brak logo

Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa

Warszawa

Opinie o Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa

Gość niedzielny. 2011-07-05 21:32:49
A ten cytat tej zgrabnej "P. S Jak się sra po KRZAKACH można ptaszka zaziębić." to wysokich lotów jest:) Ciekawe skad takie doświadczenia hehe. Pewnie jakaś trauma.
anonim 2011-08-25 08:48:06
Kasa w terminie, z pewnością NIE W TEJ FIRMIE!!
szofer 2011-09-03 18:47:41
ja pracuja w top transie od lat i kase mam zawsze na czas a i zaliczka jak potrzeba tez jest, wezta sie lamusy do roboty anie brednia wypisujesz
anonim 2011-09-05 09:43:08
w top transie nikt nie pracuje od lat.Chyba cie sie cos pomyliło.
revers 2011-09-20 20:38:09
jak chcesz jezdzic i zarabiac godziwe pieniadze, lepiej nie trafisz. jak szukasz kasy w bakach, a "roboty" na parkingach przy butelce, to bedziesz mial duzo powodow, zeby pisac bdury na necie. szefostwo mimo, ze mlode, to kasy pilnuje. i swojej i twojej. bardzo dobra robota, pod warunkiem, ze lubisz jazde i chcesz zarobic uczciwie. 14000 km legalnie na tacho miesiac w miesiac , co 2 tydzien w domu. i tak od 2 lat
xxx 2011-09-23 23:46:06
jesli chcesz jezdzic to napewno lepiej nie trafisz ale jesli chcesz uczciwie zarobic to trafiles w bagno
tadek 2011-10-08 22:04:55
Skoro większość z was jest taka ponad wszystkich i tylko krytykować potrafi to czemu jeszcze jesteś pracownikami a nie pracodawcami? najmądrzejszych odsyłam do słownika języka polskiego ! Nie pasuje... Fora ze dwora... Za własną fajerę siadać i zbijać kokosy. A po roku zobaczymy jak będzie się powodzić cwaniaczki ![usunięte przez administratora]
Top Trans 2011-10-12 15:05:46
Przestrzegam przed współpracą z ta firma wszystkich którzy maja cos wspólnego z transportem
Joanna Ł. 2011-10-26 15:50:38
Pracowałam w tej firmie co prawda niedługo, ale moge powiedzieć same pozytywne rzeczy. Kasa na czas, atmosfera na plus. Szefostwo super, pozdrowienia dla[usunięte przez administratora].
Jeśli chodzi o moj staż, to nie był bogaty, ale z tego co zauważyłam nie ma tam rotacji pracowników. Wszyscy, których zastałam pracują od kilku lat. Pozdrowienia[usunięte przez administratora].
2
Lisek 2011-12-29 23:14:07
Szukamy kierowców w transporcie międzynarodowym
1. Podstawa 2000 (niestety na razie brutto... ale będziemy się starać żeby było netto)
2. Dieta dzienna 22 + dieta rozłąkowa liczona od kg żony x 2 - przykładowo żona 55 kg + dieta 110. Opłaca się hodować żonę na masę..
3. Po przepracowanym pełnym roku karnet na panny leśne do wykorzystania 2000 impulsów/miesiąc. 1 impuls=3 ruchy frykcyjne. Karnet zamienny na misie żelowe, lub landrynki.
4. Płatne od km (zgodnie z prawem - firma jest zarejestrowana na Madagaskarze) 0, 50.
5. Ekwiwalent za noc w kabinie 200.
6. Płatne hotele 3 i 4 gwiazdkowe - własny dowóz do i z hotelu autem osobowym z kierowcą. Wzywa się smsem auto na parking, rano odwozimy.
7. Miła sympatyczna atmosfera w młodym i prężnym zespole. Zatrudniamy same spedytorki -nimfomanki, samotne, do 25 lat, uwielbiające flirt i seks.
8. Auto dla siebie wybiera kierowca - cena zakupowa nie gra roli - najważniejsze jest wrażenie jakie wywołuje na twarzach kierowców z innych firm.
9. Rezerwowane miejsca postojowe na parkingach przy stałych trasach, oraz stolik w restauracji - menu przesyłane dzień wcześniej na laptop (prezent od firmy), możliwość wyboru dań spoza karty.
10. Ubezpieczenie kierowcy i rodziny - pełne i od wszystkiego.
11. Chodaki co roku nowe.
12. Dla samotnych do wybory dmuchana lalka, dmuchany chłopak, kot, chomik, rybki. Co kto lubi.
13. Po 3 latach pracy kierowca zostaje kierownikiem zestawu i dostaje własnego kierowcę do prowadzenia - sam nadzoruje jego pracę. Oczywiście dodatek funkcyjny - 1000 miesięcznie.
