logo COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

Siemianowice Śląskie

Opinie o COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.

do roboty 2016-07-30 17:15:23
Cześć czy jest szansa przejścia z agencji pod zakład?
nowy pracownik 2016-07-31 21:55:42
Co do braku szacunku "kadry" do nowych pracowników(tymczasowych pracowników) wg mnie może on wynikac z ogromnej rotacji przyjmowanych pracowników, oni tak często się zmieniają w sensie że duża większość pracuje jeden lub pare dni najwyżej tydzień i rezygnują..., niedawno znajomy z innego wydziału powiedział mi ,że w czerwcu na ponad 100 przyjętych do końca miesiąca zostało okmajster. 10 ( to jest informacja od magazyniera),tak wiec widzicie...., druga sprawa że rzeczywiście niektórzy próbują zniechęcic pracownika, podam tutaj swój przykład, pierwsza dniówka na wydziale duo smart brygada B upłynęła dosyć w porządku bo wszyscy (ustawiacze,operatorzy, szczególnie operator mnie szkolący) byli bardzo mili i pomocni, kierownika zmiany w tym moim pierwszy dniu nie było, natomiast na drugi dzień kierownik zmiany już był i tak jak w poprzedni dzień o wszystko się pytałem, robiłem notatki, dbałem o porządek opróżniając kubły i worki na śmieci, pracowałem przy pakowaniu kubków i nagle pod koniec dniówki podchodzi do mnie majster i zaczyna zjebe(nie wiedzieć czemu...) cytuje" czemu nie stoje obok maszyny przy operatorze,czemu o nic się nie pytam, jak ja mam obsługiwać za kilka dni dni maszyne skoro stoje przy kartonie o pakuje te kubki(a przypominam że to mój drugi dzień w pracy)dalej mi mówi że co ja sobie wyobrażam że takich jak ja przede mną było setki i nie jestem ostatni bo będą następne....., dalej mi mówi że nie przyszedłem tu pracować jako pakowacz tylko uczyc się na operatora maszyny że jak najszybciej samemu w ciągu tygodbia stanąc za maszyną..."mnie zatkało tym tekstem u tak mi szczenna opadła że nie wiedziałem co powiedzieć tylko sobie w myślach przypomniałem to co pisało na ogłoszeniu o prace i to co mówiła pani z kadr coverisa gdy byłem na rozmowie ,że na stanowisku pakowacza do paru miesięcy się robi a potem jest zmiana na operatora..
Powiedziałem sobie że z tym facetem w życiu dalej nie będę robic......

Acha, informacja dla tych co będą mieć rozmowe w coverisie z panią z kadr, zapytajcie się od razu gdzie dostaną szafke na rzeczy do przebrania, bo gdy ja byłem to pani nic nie mówi o tym, a tymczasowi pracownicy dostają wąskie szafki w kontenerze poza budynkiem i halą, w kontenerze nie żadnej ławki , wszystko na stojco się robi , a gdy jest tłok to masakra,
co do przerw są dwie, 10 minut i 20 minut, tylko że ok. 5 minut(w obie strony) traci się na samo dojście do kontenera po jedzenie i powrót) ale tego na przełożeni nie biorą pod uwagę

kolejna sprawa, zaczynają się chłodne ranki(godzina 5-6 rano) a za miesiąc będą jeszcze chłodniejsze lub zimne , a tu w samej koszulce trzeba te kilkadziesiąt mietrów przejść z kontenera do budynku, no ale tego nikt pod uwagę nie bierze a potem się dziwią,że lubie się przeziębiają.....i to samo się tyczy gdy spocony człowiek z hali wraca do kontenera....
6
ktoś 2016-07-31 22:51:28
To teraz wiadomo dlaczego taka rotacja ludzi.Ma za parę dni rozmowę ale raczej dam sobie spokój.
