logo COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

Siemianowice Śląskie

Opinie o COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

byłyp 2016-08-02 16:21
robota wygląda tak że zostajesz przydzielony do operatora który cie szkoli i w tym czasie musisz wykazac się bystrością, operatywnością żeby wszystko połapać ,i tak w dużym hałasie 88db(tyle niby jest maksymalnie wg pomiarów coverisa) i wysokiej temperaturze (coveris w pomiarach podaje ze jest maksymalnie 30 stopni a minimalnie 26,9 sopnia C) zapier....lasz przez 8 godzin z dwoma przerwami (10 i 20 minut),a jak operator stwierdzi że wszystko pokumałeś to wrzucają cie solo na maszyne i zapier...lasz sam i tak na 3 zmiany
byłyp 2016-08-02 17:11
agencja randstad kase wypłaca do 10-go dnia miesiąca
byłyp 2016-08-02 18:50
@kim: pracowałem w lipcu i wypłatę za lipiec mam dostać do 10 sierpnia, w Randstad powiedzieli mi ,że Coveris z nimi się rozlicza po zakończeniu całego miesiąca i przelewy robią max do 10-go dnia następnego miesiąca, powiedzieli ze może być nawet wcześniej, tak wiec w ciągu 8-miu dni od dziś się dowiem jak jest z ich terminowością:)
daro 2016-08-02 20:36
Daruj sobie pracuje tam 11 lat prawdziwy wyścig szczurów
dolar 2016-08-03 11:18
Mnie najbardziej interesują te zarobki , moze mi ktos udzielic konkretnej informacji, z Addeco proponują 9 zl na godz plus premia kwartalna, plus dodatki, ciekawi mnie jakie sa te premie i jak wyglądają te dodatki?
byłyp 2016-08-03 11:26
Randstad daje 12,20 PLN brutto umowa na 16 dni
many 2016-08-03 14:32
Witam, dziś na skierowaniu na badania lekarskie mam napisane pracownik produkcji wydział in-line, czy może mi ktoś powiedzieć co to jest za wydział,czy tam jest ciężka praca?
dowiedziałem się też,że jest taki wydział off-line, czy ktoś może napisac czym te wydziały się różnią i czy tam jest cieżka praca? z góry dziekuje za odp
manuela 2016-08-07 08:50
no nieźle.... popieram to co ktoś wcześniej napisał o tych szafkach na odzież w kontenerze,a ci co uważają,że to taka duperela ... to niech np. we wrześniu czy październiku gdy rano o godz.5.30 za oknem będzie 5-8 stopni, a w grudniu 0 stopni nad ranem lub mróz , ubierze tylko samą koszulke T-shirt i wyjdzie z domu np. do sklepu...
dolores 2016-08-07 22:08
Co do kontenera jako szatnia to nie są żadne plotki tylko prawda. Nie wyobrażam sobie tego zimą.
Anonim 2016-08-08 20:26
Ja pracuje w Coveris 10 lat i jestem kobieta. Powiem tak,praca ciezka,ale jezeli ktos ma szybkie ruchy i jest kumaty i robotny to sie nada. No i praca stojąca no i latem upał (wytrwali sie przyzwyczają) Jesli chodzi o kontenery to prawda ale podejrzewam ze od wrzesnia to sie zmieni i nowi pracownicy beda mieli normalna szatnie bo watpie zeby zaklad sobie pozwoli zeby ktos marzł jesienia lub zima. Jesli chodzi o wypłate zawsze jest na czas nigdy nie bylo problemu.
Anonim258792 2016-08-08 23:47
Potwierdzam: wypłata jest zawsze na czas, nawet jak pracowałem pod agencją nigdy nie było opóźnienia. Gdy pracujesz pod firmą wypłata często jest wcześniej.

