brak logo

P.H.T Prymus-D Dariusz Ślażyński

Wsola

Opinie o P.H.T Prymus-D Dariusz Ślażyński

anonim 2011-05-10 10:48:10
chyba to właściciel/ka pisał :)
prawda 2012-03-09 17:27:24
Chyba tak....
marek 2012-09-06 08:14:51
firma ok jak wszędzie dużo pracy
2013-09-13 11:40:05
DZIWNE , ŻE PRACUJE W TEJ FIRMIE 50 OSÓB A NIKT TEGO GARBA SIĘ NIE DOROBIŁ TYLKO TY
2013-09-13 11:51:03
ŁATWO SIĘ PSUJE OPINIE FIRMIE A MOŻE OSOBY KTÓRE TO PISZĄ NIECH UJAWNIĄ SWOJE NAZWISKA I POWIEDZĄ NA FORUM JAKIMI BYLI PRACOWNIKAMI I CO ZROBILI , ŻE NIE PRACUJĄ !!!!!!
MOŻE POWINNIŚCIE SIĘ ZAJĄĆ PISANIEM KSIĄŻEK BO DOBRZE WAM BAJKO-PISANIE WYCHODZI !!!! JEŻELI BY KTOŚ BYŁ DOBRYM I SUMIENNYM PRACOWNIKIEM TO BY NIE SIEDZIAŁ NA FORUM I PISAŁ GŁUPOTY(NA BEZROBOCIU ZA 500ZŁ) NIEPOPARTE FAKTAMI TYLKO MIAŁ PRACĘ !!!! CIEKAWE KTO W TYCH CZASACH ZGODZIŁ BY SIĘ PRACOWAĆ 20 GODZIN JEŚLI W 8 NIE POTRAFI WYWIĄZAĆ SIĘ ZE SWOICH OBOWIĄZKÓW
Mietek 2013-10-29 17:41:25
najgorsza firma zle traktowanie pracownikow
abc 2013-11-27 13:42:05
Niestety też miałam tą nieprzyjemność pracować w firmie Prymus-D. Nie polecam!!
aaaee 2013-12-02 19:58:59
cześć
właśnie dostała,m propozycje pracy jako kierownik jednego z tych sklepów , myślisz , że się nie zgadzać
mietek 2014-02-19 13:44:44
Nie polecam tragedia wymiana pracownikow co tydzien(usunięte przez administratora) lepiej suchy chleb jesc niz u nich pracowac na sklepie
byly pracownik 2014-05-05 15:19:50
Tez nie polecam!!wystarczy jeden dzien pobyc z wlascicielka !!zle traktowanie pracownikow..Nie polecam nikomu tej pracy!!!
prawda o prymusie 2014-05-07 09:35:44
(usunięte przez administratora).Wypłata-najniższa krajowa,nigdy nie wiadomo kiedy,wypłacana wg. widzimisię właścicielki.Wszystkie soboty pracujące,niepłatne lecz odbierane w postaci tzw. dni wolnych(usunięte przez administratora)
PRACOWNIK 2014-05-07 12:58:00
JESTEM PRACOWNIKIEM FIRMY PRYMUS-D , Z TEGO CO WIEM SPRAWA WASZYCH WPISÓW ZOSTAŁA ZGŁOSZONA DO PROKURATURY REJONOWEJ W KIELCACH , LEPIEJ SIĘ ZASTANOWIĆ 10X NIŻ PISAĆ TAKIE GŁUPOTY(usunięte przez administratora)
RESUME 2014-05-07 14:11:56
Odezwała się właścicielka.ZAWSZE pisze dużymi literami.Ciekawe dlaczego?Może nie umie wyłączyć CAPS locka.Nie ma żadnych podstaw do oskarżeń prawnych,nie zostało użyte żadne obraźliwe słowo,wszystko jest zgodne z prawdą.Kto twierdzi inaczej niech przedstawi merytoryczne argumenty.Poza tym, ciekawe kto pracuje w tej firmie 6 lat?Niech się przedstawi z nazwiska,bo chylę czoła za wytrwałość i twardą skórę.
PRACOWNIK BIUROWY 2014-05-07 14:44:33
ZGODNE Z PRAWDĄ SĄ WYROKI SĄDOWE !!!! PRACUJĘ W FIRMIE 2 LATA( W DZIALE KADRY -PRYMUS)I JAK NA TYLE LAT PROWADZONEJ DZIAŁALNOŚCI NIKT NIE ZAŁOŻYŁ SPRAWY SĄDOWEJ O ZŁE WARUNKI, (usunięte przez administratora)
ELA 2014-05-07 14:49:03
Myślę , że to forum to miejsce wręcz wspaniałe dla osób z problemami psychicznymi
tu zamiast u psychologa lub psychiatry , każdy może sobie pisać co mu się podoba
-normalny człowiek tracąc pracę szuka nowej a nie wypowiada się źle o poprzednim pracodawcy.Pamiętajcie , ze w dzisiejszych czasach liczy się opinia poprzedniego pracodawcy w każdej liczącej się na rynku firmie