1
nowy pracownik 2016-08-01 21:03:01
@ktoś: jak masz rozmowe to śmiało idź, zobaczysz wszystko i będziesz mieć okazje o wszystko się wypytać....
nowy pracownik 2016-08-01 21:06:35
na pracownika produkcji/pakowacza cały czas szukają, możesz cv zanieść bezpośrednio do firmy coveris(zostawiasz na portierni i ochorna zanosi do kadr- ja tak zrobiłem) albo na stronach agencji pracy tymczasowej(randstat, Adecco, work expres , wargree) tam te oferty pojawiają się dosłownie co tydzień
byłyp 2016-08-02 09:03:40
potwierdzam to co napisał nowypracownik, uważam ze pracowników tymczasowych się dyskryminuje i nierówno traktuje ,przykładem jest to że stali pracownicy coverisa mają szafki za przewiązką czyli dosłownie niecałą minutę z hali,a do kontenera na dworze traci się na samą drogę (tam i powrót) 5 minut, a co za tym idzie pracownicy tymczasowi z szafkami w kontenerze mają realnie o 5 minut mniej na każdej z przerw, druga sprawa lider jednego z wydziałów generalizuje i każdego nowego traktuje tak samo jak poprzedniego który zrezygnował


@kij pytasz gdzie szukac ofert pracy do coverisa , to przeczytaj opinie powyżej twojej
byłyp 2016-08-02 15:05:08
praca wygląda tak,że po podpisaniu umowy w agencji ,na drugi dzień stawiasz się na godz.7 w coverisie w stołówce już przebrany i czekasz tam, gdy ja się przyjmowałem to było nas trzech i czekaliśmy jak te kołki do godz.8 bo wtedy przyszed gościu od bhp, 5 minut szkolenia i potem przyszła pani i kolejne szkolenie w 10 minut potem znowu jak te kołki czekaliśmy do 9.30 aż ktoś z hali po nas przyszedł, poszliśmy na wydział i tam w kanciapie do godz. 13 czytaliśmy procedury i instrukcje, dopiero ok.13.40 przyszedł lider i zaprowadził nas do kierownika wydziału który poprzydzielał nas do poszczególnych brygad i wydrukował grafiki zmian i w następny dzień zgodnie z grafikiem do roboty, jak przyszedłem na drugi dzień to przez minut stałem jak kołek przy stanowisku lidera bo lidera nie było w tym dniu w pracy, wiec po pół godzinie jego zastepca przydzielił mnie do operatora, który cie szkoli i tyle
Niezdecydowany 2016-08-02 16:03:02
A z tymi szafkami to prawda czy ściema?
zzz 2016-08-02 16:08:44
Napiszcie jak konkretnie wygląda robota jako operator.Łatwa do ogarnięcia? czy ludzie szybko rezygnują.
byłyp 2016-08-02 16:13:19
na swoim przykładzie potwierdzam że to nie jest ściema, a jak nie wierzysz to jak będziesz na rozmowie w coverisie to osobiście zapytaj o to kadrową
byłyp 2016-08-02 16:21:38
robota wygląda tak że zostajesz przydzielony do operatora który cie szkoli i w tym czasie musisz wykazac się bystrością, operatywnością żeby wszystko połapać ,i tak w dużym hałasie 88db(tyle niby jest maksymalnie wg pomiarów coverisa) i wysokiej temperaturze (coveris w pomiarach podaje ze jest maksymalnie 30 stopni a minimalnie 26,9 sopnia C) zapier....lasz przez 8 godzin z dwoma przerwami (10 i 20 minut),a jak operator stwierdzi że wszystko pokumałeś to wrzucają cie solo na maszyne i zapier...lasz sam i tak na 3 zmiany
byłyp 2016-08-02 17:11:08
agencja randstad kase wypłaca do 10-go dnia miesiąca
byłyp 2016-08-02 18:50:27
@kim: pracowałem w lipcu i wypłatę za lipiec mam dostać do 10 sierpnia, w Randstad powiedzieli mi ,że Coveris z nimi się rozlicza po zakończeniu całego miesiąca i przelewy robią max do 10-go dnia następnego miesiąca, powiedzieli ze może być nawet wcześniej, tak wiec w ciągu 8-miu dni od dziś się dowiem jak jest z ich terminowością:)
daro 2016-08-02 20:36:49
Daruj sobie pracuje tam 11 lat prawdziwy wyścig szczurów
dolar 2016-08-03 11:18:00
Mnie najbardziej interesują te zarobki , moze mi ktos udzielic konkretnej informacji, z Addeco proponują 9 zl na godz plus premia kwartalna, plus dodatki, ciekawi mnie jakie sa te premie i jak wyglądają te dodatki?
