brak logo

Mogyi Polska Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Mogyi Polska Sp. z o.o.

stary 2012-05-03 08:53:56
Ja raczej nie polecam tej firmy dzisiaj, ponieważ wcale nie jest tak kolorowo jak kiedyś. Zwalniają ludzi bez podania przyczyny.
xxx 2012-08-08 21:21:34
Popieram stary, nie wiadomo dlaczego sobie nie radzą i zwalniają jak leci.
YYYY 2013-02-11 12:06:03
Mam prożbe coś wiecej na temat tej firmy dostałem propozycje podjęcia pracy
mmm 2013-02-12 20:14:24
a na jakie stanowisko dostales propozycje pracy?
PH 2013-04-10 18:23:26
na PH
Orange 2013-05-13 22:17:39
Witam, otrzymałem ofertę pracy jako PH.
Manager Regionu jest kompetentny i inteligentny co jest mało spotykane w dzisiejszych czasach. Poszukują pracowników w miarę na stałe. Od początku rozmawiało mi się dobrze. Minusem są niskie wynagrodzenie ok 1680 PLN plus premia realnie ok 500pln. Praca w kanale nowoczesnym
mogyi 2013-05-22 22:53:51
kolego orange i jak tan Ci sie pracuje?
Bandy 2013-11-26 16:29:36
Kolega Orange! Chyba masz niepokoleji w łowie. Praca w mogyi kiedys była bardzo w porzadku ale z tego co wiem to stacaja sie po równi pochyłej. Osoba zarzadzajaca nia apsolutnie nie zna sie na rzeczy!
ziomal 2014-01-09 18:40:10
Opinie są dość podzielone. Mam mieć rozmowe na stanowisko "kontrolera ekspozycji wyrobów", zwał jak zwał. Z tego co wiem na wstępie, teren działania cała Polska.
Może ktoś udzielić informacji w temacie tego stanowiska?
woker 2014-01-09 20:17:29
ja rowniez mam miec rozmowe w tej firmie na kiedy masz termin ziomal?
novy 2014-01-10 18:54:18
widze ze sporo ludu na rekrutacje
odczucia raczej dobre, przyczyna prosta dla ktorej zwalniaja jest prosta, trzeba slupki wyrabiac, plany itp. w jednej firmie sie udaje a w drugiej nie, zycie
doswiadczylem tego
Orzeszek firmy Mogyi 2014-01-14 23:56:33
Byłem na rozmowie bardzo sympatyczny brand menager konkretny i rzeczowy. Praca na terenie całej Polski. Widzę duże zainteresowanie jest :-) Jeżeli zostanę wybrany to tak jak 6 w totka bym wygrał :-) Firma OK !!! Co będzie dalej czas pokaze...
lady ben 2014-01-17 00:46:33
Co nie co słyszałem.....nie zastanawia Was to, że firma rzekomo daje narzędzia pracy itp, sporą ilość punktów do odwiedzin? Moim zdaniem niewykonalne!
benjagerr 2014-01-17 11:57:52
został ktoś zatrudniony z Was w tej rekrutacji?
uuu 2014-02-06 15:47:11
przedstawiciel powinien znać ortografię
ktoś 2014-05-15 18:01:43
Witam . Napisze krótko :) TA Firma z brendem ok ale zarządzający to koleś bez pojecia o rynku strategi i wszystkiego co ma związek z handlem i ludzmi poprostu (usunięte przez administratora). nie polecam tej Firmy chyba że ktoś chce wysłuchiwać bredni :) a zarobki katastrofa wiecej w Biedrące na kasie płacą :)
1
zxcv 2014-05-22 13:05:40
Miałem do czynienia z tą firmą. Sama firma jak i produkty są ok, ale brand manager....chciałbym nie spotykac już takich ludzi więcej.
wtf? 2014-11-05 22:14:03
Szukają na wlkp doświadczonego, z językami i wykształceniem wyższym za 1600zł???
Chyba płacą tygodniówki!
xx 2014-12-13 17:19:56
(usunięte przez administratora) członek zarządu nic nie wie o prowadzeniu firmy oczywiście dyrektor sosnowieckiego bazaru
wlkp 2015-03-01 21:43:17
Szukają na wielkopolskę, mam się spodziewać 1680 na rękę podstawy? Wymagają wyższego wykształcenia i języka obcego do sprzedaży słonecznika i popcornu do spożywaczaków? Hehe, nie mam i nie znam ;-)
piotr 2015-04-10 15:14:16
Kto był na rozmowie w Poznaniu jakie warunki jaka podstawa ,premia??
1
xx 2015-09-01 12:08:36
Ciekawe kto poleca ten bazar ,pewnie sam członek sosnowieckiego rozpadającego się
magazynu który za wszystko obciąża i kontroluje każdą przepracowaną sekundę robi tylko głupie tabelki które nic nie znaczą.Ale tak to jest jak się awansuje człowieka bez pojęcia o zarządzaniu FIRMĄ (szympans) odradzam ,
olek 2015-10-16 18:58:15
olek
Nie polecam ABSOLUTNIE byłem na rozmowie takie pieniądze to na Rumuni mogą proponować
indyk 2015-10-21 18:15:48
1650 brutto każdy kilometr ,metr, przejechany jest inwigilowany i wpisywany w tabelki.
xm1 2015-12-10 18:18:43
@roma
sprzedaż produktów jest ok. wiadomo trzeba umieć rozmawiać z kierownikami , ale jeśli ich przekonasz do produktu to masz dooobrą wypłatę. Jak w każdej takiej firmie masz milion dodatkowych premii
Wypłata za pierwsze 3 msc zanim się "wkręcisz" ok 2.100 zł
potem możesz liczyć na ok 2.500 zł
Mała 2016-02-01 08:42:22
Ja równiez chcialabym o to zapytac bo znalazlam ogloszenie i rozwazam aplikowanie. Dziekuje z gory za kazda odpowiedz.
ox 2016-03-10 14:05:39
Podwyżki !!!!! ktoś upadł na głowę
grzześiuuuu 2016-03-29 22:02:03
Podwyżka tylko dla handlowców może . Znam tam chłopaków z magazynu i za każdym razem jak chodzą do przełożonego to firma słabo przędzie a mają coraz większe wysyłki. Wiem bo odbieram tam towar . pozdr.
Jhcdgb 2016-04-21 23:21:23
Będziesz miał 5 jak będziesz pracował po 15h jak cudowny kierownik który nic nie wie i chyba awans załatwiał inaczej... może ma przepis na sałatkę "bananowa" mam nadzieje ze się domyślacie
aś-lolek 2016-06-26 17:32:38
OSOBIŚCIE NIE POLECAM I ŻADNEMU NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI BYM NIE POLECIŁ
SZEFOSTWO ZACHOWUJE SIĘ NA ROZMOWIE JAK PINOKIO
Trud 2016-08-03 08:21:18
2000zl brutto
Poszukujaca 2016-08-23 21:26:05
Ostatnio poszukiwali na pracownika biurowego. Czy do kogoś się już odezwali?
sxdfbn 2016-08-30 15:36:06
@Poszukujacą niedawno to znaczy kiedy? ja pameitam ostatnie oferty to były jakos w styczniu a od tamtej pory nic nie widziałem daj znac jak będziesz cos widziec
Zostaw swoją opinię o Mogyi Polska Sp. z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mogyi Polska Sp. z o.o.