brak logo

admit

Górki Wielkie

Opinie o admit

Toro 2014-08-27 11:30:12
A gdzie dzisiaj się lepiej zarabia? Wszędzie tak samo i zawsze w każdej firmie to samo mało zarabiamy a dużo wymagają wszędzie jest tak samo zawsze jakieś problemy. Jak się wam nie podoba a macie lepszą ofertę pracy to korzystajcie nikt was na siłę nie trzyma może się wam akurat uda życzę powodzenia. Ale gadam z wieloma osobami z różnych zakładów i wszędzie jest tak samo nie oszukujmy się.
Tak 2014-08-27 11:40:43
A skąd wiesz że kręciła skoro jej nie znasz? My ci nie pomożemy w podjęciu decyzji bo sam musisz zdecydowac. Zawsze można sprubowac a jak coś ci nie będzie odpowiadac to możesz się zwolnic i szukac gdzie indziej.
Gina 2014-08-27 19:35:41
Gościu, a napisz gdzieś ty zawędrował, skoro rozmawiałeś z księgową, zamiast z kadrową????
Tak 2014-08-27 20:01:16
O i to jest dobre pytanie?
gość 2014-08-27 20:25:43
czyli wszyscy są matołami którzy tam pracują?podejście typowego polaczka!!!pytam o warunki pracy...z niektórymi nie warto nawet pisać!!!
Gina 2014-08-28 10:09:43
Z tego co mi wiadomo księgowa zajmuje się księgowością, czyli rozliczeniami finansowymi. O warunkach pracy dowiadujesz się od kadrowej lub kierownika produkcji. Zatrudniasz się w dziale kadr, a nie u księgowej. To chyba logiczne. Zresztą, żeby dojść do księgowej musisz minąć kadry i sprzedaż. Dlatego zastanawiam się jak ci się udało, jako osobie z poza firmy, ominąć te dwa punkty i dojść do księgowości. Ktoś ci musiał powiedzieć, że idziesz nie tam, gdzie trzeba.
rotfl 2014-09-06 20:33:15
Żałosne cebulaki, tak bardzo płaczecie nad tą pracą to poszukajcie sobie lepszej. Ach tak... nie znajdziecie lepszej, bo z takim wykształceniem do końca życia będziecie zarabiać gówniane pieniądze i tyrać w pocie czoła.

@haha - 2014-08-19 00:16:18 mówisz "stary kreci uczciwych roboli na kase"
Powiedziałbym że jest odwrotnie. Polowa pracowników miga się od pracy jak może, pracują sumienie jedynie kiedy ktoś z zarządu jest w okolicy. Niedawno dorabiałem w firmie chwytając się różnych rzeczy i miałem wgląd w to w jakie sposób pracuje wiele osób. Pracując spokojnie bez narzucania zabójczego tempa wyrabiałem 120-250% normy.

@niki - 2014-03-21 20:36:25 "słyszeliście najnowszy hit admitu ? :dlaczego kierowniczki Basia M i Dana SZ. nie uczęszczają do kościoła?- ponieważ nie umieją patrzeć jak ludzie bezczynnie siedzą przez godzinę i nic nie robią"
Do pracy chodzisz żeby pracować, podejmując się pracy w firmie godzisz się na 15 minutową przerwę co 4 godziny pracy. Jeśli przez godzinę masz zamiar bezczynnie siedzieć i dostawać za to pieniądze to chyba mijasz się z powołaniem.
Widzę też wiele wpisów zakładających, że brygadzistki i karda zarządzająca to chamy i prostaki. Ciężko wam wytrzymać kiedy ktoś wam mówi co macie robić, czy macie coś robić szybciej bo się op..acie? Zgodzę się, że jest kilka osób które nie są szczególnie miłe czy życzliwe, a jeśli macie wątpliwości co do słuszności tego co wam przekazują to proszę powiedzieć im to prosto w twarz albo zgłosić u kogoś wyżej postawionego.

