brak logo

NIEP. PRZEDSZKOLE SPANGLISH GARDEN S.C. M. BOLESZCZUK, M. JAROCK

Warszawa

Opinie o NIEP. PRZEDSZKOLE SPANGLISH GARDEN S.C. M. BOLESZCZUK, M. JAROCK

admin 2015-08-12 08:04:28
Jak wygląda rekrutacja w firmie NIEP. PRZEDSZKOLE SPANGLISH GARDEN S.C. M. BOLESZCZUK, M. JAROCK? Wiecie z ilu etapów się składa i czy ciężko się do nich dostać? Czekamy na Twój komentarz.
3
Werka 2015-08-24 22:21:45
rekrutacja wygląda różnie....czasem po jednym zdaniu można stwierdzić, że ta osoba jest tą której się szuka:)
Czekoladka 2015-08-27 21:51:57
ŻENADA! Nie polecam tego przedszkola jako miejsca pracy. Właścicielka oszukuje pracowników i nie wypłaca całych należnych pieniędzy. Opóźnienia w wypłacie pensji 2 tygodnie.
4
nauczycielka 2015-09-28 13:23:18
Rekrutacja bardzo przyjemna.Wypłaty na termin.Pensja dość wysoka.Polecam.
Przyjemna praca oraz właściciele.
Matka 2016-08-23 12:03:49
Jakie dobre opinie?.? Skąd? Wystarczy spojrzeć na obecną "kadrę" i wiadomo, że tam dobrze nie jest. Właścicielka zalega z płatnościami, zatrudnia swoje koleżanki, atmosfera gęsta. Gdyby było dobrze to cała poprzednia kadra nie zrezygnowała by, przedszkole by rozrastało się, a nie kurczyło, coraz mniej dzieci, ludzie już nie chcą tam wysyłać swoich pociech. Myślę, że to jest początek końca tego przedszkola.
4
Joanna 2016-09-08 20:37:09
Opinie @ewa i @nauczycielka śmieszą mnie. Wszystko co piszą obie panie zakrawa o krypto reklamę. Pensje od 2 lat nie są w terminie. Cała stara kadra została zwolniona bo takie było widzi mi się właścicielki. Obecni pracownicy co chwila się zmieniają. Przedszkole leży..grup coraz mniej. Upadłość to kwestia czasu.
5
Joanna K. 2016-09-09 08:18:51
Rekrutacja przebiega bardzo przyjemnie. Nauczyciele rekrutujący do przedszkola muszą się liczyć z faktem, że będą musieli przeprowadzić zajęcie próbne, które ocenia dyrektor i właściciel przedszkola.
Pobory są wypłacane w dwóch transzach ale zawsze są płacone w danym miesiącu za dany miesiąc.
Pracownicy nie są zwalniani. Zwolnienie pracowników nastąpiło w 2014 roku, ale związane to było ze zmianami organiazyjnymi w przedszkolu, ponieważ odeszły do szkoły 3 grupy zerówkowe. Pozostałe zwolnienia wynikają tylko i wyłącznie z woli samych pracowników, którzy otrzymują pracę w innych placówkach bliżej swojego miejsca zamieszkania. Przedszkole jest bardzo dobrze wyposażone w zabawki i pomoce dydaktyczne dla nauczycieli.
2
unknown 2016-11-10 10:11:10
Poczatek konca to doskonale okreslenie. Szczerze odradzam wszystkim rodzicom, ktorzy rozwazaja to miejsce, a tym ktorych dzieci juz tam chodza, polecam rozejzenie sie za inna placowka (w najblizszej okolicy jest kilka fantastycznych opcji).
Po bardzo niemylych doswiadczeniach zabralam dziecko a teraz powaznie zastanawiam sie czy nie zorganizowac kilku kontroli od BHP zaczynajac.....
Zatara 2016-11-26 16:20:50
Nie ma takiej potrzeby. Przedszkole już nie istnieje. Zakończyło działalność z końcem września.
Zostaw swoją opinię o NIEP. PRZEDSZKOLE SPANGLISH GARDEN S.C. M. BOLESZCZUK, M. JAROCK - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NIEP. PRZEDSZKOLE SPANGLISH GARDEN S.C. M. BOLESZCZUK, M. JAROCK