Chętnych prosimy o składanie podań. Zdajemy sobie sprawę że nasz oferta może być niezbyt konkurencyjna, ale prosimy o zrozumienie - firma się dorabia dopiero.

Podobno Kiedyś była taka umowa w TOPie , teraz widać z ocen Troszki podupadli ....
wqrzony szofer 2012-06-15 08:26:29
w zeszlym roku telefonicznie zostalem namowiony bym dla tej firmy wykonal kurs gdyz ich kierowca zlamal noge w niemczech,obiecali polowe podstawy oraz .0,4 plz za km.ten kurs, to droga przez meke brak w aucie kart platniczych oraz zmuszanie mnie do korzystania z mojej karty bankomatowej na ktore konto przelewali mi pewne kwoty na koniec podsuniecie umowy na 25 slownie dwadziescia piec stron formatu A4 umowy wedlug ktorej to ja mialbym im jeszcze doplacic za moja prace bo stwierdzali ze byly opuznienia w dostawie towaru ,nie moglem takiej umowy podpisac ,do dzis nie zaplacili mi za ten kurs,szukam osoby z warszawy ktora pomoze odzyskac mi te pieniadze na dowod mojej pracy posiadam wydruki z tacha
kontakt: sztyfcik@o2.pl
1
iwona 2012-08-28 11:10:20
TRAGEDIA Z NIMI NIE PŁACĄ ZA WYKONANĄ PRACĘ
FIRMA [usunięte przez administratora], UWAGA JAK KTOŚ CHCE Z NIMI PRACOWAĆ!!!!!!!!!
belfegor 2012-12-16 08:17:56
w tej firmie to normalne że nie przestrzega się powszechnie przyjętych norm tu się liczy tylko zysk dla firmy jeśli chcecie podjąć pracę u tych szalbierzy to musicie mieć tego świadomość
koy 2013-06-20 12:17:50
jezdzilem 5 lat, kasa w terminie, tylko krotkie zjazdy do domu
koy 2013-06-26 15:12:31
skonczylem w marcu, teraz tylko na skoczka wskakuje, do domu zjezdzasz w teorii co dwa tyg, w praktyce, co trzy, max 4 dni w domu
koy 2013-06-26 15:13:50
5-6 kola wykrecisz jak masz checi do jazdy, do tego podstawa, kasa bez problemow, jesli do kotla nie bedziesz zagladal
kurpiel 2013-12-29 05:32:47
napisałem wiele opini na temat tej firmy i nadal zjawiają się kierowcy co szukają pracy nic się nie zrobi cały czas będą działać do puki będą przychodzić nowi kierowcy a oni tylko szukają (usunięte przez administratora)co będą dla nich jeżdzić
mustang 2013-12-29 05:40:14
5-6 koła ale na magnesie
anonim 2013-12-29 05:44:59
he magnes musisz zakupić na swój koszt. a firma w razie wpadki ciebie obciąża he he
coca;-cola 2013-12-29 05:52:42
specjaliści w top transie robią koło4000km w 3tygodnie na magnesie jak się to komuś podoba to zapraszam wtedy można zarrobić
coca;-cola 2013-12-29 06:11:13
w domu jesteś max 12h jak się wykłocisz po 4 tygodniach , masz wolne od piątku od 18.00 ale musisz dojechać np. do warszawy do domu a następnie musisz wrócić do auta i w poniedziałek być o 8 rano na rozładunku np w biłgoraju
1
mustang 2013-12-29 06:26:14
no i oczywiście jak na magnesie pociągniesz ze 2koła
swoj 2014-03-06 10:46:35
kurpiel, cola, mustang, musiales miec ostre frustracje nad ranem, ze Ci sie chcialo, a nie mogles czy jak, 7 wpisow w ciagu kilku minut :) wiarygodnosc, ze az zal czytac
1
sp 2014-03-13 15:13:39
Firma porażka!!! nikomu nie proponuje pracy z takimi ludźmi! Nie traktują nikogo na poziomie(usunięte przez administratora)
klient 2014-03-20 13:49:03
Należy omijać szerokim łukiem tą firmę, utrzymują się z pieniędzy kontrahentów, dziwne, że jeszcze nikt się tym nie zainteresował.
przewoznik 2015-01-16 16:07:40
Bardzo dobrze funkcjonuja, szybkie płatnosci i karty paliwowe dla podwykonawcow !! Polecam !! Płaca za każdy km !!
wit 2015-02-12 20:34:01
Robota ok, 14 kola do wykręcenia w miesiąc na legalu. Dużo jazdy, zero stania. Tylko dla tych co chca jeździć a nie stać po parkingach
szybki 2015-04-24 08:04:46
robota dobrze poukładana, polecam !!