@koles - 2014-08-06 15:22:11
"no właśnie kto mądrzejszy wlaśnie sie bierze bo dość zapier...... na darmozjadów biurowych" Ludzi którzy maja jakieś wykształcenie i potrafią robić coś poza składaniem zniczy? Boli cię to, że po skończeniu podstawówki nikt nie chce cię przyjąć na dobrze płatną posadę tylko wykonujesz pracę do jakiej masz predyspozycje?

Tyle osób płacze tutaj nad swoim losem, jak praca zła i niedobra. Oczekujecie dobrego wynagrodzenia za waszą gównianą pracę. Warunki pracy nie są złe - pracujecie przy parafinie, szkle, farbie i różnych tworzywach, a nie przy produkcji jedzenia. Normalne jest ze coś się klei, jest śliskie czy brudne bo nikt nie będzie wam mył i sterylizował każdego przedmiotu.

Przeczytałem tutaj wiele opini i mogę śmiało stwierdzić, że moja opinia o pracownikach jest adekwatna do ich zachowań. Jesteście gówno wartymi robolami wylewającymi gorzkie bóle na forum, bo wasze życie jest do dupy, bo nie macie pieniędzy. Obrażacie ludzi o których nie macie zielonego pojęcia - oni mają pieniądze bo na nie zapracowali, wykazali się ambicją i pracowitością. Wy będziecie za..ać i narzekać ale nic nie zrobicie w tej sprawie. Jeśli tak wam się nie podoba praca, proponuje poszukać sobie nowej. Jeśli sytuacja panująca w firmie wam nie odpowiada to załóżcie własną, która będzie działała jak sobie wymarzyliście.

