logo IFlexS Sp. z o.o.

IFlexS Sp. z o.o.

Opole

Opinie o IFlexS Sp. z o.o.

kandydat 2015-10-19 16:20
witam, złożyłem dzisiaj CV, praca w zakładzie mięsnym. zobaczymy, ktoś też wybiera się do pracy z tą firmą? fajnie złapać kontakt, żeby w razie problemów mieć wsparcie.
1
jjj 2015-10-20 23:23
Z jakiego jestes wojeeodztwa ja warminsko mazurskie szukam tez osobyz warmi i mazur
grzes 2015-10-22 14:54
Dostałem propozycje pracy w holten magazyn Muller na wysoki sklad, ktos zna temat?
2
marko 2015-11-10 11:32
witam jestem z Płocka w czwartek mam wyjazd do Holandii do mięcha,nie potrzebują doświadczenia ani języka zobaczymy czy jak mowia tak bedzie
Bbdouse 2015-12-02 00:06
Kolego @niepolecam
Tak sie sklada ze mialem podobna sytuacje ale kto inny przeprowadzil ze mna rozmowe rekrutacyjna.
Pani Kornelia jest bardzo miłą i sympatyczną osobą.
Pracuje juz miesiac na batorym i praca nie nalezy do trudnych ale niestety jest dla ludzi myślących. :)
Praca ogolnie spoko . Zobaczymy jak sie to rozwinie w przyszłości .
1
Mikau 2015-12-03 12:16
Ja pracuję na magazynie w Waddinxveen na polskiej umowie. Praca bajka, może nie jest lekka, ale nie ma tutaj rotacji (chyba, że ktoś sam rezygnuje), jeżdżę wózkiem i robię, co do mnie należy. Super jest z godzinami i wypłaty na czas. Jak koledzy wyżej też brałem dwie zaliczki, żeby jakoś wystartować, przy drugiej zaliczce trochę pomarudzili, pan, który mnie rekrutował nie tyle nie chciał dać zaliczki, ale prosił, żebym to przemyślał, bo wtedy wpłata będzie pomniejszona o kolejną kwotę. To fakt, facet miał rację, ale zaliczkę dostałem.
Nie wiem, jak to wygląda na innych projektach. Na pewno jeśli ktoś chce pracować, to będzie pracował. Jeśli ktoś nie dzwoni z byle pierdołą do biura, to biuro jest przychylne. Jeśli chodzi o opiekę agencji będąc tam na miejscu- można na to liczyć. Znajoma z zakładów mięsnych ostatnio trafiła do szpitala, miała udar i żyje dzięki szybkiej reakcji brygadzistów i koordynatora, biuro w Polsce załatwiło szybko potrzebne dokumenty i zapłacili z własnej kieszeni za jej powrót do Polski.
Generalnie mogę polecić. Wiadomo, że zdarzają się jakieś zgrzyty, ale wszystko da się załatwić
ppp 2015-12-04 15:14
Pracowałem na magazynie, praca lekka, ale niestety nie było tygodnia by pracować 40 godzin, średnio 34 godziny. Warunki mieszkalne w porządku, jeśli trafisz na dom, a nie na jakieś hotele. A teraz druga strona ta gorsza, więc zostajesz oddelegowany do agencji worksupport i pobierają Ci za dojazdy autem służbowym 20 euro, za mieszkanie 87, ubezp 19 na tydzień, czyli te dwie ostatnie opłaty standard. Ale do pracy trzeba było jeździć 80km, w umowie jest napisane, że lokują jak najbliżej miejsca pracy, do tego na umowie był punkt, że w ciągu pierwszego miesiąc można się zwolnić w trybie natychmiastowym, bez żadnych kar itp. A oni bezczelnie sobie zablokowali moje dwa salarisy, przy kwocie która powinna być mi wypłacona, jest opis, że pieniądze zostały przeznaczone na ogłoszenie o wynajem mieszkania... sprawa zostaje zgłoszona do odpowiednich organów, ja nie będę się bawił w kotka i myszkę z takim syfem.
2
Kkk 2015-12-28 14:46
pracuje tu cały czas, żyje i mam się dobrze
Wypłaty co miesiąc, ale dają zaliczki
po opłatach zostaje mi jakieś 5 tys złotych