Jeśli chodzi o szatnie-kontener przypuszczam, że będzie tak jak w ubiegłym roku: stoją w okresie wakacyjnym (pojawiły się w okolicy maja), gdy jest duży "przepływ" ludzi, a we wrześniu pracownicy są przenoszeni do normalnych szatni. W kolejnym roku znowu w maju postawią kontener... Słyszałem też, że jeśli się komuś źle pracuje na jednym wydziale w zależności od potrzeb istnieje czasem możliwość zmiany wydziału.
2222 2016-08-09 19:21
heheh ciekawe..... jakby taka zmiana wydziału była możliwa to założe się,że przynajmniej 1/3 pewnego wydziału z powodu pewnego pana z brygady B z tej zmiany by skorzystała.....
8
K 2016-08-10 17:12
Powiem tak. Praca nie jest zła. Wypłata, jak na kobietę ze średnim wykształceniem bez żadnych specjalizacji i jak na polskie warunki, bajeczna. Ale nic za darmo. Kiedy zostajesz sam na maszynie faktycznie jest ciężko. Po trzech tygodniach przepracowanych zaczynają boleć plecy i ręce. Towarzystwo baaardzo sympatyczne, oprócz jednego majstra, który w niewybrednych słowach i z krzywym uśmieszkiem na mordzie wytyka Ci błędy i pokazuje że jesteś zerem. Szafki w kontenerach są tylko na ciuchy, śniadaniową masz w budynku w którym pracujesz, więc nie wiem o co te pretensje, że tracisz czas na przerwach. Zresztą sporo szafek w budynku jest wolnych, co chwilę któraś się zwalnia, wystarczy zapytać o szafkę w Kadrach. Generalnie nie zwolniłam się dlatego, że mi coś wybitnie nie pasowało, ale dlatego, że trzeba się sporo nadźwigać i robić to w szybkim tempie. Ja ważę 50 kilo, dla mnie kartony dźwigane przez 8 godzin to za duże obciążenie i to jest jedyny powód dla którego się zwolniłam. Ale jeśli jesteś krzepkim młodzieńcem o wadze 90 kilo nie będzie Ci źle :P Wszystko na plus oprócz majstra i eksploatacji zdrowia.
1
fidel 2016-08-10 18:15
pracowałem 4 tygodnie i żadnej szafki oprócz tej w kontenerze nie dostałem, owszem w budynku jest w cholere szafek śniadaniowych ale doprosić się o nie nie mogłem, zawsze słyszałem w kadrach że jak mi przedłużą umowę to dostane i tak minęły 4 tygodnie i miałem w d.... ciągłe proszenie się o nie jakby mi ktoś w ogole łachę robił....., co do tego majstra to jak najbardziej popieram opinie o nim, nie wiem do końca czy mamy na myśli tego samego ,ale ja mam na myśli tego z brygady B na wydziale D......T
1
Pracuje tam 10 lat 2016-08-10 20:15
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w Coveris. Pracuje tam już 10 lat i przewinęło się przez tą firmę setki ludzi jak nie przeszło 1000. Dla jednych to obóz pracy dla inny wymarzone miejsce. Robota nie jest ciężka fizycznie napewno dla faceta ale kobiety mogą być innego zdania. Teraz zarobki na rękę na początek to około 1800-1900 zł. Trochę uciążliwe są upały ale to tylko letni okres jest taki potem temperatura jest idealna. Przeważnie przyjmują ludzi jako pakowaczy ale na większości wydziałach trzeba szybko opanować obsługę maszyny.
Anioł Stróż 2016-08-26 18:42
Propaganda, jakiegoś człowieka co ma obowiązek wchodzić i odpisywać żeby nie było widać. NIby nie jest źle bo zawsze może być gorzej. Wielu ludzi tam pracuje, ale żeby tam ktoś o coś dbał, to nie. Co do zarobków na produkcji tak jak piszą poprzednicy bida z nędzą i chyba przez to też taka atmosfera, kiepska.
Czego tu sie wstydzić że zakład to nędza, jest jak jest po co kolorować rzeczywistość. Przez to ludzie sie łudzą a potem jeszcze więcej zdenerwowanych rozczarowanych.
2
Jaskółka 2016-09-01 14:48
Witam, pracowałam w firmie Coveris w Siemianowicach Śląskich od kwietnia do końca sierpnia oczywiście cały czas pod agencją, pomimo, że zapewniono, że po trzech przechodzi się pod firmę, to pierwsza bzdura, następnie brak szacunku dla nowego pracownika, nie mówiąc już o szacunku dla człowieka, po prostu wyrzywanie się ,nowych kierują na najgorsze maszyny i do najcięższych prac przy tym wymagania jakby się już pracowało co najmniej z dziesięć lat.Zachoanie majstra, operatora który Cię szkoli-typ zastraszenia.Przerwy zbyt krótkie, ponieważ szafki dla nowych są w kontenerach, a stołówka na samym końcu. Co do większej części pracowników, to kompletny brak kultury osobistej, zwykłe chamstwo, brak poszanowania drugiego człowieka, jak już ktoś dobrze zauważył prymitywny wyścig szczurów, a nie daj Boże okaże się, że jesteś lepszy od starych pracowników, to zaczyna się niszczenie, po czym Ci słodko dziękują. Kobiety traktuje się jako materiał do przelecenia, a jak nie to dowodzenia.Temperatura w firmie Coveris dochodzi w upalne dni lata nawet do 45°C, jak nie wyżej, ale mimo wszystko chcesz pracować, a się nie spodobał eś/spodobałas, to nawet jak pójdziesz do kadr, to i tak nic to nie pomoże, bo pani słodko Ci odpowie......
Jaskółka
7
byłyp 2016-09-02 10:27
Absolutnie i z pełną odpowiedzialnością potwierdzam to co napisała @Jaskółka, bo też pracowałem w tej firmie tyle ,że tylko miesiąc na wydziale D....T i osobiście doświadczyłem delikatnie mówiąc "miłego" zachowania wobec nowych pracowników majstra tego wydziału...., który podobno jest niedoruszenia bo ma tzw. "plecy" u kierownictwa...., gdyby nie moja zimna krew i szeroko pojęta cierpliwośc to już dawno by na tej hali dostał w zęby.....
2
Jaskółka 2016-09-02 18:40
@Jaskółka. Starzy pracownicy mają umowy tzw. nie doruszenia i robią co chcą, pogardzaja nowymi pracownikami, a jak ktoś z nowych okarze się równie dobry, a nawet lepszy zaczyna się niszczenie, a mówiąc wprost prymitywny wyścig szczurów jak napisałam wcześniej. Pracowałam na wydziale Duo Smart, wykonywałam cięższa pracę od chłoptasi, rodziłam sobie nieźle, ale to koło mnie skakał bez przerwy wściekły majster i czepiał się o wszystko, a jak trzeba było ustawić maszynę to ani ani, nie wspomnę już o panience która mnie szkoliła, po pierwsze brak umiejętności przekazywania informacji, po drugie informacje niezbędne i najważniejsze ,potrzebne do pracy nie zostały przekazane, wszystko dowiadywalam się w trakcie dalszej pracy często od innych brygad, po trzecie osoba nie zrównoważona psychicznie. Oczywiście muszę być sprawiedliwa ktoś tam sympatyczny się znajdźe, no i warunki finansowe jak na polskie realia niezłe.
4
byłyp 2016-09-04 09:10
@kris jesteś pracownikiem tej firmy ze stażem 10 lat że taki mądry jesteś?
byłyp 2016-09-04 15:42
@234 w paru komentarzach wcześniej masz podane wynagrodzenie za miesiąc i za godzine, wystarczy tylko poczytać wszystko
zainteresowany 2016-09-22 11:44
Jest kolene ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zainteresowany 2016-09-22 19:29
Jest kolene ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zainteresowany 2016-09-23 14:46
Jest kolejne ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zainteresowany 2016-09-28 22:03
to może niech odpowie ktoś z pracowników, jeżeli ktoś czyta.
