Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.

Pracowałeś w firmie I2 Development Sp. z o.o. Sp. k. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krzysztof2565 - 2015-04-30 11:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam wszystkie firmy podwykonawcze związane z budownictwem. Chciałbym przestrzec Państwa przed współpracą z i2 KPB. Developer ma problemy finansowe i dość, że negocjuje ceny za usługi poniżej opłacalnego pułapu, argumentując to tym, że mają bardzo dużo inwestycji i są w stanie zapewnić pracę na dłużej, to jeszcze mają potężne obsuwy w płatnościach faktur. Szczerze odradzam współpracy z tym developerem.
zdjecie uzytkownika
Pyła pracownica - 2015-05-10 12:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Praca jest bardzo ciężka ponieważ musisz wciskać klientom mieszkania z wadami. Nie mam mieszkania bez wad a ja musiałam mówić że to zgodne z projektem. Jak nie podpiszesz lojalki to nie pracujesz więc nie masz wyboru. Najgorsza że to na Ciebie potem spada co prezes wymyślił. On ma duże doświadczenie bo już kilka firm położył.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-05-10 12:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Krzysztof2565 - 2015-04-30 11:14:47]:
Potwierdzam. Nie płacą i sami wykańczają niezgodnie z zaleceniem producenta.
Potem mają same reklamacje które zrzucają na podwykonawców którzy aby dalej pracować muszą to naprawiać.
Unikajcie ich.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-05-17 19:40:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam. Trzeba oszukiwać klientów.
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2015-05-23 14:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panie Krzysztofie moge prosic Pana o kontakt , tez mielismy przeboje z KPB , szukamy innych firm zeby im si edobrac do skory . prosze o kontakt na maila palisander@vp.pl

pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2015-08-10 08:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jednym słowem oszuści ! Prezesem i jego poczynaniami powinna zająć się prokuratura, ale niestety znajomości pozwalają mu na wiele. Ludzie uważajcie na nich, stanowczo nie polecam !
zdjecie uzytkownika
gogus - 2015-08-26 09:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ma ktos doswiadczenia z THE AVENUE na biskupinie...?
zdjecie uzytkownika
HOWELL - 2015-09-04 08:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wchodzą na giełdę pozyskać kapitał jak HOWELL - czyli poprzedni szwindel
zdjecie uzytkownika
baron - 2015-09-13 19:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem kiedyś , dawniej w podobnej firmie, tj. w tej samej branży , jednak firma padła. Teraz chętnie bym do niej wrócił , bo sprawiała mi dużo satysfakcji praca właśnie tam. Podobne możliwości daje mi w tej chwili praca w tym miejscu. Ludzie o I2 development wyrażają się różnie w zależnosci od zajmowanego stanowiska...
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-01-09 20:28:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze że już nie muszę z nimi pracować. Oszukiwanie klientów to codzienność. Nie płacili podwykonawcom i dokańczali kim popadnie. Teraz same poprawki a klienci wściekli. Spotkałem jednego to aż do dzisiaj ciężko w lustro patrzeć. A dla prezesów to chluba.
zdjecie uzytkownika
w3er - 2016-04-08 20:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Andrzej a jak dlugo u nich pracowlaes? bo nie rozumiem osob ktore czesto i duzo narzekaja a mimo to dalej siedza w tej samej firmie na tym samym stanowisku, przeciez w kazdej chwili prace mozna zmienic albo na przykald sprobowac na innych stanowisku
zdjecie uzytkownika
Maksior - 2016-05-11 20:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wszystko jest odpowiednio kontrolowane i nie ma problemów jeśli o to chodzi z niczym, więc to chyba jakaś dziwna plotka, a nie powazna sprawa, tak mi się wydaje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie I2 Development Sp. z o.o. Sp. k.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert