brak logo

Vf-Concept Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Vf-Concept Sp. z o.o.

asd 2012-03-23 12:20:46
zapytaj rolników w Gołębiowie O PREZESA [usunięte przez moderatora] to ci powiedzą coś o tym panu ,super rodzynek
3
Tsotsi 2012-07-22 19:32:35
Pracuję sezonowo w firmie VF Concept w Janowie Lubelskim moja opinia jest jak najbardziej na - ze wzgledu na traktowanie pracownikow mające duzo do życzenia + bardzo ubogie wynagrodzenie.. To dopiero początki rozwoju tej firmy w Janowie, lecz do tej pory otrzymuja same bardzo negatywne opinie spoleczenstwa.
ja 2014-03-25 17:15:45
szkoda ze nikt nie pyta firmy o opinie na temat jej pracowników...otóż jestem jednym z nich, firma przędzie jak może i jeśli jej się "nie uda" to tylko i wyłącznie przez jej pracownikow.. (usunięte przez administratora), dewastuja, nie szanują pracy ani pracodawcy - ręki, ktora ich tak naprawdę karmi,(usunięte przez administratora) pracuja niedbale co naraża pracodawce na dodatkowe koszty reklamacyjne. wykazuja jedynie postawy roszczeniowe, nie wymagając nic od siebie. oczywiście nie dotyczy to wszystkich pracowników, lecz niestety większości. Janów Lubelski to bardzo słaba lokalizacja do inwestycji i nie ze względu na słabość surowcową czy małą liczbę odbiorców..lecz ze względu na słaby kapitał ludzki..
man198080 2014-06-09 17:30:18
nieb polecam iść do pracy(usunięte przez administratora) pracowałem umowa o prace dostała wyłata na przykład 10 stycznia a umowa zlecenie 30 stycznia chociaż w umowie pisze do każdego 10 dnia miesiąc i to się zdarza notorycznie (usunięte przez administratora)
ja ja 2014-10-14 11:56:15
a jest jakas lepsza w Janowie???? ludzie z Janowa, zamiast cieszyc sie z tego co jest potraficie tylko rościć i narzekac..
bezja 2014-11-05 14:57:56
zapłać ile trzeba i wymagaj i zwalniaj jak trzeba ale zapłać ile trzeba i zwalniaj znajdziesz takich ludzi jak trzeba a ty chcesz za 5-7zł kogo mieć??????? kolejną nową chałupę i nową furę kupisz później trochę niech pracownicy ciiii zaufają jak ludzi ich traktuj zwiąż się z nimi to ich drugi dom a wtedy zrobią wszystko i dobrze myślenie nie boli żal mi ciebie..........was.
2
nic 2014-11-05 16:25:53
jak macie lepsze mozlowości w JAnowie to po co się męczycie? Jak już się człowiek decyduje na pracę to powinien ją wykonywać z największą starannością. A mentalność janowska jest czy się stoi czy się leży...albo, dać palca to chcę całą rękę, ale nic od siebie..
Zołza 2016-10-23 16:09:35
Narzekają oczywiście ci , którzy pracują tam bo nie maja innego wyjścia . Skoro ktoś idzie do pracy w chłodni to nie ma wyższych kwalifikacji niż wymagane wiec moze lepiej dokształcić sie , zrobić cos dla siebie i zdobyć lepsza prace zamiast obwiniać prezesa o słabe zarobki . Tak naprawdę jeden z drugim to tylko tam stoisz i wybierasz zgniłe owoce wiec czego więcej chcieć jak sie nie ma wykształcenia bądź jest sie nieudacznikiem życiowym ? Pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o Vf-Concept Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vf-Concept Sp. z o.o.