zainteresowany 2016-09-28 22:04
Jest kolejne ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zapaśnik 2016-09-29 11:02
tak sie wiedzie że nic nie robisz jak niektorzy z nich. do pracy sie przychodzą za przeproszeniem wysrać i wyspać a jak cos maja zrobic naprawic poprawic to lepiej nie zglaszac albo zrobic samemu. nie mowie ze wszyscy sa tacy ale pojedyncze jednostki. Tylko ze jak taka jednostka jest akurat na twojej zmianie to ..... (a dobra przemilcze to).
oczywiscie pieniązki się ładne za to bierze. jednym słowem życ nie umierac wiec sie przyjmuj na to stanowisko czym prędzej o ile jeszcze jest nieobsadzone.
cały ten Coveris to jedno wielkie dno i patologia i dlatego wiekszosc sie zwalnia
1
zainteresowany 2016-10-01 17:22
obserwuje ogłoszenia od jakiegoś czasu i w tym roku to już któreś tam raz z kolei kolejne ogłoszenie, to jest ciągle obsada jednego stanowiska, jednego człowieka ?
zainteresowany 2016-10-01 17:24
na rozmowie niczego sie nie dowiesz.
1
zainteresowany 2016-10-01 17:37
jeżeli jesteś zainteresowany to sprawdzaj ogłoszenia w internecie.
Pracownik 2016-10-02 20:23
Zarobki 1850 na rękę o premii można pomarzyć - dla pupili kierownika czy majstra nie wiem ktòry o tym decyduje. Szkolenie żenada wszystko na szybko, papiery podpisywane w czasie pracy (czasem nawet nie wiesz co podpisujesz). Żeby się czegoś dowiedzieć od stałych pracowników to graniczy z cudem nikomu nie chce się szkolić bo jak jest taka rotacja to się im nawet nie dziwię. Po miesiącu stoję sam na maszynie choć niewiele wiem, obsługi maszyny uczyłem się rzucony na głęboką wodę. Kierownika działu widziałem raz nawet nie przyszedł się przedstawić totalna olewka pracownika. Jak robisz tyle co stali pracownicy to widać, że im to nie odpowiada i robią głupie docinki. Na całym dziale jest może 4 spoko pracowników, którzy w czymś pomogą reszta szkoda gadać. Praca nawet spoko ale wymagania...... Najlepiej jakbyś po miesiącu już wszystko wiedział. Najgorszy jest upał i hałas ciężko się do tego przyzwyczaić.
1
byłyp 2016-10-03 16:38
@pracownik: czy to co napisałeś o ludziach dotyczy wydziału Duo Smart ?:)))) ,jestem ciekawy jak się mają ci co są "zakwaterowani" :) w tych trzech kontenerach z których w samych T-shirtach muszą w tym zimnie pylac na do budynku i na hale
Zenek 2016-10-04 11:54
Firma cały czas rekrutuje na produkcję, skontaktuj się z kadrami.
zainteresowany 2016-10-08 11:59
Jest kolejne ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zainteresowany 2016-10-11 08:06
Jest kolejne ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
An276 2016-10-20 12:45
Na hali : hałas, w porze letniej bardzo gorąco, wyziewy plastykowe - wszystko to nieobojętne dla zdrowia. Na magazynie - szefowa daje się we znaki.
Kubek 2016-10-22 18:43
A ja napiszę tak.Tępych byków i nierobów nam tu nie potrzeba!!!!!!
2
Kubek 2016-10-22 19:07
80% ludzi nowozatrudnianych myśli,że dalej jest u mamusi która wszystko za nich zrobi.Większość nie potrafi nawet pozamiatać hali jak należy,nie mówiąc już o innych pracach.
A nagorsze są pajace którym sie 10 razy coś mówi,a on i tak nie rozumie (takich tępch byków właśnie przyjmują ),albo co mnie rozbawia najbardziej na następny dzien już zapomniał-no paranoja totalna.
A co poniekórzy to zamiast sie rozwijać to wręcz się cofają.A ty człowieku męczysz się z takim tłukiem i tylko masz nadzieje,że dziad sam sie zwolni i będzie spokój.Wreszcie majster sie zlituje i go wy.....bie na zbity pysk.Nie mówiąc już ile jest reklamacji po takich pseudo pracownikach.