jestem na mięsie w Scherpenzeel, nie jest ciężko, no ale to kwestia sporna - widziałem takich co im skrzynki ciężko myć, albo na tacki układać i oni własnie by chcieli 3 tysiące euro za to że wstaną z łóżka
1
Kkk 2015-12-28 14:48
a Henri (z mięsa) jest ok, trochę zakręcony, ale ludzki
1
Kkk 2015-12-29 09:17
@James nie narzekam - sporo godzin mamy to i wypłaty fajne
cygan8347 2016-04-07 11:17
Witam nie polecam tej agencji pracy pracuje w Częstochowie w chucie szkła niby dają umowę zlecenie na miesiąc a pracuje się tam około 6 dni w miesiącu i za co tu żyć.
4
bibi 2016-04-12 09:32
Cygan8347 piszesz, że pracujesz na umowę zlecenie. Pewnie przychodzisz do pracy wtedy, kiedy jest praca do wykonania. Na pewno w Agencji przedstawili Ci warunki zlecenia, więc teraz nie płacz. Ja pracuje przez tą agencje juz pare miesiecy i nie narzekam. Co prawda stawki w pl nie są za wysokie, ale da się przeżyć.
Maniek 2016-05-25 14:32
Siema wszystkim mam teraz opcje pracy w Leiden no i mam mieszkać w jakimś hotelu Leiderdrop.Mieszkał ktoś???
Ola... 2016-07-12 19:41
Pracowalam rok w Eindhoven w pralni wynagrodzenie na czas atmosfera w pracy super. koordynatorka(usunięte przez administratora) sympatyczna i bardzo pomocna.Polecam Iflex i prace w pralni.
xx 2016-07-27 15:06
Witam . Co napiszcie na temat warunków w hotelu dla pracowników ? Praca w Laiden z magazynie z elektroniką ..Podobno w każdym pokoju łazienka i mała lodówka ,prawda ?
xx 2016-07-27 15:06
Witam . Co napiszcie na temat warunków w hotelu dla pracowników ? Praca w Laiden z magazynie z elektroniką ..Podobno w każdym pokoju łazienka i mała lodówka ,prawda ?
kante 2016-08-18 14:53
hej, pracujesz tam jeszcze? bo mam tą ofertę i myślę by jechać.
kante 2016-08-18 15:09
hej .. a na czym polega tam praca w tej pralni ?: ) Pozdrawiam
Ona 2016-08-19 08:52
Mieszkałam z ludźmi pracującymi na pralni w Eindhoven i praca jest ciężka w gorącu, ma się kontakt z brudami szpitalnymi. Nie każdy to wytrzyma. Dużo godzin i dobry zarobek. Normy są. Dojazd był rowerem. Każdy musi spróbować własnych sił a może się sprawdzi.
1
Beba 2016-09-03 14:37
powiedz mi jaki to dla Ciebie jest "dobry zarobek" ile tam zarabiają że mówisz "dobry zarobek"
Wuja 2016-09-06 22:51
Witam mam okazję wyjechać z tej firmy do pakowania mięsa na taśmie prosił bym o opinie czy warto
karola 2016-09-25 19:29
Może ktoś napisać kilka zdań na temat pracy w pralni w Eindhoven? Jakie zarobki? iIe godzin? Atmosfera? Zakwaterowanie?Z góry dziękuję. Karolina
Margaritka 2016-10-17 21:00
Witam, mam zamiar jechać do pralni przemysłowej w Holandii. Proszę mi napisać jaka to praca i czy ciężka. Mój pierwszy wyjazd będzie więc nie wiem czy podołam. Pozdrawiam serdecznie :-)
seductive_rob 2016-10-19 02:03
Hej, jeżeli ktoś planuje w tym miesiącu wyjechać dajcie znać na seductive_rob@wp.pl :) Też planuję wyjechać na coś, a z kimś to zawsze lepiej i bezpieczniej. Pozdrawiam!
Oszukana 2016-10-20 13:47
Nie polecam agencji a zwłaszcza pralni w eidhoven. Praca w Brudach wszystko obsrane, z krwi brudne, pampersy brudne, igły z krwi, kroplówki( smród straszny!! Nie dają żadnej odzieży ochronnej masek nic. W każdej chwili można się czymś zarazić naprawdę). Bardzo duże normy których nie idzie wyrobić. 30 godz tygodniowo praca po 6 godz dziennie nie więcej!!! umowa podpisywania w Holandii inne warunki niż uważane w Polsce. Codziennie za dojazd zabierają 4.30 od osoby nawet jak się nie jeździ! zarobków nie ma praktycznie żadnych przy takich warunkach robi się tylko na dojazd i mieszkanie. Nie warto z nimi współpracować.
