Competence Call Center Sp. z o.o.

Gdańsk

Opinie o Competence Call Center Sp. z o.o.

pampers boy 2016-06-22 09:12:17
Jak ktoś lubi, to siedzi w pampersach. Ale generalnie ludzie chodzą do WC.
Nie wiem, jak jest u innych pracodawców, ale w CCC ludzie chodzą raczej do WC. Ty natomiast czytaj wszystkie opinie, a nie tylko te hejterskie. Wiem, że są najciekawsze, ale jednak mało prawdny w nich jest.
elka 2016-06-22 18:12:30
dostaniesz po okresie próbnym i jeśli za nie zapłacisz.
co tam sie dzieje u was 2016-06-23 11:37:02
Ale jakas prawda musi byc nawet w tych negatywnych opiniach, bo po co kto by mial sobie od tak hejtowac?? Cos tam musi byc chyba nie tak w tej firmie, bo sa tez firmy gdzie jest w pozo w miare i nie ma tyle negatywnych opinii co o tej firmie. Bo na pracuj.pl co roz sa ogloszenia do CCC wiec cos tam nie tak chyba jednak musi byc??
1
do elki 2016-06-23 11:39:33
zapłacisz aż 1zł za nie, dużo co nie?

@kex - na dwa miechy nie biorą. nie oferują umowy zlecenia. tylko na stałe
elka 2016-06-23 19:57:50
a co masz w tym pakiecie za 1zł? weż się zastanów.
Luxmed 2016-06-24 08:15:58
@Elka, wszystko to czego nie masz w pakiecie za 12% swojego wynagrodzenia.....
Tajemnica Wiary 2016-06-25 07:06:51
Aplikuj i zapytaj fifiego. A potem się podziel ta informacją.
co tam sie dzieje u was 2016-07-04 07:55:27
Ale jezeli jest taka rotacja to firma sie nie obawia ze sie rozpowiada to i przez to reputacja firmy idzie do piwnicy??
mała 2016-07-04 10:36:04
Jak czytam Twój post to nie wróżę Ci żadnej podwyżki... Najpierw polecam nauczyć się pisać poprawnie.
Luzak 2016-07-10 14:20:46
Pracuje od kilku miesięcy i nie mam na co narzekać. Firma przyjazna, atmosfera najlepsza jaką dotąd miałem okazję poznać no i dobrze płacą. Projekt Polski.
co tam sie dzieje u was 2016-07-12 08:23:19
Jedni tu mowia, ze negatywne opisy pochodza od nielicznych sfrustrowanych bylych pracownikow, ale w kazdej opinii jest troche prawdy. Sa firmy, ktore maja malo negatywnych opinii. To jak to naprawde tu jest w tej firmie? Bo z tego co czytam to ten niejaki Filipek to niezle ziolko firmy, czy taka prawda itp?
1
elsa 2016-07-13 06:17:40
idź, popracuj, przekonaj się, a zapewniam Cię, że też będziesz miał coś tu do napisania i niekoniecznie pozytywnego. Wszyscy z tej firmy uciekają, stracili ponad połowę pracowników aktualnie.
2
ehehe 2016-07-13 06:19:37
projekt polski to co innego, inne warunki, inni ludzie. I jak na to, że praca jest w języku polskim to kasa jest ok. A tu jest mowa o pracy dla linii lotniczych, gdzie non stop uzywasz jezyka obcego. I niestety płaca nie jest adekwatna do umiejętności, jakie trzeba mieć.
2
taka jedna 2016-07-22 09:47:27
Docenienie pracy z jezykiem tak ale atmosfera w pracy i zarobi sa rownie warzne, nie sadzisz? Dzis prac z jezykiem jest duzo.
Coyu 2016-07-26 15:37:15
Jak ktos ma mentalnosc niewolnika lub noz na gardle, to ta praca jest w sam raz. W (usunięte przez administratora) zmian, ze masz wraznienie, ze jestes w tej pracy non stop, kontrola czasu, wredni klienci, wredni team leaderzy, zmiany do polnocy w swieta i marna kasa.
4
Coyu 2016-07-26 15:39:35
ludzie tam chca wrocic ? ahahahhah
3
taka jedna 2016-07-29 12:27:43
Dzis na rynku jest jak narazie dobra konkurencja i sie idzie tam gdzie wiecej chleba daja i jest lepsza atmosfera, taka prawda.
