brak logo

McFIT Polska

Warszawa

Opinie o McFIT Polska

Praca biurowa w McFit Polska w Warszawie 2015-07-16 14:44
Z tego co się orientuję to szukają w Warszawie pracowników biurowych z super płynną znajomością języka niemieckiego do pracy w biurze na pełen etat i równocześnie możliwie najtaniej chcą zatrudniać do maksymalnie 3 tys. zł netto/pełen etat i do tego nadgodziny bezpłatne w tym są gwarantowane niepłatne i to nie tylko od poniedziałku do piątku, bo ich siłownie są czynne 24h/dobę. Także jedno drugiemu przeczy, ale może jakich naiwnych studentów znajdą, bo na nic więcej przy takich założeniach nie będzie stać McFit Polska. Niemiecka firma totalnie nastawiona na wyzysk własnych polskich współpracowników. Zero uszanowania dla polskiego pracownika biurowego.
5
Niezainteresowanywyzyskiem w pracy i tandetą McFIT 2015-07-17 01:04
Ale przecież mówię w McFIT Polska Sp. z o.o. nie ma możliwości uzyskania dobrych zarobków - oni szukają tylko najtańszych frajerów jakiś i tam jest tylko wyzysk i praca za darmo w niepłatnych nadgodzinach oczekiwanych ze zrealizujesz sam z siebie w imię idei chłopka roztropka prymitywnego, zakompleksionego ze wsi jakiej zabitej dechami co przyjechał do Warszawy i się mota i chce pracować za głodową pensje na poziomie pracownika po zawodówce czyli 3 tys. zł. na rękę/ pełen etat a nie osoby z biegła znajomością niemieckiego, która powinna zabraniać minimum 5tys. zł netto/pełen etat na umowę o prace na okres próbny a potem tylko więcej - ale nie w McFIT, bo u nich to niemożliwe, jak i ich siłownie pozostawiają wiele do życzenia - czytaj opinie jak poniżej jak i w.w. ogłoszenie o prace z płynnym niemieckim z www. pracuj.pl z lipca 2015r.

Opinie o siłowniach McFIT Polska Sp. z o.o. w Warszawie przy ul. Ostrobramskiej:
http://forum.gazeta.pl/forum/w,342,147186046,156170565,Re_Mcfit_mc_fit_Nie_polecam_najgorsze_kluby_opin.html

Re: Mcfit mc fit Nie polecam najgorsze kluby opin Dodaj do ulubionych

Gość: lopa IP: *.static.ip.netia.com.pl 09.01.15, 14:19

Byliśmy w tym klubie na Ostrobramskiej w Warszawie, rzeczywiście jest tam dramat!!!!!!!!!!!
bo jak można zaoferować ludziom barachło, bieżnie są najtańsze, najgorszej jakości, takich się nawet do domu nie kupuje, w klubie śmierdzi potem, a prysznice męskie są odkryte to wstyd !!!!!!!!!!!
kolejny raz daliśmy się zwieść artystycznym zdjęciom tego klubu, podrasowanym photoshopem a nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością !


Oferta praca:
http://www.pracuj.pl/praca/kierownik-studia-fitness-warszawa,oferta,4035880


McFIT Polska Sp. z o.o.


McFIT ma wiele wspólnego ze swoimi klientami: siłę, energię, wytrwałość i zdecydowanie w działaniu. Cechy te zaprowadziły nas naprawdę daleko — jesteśmy dziś numerem 1 w Europie. Prowadzimy już ponad 200 studiów fitness i jesteśmy obecni w pięciu krajach. Tworzymy mocny zespół, składający się z ponad 4.500 zmotywowanych pracowników. I nie przestajemy nad sobą pracować – na naszej drodze do stania się liderem światowego rynku rozwijamy jedyną w swoim rodzaju koncepcję treningu, która pozwala naszym klientom w nowy sposób zadbać o swoją formę.


KIEROWNIK STUDIA FITNESS (M/K)
z bardzo dobrą znajomością j. niemieckiego


Miejsce pracy: Warszawa
Region: mazowieckie


Opis stanowiska:

◾Jako Kierownik Studia jesteś odpowiedzialny za obsługę klientów oraz za wszelkie bieżące sprawy personalne i administracyjne, wchodzące w zakres działalności studia fitness
◾Odpowiadasz za zespół składający się maksymalnie z ok. 20 pracowników, których mocne strony
i potencjał samodzielnie rozpoznajesz i wspierasz
◾Do Twoich obowiązków należą również dobór i rozwój personelu, a także dbanie o pozytywną atmosferę w zespole
◾Jako wzór do naśladowania dla trenerów aktywnie przekazujesz klientom na powierzchni treningowej naszą koncepcję TRENINGU McFIT, pamiętając przy tym o uśmiechu i pozytywnym nastawieniu

Wymagania:

◾Mówisz płynnie po niemiecku i jesteś gotowy uczestniczyć w kilkutygodniowych szkoleniach w Niemczech
◾Swoim inspirującym sposobem bycia i dużą dawką dobrego humoru motywujesz klientów i pracowników do osiągania swoich celów
◾Masz talent organizacyjny i odznaczasz się dobrze ustrukturyzowanym sposobem pracy
◾Stale pamiętasz o tym, aby mieć w centrum uwagi życzenia naszych klientów
◾Branże sportu i fitnessu są Ci bliskie
◾Cechujesz się silnie rozbudowanymi kompetencjami społecznymi oraz sytuacyjnym stylem przywództwa
◾Praktyczne doświadczenie w branży usług dopełni Twój profil

Oferujemy:


McFIT gwarantuje Ci jedyną w swoim rodzaju kulturę firmy z miejscem na indywidualność — dla nas ludzie są ludźmi, nie zasobami. Wspieramy i wymagamy. Jeśli masz talent i do nas pasujesz, otrzymasz u nas szanse i wyzwania, których dotąd szukałeś.


