MORDECZKI NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ te firmy to dno zarządzane przez 1 prezesa !

Pracowałem sporo w tejże firmie / spółkach córkach i pracuje się praktycznie 7 dni w tygodniu często wychodząc grubo po 20. Nikt Ci nie podziękuje ... ba jeszcze 'kurfami' zacznie prezesiuniu rzucać na was ;]

Czasem zapłacą w terminie czasem nie więc o pensje zawsze się martwisz.

P.S. nikt was tam niczego nie nauczy - powinniście wszystko sami już umieć taka jest ich polityka ;]
2
Anonimus 2016-01-12 20:53:55
Tez tam pracowałam i nic pozytywnego nie mam do powiedzenia. Wszystkim steruje z biura ma marconich pazerny prezes, zatrudnienie na 1 /10 praca w weekendy, codzienna harówa i wyzwiska, a na koniec brak zapłaty. Nikt tam nie zagrzał na długo miejsca za mojej bytności, prezes od lat tak prowadzi swoje biznesy i wszedzie ten sam schemat.
8
Szlachta 2016-01-14 11:40:05
Te opinie tyczą się do wszystkich firm zarządzanych przez Sukiennika który urzęduję na Marconich 3, a jest ich tam wiele >>> Pro Salutem, Kurier Medycyny, EEC Travel, EEC Marketing, KDS Best Polska, Pharmanta itd itp. To że słyszałeś to wiesz jedno a tu piszę ludzie którzy przepracowali tam parę miechów jak i ja ;]

Nie warto nawet zawracać se głowy rozmową kwalifikacyjną ;]
6
były pracownik 2016-01-20 11:48:07
jeśli masz czas i zdrowie to warto zobaczyć z bliska to co się tam wyprawia :]

pracowałam tam kilka miesiący i nikomu nie polecam, ilość chamstwa, patologii w osobie "pana prezesa" gorzej niż jak w melinie.

I ludzie się dalej na to łapią...



4
M. 2016-01-20 15:15:18
Pracowałam w jednej ze spółek pana prezesa. Absolutnie nie polecam. Praca w weekendy oraz do późnych godzin nocnych, ponieważ nie wolno ci wyjść, dopóki nie wyspowiadasz się panu prezesowi z tego, co dziś zrobiłeś. Zatrudnianie na śmieszne ułamki etatów, brak zapłaty, koszmarny stosunek do pracowników i stażystów, a także wieczne krętactwo. Przestrzegam wszystkich przed pracą u pana sukiennika.
5
AZ 2016-01-20 20:33:48
Pierwszy miesiąc pracy to bezpłatny staż, później umowa o pracę na 1/16 etatu, wynagrodzenie płatne zawsze z opóźnieniem. Czas pracy to tylko w teorii 10-18, w rzeczywistości wszyscy pracownicy zostają długo po godzinach. Najczęściej do 20-21. Aby wyjść z pracy (mimo, iż zmiana już dawno dobiegła końca) należy zapytać się prezesa o pozwolenie!!! Horror!!! Zarząd w liczbie sztuk 1 pan s w ogóle nie bierze pod uwagę, że pracownik ma jakieś życie prywatne.
4
Kadrowiec 2016-01-21 21:11:32
Ciekawe te opinie ??? zwłaszcza że Pharmanta-Poland nie zatrudnia od 2 lat żadnych pracowników . Ale na Go-Worku , można wszystko pisać ?? Pozdrowić należy wszstkich bezrobotnych i fachowców z Go-Worku !
Danek 2016-01-21 22:16:55
Nie wiem kim dla Ciebie był ten ''Sukiennik'' , ale po co te kilka miechów tam siedziałaś ??? Ja siedze tam kilka tygodni , i nie pękam . Wiec pozawracam sobie głowe do pierwszej wypłaty ! Ale myśle że ściemniasz , bo tyle żółci to tylko bezrobocie daje ! Wiec za mało konkretów , za dużo chamstwa w tym co piszesz !
I nie zapominaj Mała , że Twoje IP już wszyscy znają, nawet Ci z goworku
1
2Hrd 2016-01-21 22:33:52
Jaka zmiana Panie Szlachta ? w farmacji ?? Chyba o jakimś innym bałaganie piszesz ?? Albo ten Sukiennik Cie przepedził ??
Roman 2016-01-24 00:44:24
Wpiszcie w google "wymarzona praca pharmanta poland" - i wyróbcie sobie opinie na temat pracy w tej firmie... Kilka ciekawych linków i faktów - z internetu nic nie ginie ;).
4
Znawca 2016-01-25 21:45:31
Pharmanta i inne spółki to stan umysłu
3
Krs 2016-01-25 21:50:33
Kazdy moze spr ze wszystkie spółki działają pod jednym adresem i wszedzie te same nazwiska w zarządzie, nie ma głupich!Ciekawe czy dalej sie urywają tel od osób którym nie zapłacili????????
2
h86Ilk 2016-01-26 21:13:43
(usunięte przez administratora) Czyżby firma Pharmanta Poland wykorzystywała aplikujących ws. pracy? Muszę to wygoglować... ;p
4
Szlachta 2016-03-04 14:36:16
Mała to jest co najwyżej twoja 'pala' ;] i siedziałeś a nie siedziałaś ;] a apropo namierzaniu to ... nie ucz ojca jak dzieci robić ;]