2
taka jedna 2016-08-05 13:51:44
A co to jest @Coyu?
Aska 2016-08-10 12:17:24
Sprawdzaja czy moga wypruc z ciebie wszytskie zyly :-)
G 2016-08-11 14:13:12
Angielski trzeba znać na tyle, żeby coś o sobie opowiedzieć i się nie jąkać. W tej pracy język jest niezmiernie ważny, więc im lepiej umiesz tym będzie Ci łatwiej później. Generalnie raczej biorą ludzi jak leci, o ile masz co najmniej poziom angielskiego B1 (coś jednak powiedzieć trzeba). Na pewno też z czasem się wyrobisz :)
Helmut Deutschmann 2016-08-15 07:58:31
Helmut Deutschmann: "Ja tu dzien w dzien liczyc kase, a wy na mnie ciezko harowac, jeden odwalac robote za dwoch i to za 4 razy mnie niz u mnie w pieknym Deutschland, a i dziewczyny wy miec ladne a te najladniejsze ja wziac do siebie nach Hause" :-)
1
Sandra 2016-08-19 06:58:46
Tylko nie kazdy nadaje sie, zeby wysluchiwac dzien w dzien multum zalacych sie klientow, szybko mozna sie wypalic, albo nawalonym przychodzic do pracy :-)
ciekawa sprawa 2016-08-24 15:16:47
Znow widzialem ogloszenia do air berlin CCC widac ze tam panuje rotacja jak na karuzeli, bo napewno szybko mozna sie wypalic sluchajac ciagle narzekajacych klientow itp za ta kase oferowana tam. A jak czytam ze tam wsrod niektorych panuja iklady kolesiostwo itp, najlepszym rozwiazaniem jest po pracy wziac te osoby w kszaki na rozmowe w 4 oczy :-)
ciekwa sprawa 2016-08-25 10:30:20
Od lubienia kasy nie przybywa :-D jak sie lubi to najlepiej za freeko pracowac i pracodawcy na kolanach dziekowac ze mozna pracowac albo odrazu kase jemu dawac w ramach wdziecznosci :-)
Nick 2016-08-25 21:53:12
@pppp, zdziwilbys sie. Myslisz, ze ktos kto nie jest z teamu internationala sie nie rozlaczy jak wpadnie do niego angielski call? Z tym angielskim to srednio raczej w calym airberlinie tutejszej lokalizacji. Niektorzy TMowie odmawiaja odebrania telefonu kiedy agent wymaga pomocy a klient domaga sie rozmowy z przelozonym, poniewaz wiedza ze poziom ich jezyka z gory skazuje ich na porazke
1
ciekawa sprawa 2016-09-05 15:14:03
Konkurencja wokol wspina sie w gore i CCC bedzie mial coraz bardziej silniejsza konkurencje :-)
1
hela 2016-09-05 21:09:05
osoba, która rekrutuje, z imieniem na literę D , bo nie będę się bawić w pisanie nazwisk, NIE ZNA w ogóle niemieckiego. ;)
1
Kasia 2016-09-08 09:24:56
A jak przyjezdza szef niemiec to trzeba tam stac na bacznosc i salutowac?
eh 2016-09-08 11:17:28
Praca jest na umowę o pracę, zatem ilość godzin w miesiącu jest uwarunkowana prawnie.

Dla całego etatu = ilość dni pracujących w miesiącu, średnio ok.20 (max 23) x 8 h dziennie

Czyli miesięczna norma to średnio koło 160.

Viv 2016-09-11 00:11:07
Nieadekwatne do stresu jaki czeka Cie pracując w tej firmie. Dlatego tyle osob szuka innej pracy i marzy aby szybko stamtąd uciec, tak jak wiele juz zrobilo.
1
Dawna 2016-09-12 09:54:50
Jaka rzadkosc??? Polska nie jest juz krajem 3go swiata Europy nie przesadzaj. Tylko czytaj opinie wyzej o tej firmie.
1
The Ex of CCC 2016-09-15 17:25:20
Jak widac nikt :-D bo firma ma poszargana opinie.
1
ex pracownik 2016-09-16 10:17:30
bardzo szybka. Jeszcze tego samego dnia oddzwaniają, że biorą Cię do pracy.
1
mala 2016-09-16 10:22:41
bullshit. jeśli ktoś jest super, to po co czekać?

a jeśli nad kimś się trzeba zastanowić to chyba logiczne że wtedy przynajmniej 1-2 dni?