Cieplutko pozdrawiam i życzę miłej pracy

~rotfl
3
niki 2014-09-07 11:45:58
i tu masz troche racji -bo to wy cienkie urzedasy krecicie starego na kase robole zapier... na wasze buły zaden robol nie jezdzi w czasie pracy sluzbowymi autami na prywatne zakupy nie mowiac o innych przekretch ktore robicie w tajemnicy pzed szefem- a pozniej przez reszte miesiaca chodzisz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lizesz zeby niczego sie nie domyslal
jojo 2014-09-10 20:21:48
Rotfl widzę ze dużo wiesz na temat pracowników może jesteś tak zdaje....kierownikiem z Jaworza bo z tego co wiem to on ma takie zdanie o pracownikach którzy robią na jego nowe auto co? Chyba ze się myle i jestes innym mądrym inaczej kierującym ta firma i ciekawe co zrobisz jak firma padnie a z kierownika czy z kogo tam jestes bd musial robić przy lopacie... lepiej zmien nastawienie bo czasami się to przyda pzdr Jojo
nara 2014-09-11 08:00:05
Jojo piszesz: "z tego co wiem" no ja się z tym nie zgodzę...
Pracuję w Jaworzu już ponad rok, pracowałam również w Górkach i nie ma wogóle porównania, jeżeli chodzi o kierowników... Sama byłam świadkiem jak kierownik z Jaworza stanął w obronie pracownicy w zeszłym sezonie, gdy brygadzistka z Górek wyjechała strasznie na nią w dodatku niesłusznie. Więc jeśli ktoś pisze tylko z zazdrości aby kogoś oczernić to proszę zostawiajcie to dla siebie... Pozdrawiam
2
jojo 2014-09-12 17:29:42
Nara po części się zgodzę ale takiego chamstwa to ja w życiu nie widziałem a podwyżki były ale tylko dna nich dwóch wspaniałych...
1
ww 2014-09-14 07:57:47
co z tego ze w Jaworzu nie krzyczą 'ale za to maja dar wykanczania psychicznego niewiem co gorsze
Rotfl 2014-09-17 22:30:42
@jojo Nie, aktualnie nie mam nic wspólnego z firmą, a na łopacie to ty sobie możesz zasuwać, bo ze znalezieniem dobrej pracy nie mam problemu :)))
jojo 2014-09-20 21:10:15
!!! Zapomniales/las ze jeszcze lepiej maja sie ci którzy chodzą na papierosa lub czestuja kierowników papierosami?¡ ciekawe kiedy te zbiorniki z parafiną się zapala od jakiegoś peta który nie dogasi hmm może kierownik albo lizusy a dla szefa ważniejsze jest to by produkcja szla a pozarem się nie przejmuje BRAWA DLA NIEGO spoko gościu...ZAL
..
whatsup 2014-09-23 21:12:20
to już raczej końcówka istnienia tej firmy? czy jak?
kolo 2014-09-26 18:21:42
Skąd masz takie wiadomości? Czy to jest pewne?
trollololo 2014-09-27 02:36:48
Szkoda mi zakompleksionych tępych ludzi, którzy niczego nie osiągnęli i umieją krytykowac każdego z wyjątkiem siebie. Radze odejść od swoich starych zepsutych komputerków z podpiętą neostradą i zająć sie uczciwa pracą.
2
chmm 2014-09-27 22:07:27
Co jest grane. Jesteście tak mocno zflustrowani, nie rozumiem dlaczego pracujecie, gdzieś, gdzie tak jest Wam źle?? Ja kocham ludzi, próbuję zawsze dostrzec w nich coś pozytywnego. Pracujemy 60% niektórzy 70% czasu nie licząc czasu poświęconego na sen. Warto tak się niszczyć? Przecież nikt nie trzyma Was na siłę w tej firmie, nie ma ludzi niezastępionych (obojętne na jakim stanowisku). Cieszę się, że znajduję w pracy radość i staram się nie wątpić w człowieka. "Lepiej być naiwnym niż cynikiem". Pozdrawiam
3
kosejdon 2014-10-07 21:59:19
Panie Adamie jak pan dalej widzi przyszłość tej firmy? zejdzie pan pracownikom na 6 zł na godzinę czy może zabierze umowę o pracę kolejnym osobom? "Byle do własnej kieszeni i do przodu"
Rotfl 2014-10-07 22:53:40
Tacy obeznani w businessie ludzie że strach się odezwać, a pan kosejdon za składanie zniczy zapewne chce mieć płacone jak za stołek urzędnika.
1
kosejdon 2014-10-08 17:55:16
to czemu pan adaś nie daje umowy pracownikowi który się stara i rzetelnie pracuje tylko takiemu co pójdzie i mu na sciemnia ile to kredytów i dzieci ma albo mieszka po sąsiedzku albo co lepsza w biurze go okradnie. Ta firma to jedna wielka ściema. Ja rozumiem że polak łatwo nie ma bo np, taki koreaniec jest zwolniony z podatku a pan adaś nie, ale to nie oznacza że trzeba ciąć koszty na pracownikach. Nie mówie o kokosach ale pracownik fizyczny też rodzinę utrzymać musi a za 7 zł na godz tego nie zrobi, wybaczcie lizusy
opener 2014-10-10 13:47:31
titanic idzie na dno :(
pimpuś 2014-10-12 20:40:27
Idąc twoim tokiem myślenia to ty również jesteś nieudacznikiem, bo normalni odeszli, a ty ciągle tu pracujesz, hę?
2
pimpuś 2014-10-12 20:42:48
Oczywiście chodziło mi o wypowiedź Admitowca
1
pimpuś 2014-10-13 13:00:22
Czy chodzi ci o cały biurowiec, czy konkretne osoby, bo chyba ktoś w tym biurowcu musi pracować?
pimpuś 2014-10-13 13:03:50
Pytanie było skierowane do Admitowca, a nie kosejdona
1
vv 2014-10-13 21:04:11
Przeczytałem tutaj wiele opini i mogę śmiało stwierdzić, że moja opinia o pracownikach jest adekwatna do ich zachowań. Jesteście [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wartymi robolami wylewającymi gorzkie bóle na forum, bo wasze życie jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo nie macie pieniędzy.
