brak logo

I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.

Wrocław

Opinie o I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.

Krzysztof2565 2015-04-30 11:14
Witam wszystkie firmy podwykonawcze związane z budownictwem. Chciałbym przestrzec Państwa przed współpracą z i2 KPB. Developer ma problemy finansowe i dość, że negocjuje ceny za usługi poniżej opłacalnego pułapu, argumentując to tym, że mają bardzo dużo inwestycji i są w stanie zapewnić pracę na dłużej, to jeszcze mają potężne obsuwy w płatnościach faktur. Szczerze odradzam współpracy z tym developerem.
11
Pyła pracownica 2015-05-10 12:07
Praca jest bardzo ciężka ponieważ musisz wciskać klientom mieszkania z wadami. Nie mam mieszkania bez wad a ja musiałam mówić że to zgodne z projektem. Jak nie podpiszesz lojalki to nie pracujesz więc nie masz wyboru. Najgorsza że to na Ciebie potem spada co prezes wymyślił. On ma duże doświadczenie bo już kilka firm położył.
9
Adam 2015-05-10 12:10
Potwierdzam. Nie płacą i sami wykańczają niezgodnie z zaleceniem producenta.
Potem mają same reklamacje które zrzucają na podwykonawców którzy aby dalej pracować muszą to naprawiać.
Unikajcie ich.
5
Były 2015-05-17 19:40
Nie polecam. Trzeba oszukiwać klientów.
3
Pawel 2015-05-23 14:37
Panie Krzysztofie moge prosic Pana o kontakt , tez mielismy przeboje z KPB , szukamy innych firm zeby im si edobrac do skory . prosze o kontakt na maila palisander@vp.pl

pozdrawiam
4
Marcin 2015-08-10 08:31
Jednym słowem oszuści ! Prezesem i jego poczynaniami powinna zająć się prokuratura, ale niestety znajomości pozwalają mu na wiele. Ludzie uważajcie na nich, stanowczo nie polecam !
8
gogus 2015-08-26 09:47
a ma ktos doswiadczenia z THE AVENUE na biskupinie...?
1
Andrzej 2016-01-09 20:28
Dobrze że już nie muszę z nimi pracować. Oszukiwanie klientów to codzienność. Nie płacili podwykonawcom i dokańczali kim popadnie. Teraz same poprawki a klienci wściekli. Spotkałem jednego to aż do dzisiaj ciężko w lustro patrzeć. A dla prezesów to chluba.
4
Tuwroclaw 2016-08-20 14:13
Uwaga! Nie płacą podwykonawcom! Przestrzegam przed jakąkolwiek współpracą z tym developerem, proszę poczytać fora internetowe!
3
Aron 2016-10-04 21:35
No wygląda stabilnie, tu się akurat nic powiedzieć nie da, osiedle jest mega fajne, dobrze rozwinięte i chyba trudno byłoby uważać inaczej skoro fakty mówią same za siebie
2
były 2016-12-09 14:32
Potwierdzam . Pracowałem tam.
3
Wrocław 2017-02-01 18:54
Niestety potwierdzam negatywne opinie dotyczące współpracy z KPB. Problemy z zapłatą za wykonane roboty to jedno, ale cwaniackie podejście i próby obniżenia wynagrodzenia podwykonawcy bez żadnych uzasadnionych przyczyn to standard. Prawdziwe problemy z rozliczeniami zaczynaja się po wykonaniu robot.
4
Zostaw swoją opinię o I2 Development Sp. z o.o. Sp. k. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.