byłyp 2016-08-03 11:26:56
Randstad daje 12,20 PLN brutto umowa na 16 dni
many 2016-08-03 14:32:06
Witam, dziś na skierowaniu na badania lekarskie mam napisane pracownik produkcji wydział in-line, czy może mi ktoś powiedzieć co to jest za wydział,czy tam jest ciężka praca?
dowiedziałem się też,że jest taki wydział off-line, czy ktoś może napisac czym te wydziały się różnią i czy tam jest cieżka praca? z góry dziekuje za odp
manuela 2016-08-07 08:50:03
no nieźle.... popieram to co ktoś wcześniej napisał o tych szafkach na odzież w kontenerze,a ci co uważają,że to taka duperela ... to niech np. we wrześniu czy październiku gdy rano o godz.5.30 za oknem będzie 5-8 stopni, a w grudniu 0 stopni nad ranem lub mróz , ubierze tylko samą koszulke T-shirt i wyjdzie z domu np. do sklepu...
dolores 2016-08-07 22:08:35
Co do kontenera jako szatnia to nie są żadne plotki tylko prawda. Nie wyobrażam sobie tego zimą.
Anonim 2016-08-08 20:26:14
Ja pracuje w Coveris 10 lat i jestem kobieta. Powiem tak,praca ciezka,ale jezeli ktos ma szybkie ruchy i jest kumaty i robotny to sie nada. No i praca stojąca no i latem upał (wytrwali sie przyzwyczają) Jesli chodzi o kontenery to prawda ale podejrzewam ze od wrzesnia to sie zmieni i nowi pracownicy beda mieli normalna szatnie bo watpie zeby zaklad sobie pozwoli zeby ktos marzł jesienia lub zima. Jesli chodzi o wypłate zawsze jest na czas nigdy nie bylo problemu.
Anonim258792 2016-08-08 23:47:54
Potwierdzam: wypłata jest zawsze na czas, nawet jak pracowałem pod agencją nigdy nie było opóźnienia. Gdy pracujesz pod firmą wypłata często jest wcześniej.

Jeśli chodzi o szatnie-kontener przypuszczam, że będzie tak jak w ubiegłym roku: stoją w okresie wakacyjnym (pojawiły się w okolicy maja), gdy jest duży "przepływ" ludzi, a we wrześniu pracownicy są przenoszeni do normalnych szatni. W kolejnym roku znowu w maju postawią kontener... Słyszałem też, że jeśli się komuś źle pracuje na jednym wydziale w zależności od potrzeb istnieje czasem możliwość zmiany wydziału.
2222 2016-08-09 19:21:33
heheh ciekawe..... jakby taka zmiana wydziału była możliwa to założe się,że przynajmniej 1/3 pewnego wydziału z powodu pewnego pana z brygady B z tej zmiany by skorzystała.....
5
K 2016-08-10 17:12:05
Powiem tak. Praca nie jest zła. Wypłata, jak na kobietę ze średnim wykształceniem bez żadnych specjalizacji i jak na polskie warunki, bajeczna. Ale nic za darmo. Kiedy zostajesz sam na maszynie faktycznie jest ciężko. Po trzech tygodniach przepracowanych zaczynają boleć plecy i ręce. Towarzystwo baaardzo sympatyczne, oprócz jednego majstra, który w niewybrednych słowach i z krzywym uśmieszkiem na mordzie wytyka Ci błędy i pokazuje że jesteś zerem. Szafki w kontenerach są tylko na ciuchy, śniadaniową masz w budynku w którym pracujesz, więc nie wiem o co te pretensje, że tracisz czas na przerwach. Zresztą sporo szafek w budynku jest wolnych, co chwilę któraś się zwalnia, wystarczy zapytać o szafkę w Kadrach. Generalnie nie zwolniłam się dlatego, że mi coś wybitnie nie pasowało, ale dlatego, że trzeba się sporo nadźwigać i robić to w szybkim tempie. Ja ważę 50 kilo, dla mnie kartony dźwigane przez 8 godzin to za duże obciążenie i to jest jedyny powód dla którego się zwolniłam. Ale jeśli jesteś krzepkim młodzieńcem o wadze 90 kilo nie będzie Ci źle :P Wszystko na plus oprócz majstra i eksploatacji zdrowia.
