brak logo

Nutricia Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Nutricia Polska Sp. z o.o.

beel 2012-03-16 22:09:25
zgadzam się z Tobą w 100%
3
Pracownik 2012-04-21 15:40:09
Konkret, powiem Ci, że trafniej nie mogłeś tego ująć. Cała prawda o pracy w tej "cudownej" firmie. Coś o tym wiem, bo pracowałem tam ładnych kilka lat, na szczęście w porę zmieniłem pracę i wyszło mi to tylko na dobre.
1
pracwnik 2012-06-13 01:07:19
20h pracy na dobę? Nie wiem, ale chyba pomyliście nazwy firm. Nie zgadzam się z powyższymi opiniami. Ja pracuję 2 lata - czasem jest ciężko, ale jest to jedna z niewielu firm o bardzo dobrym socjalu...
Mila 2012-08-25 12:53:01
Fakt, socjal jest bardzo konkurencyjny i zwie się charytatywnym spędzaniem wolnego czasu w pracy - średnio 55-60 h/tydzień.
2
pf 2013-08-16 08:52:24
Widać kolejne ogłoszenia do Nutricii. Czy ktoś wie, jak tam się pracuje? Jaka atmosfera i co oferują?
Niezadowolony 2014-05-26 14:21:26
Pracuję w firmie Nutricia i z takim(usunięte przez administratora) dawno się nie spotkałem. Jestem człowikiem pracowitym, ale z takim chaosem, brakiem organizacji, niedotrzymywaniem terminów nie spotkałem się nigdzie indziej mimo dużego doświadczenia w pracy w koncernach.
Pytling 2014-08-10 00:29:36
A jak wyglada tam praca kierownika regionalnego? Pracowal ktos? Jak praca z ludzmi, caoching, kontrole, przelozeni.
1
nutirmanna 2014-09-29 08:25:30
Zależy która Dywizja. Baby czy Clinical?
Pytling 2014-10-08 18:02:38
Baby.
tuptuś 2014-11-18 20:28:03
@gary co ty piszesz? W tej wypowiedzi nie ma ani składu ani ładu...
ula 2014-12-10 18:52:30
no ja sądzę, że jednak to jest dobra firma, bo mają pozytywne opinie w większości i nie mówię już tutaj o tym, że na tym serwisie ma takie, ale na innych, gdzie w większości piszą jednak klienci, którzy kupowali już tam jakieś rzeczy i wiedzą, jak one dokładnie wyglądają, więc takie zdanie też jest chyba wazne.
luj 2015-02-04 23:54:41
Omijanie ta firmę szerokim lukiem pracuje tam dobrych parę lat,i na pewno jest to mój ostatni rok pracy w tym gównie ,a jak ktoś chce podjąć pracę w logistyce wewnętrznej to niech przedtem pożegna się z rodziną i znajomymi,praca w systemie czterobrygadowym nie jest zbyt zachęcająca do tego można wylecieć za byle co,jak widzę jakie osoby są przyjmowane muszę przyznać że kierownictwo jest już zdesperowane
1
luj 2015-02-18 17:23:38
w dziele przepakowań pracuja na dwie zmiany od poniedziałku do piątku plus sobota 1 zmiana ,za to masz wolny czwartek jeśli chodzi o dostosowanie grafiku pod zajęcia na uczelni to tylko dobra wola twojego przełożonego na ręke dostaniesz 1600-1800 na początek,odradzam ci logistkę wewnętrzną,reszta wydziałów pracuję lub będzie pracowało w systemie 4 brygadowym czyli jak jesteś osobą samotną i nie masz co robic z wolnym czasem (praca w każdy weekend)to możesz spokojnie przyjśc do tego "cudownego"zakładu
tomeczek 2015-03-25 14:14:08
też wydaje mi się, że te produkty nie uczulają i są dobre dla dzieci, bo moja mała to stosowała i wszystko było w porządku, naprawde, aż sam byłem zaskoczony, bo to tez straszy alergik jest. Ciekaw tylko jestem jak u nich wygląda praca konkretnie, bo czasem nieziemskich rzeczy wymagają od nich, tak słyszałem.