3
nie - Oszukana 2016-10-21 08:16
co ty za pierdoły piszesz. Dziwne, że ja mam zawsze 40 godzin i nadgodziny też. Pewnie myślałaś, że na wakacje jedziesz, a nie do pracy , normy są wszędzie do wyrobienia, normalna sprawa ale trzeba dać coś z siebie. Za dojazdy ja mam potrącane za te dni kiedy dojeżdżałam, jak coś się nie zgadzało to zwracali. Kontakt z polskim biurem jest bardzo dobry , nie tak jak z holenderskimi agencjami. Wiem coś o tym bo nie raz pracowałam już w Holandii. Gdyby nie to, że sama musiałam zjechać to pracowałabym tam długo. Pieniądze super były miesiące że dostawałam 9 tys zł jak wypłacili wakacyjne, ale i bez tego było super, wypłata zawsze na czas, praca na cały rok.
zapachy są to nie jest praca w perfumerii tylko w pralni - normalne ale da się przyzwyczaić wcale nie jest tak że wytrzymać nie można - bardzie czuć chlor niż smrody jakieś . piszesz o jakiś strasznych widokach - dziwne bo kobiety nie pracują przy sortowaniu tylko przy czystym, panowie faktycznie mają tam ciężej , nie chciałabym tak pracować ale są tam chłopaki co pracują i rok i dwa przez iflex więc da się - nie siedzieliby tak długo gdyby była taka katastrofa jak piszesz
takie opinie to piszą poprostu nieroby jak dla mnie albo wcale tam nie byłaś
6
nowy 2016-11-01 13:36
Witam serdecznie, piszę w odpowiedzi do pytania tu zadanego odnośnie jaki czas oczekiwania na kontakt z biura ja po wysłaniu swojego zgłoszenia w godzinach porannych około 9- 10 godzina otrzymałem telefon i od razu ofertę pracy po południu tego samego dnia.
Jestem pozytywnie nastawiony do tego biura i bardzo chętnie skorzystam z oferty pracy którą mi zaproponowali. Pozdrawiam
1
Margaritka 2016-11-04 20:56
Witam serdecznie, Czy ktoś był już w pracy przy pakowaniu małych przekąsek w firmie One Bite Snack w Harderwijk. Jeśli tak, to proszę mi napisać jak się jaka atmosfera w pracy i czy ciężko? Pozdrawiam :-)
Popieram 2016-11-10 14:11
Fajnie jakby to napisał pracownik a nie ktoś z biura. Popieram oszukaną, dojazdy 4.5 e dziennie to kpina!
1
Wintor 2016-11-16 08:35
Nie polecam zaczynać pracy w tej firmie! Brak poszanowania dla człowieka a warunki fatalne. Byłem zmuszony zrezygnować po 2 miesiącach z tej firmy bo nie dostawałam wypłaty na czas a jak przychodziła to mniejsza niż umówiona. Skandal!!!
3
Katia 2016-11-21 09:08
Nie polecam!! Straszne podejście do człowieka!
4
Tomek 2016-11-29 12:14
Nie polecam zaczynać pracy w tej firmie! Brak poszanowania dla człowieka a warunki fatalne. Byłem zmuszony zrezygnować po 2 miesiącach z tej firmy bo nie dostawałam wypłaty na czas a jak przychodziła to mniejsza niż umówiona. Skandal!!!
1
Kamilla 2017-01-12 11:22
Witam. Mam możliwość wyjazdu do Holandii na szaszłyki w zakładzie . Był ktoś z was z tą firmą w tym miejscu? Proszę o opinię bo nie wiem czy sie wybierać?????
karola 2017-01-15 15:20
ja pracuję w magazynach ale na szaszłykach pracowała moja znajoma. Mówiła, że normalna praca, trochę chłodno ale trzeba się ubrać poprostu odpowiednio, tempo pracy tez trzeba utrzymać ale możesz pracować na siedząco.
Wypłaty zawsze na czas, normalna praca
Krzysztof 2017-01-17 00:14
Witam,