Wszyscy my starzy pracownicy cierpimy przez takie przyjmowanie ludzi prosto z ulicy,nie patrząc sie na nic byle sztuka była.Ale taka już polityka niestety tej firmy.
2
Mały 2016-10-27 21:02
Kubek w 100% Cie popieram. Starzy pracownicy sie mecza z takimi bo człowiek szkoli takiego,produkuje sie zeby jak najwiecej sie nauczyl, a ten albo nie zrozumie albo za kilka dni nie przyjdzie i jeszcze Cie oczerni ze byłeś niemiły-skandal. Do tego premii niema przez reklamacje na nowych bo taki to pakuje wszystko a zwróć mu uwage to jeszcze Ci powie-"to ta maszyna tak zle idzie".Ludzie zrozumcie to Wy jestescie od tego zeby buble przebierac a nie maszyna. Katastrofa.
1
krzysztof 2016-11-09 12:31
Mam pytanie jakim człowiekiem zawodowo i prywatnie był plant manager który odszedł po 7 latach i 5 miesięcy ?
Pracowity niedoceniany 2017-01-03 04:55
Pracuje stosunkowo nie długi czas . Pierwszy dzień pracy ( szkolenie ) bhp 10 min , reszte dnia przesiedziałem czytajac segregatory , zmianowy przyszedł po mnie dosłownie 13.45 mowiac tylko kiedy mam przyjsc do pracy . Hierarchia jest do bani , Zmianowy nigdy na nic nie ma czasu , o grafik się doprosiłem po 3 tygodniach , ustawiacze nie robią praktycznie nic , ich robote robia ustawiacze , a od ustawiaczy prace robia pakowacze , odezwać się nie mozesz bo to jedna wielka rodzina , jesli nie bedziesz wchodzic w tylek umowy ci nie przedłużą . Zapierdalasz za 2 w temperaturze 50 stopni , a na koniec słyszysz że mało się starasz.
2
Jojo 2017-01-06 20:13
Ja pracuję w utrzymaniu ruchu jak mechanik niby nie długo ale jak dla mnie jest to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] praca i jak na Skierniewice dobre zarobki
Albert 2017-01-09 00:04
Mały ty marny ustawiaczu za 5 gr nie kompromituj się.
W skrócie dział DuoSmart
Maszyny w większości stare co chwilę coś się psuje a jak poprosisz ustawiacza o pomoc w naprawie maszyny to wielką łaskę robi że Ci pomoże albo będzie miał na Ciebie wyjeba** i męcz się sam ( a jak nie wyrobisz normy to wielkie pretensje ) . Premia jest zależna od reklamacji na daną brygadę a nie indywidualnie i potem wyładowywanie frustracji na nowych pracowników. W powietrzu unosi się smród kleju, wysoki hałas ,a w lato panuje wysoka temperatura ogólnie to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie robota a do tego Ci starzy pracownicy pokroju Kubka czy małęgo brak słów .
Mały 2017-01-12 17:31
Albert no niestety sie zdziwisz ale ja jestem zwykłym operatorem ktory napierdziela na maszynie. Jesli chodzi o ustawiaczy to chyba trafiłes na najgorsza zmiane bo u mnie ustawiacz jest zainteresowany. I wypraszam sobie obrazanie mojej osoby. Poprostu jestes leniem i najlepiej zwalic wine na maszyne lub ustawiacza bo tak latwiej. Jest wiele nowych ludzi ktorzy chca pracowac i nie marudza.
Kubek 2017-01-18 19:13
He he Abert to jeszcze przy cycku mamusi siedzi,taki jeszcze maminsynek no nie?Klej mu śmierdzi.Do perfumerii sie człowieku przyjmij a nie na podukcje.Wymoczkiem czuć na odległość,a ty sie potem męczysz z takim upierdliwcem.Ja takich to zgniatam na dzien dobry jak tego robaka albo karalucha.Mam na zmianie przynajmniej normalnych pracowników a nie wymoczków maminsynków.
