logo P.P.H.U. Berotex Jarosław Majtczak

P.P.H.U. Berotex Jarosław Majtczak

Łódź

Opinie o P.P.H.U. Berotex Jarosław Majtczak

niezadowolona 2016-03-22 10:37:54
Dziwna atmosfera w pracy, szefowie nie elastyczne na prośby pracowników, brak możliwości rozwoju i awansu, słabe zarobki, brak benefitów i premi.
3
noname 2016-04-18 09:01:01
Omijać z daleka moim zdaniem. Szefostwo nigdy nie idzie na rękę. Szukają osób do służenia a nie pracowników. Idziesz na magazyn lub produkcję do pracy a w wolnej chwili myjesz auta szefostwa lub pracujesz w ogrodzie u nich w domu. Do tego syn szefa... Brak słów. Młoda osoba a uważa, że pozjadała wszystkie rozumy i zawsze ma racje, chociaż jej nie ma. Szczerze mówiąc najlepsze co mnie spotkało to zmiana pracy :) Atmosfera też sztuczna. Najlepiej mają ci pracownicy co chodzą strzelać z ucha szefostwu.
9
Lockiklocki 2016-06-30 23:35:05
Ludzie w tej firmie chodzą z nosami wysoko zadartymi. Sztuczna na maksa i sztywna atmosfera. Jest kilku starych wyjadaczy, co wchodzą szefowi w cztery litery bez mydła i zrobią wszystko dla kasy, włącznie z wygryzieniem innych z roboty. Jest też kilku, którzy posłusznie do roboty lataja i słowem się nie odezwą. A szfostwo nosi się i wozi, jak królowie i miny mają nadęte jak pawie. Nie ma normalnych umów dla każdego. Poza tym wykorzystają Cię do cna, zużyją i podetrą sobie Tobą tyłek, jeśli tylko nie spełnisz ich oczekiwań w 200%. Tak, dokładnie nie interesuje ich staranie się, nie interesuje ich efektywność w 100%, TO MA BYĆ 200%. Nie wszystkie obowiązki są zawarte w umowie, po podpisaniu i przyjściu do pracy, możesz bardzo niemile zostać zaskoczonym całkiem nowym obowiązkiem, który może niekoniecznie być zgodny z Twoją posadą, lub wymagać od Ciebie więcej, czasem duuuużo więcej niż było założone. NAPRAWDĘ, NIE POLECAM TEGO MIEJSCA. Jeśli nie jesteś bezczelem, wyjadaczem głów, donosicielem, szczurem łasym na wyścig i kasę za wszelką cenę i po trupach, lub zwyczajnym d***włazem, nawet nie przekraczaj progu tej firmy.
8
szczęśliwie uwolniony 2016-07-13 21:05:49
Ja z tą firmą też mam tylko przykre wspomnienia. Atmosfera w pracy tragiczna, syn szefa - brak słów, żeby trafnie opisać jego sposób zachowania bez używania wulgaryzmów. Brak szacunku do pracowników, wymagania z kosmosu przy jednoczesnym braku kompetencji w temacie. Wprowadzanie zamordyzmu, groźby, brak jakiegokolwiek socjalu, samochody z kratą i na gaz. Zostawiają klientów na lodzie, a później twierdzą, że to ty masz tak załatwić, żeby klienci dalej chcieli współpracować. Jak maja zły dzień, to pracownicy dostają opieprz za byle co - wtedy każdy schodzi im z drogi z podkulonym ogonem i cieszy się, że to na niego nie trafiło. Pracując w tej firmie widziałem wiele przykładów zachowań typowych dla mobberów. Mają w umowach o pracę klauzulę, na podstawie której później pozywają najbardziej znienawidzonych pracowników i żądają absurdalnych kwot zadośćuczynienia.
Omijać z daleka!!!!!!!
7
Roko 2016-08-13 14:45:18
Firma spoko . Zarobki ok, umowa o pracę , wolne weekendy . Urlop przysługuje każdemu . W pracy przerwy , można spokojnie zjeść . Wiadomo robić trzeba . Ci co głupoty wypisują pewno nieroby , lenie i tyle . Byli tam tacy , chowali się za magazynami lub ...... i udawali że pracują. Dobrze , że ich już nie ma . To jest firma dla normalnych ludzi . Ha ha a nie cwaniaczkow .