1
fidel 2016-08-10 18:15:32
pracowałem 4 tygodnie i żadnej szafki oprócz tej w kontenerze nie dostałem, owszem w budynku jest w cholere szafek śniadaniowych ale doprosić się o nie nie mogłem, zawsze słyszałem w kadrach że jak mi przedłużą umowę to dostane i tak minęły 4 tygodnie i miałem w d.... ciągłe proszenie się o nie jakby mi ktoś w ogole łachę robił....., co do tego majstra to jak najbardziej popieram opinie o nim, nie wiem do końca czy mamy na myśli tego samego ,ale ja mam na myśli tego z brygady B na wydziale D......T
1
Pracuje tam 10 lat 2016-08-10 20:15:15
Witam wszystkich zainteresowanych pracą w Coveris. Pracuje tam już 10 lat i przewinęło się przez tą firmę setki ludzi jak nie przeszło 1000. Dla jednych to obóz pracy dla inny wymarzone miejsce. Robota nie jest ciężka fizycznie napewno dla faceta ale kobiety mogą być innego zdania. Teraz zarobki na rękę na początek to około 1800-1900 zł. Trochę uciążliwe są upały ale to tylko letni okres jest taki potem temperatura jest idealna. Przeważnie przyjmują ludzi jako pakowaczy ale na większości wydziałach trzeba szybko opanować obsługę maszyny.
Anioł Stróż 2016-08-26 18:42:41
Propaganda, jakiegoś człowieka co ma obowiązek wchodzić i odpisywać żeby nie było widać. NIby nie jest źle bo zawsze może być gorzej. Wielu ludzi tam pracuje, ale żeby tam ktoś o coś dbał, to nie. Co do zarobków na produkcji tak jak piszą poprzednicy bida z nędzą i chyba przez to też taka atmosfera, kiepska.
Czego tu sie wstydzić że zakład to nędza, jest jak jest po co kolorować rzeczywistość. Przez to ludzie sie łudzą a potem jeszcze więcej zdenerwowanych rozczarowanych.
1
Jaskółka 2016-09-01 14:48:10
Witam, pracowałam w firmie Coveris w Siemianowicach Śląskich od kwietnia do końca sierpnia oczywiście cały czas pod agencją, pomimo, że zapewniono, że po trzech przechodzi się pod firmę, to pierwsza bzdura, następnie brak szacunku dla nowego pracownika, nie mówiąc już o szacunku dla człowieka, po prostu wyrzywanie się ,nowych kierują na najgorsze maszyny i do najcięższych prac przy tym wymagania jakby się już pracowało co najmniej z dziesięć lat.Zachoanie majstra, operatora który Cię szkoli-typ zastraszenia.Przerwy zbyt krótkie, ponieważ szafki dla nowych są w kontenerach, a stołówka na samym końcu. Co do większej części pracowników, to kompletny brak kultury osobistej, zwykłe chamstwo, brak poszanowania drugiego człowieka, jak już ktoś dobrze zauważył prymitywny wyścig szczurów, a nie daj Boże okaże się, że jesteś lepszy od starych pracowników, to zaczyna się niszczenie, po czym Ci słodko dziękują. Kobiety traktuje się jako materiał do przelecenia, a jak nie to dowodzenia.Temperatura w firmie Coveris dochodzi w upalne dni lata nawet do 45°C, jak nie wyżej, ale mimo wszystko chcesz pracować, a się nie spodobał eś/spodobałas, to nawet jak pójdziesz do kadr, to i tak nic to nie pomoże, bo pani słodko Ci odpowie......