NIE ZWLEKAJ I PRZYŚLIJ SWOJĄ APLIKACJĘ!

Zostań jednym z nas! Przyślij swoje przekonujące dokumenty aplikacyjne wraz z aktualnym zdjęciem w formie cyfrowej, wpisując w temacie wiadomości: „Kierownik Studia Warszawa”. Prosimy także o informację na temat oczekiwanego wynagrodzenia oraz najbliższej możliwej daty rozpoczęcia pracy.



Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przet­warzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie dla potrzeb przeprowadzenia procesu rekrutacyjnego zgodnie z Ustawą o ochro­nie danych osobowych z dn. 29.08.1997 r. (Dz. U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

Mamy nadzieję, że wkrótce się poznamy!
2
kamil 2015-07-24 12:54
dzieki za info !!!!! WOOOOOW - a to tak dobrze wygladajaca firma
4
ploty 2015-09-22 23:43
Polecam wizytę na rozmowie rekrutacyjnej - żadna z tych informacji nie jest prawdziwa. "Nie znam się, ale się wypowiem" - może lepiej poznać fakty zanim wyleje się tyle frustracji nad stekiem bzdur.
4
kazio 2016-05-13 13:02
no to przecież jak na stanowisko kierowniak oferuja tyle to nie jest mało, a wiadomo, ze nie napracujesz sie az tak bardzo jako kierownik, poza tym masz tez wyspecjalizowany zespol pracownikow wiec nie musisz sie matrwic ze wsyztsko bedzie na twojej glowie
Joanna 2017-04-24 16:05
@ploty a co możesz powiedzieć o tym jak wygląda praca w McFIT Polska w rzeczywistości? Chętnie dowiemy się więcej, tym bardziej że firma ciągle rekrutuje. Obecnie poszukuje między innymi osoby na stanowisko Trenera w studiu fitness. Jak wygląda praca w tym charakterze?
Paula 2017-05-23 13:48
A czy ktoś coś wie na temat pracy w Mcfit Szczecin? Z góry dzięki za info
Joanna 2017-07-14 12:44
@Paula
pod koniec czerwca pojawiła się oferta pracy na Opiekuna klienta w studiu w Szczecinie. Myślę, że jeszcze możesz spróbować zaaplikować. Jeśli się zdecydujesz, daj znać jak wygląda proces rekrutacyjny do firmy!
Alehandro 2017-09-06 17:57
Na umowie tlyko jestescie trenerami
W rzeczywistosci latacie ze scierami i sprzatacie caly klub podczas swojej zmiany
Treningi prowadzicie owszem jak ktos sie zglosi ale oczywiscie za darmoszke wy nic nie macie z tego :)
Mcfit zabrania prowadzenia treningow poza godiznami pracy lub w innych miejsach
Generalnie macie te 14 zl na godiznie stala pensje co miesiac i nic wiecej, nie macie swoich klientow nie zarabiacie dodatkowo, takze tak naprwwde stanowisko to zwykle zapierdzielacz i sprzatacz bo sprzataczki sa tylko w nocy przez 3h koedy nie ma ludzi co jest bez sensu
Joanna 2017-09-07 10:22
@Alehandro - a czy oprócz stałego wynagrodzenia, o którym wspominasz, firma zapewnia dodatkowe benefity, na przykład pakiet prywatnego ubezpieczenia medycznego? I czy McFIT Polska zatrudnia swoich pracowników w ramach umowy o pracę? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w firmie.
Alehandro 2017-09-08 20:14
Zadnych dodatkowych benefitow, bardzo żydzą na pracownikach
Stawka na pierwszy rzut oka wydaje sie dosyc atrakcyjna ale to złudzenie.
Pracownicy sa bardzo ograniczeni, musza chodzic jak w zegarku tak jak szanowni niemcy zechcą, zadnych swoich pomyslow czy planow co do rozwijania klubu badz czegokolwiek. Nawet zegarow ani dodatkowego kosza na smieci nie mozna postawic
Owszem jest to umowa o prace na rok lecz przez ten rok ponad polowa pracownikow sie zwalnia bo przegladaja na wlasne oczy co tam sie dzieje. Popytajcie klubowiczow z warszawy jak oceniana ten klub
Uslyszycie o dziesiatkach godzinach urlopu dodatkowego za wasza cudowna prace ale kiedy bedziecie chcieli za to pieniadze to ich nie zobaczycie a te dodatkowe niby godziny przepadają. Tak, bo szanowny mcfit nie chce wam placic 2dwoch pensji (tej nornalnej i z urlopu) tylko normalnie wysylaja was na przymusowy urlop bo niby kierownik "musi zejsc z tych godzin do konca danego roku" , brzmi dosyc zabawnie.
Zostaw swoją opinię o McFIT Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McFIT Polska