Romek 2017-01-26 19:11
Stałeś jak kołek, siedziałeś jak kołek… Dlaczego nie napiszesz, że miałeś płacone od 7:00 do 15:00 mimo, że siedziałeś czy stałeś jak kołek?
1
byłyp 2017-01-26 19:58
hehe przygadał kocioł garnkowi.....
byłyp 2017-01-27 10:25
a tak na marginesie, to od kiedy pierwsza zmiana trwa od 7 do 15...
ustawiacz :-) 2017-02-05 17:43
Zawsze znajdą się osoby które będą sobie tą prace chwalić i osoby które będą ją nienawidzić i dotyczy to każdego miejsca, każdego zakładu. Tam gdzie jest wiele osób w jednym miejscu zawsze będzie dochodziło do konfliktów. Po części zgodzę się z przedmówcami i tymi krytykującymi i tymi wychwalającymi zakład. Zasada jest prosta. Osoba która przyjmuje się do zakładu na produkcję musi mieć świadomość pracy ciągłej, a nie opieprzania się. Żaden operator czy ustawiacz nie będzie pomimo własnych obowiązków wykonywał jeszcze pracy za pakowacza. To nie jest przedszkole i nikt tu nie przychodzi, bo lubi. Zgadzam się również, że wielu ustawiaczy czy operatorów to po prostu chamy i buraki bez poszanowania drugiej osoby i to niezależnie od wydziału. Czy to będzie in-line, off-line, duosmart czy drukarnia. Co do szkolenia to faktycznie nie zawsze się po prostu chce szkolić kogoś gdy od razu "widać", że ta osoba ma w d..pie tą prace i traktuje ja jako test jedynie na "5min." Trzeba pamiętać, ze taki operator czy ustawiacz musi poza wykonywaniem swojej pracy dodatkowo poświęcać czas na szkolenie, a i często na początku wykonuje dodatkową pracę za "nowego". Nie wiem jaki Macie problem ze zmianowym na Duosmart (ja pracuje na in-line, najgorszy oddział pod kątem ciężkiej pracy.) Tak czy inaczej wystarczy problem zgłosić do kierownika lub do kadr na maila dotyczącego mobbingu. Co do samej pracy. Praca jest ciężka, uciążliwa, monotonna i nie zawsze w miłym towarzystwie ale jak na realia Polski jest niezłe płatna. Trzeba sobie samemu odpowiedzieć czy jest warta takich nerwów. Co do nowych pracowników to faktycznie wielu z nich to, bez obrazy "dwie lewe ręce" i kombinatorzy którzy myślą, że otrzymają zapłatę za opieprzanie się jak tylko można. Tak się nie da bo tą prace za nich będzie musiał wykonać ktoś inny dlatego tak nie lubi się cwaniaczków. Pisanie na komórce, rozmowy z kolegami, koleżankami, brak sprawdzania tego co się pakuje zamiast pracy. To norma u nowych pracowników. Jednym słowem jak wszędzie są dwie strony medalu. Nikt nikogo na siłę nie będzie trzymał. Pracuję kilka lat w tym zakładzie i również nie zawszę wracam do domu w świetnym humorze ale ogólny bilans jest na plus. Podsumowanie, Panowie Ustawiacze i operatorzy więcej szacunku dla ludzi, Panie i Panowie nowi więcej chęci do pracy.
12
pracownica M 2017-02-17 21:46
To najgorsza praca jaka miałam, wszystko szybko, szybciej i to sie tam tylko liczy wydajnośc ponad wszystko! Niewazne ze jakosc siada byle szybciej i szybciej na sile. Przez takie podejscie fatalne uklady miedzyludzkie, odechciewa sie przychodzic przez to do pracy. ja juz zlozylam CV do innych zakładów i jestem na wylocie, trzy miesiace w takim zoo wystarczy.
1
Zostaw swoją opinię o COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O. - Siemianowice Śląskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.