magda 2015-05-04 10:47:55
Wspaniala firma, kazdy mowi szeptem i oglada sie za siebie. Obowiazuje oficjalny entuzjazm. Oficjalnie mozesz pracowac ilosc godzin zgodnie z prawem, ale jak nie chcesz wiecej bez extra kasy, to powiedza ze sie nie angazujesz. Co roku dostaniesz ok 2% podwyzki ale najpierw musisz udowodnic na pismie ze jestes genialnym super pracownikiem. Lizusostwo i donosicielstwo w rozkwicie, ale oczywiscie nazywa sie to otwarta komunikacja. Jak padasz na morde ze zmeczenia, to powiedza ci ze masz zla organizacje pracy. Tak, sa szkolenia itp, organizuja je zaprzyjaznione firmy na dowolny temat. Ach te "domowe" obiadki dla dzieci. Powstaja w olbrzymich kadziach na tzw parze czyli w zwyklej wysokiej temperaturze, ze zwyklych tyle ze badanych surowcow, niczym nie wyrozniaja sie od sloikow innycj firm
Magda_response 2015-05-27 23:08:40
Ha, Magda, świetnie się orientujesz w kadziach. A może w Rzeszowie posiłki powstają inaczej? Reklam się na oglądałaś Gerbera??? Na spadającym rynku baby foodu nie jest latwo, ale chcialbym zobaczyć inną SUPER firmę, ktora w ogole co roku daje jakiekolwiek podwyżki... Zapraszam do konkurencji, bo z takim malkontenctwem daleko nie zajdziesz, nigdzie.
Audyt Wewnętrzny 2015-11-01 23:52:19
Jak na warunki opolskie to ciut powyżej przeciętnej za całokształt, zarobki 2000zł na łapę minimum dla robola na logistyce z dodatkami na podstawowym stanowisku plus karpiowe, grusza, kierownictwo też na plus, Obłożenie obowiązkami umiarkowane ale czterobrygadówka świątki piątki itp. Nadgodzin nie ma jak w firmach na jedną zmianę. Więc szału nie ma, ale można iść na studia i iść do lepszej roboty lub jechać za granicę, wasz wybór rodacy, zakasajcie rękawy i bierzcie się do roboty i nie marudźcie jakby to by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] koncentracyjny.
Harnaś 2015-12-16 17:13:43
Audytor-ty chyba w biurze pracujesz ze tak zachwalasz ta firmę??2000zł na łapę....dobre,chyba jak przerobisz z 5 lat to może tyle dostaniesz.Co do kierownictwa....nie skomentuj twojego zachwytu,bo chyba o innej firmie piszesz.
michael 2015-12-31 15:15:22
Nutracia zatrudnia przedstawicieli medycznych przez firmy zewnętrzne, a to znaczy że nie będziesz miał takiego socjalu co reszta pracowników (gorsze zarobki, gorszy samochód, brak karpiowego i każdego innego dofinansowania). Oczywiście obiecują Ci etat po jakimś czasie, ale on nigdy nie nadejdzie.
Moja opinia: firma trzęsie biuro, ktore ostatecznie decyduje kto pracuje w terenie. Uważaj aby nikomu tam nie podpaść. To koncert pełna gębą: sztucznie stworzone procedury, tabelki, zestawienia, analizy, plany pracy, action plany i telekonferencje. Pracujesz grubo poza godzinami. Raportujesz kazdy rozdany dlugopis, naklejke, notes itp., za wszystko zbierasz potwierdzenia.... Pamiętaj aby przy tym nie narzekac. Ci co wyrazaja własne zdanie uznawani są za malkontentow i usuwani. Twoje wyniki i zaangażowanie nie są ważne. Ważny jest twój wizerunek kreowany u szefa wszystkich szefow przez samego kierownika regionalnego. Musisz się więc dobrze podlizywac. Atmosfera tragiczna.
Poza tym zarobki są dość wysokie, premie do wyrobienia (choć kiedyś mało kto nie bral, a teraz mało kto bierze), dobre samochody. Decyduj sam:) Pozdrawiam
1
kasia 2016-01-17 19:15:56
Bylam miesiąc temu na rozmowie kwalifikacyjnej w tej firmie. Zaproponowali mi zatrudnienie przez firmę zewnętrzna. Gdy zapytałam czy jest możliwość przejścia na ich etat otrzymalam odpowiedz "moze kiedyś, nie mozemy nic obiecac"
doświadczona/y 2016-05-26 21:44:42
Super firma! najlepsza w jakiej miałem okazję pracować.
Bezpośredni przełożeni to bogactwo.
Zatrudniają najlepszych. Informuję zainteresowanych aplikowaniem, że rotacji prawie (zdarza się zastępstwo) w ogóle nie ma. Dziwne prawda? Nutricia RULES!
1
heloł 2016-07-06 23:13:22
Prowizje są dość istotne, a to oznacza, że o dobre zarobki w spółce wcale nie jest trudno. Zastanawia mnie jednak to, czy wypłata u nich jest terminowa.
Zostaw swoją opinię o Nutricia Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nutricia Polska Sp. z o.o.