brak logo

BMZ Agencja Lewandowska

Mława

Opinie o BMZ Agencja Lewandowska

KS 2015-02-08 15:42:13
Najgorsza firma. Oszuści i naciągacze. Straciłem przez nich pracę i pieniądze. Odradzam z korzystania z ich usług
8
crown7 2015-02-25 13:14:18
Jestem zainteresowana pracą w Waszej agencji.
Jakie są warunki i wymagania?
eeeeeeeeee 2015-03-02 20:20:35
odradzam tych ludzi
Rafael 2015-03-22 14:22:56
HYMMMMM....Dlaczego pisze KTOŚ bzdety i nieprawidłowe informacje o TEJ AGENCJI.Ja zawsze będę korzystał z usług Tej Agencji,wedlug Mnie To szczera,Świetnie prosperująca na polskim rynku Firma oby było takich więcej.Polecam Ją innym osobom,którzy szukają pracy poza Polską.
Rafael 2015-03-22 14:35:46
Zaraz chwilkę ,czemu rezygnowałeś z pracy ,sorry Ktoś Ci kazał,widocznie Miałeś niepewną pracę no i grunt Ci się palił pod nogami i szukałeś pomocy w Tej Agencji...HAHAAAA,nie wierzę Takim Osobom co wypisują głupoty na Tą Agencję ...Przepraszam,ale to Agencja powinna wystawić opinie Takim Osobom,którzy piszą Tu brednie na Tej stronie i powinni ujawnić się a nie pisać pod pseudonimem?
Adam 2015-03-24 20:41:18
Potwierdzam firma najgorsza oszuści ,obiecują prace a jak dojdzie do wyjazdu to okazuje się ze pracy niema,Zenona Lewandowska żona Banaszka powinna się leczyć u psychiatry ,głupoty mowi i obiecuje prace na lepszych warunkach ,to bajka wymyslona przez Zenone.
Unikajcie ich z daleka
Damian 2015-03-24 20:45:33
Ja też straciłem przez nich prace i pieniądze obiecywali gruszki na wierzbie ,to co mowią to bzdura Lewandowska żdzira i szmata ,Odradzam wszystkim
Martyna 2015-05-04 19:13:16
Oni sie chyba zapadli pod ziemie bo telefony maja powylączane
1
Robert G. 2015-08-14 15:45:58
Do agencji nic nie mam,prace zalatwila ok.Co dalej....Zycie z brudasami,alkoholikami Polskimi,gdzie po 1 miesiacu 13 osob bylo wyrzucone z hotelu przez pijanstwo.Nastepnie wynajete wspolnie mieszkanie na ktorym nie bylo sprzatane od 1,5 miesiaca (sranie na malysza itp) w lato wychodzace robaki z reklamwki po smieciach,az niemilo zjesc.Nastepnie kierownik polski ktory stara zarobic sobie na innych(prawdziwa wsza),na stolowce wyzywanie ludzii ublizanie.Praca....Na noce w DPD w Krostitz...Nie wyplacacane nadgodziny za godziny nocne w soboty,oszukal mnie na 300Euro nie wyplacajac zaleglego za 3 dni urlopu oraz kaucji za mieszkanie....I to tyle :-) Wiec nie narzekajcie na agencje bo ona zalatwia tylko prace,umowy podpisujecie z Niemcami i tam pracujecie (co ma agencja do tego....) Pozdro dla fanow socjalu i zapierdalania w DPD,ja sobie LEZE Kocham kocham kocham
Robert G. 2015-08-14 15:53:16
Do tego dodam .... Ciagle obrabianie dupy na ludzi i nagadywanie jednej osoby na druga,.....Nawet nie bylo z kim wyjsc na piwo.....Polka patologia w Niemczech
Uuuu 2015-08-31 09:53:50
Nie jestem pewien czy ta agencja to nie sciema! Czytając opinie to nic dobrego nie wyczytałem. Praca zapieprz warunki finansowe nie ciekawe a do tego oszukiwanie i niewypłacanie. Warunki mieszkaniowe tragedia !!! Ludzie czy wy jesteście naiwni i ślepo wierzycieli że agencja nie wie w jakich warunkach pracujecie i żyjecie oni tez mają z was kasę. Wy robicie za darmo mieszkacie z robakami jesteście białymi parobkami u turasów. Gdzie podziała się nasza godność RODACY.
polska 2015-09-17 05:46:16
Do Robert.W Holandi za syf na kwaterze dostaje się kartki jak na meczu piłkarskim,a później kary finansowe i tak sie zmusza brudasow do robienia porządków a jak nie pasuje to koniec pracy....niestety rzeczy dnia powszedniego jak higiena osobista itp.to dla niektórych nowosc
james 2015-10-28 15:02:57
Najlepiej załatwic sobie osobne mieszkanie, hotel i wachać swoje smrody, nie polecam wynajmować z nikim obcym, później jest tak jak piszecie. Żal patrzeć a pośmiać jest się z czego...
Konrad 2016-06-06 15:05:56
Witam wszystkich a najbardziej tych oszukanych! Oszukanych proszę o kontakt. Nihat Albayrak to osoba podszywająca się pod pana Banaszka a to jego nastepna agencja. Proszę omijać z daleka (usunięte przez administratora)
maro 2016-06-22 18:26:20
Możesz więcej coś powiedzieć o firmie neuropa i Nihat Albayrak ?
pimpaf 2016-07-19 10:15:24
tez czekam na opinie w sprawie osoby NIHAT ALBAYRAK.Piszcie jesli cos wiecie,bo ten koles otworzyl agencje w Niemczech i zatrudnia ludzi.Agencja istnieje miesiac dopiero....
Piszcie jak coś wiecie.Dodam,że nikt jeszcze nie zobaczył pieniędzy.
pimpaf 2016-07-19 10:15:44
tez czekam na opinie w sprawie osoby NIHAT ALBAYRAK.Piszcie jesli cos wiecie,bo ten koles otworzyl agencje w Niemczech i zatrudnia ludzi.Agencja istnieje miesiac dopiero....
Piszcie jak coś wiecie.Dodam,że nikt jeszcze nie zobaczył pieniędzy.
Zniecierpliwiony anonim 2016-07-19 23:10:59
Ja też marze o pracy u nich,tak bardzo,że nie mogę spać w nocy. Ale podobno liczba oczekujących jest bardzo duża.A wolne terminy dopiero na przyszły rok :(((.Pozdro dla pracownika "agencj".
bum -bum 2016-10-03 19:44:46
napisz mi swój numer lub e-mail
hallow 2016-10-03 20:14:26
max ale w jakim kontekście ci konkretnie chodzi o bezpieczeństwo? zastanawiam się w ogóle skoro mają tyle aż mnóstwo ogłoszeń o pracę to dlaczego nie ma taka gencja swojej stroony internetowej w ogóle w sieci
Zostaw swoją opinię o BMZ Agencja Lewandowska - Mława
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BMZ Agencja Lewandowska