Za to Ty jak chuck noris pilnujesz na forum porządku pewnie za darmo albo po to żeby szefowi się podlizać, siedząć 8 godzin dziennie w kantach i krawatach liżesz szefowi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby mógł cię pochwalić jaki wzorowy jestes pracownik a za plecami i tak go okradasz
Moja opinia również jest adekwatna to twojej bo wiesz tyle o mnie ile ja o tobie
K.B 2014-10-24 21:48:52
ha ha ha wesoło w firmie jest
dno 2014-10-26 09:00:02
ludzie ogarnijcie się, co wy piszecie?! widać że już same imbecyle zostały w tej firmy, porażka
1
nie ma nic 2014-10-27 14:17:02
Ludzie opanujcie sie jak wam jest tak zle to sie zwolnij jak polowa ludzi, poszukaj ambitniejszej pracy... Jestes taki do bry to wyp... i daj se spokój i nie pierdo... glupot jak jestes leniem jak polowa kierownikow to idz do domu... tyle dziekuje..
1
niunia90 2014-10-28 19:08:47
chcesz wiedzieć więcej o romansach to kup sobie książkę a nie zajmuj się rzekomymi romansami w admicie, romanse były są i na pewno będą jak w każdej firmie ... a do tego naucz się poprawnie pisać bo robisz błędy gorzej niż dziecko w 1 klasie ..
1
ciekawy 2014-10-29 14:39:42
a jakie tam były jeszcze romanse ?
admitowski lowelas 2014-11-26 09:58:54
Słuchaj kaja ..jeśli chcesz tu pracowac to znaczy że jestes bezrobotny a to znaczy ze jesteś taka sama ofiara jakie tu przychodzą w sezonie i póżniej piszą na tym forum .... bez obrazy ale tylko ofiary losu chcą pracować w tym zakładzie za 7 zł .... powodzenia w szukaniu innej pracy ...jesli masz ambicję :)
1
mimi 2014-12-01 17:21:25
A co z nowym Majstrem na wtryskarkach? Jakiś normalny czy cham ?
1
chmm 2014-12-13 19:05:49
Admitowiec, raczej pokasuj sobie te łoszkliwe - nieprawdziwe opinie. w ostatnim wydaniu GZC już taki jeden przepraszał za zniewagę, a i odszkodowanie pewnie przyjdzie Ci wypłacić jak się za Ciebie w końcu zabiorą.
RR 2015-01-15 00:17:58
ja pytam kolejny miesiac gdzie nasza kasa - jak masz złodzieju na balange z darmozjadami w hotelu to daj ludziom co sie im należy - sprawa jest juz w PIP
2
mariobross1977 2015-01-15 20:52:53
Widzę ze każdy tutaj ma swoje zdanie ale to normalne nikomu nie można dogodzic zamiast się cieszyć ze praca jest za która dobrze płaca bo w admicie można naprawdę dobrze zarobić to ludzie maja swoje kaprysy. A wiadomo jakie sa czasy każdej pracy trzeba SE szanowac.
1
RR 2015-01-17 21:26:06
mariobros - ty chyba jestes psychiczny : albo siedzisz na dupie w cieplym biurowcu o jakich dobrych ty zarobkach mowisz " albo nigdy nie pracowales w normalnym zakladzie albo nie stac cie na normalna prace - szokoda mi cie
koleś 2015-01-21 14:18:25
Twoja kasa poszła na paczki do Węgierskiej Górki :) .... bo szef uznał że tylko im się należy po pracują po 24 godziny , 7 dni w tygodniu , ale jemu wolno bo to jego kasa :)...a niewolnice z Górek jak pracujĄ w sezonie w soboty i w niedziele za gówniane pieniądze to się nie poświęcają dla zakładu ....ale ten Bóg do którego szef tak się modli w każdą niedzielę widzi to i kiedyś zapłaci mu za to .....czego z całego serca mu ŻYCZĘ :)
mariobross1977 2015-01-23 21:16:10
Do RR ty chyba jesteś ciulniety i to zdrowo sam nie wiesz co piszesz.
sofi 2015-01-25 14:51:02
Koleś, jaki masz cel w wypisywaniu takich głupot??? I nie mieszaj w tę swoją zawiść Boga, bo ty również nie unikniesz "zapłaty".
fioł 2015-01-26 17:26:28
Koleś, a może najnormalniej w świecie zamiast utyskiwać, zmień pracę na taką, gdzie na 100% zostaniesz doceniony(a)...np. na kasie w Biedronce i wreszcie zrzucisz z siebie to jarzmo niewolnictwa.
1
Nikt 2015-01-28 14:32:20
A może by tak szanownych państwa uświadomić, że nie jesteście w internecie anonimowi. Gdyby ktoś chciał to bez problemu was znajdzie.
2
jojo 2015-02-04 17:38:35
Ciekawe czy szef PAN Adam jakoś zadość uczyni zlamanie nogi w kostce swojemu pracownikowi.. jak się oszczedza na soli drogowej to teraz zas mniej pracownika ciekawe bardzo...
rozgarniety 2015-03-01 15:48:32
To może zajrzyj na stronę www => kontakt => sprzedaż... działa ;)
Modeleczka 2015-03-02 12:22:32
Pan Adam popisał się z wypłatami do zleconych ani grosza podwyżki sknera!! Szkoda ze ktoś lubi się wyżywać na ludziach i nie traktuje ludzi równo!!! Tak się nie robi!!!
2
bezrobotny 2015-03-03 14:02:42
Witam, kiedy zaczyna sie sezon w admicie?
2
Brudas 2016-03-17 02:42:54
Ogólnie mówiąc pracowałem tam i za żadne pieniadze bym tam nie wrócił szkoda mi tylko ludzi co pracują tam latami i zarabiają 1500 zł zero sprawiedliwości :/ lepiej zatrudnić emerytów i kapusiow którzy okradają firmę !
Odyn 2016-06-18 23:24:13
Tak sobie czytam co tutaj piszecie i przypominam co za "gówniaka" robiłem w tej firmie przez kilka dobry sezonów i doceniam moją aktualną pracę biurową, którą wykonują po skończonych studiach za kilkakrotnie wyższe pieniądze.

