brak logo

I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.

Wrocław

Opinie o I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.

Krzysztof2565 2015-04-30 11:14
Witam wszystkie firmy podwykonawcze związane z budownictwem. Chciałbym przestrzec Państwa przed współpracą z i2 KPB. Developer ma problemy finansowe i dość, że negocjuje ceny za usługi poniżej opłacalnego pułapu, argumentując to tym, że mają bardzo dużo inwestycji i są w stanie zapewnić pracę na dłużej, to jeszcze mają potężne obsuwy w płatnościach faktur. Szczerze odradzam współpracy z tym developerem.
12
Pyła pracownica 2015-05-10 12:07
Praca jest bardzo ciężka ponieważ musisz wciskać klientom mieszkania z wadami. Nie mam mieszkania bez wad a ja musiałam mówić że to zgodne z projektem. Jak nie podpiszesz lojalki to nie pracujesz więc nie masz wyboru. Najgorsza że to na Ciebie potem spada co prezes wymyślił. On ma duże doświadczenie bo już kilka firm położył.
10
Adam 2015-05-10 12:10
Potwierdzam. Nie płacą i sami wykańczają niezgodnie z zaleceniem producenta.
Potem mają same reklamacje które zrzucają na podwykonawców którzy aby dalej pracować muszą to naprawiać.
Unikajcie ich.
5
Były 2015-05-17 19:40
Nie polecam. Trzeba oszukiwać klientów.
3
Pawel 2015-05-23 14:37
Panie Krzysztofie moge prosic Pana o kontakt , tez mielismy przeboje z KPB , szukamy innych firm zeby im si edobrac do skory . prosze o kontakt na maila palisander@vp.pl

pozdrawiam
4
Marcin 2015-08-10 08:31
Jednym słowem oszuści ! Prezesem i jego poczynaniami powinna zająć się prokuratura, ale niestety znajomości pozwalają mu na wiele. Ludzie uważajcie na nich, stanowczo nie polecam !
9
gogus 2015-08-26 09:47
a ma ktos doswiadczenia z THE AVENUE na biskupinie...?
1
Andrzej 2016-01-09 20:28
Dobrze że już nie muszę z nimi pracować. Oszukiwanie klientów to codzienność. Nie płacili podwykonawcom i dokańczali kim popadnie. Teraz same poprawki a klienci wściekli. Spotkałem jednego to aż do dzisiaj ciężko w lustro patrzeć. A dla prezesów to chluba.
6
Tuwroclaw 2016-08-20 14:13
Uwaga! Nie płacą podwykonawcom! Przestrzegam przed jakąkolwiek współpracą z tym developerem, proszę poczytać fora internetowe!
3
Aron 2016-10-04 21:35
No wygląda stabilnie, tu się akurat nic powiedzieć nie da, osiedle jest mega fajne, dobrze rozwinięte i chyba trudno byłoby uważać inaczej skoro fakty mówią same za siebie
2
były 2016-12-09 14:32
Potwierdzam . Pracowałem tam.
4
Wrocław 2017-02-01 18:54
Niestety potwierdzam negatywne opinie dotyczące współpracy z KPB. Problemy z zapłatą za wykonane roboty to jedno, ale cwaniackie podejście i próby obniżenia wynagrodzenia podwykonawcy bez żadnych uzasadnionych przyczyn to standard. Prawdziwe problemy z rozliczeniami zaczynaja się po wykonaniu robot.
4
Iwona 2017-04-10 13:00
@były co więcej możesz powiedzieć na temat tego jak wygląda praca w I2 Development? Jakie warunki zapewnia pracodawca?
Inżynier 2017-04-24 13:02
Wyzysk pracowników, wynagrodzenie daleko po terminie, wszystko jak najtańszym kosztem, materiały z najniższej Półki, nie polecam !
3
Iwona 2017-06-08 10:52
@Inżynier wspominasz o tym, że wynagrodzenie nie jest wypłacane na czas. Czy takie sytuacje często się zdarzają? Czy dotyczą konkretnego działu firmy, czy też wszystkich pracowników?
Zostaw swoją opinię o I2 Development Sp. z o.o. Sp. k. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.