brak logo

I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.

Wrocław

Opinie o I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.

Krzysztof2565 2015-04-30 11:14:47
Witam wszystkie firmy podwykonawcze związane z budownictwem. Chciałbym przestrzec Państwa przed współpracą z i2 KPB. Developer ma problemy finansowe i dość, że negocjuje ceny za usługi poniżej opłacalnego pułapu, argumentując to tym, że mają bardzo dużo inwestycji i są w stanie zapewnić pracę na dłużej, to jeszcze mają potężne obsuwy w płatnościach faktur. Szczerze odradzam współpracy z tym developerem.
5
Pyła pracownica 2015-05-10 12:07:33
Praca jest bardzo ciężka ponieważ musisz wciskać klientom mieszkania z wadami. Nie mam mieszkania bez wad a ja musiałam mówić że to zgodne z projektem. Jak nie podpiszesz lojalki to nie pracujesz więc nie masz wyboru. Najgorsza że to na Ciebie potem spada co prezes wymyślił. On ma duże doświadczenie bo już kilka firm położył.
6
Adam 2015-05-10 12:10:43
Potwierdzam. Nie płacą i sami wykańczają niezgodnie z zaleceniem producenta.
Potem mają same reklamacje które zrzucają na podwykonawców którzy aby dalej pracować muszą to naprawiać.
Unikajcie ich.
4
Były 2015-05-17 19:40:30
Nie polecam. Trzeba oszukiwać klientów.
3
Pawel 2015-05-23 14:37:16
Panie Krzysztofie moge prosic Pana o kontakt , tez mielismy przeboje z KPB , szukamy innych firm zeby im si edobrac do skory . prosze o kontakt na maila palisander@vp.pl

pozdrawiam
4
Marcin 2015-08-10 08:31:44
Jednym słowem oszuści ! Prezesem i jego poczynaniami powinna zająć się prokuratura, ale niestety znajomości pozwalają mu na wiele. Ludzie uważajcie na nich, stanowczo nie polecam !
4
gogus 2015-08-26 09:47:34
a ma ktos doswiadczenia z THE AVENUE na biskupinie...?
1
baron 2015-09-13 19:25:44
Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży , jednak firma padła. Teraz chętnie bym do niej wrócił , bo sprawiała mi dużo satysfakcji praca właśnie tam. Podobne możliwości daje mi w tej chwili praca w tym miejscu. Ludzie o I2 development wyrażają się różnie w zależnosci od zajmowanego stanowiska...
3
Andrzej 2016-01-09 20:28:29
Dobrze że już nie muszę z nimi pracować. Oszukiwanie klientów to codzienność. Nie płacili podwykonawcom i dokańczali kim popadnie. Teraz same poprawki a klienci wściekli. Spotkałem jednego to aż do dzisiaj ciężko w lustro patrzeć. A dla prezesów to chluba.
1
w3er 2016-04-08 20:29:13
@Andrzej a jak dlugo u nich pracowlaes? bo nie rozumiem osob ktore czesto i duzo narzekaja a mimo to dalej siedza w tej samej firmie na tym samym stanowisku, przeciez w kazdej chwili prace mozna zmienic albo na przykald sprobowac na innych stanowisku
1
Maksior 2016-05-11 20:24:34
Wszystko jest odpowiednio kontrolowane i nie ma problemów jeśli o to chodzi z niczym, więc to chyba jakaś dziwna plotka, a nie powazna sprawa, tak mi się wydaje
1
rysia 2016-07-02 10:58:23
Powiedzcie mi w takim razie na czym waszym zdaniem polega ,,oszukiwanie klientów'' bo to sformułowanie pada we wszystkich opiniach. Czy to nalezy do waszych głownych zadań? O co tak naprawdę chodzi, bo firma nadal istnieje i chba gdyby było coś nie tak ktoś by sie już tym zajął
2
Tuwroclaw 2016-08-20 14:13:58
Uwaga! Nie płacą podwykonawcom! Przestrzegam przed jakąkolwiek współpracą z tym developerem, proszę poczytać fora internetowe!
propa 2016-08-21 12:32:56
a to oni robili to osiedle zodiak 3 we Wrocławiu? no moim zdaniem wygląda top całkiem stabilnie i pro
Zostaw swoją opinię o I2 Development Sp. z o.o. Sp. k. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.