brak logo

Mogyi Polska Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Mogyi Polska Sp. z o.o.

PH 2013-04-10 18:23
na PH
Orange 2013-05-13 22:17
Witam, otrzymałem ofertę pracy jako PH.
Manager Regionu jest kompetentny i inteligentny co jest mało spotykane w dzisiejszych czasach. Poszukują pracowników w miarę na stałe. Od początku rozmawiało mi się dobrze. Minusem są niskie wynagrodzenie ok 1680 PLN plus premia realnie ok 500pln. Praca w kanale nowoczesnym
mogyi 2013-05-22 22:53
kolego orange i jak tan Ci sie pracuje?
Bandy 2013-11-26 16:29
Kolega Orange! Chyba masz niepokoleji w łowie. Praca w mogyi kiedys była bardzo w porzadku ale z tego co wiem to stacaja sie po równi pochyłej. Osoba zarzadzajaca nia apsolutnie nie zna sie na rzeczy!
1
ziomal 2014-01-09 18:40
Opinie są dość podzielone. Mam mieć rozmowe na stanowisko "kontrolera ekspozycji wyrobów", zwał jak zwał. Z tego co wiem na wstępie, teren działania cała Polska.
Może ktoś udzielić informacji w temacie tego stanowiska?
woker 2014-01-09 20:17
ja rowniez mam miec rozmowe w tej firmie na kiedy masz termin ziomal?
novy 2014-01-10 18:54
widze ze sporo ludu na rekrutacje
odczucia raczej dobre, przyczyna prosta dla ktorej zwalniaja jest prosta, trzeba slupki wyrabiac, plany itp. w jednej firmie sie udaje a w drugiej nie, zycie
doswiadczylem tego
Orzeszek firmy Mogyi 2014-01-14 23:56
Byłem na rozmowie bardzo sympatyczny brand menager konkretny i rzeczowy. Praca na terenie całej Polski. Widzę duże zainteresowanie jest :-) Jeżeli zostanę wybrany to tak jak 6 w totka bym wygrał :-) Firma OK !!! Co będzie dalej czas pokaze...
lady ben 2014-01-17 00:46
Co nie co słyszałem.....nie zastanawia Was to, że firma rzekomo daje narzędzia pracy itp, sporą ilość punktów do odwiedzin? Moim zdaniem niewykonalne!
benjagerr 2014-01-17 11:57
został ktoś zatrudniony z Was w tej rekrutacji?
uuu 2014-02-06 15:47
przedstawiciel powinien znać ortografię
ktoś 2014-05-15 18:01
Witam . Napisze krótko :) TA Firma z brendem ok ale zarządzający to koleś bez pojecia o rynku strategi i wszystkiego co ma związek z handlem i ludzmi poprostu (usunięte przez administratora). nie polecam tej Firmy chyba że ktoś chce wysłuchiwać bredni :) a zarobki katastrofa wiecej w Biedrące na kasie płacą :)
2
zxcv 2014-05-22 13:05
Miałem do czynienia z tą firmą. Sama firma jak i produkty są ok, ale brand manager....chciałbym nie spotykac już takich ludzi więcej.
wtf? 2014-11-05 22:14
Szukają na wlkp doświadczonego, z językami i wykształceniem wyższym za 1600zł???
Chyba płacą tygodniówki!
1
xx 2014-12-13 17:19
(usunięte przez administratora) członek zarządu nic nie wie o prowadzeniu firmy oczywiście dyrektor sosnowieckiego bazaru
wlkp 2015-03-01 21:43
Szukają na wielkopolskę, mam się spodziewać 1680 na rękę podstawy? Wymagają wyższego wykształcenia i języka obcego do sprzedaży słonecznika i popcornu do spożywaczaków? Hehe, nie mam i nie znam ;-)
1
piotr 2015-04-10 15:14
Kto był na rozmowie w Poznaniu jakie warunki jaka podstawa ,premia??
