logo IFlexS Sp. z o.o.

IFlexS Sp. z o.o.

Opole

Opinie o IFlexS Sp. z o.o.

Niepolecam 2015-07-08 15:57:15
Nie polecam kontaktu z tą agencją. Zwłaszcza z tą całą Kornelią z agencji. Najpierw dzwoni jakaś kobieta zapraszając na drugi dzien na rozmowę w sprawie pracy na stanowisku pakowacza w Chorzowie Batorym, po czym okazuje się, że pani nie przychodzi na umówione spotkanie. Zwykłe lekceważenie pracowników. Szkoda czasu zawracać sobie czasu tą agencją.
3
Kaśka 2015-08-14 14:23:10
pracowałam u nich, ale w Holandii
i było ok - stawka, opłaty - jak mówili tak było

koordynatorzy - spoko

pozdrawiam wszystkich
1
Yoop! 2015-08-14 16:07:20
Wyjechaliśmy z kumplami w trójkę w styczniu do Holandii przez tą agencję i zostaliśmy do dziś, wypłaty co miesiąc, ale tylko na początku było ciężko, bo jednak pieniędzy nam trochę brakowało, ale wysyłali nam kilka zaliczek i dało się przeżyć do pierwszej normalnej wypłaty. Zakwaterowania są różne, już kilka zwiedziliśmy. Jedne domki na landalach świetne, inne trochę gorsze, zależy, gdzie traficie.
Generalnie wszystko jest tak, jak było mówione, rekruter powiedział nam nawet kilka słów o koordynatorce, jak się zachowywać, żeby było okej
jak coś się nie zgadzało, to mail do nich albo telefon i wszystko było wyjaśnione.
Wcześniej pracowaliśmy przez inną agencję, która pobierała sobie opłaty za dojazdy do pracy 1€ za godzinę pracy- to dopiero była porażka!!!!
aa 2015-09-21 20:38:06
Ile czeka sie od nich na telefon tez bede jechal pierwszy raz a jak tam z jezykiem trzeba dobrze znać. Michal daj swoj namiar
1
kandydat 2015-10-19 16:20:47
witam, złożyłem dzisiaj CV, praca w zakładzie mięsnym. zobaczymy, ktoś też wybiera się do pracy z tą firmą? fajnie złapać kontakt, żeby w razie problemów mieć wsparcie.
1
jjj 2015-10-20 23:23:50
Z jakiego jestes wojeeodztwa ja warminsko mazurskie szukam tez osobyz warmi i mazur
grzes 2015-10-22 14:54:08
Dostałem propozycje pracy w holten magazyn Muller na wysoki sklad, ktos zna temat?
1
marko 2015-11-10 11:32:07
witam jestem z Płocka w czwartek mam wyjazd do Holandii do mięcha,nie potrzebują doświadczenia ani języka zobaczymy czy jak mowia tak bedzie
Bbdouse 2015-12-02 00:06:45
Kolego @niepolecam
Tak sie sklada ze mialem podobna sytuacje ale kto inny przeprowadzil ze mna rozmowe rekrutacyjna.
Pani Kornelia jest bardzo miłą i sympatyczną osobą.
Pracuje juz miesiac na batorym i praca nie nalezy do trudnych ale niestety jest dla ludzi myślących. :)
Praca ogolnie spoko . Zobaczymy jak sie to rozwinie w przyszłości .
Mikau 2015-12-03 12:16:32
Ja pracuję na magazynie w Waddinxveen na polskiej umowie. Praca bajka, może nie jest lekka, ale nie ma tutaj rotacji (chyba, że ktoś sam rezygnuje), jeżdżę wózkiem i robię, co do mnie należy. Super jest z godzinami i wypłaty na czas. Jak koledzy wyżej też brałem dwie zaliczki, żeby jakoś wystartować, przy drugiej zaliczce trochę pomarudzili, pan, który mnie rekrutował nie tyle nie chciał dać zaliczki, ale prosił, żebym to przemyślał, bo wtedy wpłata będzie pomniejszona o kolejną kwotę. To fakt, facet miał rację, ale zaliczkę dostałem.
Nie wiem, jak to wygląda na innych projektach. Na pewno jeśli ktoś chce pracować, to będzie pracował. Jeśli ktoś nie dzwoni z byle pierdołą do biura, to biuro jest przychylne. Jeśli chodzi o opiekę agencji będąc tam na miejscu- można na to liczyć. Znajoma z zakładów mięsnych ostatnio trafiła do szpitala, miała udar i żyje dzięki szybkiej reakcji brygadzistów i koordynatora, biuro w Polsce załatwiło szybko potrzebne dokumenty i zapłacili z własnej kieszeni za jej powrót do Polski.
Generalnie mogę polecić. Wiadomo, że zdarzają się jakieś zgrzyty, ale wszystko da się załatwić
ppp 2015-12-04 15:14:19