ludzie, co Wy za bzdury wypisujecie.
xoxo 2016-09-22 15:02:40
widać, że nigdy nie pracowałeś w HR.
Jak się nie ma ludzi do pracy, to bierzesz jak leci - bo trzeba plan wykonać.
Jak stawiasz na jakość - to możesz się zastanowić kilka dni, wyselekcjonować kandydatów i wtedy podjąć decyzję.
Zachęcam jednak wszystkich, żeby spróbowali pracy w CCC. Wtedy człowiek dowiaduje się, jak praca NIE powinna wyglądać.
2
Ona89 2016-09-22 21:52:02
Tak sobie przeczytałam wszystkie opinie na tym forum i ręce mi opadły. Pracuje na innym dziale od ponad roku, nie na liniach lotniczych. U nas, nie licząc przeciętnych zarobków, jest naprawdę spoko. Poważnie na tym airberlinie macie tak pozamiatane czy rzeczywiście kilka "skrzywdzonych" osób mści się na forum i wypisuje co im ślina na język przyniesie? Przypominam sobie jak sama szukałam pracy i dostałam się do CCC. Całe szczęście, że nie czytałam wtedy tego forum, bo miałabym duża rozkmine czy się tam w ogóle zatrudnić. Nie będę wypowiadać się o airberlin, bo moja praca jest trochę inna, ale ludzie z którymi widzę się na codzień nie sprawiają wrażenia osób, które potrzebują pomocy psychologa. Ktoś tu chyba przesądza i to grubo.
3
ada 2016-09-29 19:48:55
dostajesz umowę o pracę i śmieszne pieniądze, nieadekwatne do obowiązków.
2
dawna 2016-10-17 13:12:34
Tam ciagle szukaja bo rotacja jak na karuzeli jest :-)
1
bledi 2016-10-20 14:08:20
Złożyłem CV na projekt e -commerce? Warto?
Pracownica 2016-10-20 14:53:28
Jak sie docenia pracownika to jeszcze co innego jak sie ma go jedynie za maszyne bezmozgowa do wykorzystywania.
Anka 2016-10-28 08:24:42
I co tam w CCC? Nadal rotacja jak zawsze czy podniesli moze pensje?
Nick 2016-10-28 18:05:52
Nie pociągnie to długo. Zwłaszcza projekt (usunięte przez administratora)
2
Anka 2016-10-31 12:38:27
Slyszalam, ze (usunięte przez administratora) ogolem globalnie likwiduje miejsca pracy.
neverever 2016-11-02 12:44:57
zapytaj raczej jak tam wyglądała praca w długi weekend. Walka o wolne jak o ogień pewnie była...
3
Marek 2016-11-14 07:31:13
Czyli warunki jak w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Marek 2016-11-16 11:39:17
Witac prawda boli firme jak cenzuruja.
1
Mała 2016-11-16 11:41:53
A może po prostu wypowiedź była niezgodna z regulaminem forum? Wolność słowa też ma swoje zasady.
Marek 2016-11-17 10:00:25
Regulaminem? No tak dyktatury tez mialy swoje regulaminy tzw. i w imie poprawnosci cenzurowaly niewygodne dla nich wypowiedzi i zapytania.
Mała 2016-11-17 10:07:01
Sugeruję najpierw zapoznać się z Regulaminem, napisanym, opublikowanym i wymaganym przez ten portal, a dopiero później wchodzić w polemikę. Skoro zostało usunięte jakieś słowo, tzn. że naruszało zasady. Tak jest na wszystkich normalnych forach i portalach. Miłego dnia drogi Marku.
Marek 2016-11-18 07:25:41
Tak Mala wiem o co chodzi, tylko rzecz w tym, ze nie uzylem niecenzuralnego slowa tylko pytajacego, ale jak widac niewygodnego dla firmy. Bo inne firmy tez mozna oceniac itp rzeczowo oczywiscie i tam nie usuwaja, a tu jakos tak i tez innych cenzuruja jak widze. Wiec wniosek, ze firma boi sie jak ognia prawdy lub niewygodnych pytan- taka prawda jest. Poczytaj sobie ksiazke "Rok 1984" Orwella, czasy mamy jak w tej ksiazce identyczne prawie, bo ludzie sie daja wrabiac w to wszystko. Duzo by mowic o tym mozna bylo.
1
Zostaw swoją opinię o Competence Call Center Sp. z o.o. - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Competence Call Center Sp. z o.o.