1
xx 2015-09-01 12:08
Ciekawe kto poleca ten bazar ,pewnie sam członek sosnowieckiego rozpadającego się
magazynu który za wszystko obciąża i kontroluje każdą przepracowaną sekundę robi tylko głupie tabelki które nic nie znaczą.Ale tak to jest jak się awansuje człowieka bez pojęcia o zarządzaniu FIRMĄ (szympans) odradzam ,
1
olek 2015-10-16 18:58
olek
Nie polecam ABSOLUTNIE byłem na rozmowie takie pieniądze to na Rumuni mogą proponować
indyk 2015-10-21 18:15
1650 brutto każdy kilometr ,metr, przejechany jest inwigilowany i wpisywany w tabelki.
xm1 2015-12-10 18:18
@roma
sprzedaż produktów jest ok. wiadomo trzeba umieć rozmawiać z kierownikami , ale jeśli ich przekonasz do produktu to masz dooobrą wypłatę. Jak w każdej takiej firmie masz milion dodatkowych premii
Wypłata za pierwsze 3 msc zanim się "wkręcisz" ok 2.100 zł
potem możesz liczyć na ok 2.500 zł
Mała 2016-02-01 08:42
Ja równiez chcialabym o to zapytac bo znalazlam ogloszenie i rozwazam aplikowanie. Dziekuje z gory za kazda odpowiedz.
ox 2016-03-10 14:05
Podwyżki !!!!! ktoś upadł na głowę
grzześiuuuu 2016-03-29 22:02
Podwyżka tylko dla handlowców może . Znam tam chłopaków z magazynu i za każdym razem jak chodzą do przełożonego to firma słabo przędzie a mają coraz większe wysyłki. Wiem bo odbieram tam towar . pozdr.
1
Jhcdgb 2016-04-21 23:21
Będziesz miał 5 jak będziesz pracował po 15h jak cudowny kierownik który nic nie wie i chyba awans załatwiał inaczej... może ma przepis na sałatkę "bananowa" mam nadzieje ze się domyślacie
1
aś-lolek 2016-06-26 17:32
OSOBIŚCIE NIE POLECAM I ŻADNEMU NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI BYM NIE POLECIŁ
SZEFOSTWO ZACHOWUJE SIĘ NA ROZMOWIE JAK PINOKIO
1
Trud 2016-08-03 08:21
2000zl brutto
2
Poszukujaca 2016-08-23 21:26
Ostatnio poszukiwali na pracownika biurowego. Czy do kogoś się już odezwali?
1
sxdfbn 2016-08-30 15:36
@Poszukujacą niedawno to znaczy kiedy? ja pameitam ostatnie oferty to były jakos w styczniu a od tamtej pory nic nie widziałem daj znac jak będziesz cos widziec
bardzo zawiedziony były pracownik 2016-12-29 13:11
Bardzo odradzam te firmę. Jako były pracownik mogę śmiało powiedzieć , że długo tam się miejsca nie zagrzeje. Praca bez perspektyw. Kierownictwo firmy prezentuje wręcz poziom poniżej jakichkolwiek standardów. Ludzie z przypadku bez doświadczenia.
Firma uznaje zasadę , że nie inwestują a chcą mieć milionowe zyski. Nie licz na jakiekolwiek wsparcie. Chyba , że na ciepłe słowo i kilka rad koordynatora , które i tak Ci nic nie pomogą.
Panie w biurze są również niekompetentne. Ogólny chaos i bałagan. Jeżeli chcesz się tam zatrudnić to lepiej zastanów się 100 razy czy chcesz być rozliczany z każdego metra który przejedziesz , być obciążany za większe spalanie auta , które i tak jest ustawione w sposób taki byś je przekroczył.
Co do wypłat to dramat. W sumie tam jest jeden wielki dramat
Serdecznie nie polecam tej firmy.
1
We Are The Champion 2017-01-13 22:29
NIEKOMPETENCJA PAŃ W BIURZE TO MAŁO POWIEDZIANE , BRAK SZACUNKU POCZUCIE WYŻSZOŚCI NAD SZEREGOWYM PRACOWNIKIEM OCZYWIŚCIE NIE KAŻDEJ PANI TO SIĘ TYCZY (WIADOMO KTO PSUJE ATMOSFERĘ W BIURZE) NIE POLECAM PRACY W BIURZE ANI W ŻADNYM DZIALE W TEJ FIRMIE
2
Stefcia 2017-02-09 23:24
Bez komentarza takie firmy powinny zamykać i ludzi tam zarządzających także . Pogarda, nietolerancja, podpierdalanie, lizanie d.., tworzenie sztucznych stanowisk, brud,
4
Nick 2017-02-17 09:33
Śmiech na sali z tą firmą ...
4
nenek 2017-02-27 22:19
Bardzo odradzam te firmę ! trzymajcie się od niej z daleka jeśli nie chcecie pracować za marny grosz i mieć kierownictwa , które nie ma pojęcia o handlu. Ci ludzie robią tylko dobre wrażenie. Brak jakiejkolwiek szansy na rozwój. Straszny syf w każdym dziale tej firemki.