Pracowałem na magazynie, praca lekka, ale niestety nie było tygodnia by pracować 40 godzin, średnio 34 godziny. Warunki mieszkalne w porządku, jeśli trafisz na dom, a nie na jakieś hotele. A teraz druga strona ta gorsza, więc zostajesz oddelegowany do agencji worksupport i pobierają Ci za dojazdy autem służbowym 20 euro, za mieszkanie 87, ubezp 19 na tydzień, czyli te dwie ostatnie opłaty standard. Ale do pracy trzeba było jeździć 80km, w umowie jest napisane, że lokują jak najbliżej miejsca pracy, do tego na umowie był punkt, że w ciągu pierwszego miesiąc można się zwolnić w trybie natychmiastowym, bez żadnych kar itp. A oni bezczelnie sobie zablokowali moje dwa salarisy, przy kwocie która powinna być mi wypłacona, jest opis, że pieniądze zostały przeznaczone na ogłoszenie o wynajem mieszkania... sprawa zostaje zgłoszona do odpowiednich organów, ja nie będę się bawił w kotka i myszkę z takim syfem.
Kkk 2015-12-28 14:46:19
pracuje tu cały czas, żyje i mam się dobrze
Wypłaty co miesiąc, ale dają zaliczki
po opłatach zostaje mi jakieś 5 tys złotych
jestem na mięsie w Scherpenzeel, nie jest ciężko, no ale to kwestia sporna - widziałem takich co im skrzynki ciężko myć, albo na tacki układać i oni własnie by chcieli 3 tysiące euro za to że wstaną z łóżka
1
Kkk 2015-12-28 14:48:45
a Henri (z mięsa) jest ok, trochę zakręcony, ale ludzki
1
Kkk 2015-12-29 09:17:05
@James nie narzekam - sporo godzin mamy to i wypłaty fajne
cygan8347 2016-04-07 11:17:46
Witam nie polecam tej agencji pracy pracuje w Częstochowie w chucie szkła niby dają umowę zlecenie na miesiąc a pracuje się tam około 6 dni w miesiącu i za co tu żyć.
2
bibi 2016-04-12 09:32:18
Cygan8347 piszesz, że pracujesz na umowę zlecenie. Pewnie przychodzisz do pracy wtedy, kiedy jest praca do wykonania. Na pewno w Agencji przedstawili Ci warunki zlecenia, więc teraz nie płacz. Ja pracuje przez tą agencje juz pare miesiecy i nie narzekam. Co prawda stawki w pl nie są za wysokie, ale da się przeżyć.
Maniek 2016-05-25 14:32:24
Siema wszystkim mam teraz opcje pracy w Leiden no i mam mieszkać w jakimś hotelu Leiderdrop.Mieszkał ktoś???
Ola... 2016-07-12 19:41:27
Pracowalam rok w Eindhoven w pralni wynagrodzenie na czas atmosfera w pracy super. koordynatorka(usunięte przez administratora) sympatyczna i bardzo pomocna.Polecam Iflex i prace w pralni.
xx 2016-07-27 15:06:00
Witam . Co napiszcie na temat warunków w hotelu dla pracowników ? Praca w Laiden z magazynie z elektroniką ..Podobno w każdym pokoju łazienka i mała lodówka ,prawda ?
xx 2016-07-27 15:06:34
Witam . Co napiszcie na temat warunków w hotelu dla pracowników ? Praca w Laiden z magazynie z elektroniką ..Podobno w każdym pokoju łazienka i mała lodówka ,prawda ?
kante 2016-08-18 14:53:59
hej, pracujesz tam jeszcze? bo mam tą ofertę i myślę by jechać.
kante 2016-08-18 15:09:02
hej .. a na czym polega tam praca w tej pralni ?: ) Pozdrawiam
Ona 2016-08-19 08:52:15
Mieszkałam z ludźmi pracującymi na pralni w Eindhoven i praca jest ciężka w gorącu, ma się kontakt z brudami szpitalnymi. Nie każdy to wytrzyma. Dużo godzin i dobry zarobek. Normy są. Dojazd był rowerem. Każdy musi spróbować własnych sił a może się sprawdzi.
Beba 2016-09-03 14:37:01
powiedz mi jaki to dla Ciebie jest "dobry zarobek" ile tam zarabiają że mówisz "dobry zarobek"
Wuja 2016-09-06 22:51:44
Witam mam okazję wyjechać z tej firmy do pakowania mięsa na taśmie prosił bym o opinie czy warto
karola 2016-09-25 19:29:33
Może ktoś napisać kilka zdań na temat pracy w pralni w Eindhoven? Jakie zarobki? iIe godzin? Atmosfera? Zakwaterowanie?Z góry dziękuję. Karolina
Margaritka 2016-10-17 21:00:16