Po przepracowaniu z w/w agencją, na szczęście bardzo krótkiego okresu,

STANOWCZO ODRADZAM!!!

IFLEXS jest dostawcą pracowników (dosłownie i w przenośni) dla holenderskiej agencji pracy FlexCraft z Gorinchem.

O ile kontakt z Iflexes był bez problemowy i poprawny, to nie mogą migać się od odpowiedzialności za firmę do której rekrutują ludzi.

A tu już sprawy mają się o wiele gorzej!

Niekompetentna i nieodpowiedzialna koordynatorka, problemy ze wszystkim np. zmiana pokoju, zdanie roweru za który pobierają opłaty etc., nie reagowanie na sytuacje w firmie usługo biorcy (nie właściwe traktowanie pracowników), opieszałość w kontakcie z pracownikami, nie pojawianie się w firmie w "kłopotliwych" momentach.

Bardzo wysokie opłaty za wszystko, przy relatywnie niskich zarobkach.
Mieszkanie, rower do dojazdu, kaucje itp.

Problem z rozliczeniem po zakończeniu pracy.
Pomimo załatwienia wszelkich formalności z mojej strony, oczywiście za potwierdzeniem pisemnym,
firma oskarża mnie o nie dotrzymanie warunków wypowiedzenia, o kradzież klucza do szafki, karty dostępu do firmy itp. Co za tym idzie, oczywiście potrącają za to wszystko pieniądze.

Uważajcie!!!

Za blisko 3 tygodnie pracy dostałem w sumie od firmy ok 84 euro.

Dla zainteresowanych mogę przedstawić dokumenty typu umowy i paski wypłat.

Więcej informacji mogę udzielić mailowo: krzysiorb2@wp.pl

Ostrzegam i pozdrawiam.