Odradzam
3
monika 2017-03-01 21:48
Kolejna opinia i kolejna negatywna. Praca kiepska , zarobki dramatycznie niskie , wykorzystywanie ludzi. Nie polecam tej firmy
3
Typ_31 2017-04-01 08:13
Praca w tej firmie byla koszmarem. Nie polecam. Pan D i Pan K to dowch [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ktorzy niszcza firme. Max 2500 za prace na magazynie. I niby premie daja , aleja przez 2 latajej nie widzialem. Jak masz ciezko z $ to pojdziesz tam do pracy , serio nie jest to firma godna uwagi. A najlepszy jest kierownik nic nie robi oprocz bycia na l4. No co za paranoja
Pozdrawiam tych co odeszli z tego gowna. Reszta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niech tam siedzi i liczy na cud.
Ta orka z biura moglaby sie zwolnic bo nie da sie z nia pracowac !
3
Mlody 2017-04-04 19:50
A to i ja napisze opinie. Pracowalem tam troche na magazynie w wakacje. Chlopaki byli oki. Spoko robota jak dla mlodej osoby. Wszyscy sie skarzyli na kierownika i szefa. Dla mnie to byla robota ok. Bo nic nie robilem. Ale z tego co przedstawiciele mowili to krystian nie ogarnial i mieli z nim niezle jaja. Nawet premie ucinal. Kasa na magazynie 2100 to turbo hajs dla mnie byl. Ale po znajomosci robota. Ogolnie na magazynie spoko. Atmosfera git. Tez jakas anka w biurze jest i ona tam rzadzi. Ciagle je jakies odchudzajace salatki i zleca prace innym ludziom. Wiecie ja bylem tam 2 msc. Bylo spoko. Inni narzekaja ze szef to ignorant i buc i ma ksywe szympans
3
Zuzanna 2017-04-10 13:03
Przypominam, że komentarze muszą spełniać wymogi Regulaminu forum. Nie mogą dotyczyć konkretnych osób, ani zawierać pomówień.
@Typ_31 pracujesz dalej w firmie? Rozumiem, że ciężko jest uzyskać premię. A co jeszcze zapewnia pracownikom Mogyi Polska?
szynszyl 2017-05-03 10:34
Jak wygląda praca w tej firmie na stanowisku przedstawiciela handlowego ?
Były pracownik 2017-05-29 13:40
Firma ze swietnym potencjałem ktora tkwi w swoim slabym miejscu przez fatalne zarzadzanie. "Koordynator" przedstawicieli handlowych to mlody chlopaczyna z trzesacymi się rekami i slaba prezencja. Ktos taki zamiast wzbudzac szacunek powoduje smiech i drwiny wsrod pracownikow. Szefostwo przebywa w firmie do godzin poznowieczornych i tego samego wymagaja od podwladnych. Firma dobra na to aby się poobijac ale trudno z nia wiazac przyszłosc.
4
Zuzanna 2017-05-29 13:56
@Były pracownik co sprawiło, że nie jesteś już pracownikiem Mogyi Polska? Czy pracowałeś właśnie jako przedstawiciel handlowy? Co możesz powiedzieć na temat tego jak wygląda praca na tym stanowisku w firmie? Każda dodatkowa informacja będzie cenna dla osób, które szukają opinii o firmie jako pracodawcy.
Były pracownik 2017-05-30 13:30
@Zuzanna
Tak, bylem zatrudniony na stanowisku przedstawiciela handlowego. Zrezygnowalem z pracy i znalazlem inna glownie ze wzgledu na fatalna wspolprace ze znerwicowanym i zakompleksionym "koordynatorem" oraz brak wsparcia ze strony kierownictwa. Trudno powiedziec cokolwiek dobrego o firmie handlujacej artykulami spozywczymi, ktorej nie widac w zadnej wiekszej sieci handlowej. Ten argument chyba najlepiej obrazuje, ze cos w tym miejscu nie gra jak powinno. A przekazujac swoje doswiadczenia z Mogyi swoim przelozonym w nowym miejscu pracy, wywolalem lawine smiechu i jednoczesnie pogardy wobec praktyk stosowanych w tej smiesznej firmie.