Witam, mam zamiar jechać do pralni przemysłowej w Holandii. Proszę mi napisać jaka to praca i czy ciężka. Mój pierwszy wyjazd będzie więc nie wiem czy podołam. Pozdrawiam serdecznie :-)
seductive_rob 2016-10-19 02:03:40
Hej, jeżeli ktoś planuje w tym miesiącu wyjechać dajcie znać na seductive_rob@wp.pl :) Też planuję wyjechać na coś, a z kimś to zawsze lepiej i bezpieczniej. Pozdrawiam!
Oszukana 2016-10-20 13:47:24
Nie polecam agencji a zwłaszcza pralni w eidhoven. Praca w Brudach wszystko obsrane, z krwi brudne, pampersy brudne, igły z krwi, kroplówki( smród straszny!! Nie dają żadnej odzieży ochronnej masek nic. W każdej chwili można się czymś zarazić naprawdę). Bardzo duże normy których nie idzie wyrobić. 30 godz tygodniowo praca po 6 godz dziennie nie więcej!!! umowa podpisywania w Holandii inne warunki niż uważane w Polsce. Codziennie za dojazd zabierają 4.30 od osoby nawet jak się nie jeździ! zarobków nie ma praktycznie żadnych przy takich warunkach robi się tylko na dojazd i mieszkanie. Nie warto z nimi współpracować.
1
nie - Oszukana 2016-10-21 08:16:01
co ty za pierdoły piszesz. Dziwne, że ja mam zawsze 40 godzin i nadgodziny też. Pewnie myślałaś, że na wakacje jedziesz, a nie do pracy , normy są wszędzie do wyrobienia, normalna sprawa ale trzeba dać coś z siebie. Za dojazdy ja mam potrącane za te dni kiedy dojeżdżałam, jak coś się nie zgadzało to zwracali. Kontakt z polskim biurem jest bardzo dobry , nie tak jak z holenderskimi agencjami. Wiem coś o tym bo nie raz pracowałam już w Holandii. Gdyby nie to, że sama musiałam zjechać to pracowałabym tam długo. Pieniądze super były miesiące że dostawałam 9 tys zł jak wypłacili wakacyjne, ale i bez tego było super, wypłata zawsze na czas, praca na cały rok.
zapachy są to nie jest praca w perfumerii tylko w pralni - normalne ale da się przyzwyczaić wcale nie jest tak że wytrzymać nie można - bardzie czuć chlor niż smrody jakieś . piszesz o jakiś strasznych widokach - dziwne bo kobiety nie pracują przy sortowaniu tylko przy czystym, panowie faktycznie mają tam ciężej , nie chciałabym tak pracować ale są tam chłopaki co pracują i rok i dwa przez iflex więc da się - nie siedzieliby tak długo gdyby była taka katastrofa jak piszesz
takie opinie to piszą poprostu nieroby jak dla mnie albo wcale tam nie byłaś
2
nowy 2016-11-01 13:36:53
Witam serdecznie, piszę w odpowiedzi do pytania tu zadanego odnośnie jaki czas oczekiwania na kontakt z biura ja po wysłaniu swojego zgłoszenia w godzinach porannych około 9- 10 godzina otrzymałem telefon i od razu ofertę pracy po południu tego samego dnia.
Jestem pozytywnie nastawiony do tego biura i bardzo chętnie skorzystam z oferty pracy którą mi zaproponowali. Pozdrawiam
1
Margaritka 2016-11-04 20:56:42
Witam serdecznie, Czy ktoś był już w pracy przy pakowaniu małych przekąsek w firmie One Bite Snack w Harderwijk. Jeśli tak, to proszę mi napisać jak się jaka atmosfera w pracy i czy ciężko? Pozdrawiam :-)
Popieram 2016-11-10 14:11:28
Fajnie jakby to napisał pracownik a nie ktoś z biura. Popieram oszukaną, dojazdy 4.5 e dziennie to kpina!
Wintor 2016-11-16 08:35:36
Nie polecam zaczynać pracy w tej firmie! Brak poszanowania dla człowieka a warunki fatalne. Byłem zmuszony zrezygnować po 2 miesiącach z tej firmy bo nie dostawałam wypłaty na czas a jak przychodziła to mniejsza niż umówiona. Skandal!!!
1
Katia 2016-11-21 09:08:33
Nie polecam!! Straszne podejście do człowieka!
1
Tomek 2016-11-29 12:14:38
Nie polecam zaczynać pracy w tej firmie! Brak poszanowania dla człowieka a warunki fatalne. Byłem zmuszony zrezygnować po 2 miesiącach z tej firmy bo nie dostawałam wypłaty na czas a jak przychodziła to mniejsza niż umówiona. Skandal!!!
Zostaw swoją opinię o IFlexS Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IFlexS Sp. z o.o.