brak logo

Hurra Comunications Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Hurra Comunications Sp. z o.o.

admin 2015-08-12 01:33:45
Jak oceniasz warunki umowy w firmie Hurra Comunications Sp. z o.o.? Komentuj na naszym forum.
Ktos 2016-01-13 10:20:30
Świetna firma, której największym kapitałem są ludzie.
Małe zespoły, świetna atmosfera, ciekawe projekty i odpowiedzialność za swoje działania.
Gdyby tylko zarobki były wyższe..
1
CEO 2016-02-10 23:48:27
wyższe nie beda..bo firma zalezy od innej na zasadzie insourcingu..jest przecietnie
1
były pracownik 2016-02-22 21:08:43
Slabiutka firma, nikomu sie nie chce, kroluje zrzucanie odpowiedzialnosci i jakos-to-bedzie. Zdarzaja sie fajne zespoly, ale wiekszosc podpada pod opisany schemat. Kadrowa jest jakas baba z tapirem po 50, ktora wysyla non stop info, ze woda przyjechala, albo zeby klatki podlewac. Nie ma open space, tylko przygnebiajce pokoiki w starym prlowskim biurowcu.
jesli lubisz spokoj i brak rozwoju, to wymarzona praca. W innym wypadku lepiej poszukac pracy w powaznej firmie.
3
ceo 2016-06-13 23:21:17
coz, jak jestes tzw graduate czy cos w tym stylu to pewnie Ci wszystko pasuje.. a starsi koledzy maja wyzsze wymagania niz mlokosy...
1
test&prezes 2016-08-29 23:03:44
witaj

widzę, że czujesz temat. no trudno się z Tobą nie zgodzić. dokładnie- młokosy mają wymagania minimalne, a starsi koledzy konkretne.. i ich spełnienia nie ma w tej firmie.
Obecny_pracownik_Hurra 2016-10-11 19:54:50
"Nie ma open space, tylko przygnebiajce pokoiki w starym prlowskim biurowcu. "

No to chyba własnie jest zaleta, a nie wada. Open Space to zło.

Smutne, że "były pracownik" miał takie złe doświadczenia, może faktycznie trafił pechowo z zespołem. Ja pracuję w firmie ponad 5 lat i jestem bardzo zadowolony. Firma dobrze traktuje pracowników, nie ma crunchu, jest fajna atmosfera którą tworza bardzo fajni ludzie. Nie dajcie się zniechęcić tą negatywną opinią, w firmie jest wielu pracowników którzy pracują tam ponad 5 lat, co chyba mówi samo za siebie.
2
Unknow 2016-10-13 17:38:19
Nie podzielam opini. Współczuje że masz takie odczucia. Odnośnie "Kadrowej" ja mam zupelnie odmienne zdanie.
2
anonim 2016-11-12 15:31:11
Najsympatyczniejsza firma, w jakiej pracowałem. Miła atmosfera, doświadczeni ludzie, ciekawe projekty.
Praca na szczęście w normalnych pokojach a nie w open space.
Osoba zajmujaca się kadrami - faktycznie sporo od nas starsza ale zawsze bardzo pomocna w każdej sprawie.
2
Obecny 2016-11-16 19:00:05
Pracuję w tej firmie od kilku lat i nie dlatego, że nie mam innych ofert pracy. Cenię sobie ludzi i atmosferę. Kierownictwo jest fair, projekty ok, płace na średnim poziomie.
1
BylyJanusz 2016-11-19 12:56:33
Ogólnie JanuszSoft - technologie sprzed 15 lat. Programiści z długim stażem na ciepłych posadkach, którzy taska na 10 min robią w kilka dni - mimo to wszyscy zadowoleni.

Niestety Ci bardziej ambitni programiści już dawno odeszli.

1
Zostaw swoją opinię o Hurra Comunications Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurra Comunications Sp. z o.o.