Chamstwa nie pisałem tylko same konkrety a robotę jak miałem wtedy tak mam do dziś gdzie indziej ;] także ludki z dala stamtąd bo tylko czysty wyzysk w pracy 7 dni w tyg. bez konkretnej umowy ... i to jest fakt proszę wpisać w google "wymarzona praca przemkneła" kliknąć w stronę i poczytać tam są same konkrety ;]
pzdr
2
uciekaj 2016-03-10 11:03:58
pharmanta poland, eec marketing, kancelaria Best Polska... to tylko niektóre nazwy spółek, które się mieszczą przy marconich 3/18. Prezes cwaniak przychodzi do pracy po 16 i za nic ma to, że jesteś od rana, najlepiej jakbyś został do 23- 1 w nocy. Wyjście z pracy nawet po przepracowanych 8 godzinach musi być poprzedzone prośbą, zdaniem relacji co się zrobiło i POZWOLENIEM prezesa. Parę razy pozwoliłam sobie wyjść po 8 godzinach co spotkało się z licznymi telefonami i smsami (bardzo często obraźliwe treści). Pana Sukiennika wspiera jego "prawa ręka" Agnieszka, młoda dziewczyna, której się wydaje, że jest na ważnym stanowisku i pozjadała wszystkie rozumy świata. Jej ulubionym zajęciem jest donoszenie na innych pracowników. Kolejna rzecz to palenie w miejscu pracy- prezesa nie interesuje, że nie wszyscy palą i robi to w "biurze" ( w zasadzie jest to zwykłe, wynajęte mieszkanie w bloku). Wszystkim zainteresowanym radzę uciekać jak najdalej od Marketing EEC, Pharmanta czy jak tam akutalnie się nazywają, bo za ilością zarejestrowanych spółek jest ciężko nadąrzyć....
6
Sukiennik 2016-03-12 14:36:29
Wpiszcie w google "Ostatnia akcja barona" będzie tam ciekawe info na temat prezesa
1
Śmieszek 2016-03-13 00:53:28
Panie Sukiennik...Jak nie zatrudnia jak zatrudnia? Wystarczy sprawdzić w google, oferty pracy z lata 2014 i później... Jak pan nie umie, to niech pan wpisze choćby frazę "wymarzona praca pharmanta poland" i tam będą linki do kilku ogłoszeń... Oj pamięć baronowi szwankuje :)). Ale jak się ludzi zatrudnia na czarno i się nie odprowadza tego i owego do US to się wcale nie dziwię :]
1
Oj Włodek Włodek 2016-03-18 08:02:46
Prezes lubi wybierać skromne dziewczę na pozycje dyrektora i zmanipulować bidule tak zeby urządziła plantacje ryzu na innych pracownikach niewolnikach;) nie dajcie sie zwieść bo za wszystkim zawsze stoi on!
też tam byłem 2016-03-31 13:37:01