2
Przedstawiciel 2016-08-14 13:07:55
uczciwe warunki pracy, czytelne zasady premii i wynagradzania. Wiadomo jak ktoś chce lezeć i zarabiać to nie da rady. Szefostwo wymagajace, kontroluje ale uczciwych godnie wynagradza. Umowe o prace, godziwe premie i urlop. Jak sie plany sprzedazowe realizuje i swoje obowiazki dobrze wypelnia - atmosfera super. Obiboki szybko wylatują! Polecam rzetelnym pracownikom.
2
chicco12 2016-08-15 13:20:36
Pracował ktoś w tej firmie jako przedstawiciel handlowy? Może coś więcej powiedzieć jaka atmosfera, wymogi jakie finanse?
1
Byłapracownixa 2016-08-22 12:42:03
Widać po wpisach że Roko i Przedstawiciel to ktoś z tej firmy(Pewnie syn albo właściciel), jak bym tam nie pracowała to bym się dała na to nabrać. Ogólnoe jak tak: bardzo duża kontola, atmosfera w pracy bardzo sztuczna, dużo fałszywych ludzi. Zarobki słabe, niskie premie. Przedstawiciel handlowy nie ma swojego auta do użytku tylko są dwa, którymi trzeba się dzielić(większość pracy w biurze przy telefonie niż mobilnie). Brak jakiego kolwiek wyjścia z pracy na prośbę wczesniej, trzeba brać wolny dzień(to samo z przyjściem później do pracy). Szefostwo ma troszkę wygórowane wymagania.Czasem lubią się wyśmiewać z pracowników, których nie faworyzują a to jest nie miłe (długie języki mają). Każą klientom kit czasem wciskać a potem świecić oczami. Walka o klienta wśród pracowników i kopanie pod sobą dołków(podbieranie klientów) to częsty przypadek.Trochę wyścig szczurów jest. Ogólnie nie polecam tej firmy.Zwolniłam się sama ze względu na małe zarobki i tą chorą atmosferę w pracy(na szczęście są dużo lepsze firmy w Łodzi).
4
Żubr 2016-10-04 17:02:02
Szukają teraz PH na Mazowsze, widać że szukają kogoś nie z pierwszej łapanki bo i doświadczenia trzeba. Coś więcej na temat pracy na tym stanowisku? Nie bardzo chce mi się wierzyć w dzielenie auta, tym bardziej, że to praca kilka godzin drogi od pracodawcy. Jaka flota? Jakie podstawy? Konkrety, opinie na drugim planie (bo te zależą od tego jak się widzi i jak się trafi)
Byłapracownica 2016-10-19 15:28:43
Żadnego socjalu nie ma.Benefitów też brak. W Łodzi dzielenie autem jest a po za Łodzią pewnie nie. Tylko pamiętaj na ten samochód ty pracujesz jako PH. Wszystko będzie policzone i wypomniane kiedy trzeba przez szefostwo.
waks 2016-10-19 21:28:51
samochod dostaje od nich, prawda? a jak jest z rozliczaniem za paliwo i tankowanie? daja jakis depozyt na to?
cinek 2016-11-14 22:07:18
nie polecam, syn szefa wymagania nie z tej ziemi. Odradzam.
2
Gramik 2016-12-06 11:50:26
Jako PH nikomu nie polecam dostajesz auto karte paliwowa itp. I to tyle wyskoczyc gdzies autem po pracy nie mozliwe nawet jak zatankujesz za swoje. Gratisy rozdajesz jak klient podpisze ze cos wzial od ciebie. Produkt wogule nie znany a jakosc hmm produkt klasy premium w miare ok ale i tak ziarno za dlugo i mocno wypalane. Szef to gosc ktory nie ma pojecia o handlu detalicznym spozywczym wiedza zerowa zarobki teoretycznie do ustalenia ale dostajemy tyle ile szef chce dac. Duzo by pisac jak ktos ma pytania niech pisze z checia odpowiem. Firma DNO.
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Berotex Jarosław Majtczak - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Berotex Jarosław Majtczak