Dobrze ze jest taki serwis jak GoWork, w ktorym kazdy potencjalny pracownik przed rozmowa kwalifikacyjna moze sie dowiedziec od bylych pracownikow o tym co stanowi najwiekszy problem w firmie. Nie zniechecam nikogo do pracy w tym miejscu, jedynie zwracam uwage na kwestie, na ktore obowiazkowo nalezy zwrocic uwage aplikujac o prace.
3
Cypsik 2017-05-30 19:57
30 wizyt smiech na sali. Nie wykonalne w 8 godzin. W kazdej normalnie zarzadzajacej firmie masz 20 wizyt i to jest maks. Zdarzaja sie firmy gdzie chca okolo 15. Takze ktos kto wymyslil 30 wizyt jest oderwany od rzeczywistosci pracy przedstawiciela handlowego.
2
PanKtos 2017-06-01 22:18
Z wielka przyjemnoscia wtrace tutaj swoje pare groszy. Praca w firmie mogyi jest fatalna od pierwszych minut. Super szkolenie fundowane przez szefa(prezesa) i koordynatora jest wrecz zenujace. Kolejne dni to wdeptywanie w coraz wieksze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Poznajesz bardzo niekompetentne kolezanki w biurze. Roztrzesiona emocjonalnie kierownik biura patrzy sie na ciebie wzrokiem jakby chciala cie zjesc. W przenosni i doslownie. Druga ksiegowa ma wieczny problem sama ze soba przez co i Ty masz problem. Bo problemy biura to Twoje problemy. Obarcza Cie nimi badz pewny/a
Koordynator uczy Cie handlu. Ponoc na handlu zjadl zeby i byl super sprzedawca z wegierskim medalem (wegrzy to wlasciciele firmy). Okazuje sie ze przy pierwszej lepszej okazji zostaje zjedzony przez ekspedientke.
Szkoda slow na te postac. Bezbarwny ktos na sztucznym stanowisku.
Prezes - czlowiek dzungli bo ma ksywe goryl. Nie robi nic , bo w sumie co mialby robic skoro na niczym sie nie zna ? Ladnie stara sie wygladac i udaje ze ma duzy swiatopoglad. Taki niedowartosciowany rudy z podstawowki.
Dobra zlota rada. Jesli nie chcesz poznawac tych ludzi nie aplikuj tam. Trzymaj sie z dala od tej firmy. Poszukaj sobie pracy jako dozorca , kucharz , ale nie przedstawiciel mogyi !
3
Zico 2017-06-04 09:11
Jakie zarobki na stanowisku ph na detal?chodzi mi o calosc podstawa i premie. Jakie auta maja ph? Na jakim systemie sie pracuje? Ile wizyt wymagaja? Dostaje sie jakis towar na wymiany?
Berry 2017-06-04 13:22
Kolego kasa to 2400 max 2500 detal wizyt ok 26 dziennie. Zamowien max 10. Auta to stare fiesty ok 350 tys najechane. System od 7;30 do 17. Jakosc pracy fatalna. Towar na wymiany zapomnij. Gratisy na msc ok 140 zl. Ogolnie firma dramat. Nie pchaj sie tam !!
Zuzanna 2017-07-17 11:49
Opowiedzieliście już trochę o tym jak wygląda praca przedstawiciela handlowego w Mogyi Polska Sp. z o.o. A jak wygląda praca na innych działach? Ktoś z Was pracuje jako Magazynier i mógłby powiedzieć coś więcej o swojej pracy? Właśnie pojawiła się oferta pracy na to stanowisko. Co możecie doradzić osobom zainteresowanym?
fredom 2017-07-26 06:17
Ja pracy na magazynie nie polecam i nikomu nie polecę zresztą przyjdź poznasz Orkę to się przekonasz , brud, zapierdol robisz sam , wykorzystywanie . Ośmieszający się prezes zaproponuje stawkę którą będziesz miał w nieskończoność taka samą przez całą karierę w MOGYI. Tylko roboty ci mogą dodać nic więcej.
Zuzanna 2017-08-10 09:21
@fredom Rozumiem, że jest to ciężka praca. Z tego co piszesz wynika, że nie można liczyć w firmie na podwyżki ze względu na długość stażu w firmie. Czy oprócz podstawy pracodawca zapewnia pakiet socjalny, czy też dodatkowe benefity.
Blejk 2017-09-19 19:39
Może ktoś się wypowiedzieć na temat firmy ? Atmosfery, samej pracy PH czy zarobków.
Zostaw swoją opinię o Mogyi Polska Sp. z o.o. - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mogyi Polska Sp. z o.o.