Tą firmą, firmami, powinna się zająć prokuratura. Pan Sukiennik to kawał cwaniaka, który wykorzystuje ludzi a przede wszystkim prowadzi szemrane interesy
Buli 2016-04-03 21:18:27
Nie polecam, wszystkie te firemki to dno. Model polega aby wykorzystać ludzi do cna... Dyrektor zarzadzający wszystkimi firmami wygooglujcie sobie o poczynaniach, nie warto sie pakować, same kłopoty tylko wychodzą
włodek 2016-04-11 20:06:24
zapraszam specjalistów na przyuczenie, aktualne ogłoszenia wpisz na gumtree eec praca ahahhhhh
on 2016-05-24 16:32:20
szukaja dużo bo niewiele osób wytrzymuje to tempo ale jak masz dwadziescia lat i nie masz jeszcze rodziny to praca jest ok..
piter 2016-06-29 01:00:35
zacznij od ćwiczeń z ortografii i gramatyki . A potem zapisz się na GOWORK-university platne . Tam wyklada Wesoła Renia . Ona Cie nauczy biznesu ! A poza tym GIT. Pozdrawiam Was bezrobotni. Mnie tam pasi.
piter 2016-06-29 01:01:38
zacznij od ćwiczeń z ortografii i gramatyki . A potem zapisz się na GOWORK-university platne . Tam wyklada Wesoła Renia . Ona Cie nauczy biznesu ! A poza tym GIT. Pozdrawiam Was bezrobotni. Mnie tam pasi.
ewa 2016-06-29 01:16:32
A ja tam pracuję , w regionie Centrum i nie narzekam . Już 4 miesiąc . Efekty sa kasa jest , wyjazdy służbowe po Europie z Klientami . Konferencje prasowe , bankiety . I nie narzekam . Pewnie że t firma nie dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w i deblli . I o 16.00 sie nie wychodzi . Ale każdy lubi co robi . A większośc tych opinii to dwie Panny na przemian wypisują . Nota bene po wyrokach . Ale na goworku można wszystko. Nooo tylko IP nie da się ukryc . Pozdrawiam BEZROBOTNYCH
bezrobotny :D 2016-07-04 23:46:22
Widzę że( usunięte przez administratora )tez tu zagląda... Może już się klepki pomieszały od tych wszystkich utworzonych spółek i firm widmo? Przecież to wszystko można sprawdzić w KRS... ;). Urzędy nie kłamią. A z rzeczy ciekawszych polecam wpisać w google "Ostatnia akcja barona" będzie tam ciekawe info na temat prezesa
1
Renka 2016-07-05 19:05:21
adekwatne do efektów , Jak wszędzie , Na ścieme już cięzko pojeachać
pozdro dla kumatych 2016-07-06 19:19:24
Człowieku, wystarczy wpisać w google i tam znajdziesz odpowiedź na swoje pytania.