1
eldorado 2015-07-16 10:02:21
pracuja w systemie 3/1 albo weekendy w domu, fajnie ulozona robota, glownie anglia i wlochy, bez przestojow, polecam tym, co lubia jezdzic
klawy 2015-07-20 08:16:10
robota ok, kasa w terminie
tomas 2015-07-28 11:53:28
w koncu ktos uklada jazde, jak trzeba, duzo km, malo stania, jazda, jazda, jazda i kasa w terminie !
pansamopan 2015-07-28 15:17:45
spedytor ogarniety, kasa sie zgadza nic wiecej nie czeba
winetu 2015-08-18 10:55:48
jazda glownie na italie i anglie, placa na czas, nie ma obaw
tom 2015-08-26 12:47:05
z tego co wiem, nie rekrutuja ale zawsze mozesz zadzwonic i zapytac
kutas 2015-10-23 19:32:53
Firma Top-trans OSZUKUJE ludzi do pracy.
gigant 2016-02-18 19:23:06
Mam styczność z firmą top- trans od kilku miesięcy. Dziwi mnie wszystko co tutaj przeczytałem, bo mi polecano tą firmę i po tym czasie współpracy nie narzekam, kasa jest zawsze na czas
Michał 2016-03-11 19:57:41
No wypłacajom piniadze na czas. Pracuje dla nich juz z 2 lata (transport miedzynarodowy) i nie ma problemow z kasa. Nawet zaliczki daja jak potrzebuje wiec ok.
Tadek 2016-03-11 20:02:08
Wydaje mi sie ze przyjmuja do pracy, cos ostatnio Szef tak mowil a i na stronie firmowej to rowniez jest. Ja sam pracuje u nich prawie rok i jest ok.
Wkleje info ze strony firmowej:
"Jeżeli jesteś gotów na współpracę z nami, prosimy o kontakt mailowy: (usunięte przez administratora) Wiec mozna dzwonic.
z daleka 2016-04-07 17:08:43
Omijać z daaaaleka! Zobaczcie sobie skasowane komentarze np na webarchive! Tutaj sami je piszą!
1
Bonzo 2016-04-23 00:41:59
Nie mają kierowców.A co do wpisów na różnych forach które prześledziłem są podobne.A tak naprawdę to w tej firmie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bałagan,oszukują na każdym kroku.Jak byłem w biurze to słyszałem jak najstarszy spedytor instruował młodego jak ma wciskać kit klientom.
porto 2016-04-25 10:20:51
Bonzo, z Ciebie chyba niezly szofer musi byc, skad Ty bierzesz te historie? Bo z reala to z pewnoscia nie, jezdzic sie nie chce, tylko pisac opowiesci? A moze aplikowales na kierowce i Ci podziekowali? Najstarszy spedytor? Jak tam pracuja sami mlodzi ludzie, dawno sie tak nie usmialem :)
rambo piotruś cocacola 2016-06-29 18:46:41
Do naiwnych młodych kierowców !
Chcecie być wydymani ? , to idźcie spróbujcie jak to smakuje , TłłoK TRANS wam to umożliwi , szkoda każdych nerwów , a juz na pewno nie przed świętami bo na świętą będziecie pożyczać od providenta
Poza tym im nie zależny na pracownikach , tylko na jeleniach co nie upominają sie o swoja kasę .
Powiedzą ci lubisz jeździć to jeździj , zapytasz o kasę to odp brzmi - a po co ci kasa? jedź jak lubisz jeździć i ciesz się ze stworzyliśmy ci robotę , no no z nimi takie dialogi były jak se przypomnę to nóż w kieszeni sie roztwiera
Idioci do tej pory nie zrozumieli ze ludzie pracują dla kasy , a nie dlatego ze lubią jeździć
Naprawdę szkoda nawet najgorszego kierowcy dla tej firmy a juz na pewno młodych bo tylko młodego zniechęcą do zawodu
Nie ma tu żadnej zazdrości ani zawiści do Tłłok TRANS do tej pseudo firmy to tylko przestroga dla naiwnych i początkujących bo kiedyś tez byłem młody i niedoświadczony
Ale dziś z moim doświadczeniem po przebojach z takimi oszus......ami , to wystarczy mi zamienić 2 słowa z takim pseudo sefem by go rozkminić i obnażyć
1 - podstawowa zasada czytajcie co podpisujecie jak dostajecie plik papierów do podpisania więcej niż 5 KARTEK TO OD RAZU WYCHODŹCIE Z TAKIEJ FIRMY I SZUKAJCIE INNEJ !!!!