Krzysztof
8
Domi 2017-02-22 17:05
IFlexS Sp. z o.o. ci nie płaci, tak jak każda inna agencja tylko posredniczy, powiedz u jakiego pracodawcy byłeś w jakim miejscu, bo tego się trzeba wystrzegać.
artur 2017-03-02 13:23
oszusci i naciagacze ,pokoje brudne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak niewolnik i jeszcze jak zarobisz na czysto 500 euro to sie ciesz ,wczoraj wrocilem do Polski
2
Piotr 2017-03-10 10:29
Artur podaj więcej szczególów
Daniel Brol z Vion 2017-03-24 13:03
Koordynatorzy olewaja pracowników .. wypłaty są to fakt zatrudnienie spoko ale tez zależy od miejsca.. z reguły jak nie masz prawka to na transport po pracy możesz czekać i 3 godziny ... przez ich kaprys nie zdążyłem na busa ponieważ mieliśmy zaczekać na koordynatora który miał nas podrzucić do domu żeby się spakować itd ... a wyszło tak ze czekaliśmy 3 godziny po czym przyszedł gość i powiedział ze jeszcze pół godziny ... zorganizowanie okropnie i ogólnie syf w firmie vion syf dlatego ze nie maja niczego poukładanego wszyscy robia co chca koordynatorzy nie ogarniają ...
3
jadący 2017-05-10 17:20
pracuje ktoś może lub pracował w pralni przemysłowej? bo mamy jechać w niedziele teraz z dziewczyną
pracownik 2017-05-11 18:00
Firma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tragedia byłem na 3 mies, w samej Holandii jest ok praca jak praca trzeba robić, wziąłem urlop ostatni tydzień miesiąca dodam że płatny okradli mnie totalnie za 21 dni pracy otrzymałem 600 e co za marzec dostałem 1400 e i w Polsce dostałem te 600 e dzwoniłem dlaczego tak mało to ona nie wie i że wyjaśni się sprawa i czekam jak debil i każdy ciebie zbywa, a propo jak ktoś lubi wypić i rozrabiac niech się nie wybiera stucze doniczke lub coś od razu wypad do Polski! I nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] p Agnieszkę
bylem 2017-05-13 09:02
Nie jedz
1
Agata 2017-05-24 08:32
cześć wyjechałem z nimi do Holandii teraz już pracuję w holenderskiej agencji jak nie masz zakwaterowania na start możesz spróbować lepiej pojechać własnym autem i trzeba zabrać własną pościel i kup buty BHP ( eski "S3" ) od razu w pierwszym miesiącu wypowiedz służbowe mieszkanie i szukaj nowej pracy przez Holenderską agencję weź z Polski sporo CV na papierze pracy jest sporo , dlaczego o tym piszę bo agencja będzie cię za to wszystko okradać nie wolno brać służbowego auta nawet jak będziesz miał swoje na domku każą ci jeździć w służbowym i okradają cię 20 euro na tydzień , jak nie weźmiesz pościeli to zapłacisz u nich potrójną jej wartość , podobnie z butami BHP za pokój zapłacisz 500 Euro za miesiąc dla porównania mieszkanie w Kleve przy granicy po niemieckiej stronie około 50 m2 z małym ogródkiem tyle kosztuje miesięcznie , i tak jest ze wszystkim okradają cię na każdej możliwej rzeczy wyrób sam kartę Ekuz w Olsztynie w Sanepidzie za darmo wydają , i jeszcze jedno iflex płaci w zł nie w euro jak Holenderskie agencje tracisz na przewalutowaniach oraz na prowizjach bankowych , miesięczne zarobki pracując około 180 godzin oscylują w okół 7 tysięcy zł
Agata 2017-05-24 08:32
cześć wyjechałem z nimi do Holandii teraz już pracuję w holenderskiej agencji jak nie masz zakwaterowania na start możesz spróbować lepiej pojechać własnym autem i trzeba zabrać własną pościel i kup buty BHP ( eski "S3" ) od razu w pierwszym miesiącu wypowiedz służbowe mieszkanie i szukaj nowej pracy przez Holenderską agencję weź z Polski sporo CV na papierze pracy jest sporo , dlaczego o tym piszę bo agencja będzie cię za to wszystko okradać nie wolno brać służbowego auta nawet jak będziesz miał swoje na domku każą ci jeździć w służbowym i okradają cię 20 euro na tydzień , jak nie weźmiesz pościeli to zapłacisz u nich potrójną jej wartość , podobnie z butami BHP za pokój zapłacisz 500 Euro za miesiąc dla porównania mieszkanie w Kleve przy granicy po niemieckiej stronie około 50 m2 z małym ogródkiem tyle kosztuje miesięcznie , i tak jest ze wszystkim okradają cię na każdej możliwej rzeczy wyrób sam kartę Ekuz w Olsztynie w Sanepidzie za darmo wydają , i jeszcze jedno iflex płaci w zł nie w euro jak Holenderskie agencje tracisz na przewalutowaniach oraz na prowizjach bankowych , miesięczne zarobki pracując około 180 godzin oscylują w okół 7 tysięcy zł
Zonk461 2017-06-19 11:38
Witam jestem obecnie przez nich zatrudniony . Jestem tu ponad miesiąc warunki mieszkalne moga byc tylko zimno w pokojach co do wynagrodzenia juz dawno po 10 a nie mogę sie doproscic a nic jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zamiast calej wyplaty to daja zaliczki po 400 zl oszusci i klamcy zwlasza pani H .
Ijak 2017-06-19 22:43
No i jak w tej pralni? Jakie warunki? Bo również dostałem taką ofertę pracy z dziewczyną
Beatrycze 2017-06-23 16:11
Witaj,
Ja dostałam propozycję pracy właśnie w pralni, napisz jak z mieszkaniem i dojazdem do pracy czy każdy korzysta z samochodu służbowego czy i jak jest to organizowane . Dzięki z góry za informację. Beata.
Pat 2017-06-27 15:59
Witam czy ktos pracuje w Bredzie na owocach i warzywach powiedzcie mi jak tam jest i co trzeba wiedzieć
krzych 2017-06-29 15:11
siemano bylem chetny z kolega jechac przez ta firme na pakowanie miecha....faqktycznie to taka lipa bo ruzne opinie sa
3
Kuba 2017-07-19 14:22
Wyjeżdza ktoś może lub był na pakowaniu i opowie coś o tym ?
Zostaw swoją opinię o IFlexS Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IFlexS Sp. z o.o.