Firma ta (a w zasadzie wszystkie firemki zarejestrowane pod jednym adresem) non stop daje ogłoszenia na portalach o prace.
Oto treść ogłoszenia z gumtree dodanego 1.07.16
EEC Marketing Sp. z o.o.
poszukuje osoby na stanowisko: Asystentka do spraw organizacji Konferencji i
Kongresów.
Oferujemy:
atrakcyjną prace przy projektach w sektorach:
Healthcare, Pharma, IT, FMCG
adekwatne wynagrodzenie
stały rozwój w sektorach działalności firmy
poznawanie ciekawych osób

Wymagania:


Wyższe wykształcenie ( marketing, handel,
zdrowie publiczne)
chęć do pracy i samorozwoju
bardzo dobrej znajomości języka angielskiego
praktycznej znajomości podstawowych technik
sprzedaży
doświadczenia w pozyskiwaniu klientów i
utrzymaniu kontaktów sprzedażowych
kreatywność, pomysłowość i umiejętność
dostosowania się do dynamicznych zmian w otoczeniu
zorientowania na osiągnięcia i wysoki poziom
zaangażowania
przedsiębiorczości i umiejętności
perswazyjnych
dyspozycyjność
zorientowania na rozwój (możliwość
przyuczenia/adaptacji w formie stażu)
doświadczenie w pracy w event marketingu i
znajomość sektora zdrowia publicznego będzie atutem
logicznego myślenia
2
paul 2016-07-06 20:50:59
Przestrzegam przed firmą PHARMANTA POLAND i 8 firmami z nią związanymi oraz BEZPŁATNYMI "stażami" w tych firmach.
Leszek 2016-07-08 01:01:18
jednak was cos ciągnie do pisania i opluwania , jakas zadra pozostala ?? bo skad tyle żółci ?? jaki masz w tym interes ? czy może masz coś z głową ??? Ja mimo wszystko pójde na rozmowe . Czasami za takim opluwaniem przez wyrzuconych nieudacznikow , zazdrosnych , moze kryc sie calkiem fajna robota i fajna firma .
Leszek 2016-07-08 01:01:38
jednak was cos ciągnie do pisania i opluwania , jakas zadra pozostala ?? bo skad tyle żółci ?? jaki masz w tym interes ? czy może masz coś z głową ??? Ja mimo wszystko pójde na rozmowe . Czasami za takim opluwaniem przez wyrzuconych nieudacznikow , zazdrosnych , moze kryc sie calkiem fajna robota i fajna firma .
New-Director 2016-07-08 04:04:52
ciekawa lektura , ze dwóch trzech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w , którzy może w przeszłości byli wyrzucenia z tej firmy robi sobie loda , licząć że ktoś traktuje to poważnie ??
Reniu , Ewo , Justyno i inne Downy , czeka na Was Biedronka , Tesco i inne korporacje. Więc w ramach dobrej zmiany do roboty .
New Director 2016-07-08 16:19:02
jest bardzo na miejscu , bo Ja się nie wstydze swojego IP i nazwiska. a tamci zachowują sie jak szczury , bo gdyby mieli faktyczne jakies argumenty - to nie chowali by się pod nikami ?? zreszta nikt poważnie nie traktuje tych wypocin z GOWORKA-a , a opinia wśród menedżerów jest taka że sami nieudacznicy tam marują czas i obrabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedoszłym lub byłym pracodawcom . Więc w ramach 'robienia sobie psychicznego loda' bawcie się dalej . Zreszta za mojej kadencji był jeden absolwent GOWORK-university . I szczerze MASAKRA . WIęc życzej udanej zabawy wszystkim goworkowcom. New Director
ja 2016-07-15 16:36:55
Kadrowiec, Danek, 2Hrd - można było chociaż styl wypowiedzi zmienić... ;)
Sprawdź to sam... 2016-08-03 00:42:31
Chcecie poznać prawdę? Wpiszcie w google "pharmanta poland wymarzona praca" - tam znajdziecie opis ciekawej sytuacji związanej z bezpłatnymi "stażami" wraz z zarchiwizowanymi ofertami bezpłatnej pracy. Może w końcu zrozumiecie, czemu kierownictwo tak zajadle podszywa się pod komentujących... A o prezesie możecie co nieco poczytać wpisując w google "ostatnia akcja barona" i przeglądając wpisy w KRS poszczególnych spółek. Sami sobie wyróbcie zdanie...
2
Baron 2016-10-08 23:23:20
Chcecie poznać prawdę? Wpiszcie w google "pharmanta poland wymarzona praca" - tam znajdziecie opis ciekawej sytuacji związanej z bezpłatnymi "stażami" wraz z zarchiwizowanymi ofertami bezpłatnej pracy. Może w końcu zrozumiecie, czemu kierownictwo tak zajadle podszywa się pod komentujących... A o prezesie możecie co nieco poczytać wpisując w google "ostatnia akcja barona" i przeglądając wpisy w KRS poszczególnych spółek. Sami sobie wyróbcie zdanie...
1
df 2016-10-09 10:58:56
@tak dobrze że jednak pytasz bo przynajmniej jak dla mnie to atmosfera w firmie jest sprawą kluczową
Zostaw swoją opinię o Pharmanta Poland Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pharmanta Poland Sp. z o.o.