BO JAK PODPISZECIE WEKSLE TO RÓWNIE DOBRZE MOŻECIE NIE WRACAĆ DO FIRMY PO HAJS BO FORMALNIE I PRAWNIE WAM SIE NIE NALEŻNY
bird 2016-07-05 13:45:53
Byłam na rozmowie i był to stracony czas. "Prezes" grubiański, uważa że zjadł wszystkie rozumy a pani z działu księgowego niby miła, ale pytanie o dzieci nie jest na miejscu. I jeszcze ta licytacja o wysokość wynagrodzenia :/
Top-Trans team 2016-07-11 12:04:34
Szanowna Pani! Nie zgadzamy się z opinią, wyrażoną przez Panią. Prowadzimy rekrutację, w której oceniane (oraz wyceniane!) są umiejętności oraz doświadczenie każdego potencjalnego kandydata/kandydatki. Z pewnością żadna z osób rekrutujących nie zapytała jako pierwsza o dzieci, być może sama Pani o tym napomknęła. Prowadzimy rekrutację z zachowaniem najwyższej dbałości o równe traktowanie potencjalnych pracowników. Nie jest dla Nas jasne, o jakiej licytacji wynagrodzenia Pani pisze. W przeciwieństwie do wielu firm, nie mamy określonej kwoty na dane stanowisko. Jesteśmy w stanie zaoferować tyle, ile kandydat jest w stanie Nam dać. Przykro Nam, że Pani niestety nie podołała. Prosimy się nie poddawać i życzymy wszystkiego dobrego.
nowa 2016-07-13 10:25:06
widzę, że nawet tutaj pełno jest życiowych nieudaczników, frustratów i hejterów, wylewanie anonimowych wiader pomyj, to najlepiej wychodzi w internecie
Niezadowolony 2016-09-28 14:56:55
Witam spedycja dobra wykonuje swoje zlecenia autka ciągle przeladowane norma jest 2tony ładunku przyczym byłem przewoźnikiem i już upłynęło ponad 70 dni po terminie płatności fv ale tak klienci nie poplacili i niestety sprawa zostaje skierowana na drogę windykacji oraz przed sądowa odradzam współpracy pozdrawiam.
Jazon 2016-10-18 17:29:46
Rzeczywiście w firma jak najbardziej wiarygodna i płaca na czas. Nie miałem do tej pory żadnych problemów prawdziwi profesjonaliści znają się na robocie serdecznie polecam. Współpraca z kimś takim doświadczonym to sama przyjemność
usf 2016-10-18 19:05:52
Mega rozbieżne opinie jedni polecają @jazon jak na przykład ty a inni odradzają nie wiem jak już w końcu jest a waham się pomiędzy wyborem ich a jeszcze jednej firmy czy ktoś mógłby napisać w szczegółach, nie tylko czy poleca czy nie współpracę z nimi? Będę wdzięczny
Marek Morawski 2016-10-27 23:43:05
Wszystkie posty są czytane przez któregoś z pracownika biurowego i zaraz po niezbyt pochlebnej opinii jest kilka pozytywnych.Ta firma jest pierwsza na którą się wypowiadam niepochlebnie.Jak zwolniłem się z pracy to p.Piotr kazał mi zostawić pojazd na ul.Jagielońskiej w Warszawie i przyjechał odebrać dokumenty i rozliczenia odemnie przy aucie, trzy tygodnie później Straż Miejska zainteresowała się dwoma pozostawionymi zestawami z tej firmy,po czym wysłali mandaty i zapytanie do firmy TOP-Trans a ktoś z biura podał mnie jako użytkownika jednego z zestawów,gdzie ja od tamtej pory do dnia dzisiejszego pracuje w innej firmie.Zestaw którym jeździłem to był szrot,każdą trasę rozpoczynałem i kończyłem w serwisie,pełnia szczęścia na mnie spadła jak łożysko stanęło w naczepie na Anglii i zaczął się problem co i gdzie naprawić.Co do umów to trzeba bardzo uważnie je czytać,bo jest naprawdę duży stos dokumentów i jest dużo kwestii za które można zostać obciążonym i bez pieniążków.
Żeby nikt nie mówił że łatwo jest obsmarować kogoś anonimowo to ja się nie muszę kryć.
Pozdrawiam i przestrzegam przed firmą Top-Trans z poważaniem Marek Morawski.
adam 2016-11-18 13:34:09
ta firma to jeden wielki przekret,transport z nimi to kosmos,samowolka w realizacji,terminy nie do przyjecia,a malolaci niby szefostwo przekreci nie z tej ziemi,uwazaja sie za idealnych a naprawde to oszusci
Zostaw swoją opinię o Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Top-Trans Sp.J. Piotr Dąbrowa