pozdrawiam wszystkich zdesperowanych bezrobotnych
(usunięte przez administratora)
ZUZA 2014-05-09 06:53:33
Chyba trochę przesadzacie z tymi negatywnymi opiniami.
Pracuję w tej firmie kilka lat i mogę zapewnić że wypłaty są na czas, a jest dużo innych firm gdzie najniższą płacą w 10-ciu ratach-więc tu chyba nie jest tak źle!!!(usunięte przez administratora)
xyz 2014-07-07 12:48:22
nikt niestety nie wytrzymał tam dłużej niż 1 rok powinno byc tam płacone szkodliwe. Szkoda czasu i nerwów
1
Antek 2014-09-12 11:39:45
Witam
Pracowałem u Pana Darka 6 miesięcy nie było zle. Wypłata na czas. Atmosfera jak w każdej pracy raz lepiej raz gorzej. Tylko ta jego żona jest mega ( usunięte przez administratora )Podziękowałem za prace przez żonę.
1
ouz 2015-02-04 00:54:34
Ja nie wiem o co to wielke halo, może to 0ktoś z konkurencji zagościł na forum i zazdroszcząc Panu Darkowi chce mu zrobić krecią robotę. To że wielobranżowo się zajmuje wieloma sprawami na raz o niczym nie świadczy, tylko ta gałąź związana z autami mnie zastanawia, jakie komis daje możliwości zarobkowe, bo przy kiepskim przeglądaniu umów można przeoczyć punkty sporne działające na niekorzyść pracownika, ktoś coś ??
akaaa 2015-10-10 03:09:15
Fakt wypłaty na czas ale atmosfera do kitu zawsze za wolno i za wolno i to ciagle wydzieranie sie normalny człowiek tam nie wytrzyma za długo
1
krótki 2015-12-08 18:38:56
Firma dla ludzi bez charakteru którym nie przeszkadza że są traktowani jak kupa pracowałem 2 tygodnie więc wiem rotacja cały czas nikt nie wytrzymuje długo z normalnymi inaczej nie polecam
hahahahhahahah 2016-02-07 12:33:21
POPROSTU HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

"JESTEM PRACOWNIKIEM FIRMY PRYMUS-D , Z TEGO CO WIEM SPRAWA WASZYCH WPISÓW ZOSTAŁA ZGŁOSZONA DO PROKURATURY REJONOWEJ W KIELCACH , LEPIEJ SIĘ ZASTANOWIĆ 10X NIŻ PISAĆ TAKIE GŁUPOTY"


- LUDZIE PAMIĘTAJCIE ŻE WSZYSTKIE DOBRE OPINIE W INTERNECIE PISANE NA TEMAT PRODUKTU, FIRMY CZY USŁUGI - SĄ PISANE PRZEZ CAŁY SZTAB OSÓB KTÓRE MAJĄ POPRAWIAĆ WIZERUNEK FIRMY CZY PRODUKTU - SMUTNE ALE PRAWDZIWE - WIEM BO PRACUJE W PR I NIE WIERZE JUŻ W NIC CO PISZĄ NA BLOGACH I FORACH. TAKŻE W PRZYPADKU PRYMUSA - JESLI 3/4 OPINII JEST ZŁYCH POWINNO WAS TO BARDZOOOO ZASTANOWIĆ - BO TO W ZASADZIE JEST 100% OPINII ZŁYCH.

witol 2016-05-14 18:28:22
Zwiedziłem ostatnimi czasy wiele firm , aż w końcu trafiłem na te.. jedną i jedyną ;) a tak na serio to jest to dobra firma, z kasą w porządku. P.H.T Prymus-D Dariusz Ślażyński poszukuje obecnie ludzi do pracy?
Zostaw swoją opinię o P.H.T Prymus-D Dariusz Ślażyński - Wsola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.T Prymus-D Dariusz Ślażyński