Szczerze mówiąc praca jak dla osoby młodej na wakacje może być, jednakże jeśli szukasz lepszej perspektywy na dłuższy czas to nie polecam. Szkoda Twojego czasu, nerwów, psychiki i przede wszystkim zdrowia.

Jeśli chodzi o pieniądze to szkoda gadać. Nie wiem czy zarabialiśmy tam wtedy 1200 zł za miesiąc, ale jak dla młodego to może i wystarczało na luźne wydatki. Oczywiście inne stawki mają osoby na umowę o pracę, mechanicy, koledzy i koleżanki Pani Barbary, obrzydliwe i prymitywne typy mieszające parafinę. Jednakże jako sezonowy pracownik kokosów ani zwyczajnej, w miare rozsądnej pensji tam nie zobaczysz.

Atmosfera.... hmmm... bywało różnie... atmosfere robią sobie w pracy ludzie sami i od nich zależy jak się będzie pracowało. Jednakże w tym zakładzie "dominacja" kobiet majstrowych nad pracownikami fizycznymi (traktowanymi jak niewolników z Mordoru) może niektórych przerosnąć. Chociaż zawsze znajdzie się ktoś bardziej życzliwy. Nie chcę wsadzać każdego do tego samego worka.

Ostatnio dowiedziałem się, że w ADMICIE zatrudniają Ukraińców zamiast Polaków. Czy to prawda? Czy są jeszcze tańsi???? :

W sumie nie wiem co o tym wszystkim myśleć, ogólnie jeśli będziesz miał ochotę znosić to wszystko, tyrać na 3 zmiany, wysłuchiwać wrzasku niezadowolonych brygadzistek, kierowników a nawet koleżanki z boku taśmy to może praca przypadnie Ci do gustu. Jednakże ostatecznie proponuję rozglądnąć się za czymś bardziej ambitnym, obok ADMITU znajduje się sporo innych zakładów.

PS. Czy dalej słuchanie radia jest zakazane?
ahj 2016-10-06 15:55:28
No faktycznie masz rację ze miejsc to oni mają całkiem sporo widać to nawet po ofertach pracy jakie daja
Zostaw swoją opinię o admit - Górki Wielkie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie admit