brak logo

FIT SPECIALIST RECRUITMENT

Warszawa

Opinie o FIT SPECIALIST RECRUITMENT

ex_fit 2014-06-08 11:31:26
Jestem były pracownikiem, zgadzam się w 100% z przedmówcą. Zdecydowanie NIE POLECAM. Sama strona świadczy o poziomie jakości usług i oszczędnościach jakie firma poczynia, nie tylko na pracownikach(usunięte przez administratora)
7
AnK_Fit 2015-08-17 22:25:21
Jakiś czas temu w moim życiu zaszły duże zmiany i musiałam ograniczyć swoją aktywność zawodową, przez co zakończyłam współpracę z tą firmą, jednakże w przeciwieństwie do zamieszczonej powyżej opinii, posiadam zupełnie inne odczucia względem firmy FIT RECRUITMENT SPECIALIST. W momencie, kiedy przychodziłam na rozmowę kwalifikacyjną do niniejszej firmy, nie posiadałam żadnego konkretnego doświadczenia zawodowego. Po odbyciu rozmowy byłam bardzo mile zaskoczona faktem, że głównym czynnikiem determinującym dobór pracowników do zespołów, nie są wygórowane wymagania, a zaangażowanie i chęć samodoskonalenia. Takie nastawienie jest ważne z perspektywy młodych osób, które najzwyczajniej w świecie nie mogą posiadać pięcioletniego doświadczenia na podobnym stanowisku bezpośrednio po lub w trakcie trwania studiów. Odnośnie rzekomo problematycznej umowy o dzieło, chcę zaznaczyć, że w większości firm o podobnym charakterze, sytuacja umów wygląda podobnie. Dlatego trudno w takie sytuacji czuć się oszukanym, jeżeli komuś nie odpowiada taki rodzaj pracy/ umowy, to niestety powinien szukać, czego innego.
6
FITTER 2015-08-18 10:48:40
Polecam firmę FIT SPECIALIST RECRUITMENT, jeżeli komuś zależy na rozwijaniu swojej kariery w branży headhunterskiej to dobre miejsce do rozpoczęcia swojej drogi i co najważniejsze pracy nad ciekawymi projektami dla klientów, którzy poszukują prawdziwych specjalistów i nie ograniczają się wyłącznie do portali pośrednictwa pracy.
5
Neo 2015-08-18 13:41:12
Odnośnie tej umowy o dzieło to prawda. Mój kolega pracuje na produkcji w TVN24 i również posiada wyłącznie umowę o dzieło. Tego typu sytuacja, może nie jest najlepsza, ale to specyfika rynku, trudno z nią dyskutować.
4
Rozi 2015-08-19 15:27:24
Fit Specialist Recruitment to dobra firma, pracuje tam od dłuższego czasu i jestem zadowolona. Szkoda, że zawsze znajdą się ludzie, którzy szukają dziury w całym. Zamiast krytykować lepiej spróbować założyć coś własnego i wtedy udowadniać innym, jak powinno się prowadzić firmę.
6
Kris 2015-08-19 15:29:26
Popieram, więcej pracy mniej gadania. Trudny rynek, a wszyscy narzekają ...
4
J. 2015-08-20 09:19:23
Pracowałam w firmie FIT Specialist Recruitment i muszę przyznać, że podjęcie tam pracy w tej firmie było dobra decyzją. Dzięki pracy w Fit zyskałam doświadczenie, które przydaje mi się w ramach mojej obecnej aktywności zawodowej. Chociaż, nie jestem już pracownikiem FIT, zawsze będę mile wspominać tę firmę i jej kibicować. Dziwię się, że ktoś opisał sytuacje w której został rzucony na głęboką wodę bez wsparcia, przeszkolenie wstępne z mojej perspektyw porusza główne wątki pracy researcher’a, a i tak trzeba sobie zdawać sprawę z faktu, że najbardziej efektywnie człowiek uczy się na bazie praktyki.
3
E. 2015-08-21 10:23:05
Możesz powiedzieć coś więcej na temat rozmowy kwalifikacyjnej? Jakie pytania, czego można się spodziewać?
J. 2015-08-21 10:32:40
Pewnie, rozmowa kwalifikacyjna opiera się na swobodnej dyskusji, w której poruszane są pytania odnośnie twojej wcześniejszej ścieżki zawodowej, zainteresowań oraz posiadanej przez ciebie świadomości odnośnie tematyki headhunterskiej. Oczywiście, czym lepiej znasz się na wspominanej tematyce, tym lepiej, jednakże, nie musisz się obawiać trudnych pytań, bo w całej tej rozmowie głównie chodzi i wybadanie twojego zaangażowania.
1
E. 2015-08-21 10:35:37
Dzięki,w takim razie może spróbuje się umówić :)
exFIT 2015-08-21 15:34:50
Bardzo interesującym jest fakt, że nagle pojawiła się fala pozytywów na temat tej agencji.Co więcej, okazuje się, że pozytywnych opinii jest więcej niż byłych pracowników !. Czyżby właścicielki za wszelką cenę chciały uratować swoją reputację ? Na próżno.
Drogie właścicielki, pamiętajcie, że mimo waszych starań poprawienia wizerunku na tym portalu, na rynku pracy funkcjonują realni byli pracownicy, którzy zawsze będą dbać o prawdę, potwierdzając wszystkie napisane tutaj negatywne opinie.
2
FITTER 2015-08-22 14:02:16
Jeżeli zakładasz, że opinię mogą zgłaszać wyłącznie byli pracownicy to najwidoczniej, nie rozumiesz sensu niniejszego portalu. Każdy z osób, które pracowały lub pracują w FIT ma prawo do subiektywnej oceny i dlatego szanuje twoje zdanie, natomiast proszę również o uszanowanie mojej, jak i reszty zamieszczanych tutaj opinii. Nikt nie ma monopolu na prawdę, pozdrawiam.
1
J. 2015-08-29 17:08:43
Popieram, z samego hejtowania nic dobrego nigdy, nie wyniknie.
1
E. 2015-08-30 17:26:53
Raz jeszcze dziękuję, za informacje odnośnie rozmowy, w sumie biorąc pod uwagę to czego się tu dowiedziałam, nic mnie nie zaskoczyło ;-). Czekam na odzew od Pani, która prowadziła ze mną rozmowę. Zobaczymy pozdrawiam :-)
2
E. 2015-09-06 21:20:17
Hej udało się :), pracuje już od tygodnia i faktycznie, nie jest to łatwo ale w końcu to dopiero początek. W każdym razie moje wrażenia z pierwszego tygodnia są zdecydowanie pozytywne.
2
rozsadek 2015-09-19 19:34:32
Odnosząc się do twojej wnikliwej analizy, warto zaznaczyć, że jak mało kto śledzisz materiały pojawiające się na tym forum. Osobiście wyczuwam w twoich działaniach niezdrową konkurencję, która nie ma poparcia w komentarzach innych osób.
hahahaha 2015-09-20 16:01:41
Moja analiza ma poparcie z komentarzach wszystkich osób,które naprawdę istnieją,w tym mnie, a nie zmyślonych przez właścicielkę "pracowników", którzy nagle wszyscy pojawili się tu w ostatnim miesiącu :D
Niezdrowa konkurencja?Schlebia Pani sobie niezwykle sądząc,że liczące się firmy będą sobie Panią zwracały głowę. :) Konkuruje Pani półdarmową, niedoświadczoną i znoszącą wyzysk siłą roboczą. To chyba jest dopiero niezdrowa konkurencja?
2
rozsadek 2015-09-21 16:52:55
Masz prawo do swojego zdania, jednakże trudno mi uwierzyć w to, że poświęcasz tyle czasu na komentowanie wyłącznie z własnej woli. Trudno, jak już wcześniej ktoś tutaj wspomniał należy o takich sprawach rozmawiać bezpośrednio z pracodawcą, a nie żalić się na forum.
że co? 2015-10-04 07:05:44
Rozsądku, jeśli uważasz się za menadżera tego przybytku, to obrażasz przełożonych którzy faktycznie na to miano zasługują. Twój styl pracy i kierowania ludźmi, a raczej wykorzystywania ich jest żałosny. W jakim celu dodajesz opinie ze zmyślonymi historiami? Niestety trzeba było zadbać o opinię trochę wcześniej, bo to jak PRAWDZIWY pracownik wypowiada się o pracodawcy świadczy o ogólnej ocenie. Przestań więc już się poniżać.
2
rozsadek 2015-10-04 11:20:39
Przedstawiłeś/aś już swoją opinię wielokrotnie, jednakże nie wnosi ona nic poza szczególną dawką "hejtu",mam wrażenie, że nie uda się na tym forum osiągnąć porozumienia. Jak już wcześniej wspomniałem, jedynym sensownym krokiem jest podjęcie rozmów z samym pracodawcą.
haha. 2015-10-04 11:59:30
Porozumienia to nie z tobą. Wracaj podpisywać umowy z zakazem konkurencji z researcherami bez doświadczenia, to jest za to szczególnie zabawne.
2
Realista 2015-10-05 14:14:58
Jakieś kłótnie na forum nic nie dadzą. Zawsze w HR jest ciężko ale z doświadczenia wiem, że wysiłek i ciężka praca z czasem się opłaca. Pozdrawiam :)
kto 2016-01-21 12:07:58
to tam jest tylko jedna właścicielka? a co z drugą?
pff 2016-05-13 21:25:29
Najpierw naucz się pisać, potem wystawiaj opinie.
1
Zostaw swoją opinię o FIT SPECIALIST RECRUITMENT - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FIT SPECIALIST RECRUITMENT