Jaskółka
3
byłyp 2016-09-02 10:27:15
Absolutnie i z pełną odpowiedzialnością potwierdzam to co napisała @Jaskółka, bo też pracowałem w tej firmie tyle ,że tylko miesiąc na wydziale D....T i osobiście doświadczyłem delikatnie mówiąc "miłego" zachowania wobec nowych pracowników majstra tego wydziału...., który podobno jest niedoruszenia bo ma tzw. "plecy" u kierownictwa...., gdyby nie moja zimna krew i szeroko pojęta cierpliwośc to już dawno by na tej hali dostał w zęby.....
1
Jaskółka 2016-09-02 18:40:31
@Jaskółka. Starzy pracownicy mają umowy tzw. nie doruszenia i robią co chcą, pogardzaja nowymi pracownikami, a jak ktoś z nowych okarze się równie dobry, a nawet lepszy zaczyna się niszczenie, a mówiąc wprost prymitywny wyścig szczurów jak napisałam wcześniej. Pracowałam na wydziale Duo Smart, wykonywałam cięższa pracę od chłoptasi, rodziłam sobie nieźle, ale to koło mnie skakał bez przerwy wściekły majster i czepiał się o wszystko, a jak trzeba było ustawić maszynę to ani ani, nie wspomnę już o panience która mnie szkoliła, po pierwsze brak umiejętności przekazywania informacji, po drugie informacje niezbędne i najważniejsze ,potrzebne do pracy nie zostały przekazane, wszystko dowiadywalam się w trakcie dalszej pracy często od innych brygad, po trzecie osoba nie zrównoważona psychicznie. Oczywiście muszę być sprawiedliwa ktoś tam sympatyczny się znajdźe, no i warunki finansowe jak na polskie realia niezłe.
2
byłyp 2016-09-04 09:10:43
@kris jesteś pracownikiem tej firmy ze stażem 10 lat że taki mądry jesteś?
byłyp 2016-09-04 15:42:46
@234 w paru komentarzach wcześniej masz podane wynagrodzenie za miesiąc i za godzine, wystarczy tylko poczytać wszystko
zainteresowany 2016-09-22 11:44:07
Jest kolene ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zainteresowany 2016-09-22 19:29:46
Jest kolene ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zainteresowany 2016-09-23 14:46:12
Jest kolejne ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zainteresowany 2016-09-28 22:03:19
to może niech odpowie ktoś z pracowników, jeżeli ktoś czyta.
zainteresowany 2016-09-28 22:04:57
Jest kolejne ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zapaśnik 2016-09-29 11:02:33
tak sie wiedzie że nic nie robisz jak niektorzy z nich. do pracy sie przychodzą za przeproszeniem wysrać i wyspać a jak cos maja zrobic naprawic poprawic to lepiej nie zglaszac albo zrobic samemu. nie mowie ze wszyscy sa tacy ale pojedyncze jednostki. Tylko ze jak taka jednostka jest akurat na twojej zmianie to ..... (a dobra przemilcze to).
oczywiscie pieniązki się ładne za to bierze. jednym słowem życ nie umierac wiec sie przyjmuj na to stanowisko czym prędzej o ile jeszcze jest nieobsadzone.
cały ten Coveris to jedno wielkie dno i patologia i dlatego wiekszosc sie zwalnia
zainteresowany 2016-10-01 17:22:15
obserwuje ogłoszenia od jakiegoś czasu i w tym roku to już któreś tam raz z kolei kolejne ogłoszenie, to jest ciągle obsada jednego stanowiska, jednego człowieka ?
zainteresowany 2016-10-01 17:24:34
na rozmowie niczego sie nie dowiesz.
zainteresowany 2016-10-01 17:37:15
jeżeli jesteś zainteresowany to sprawdzaj ogłoszenia w internecie.
Pracownik 2016-10-02 20:23:21
Zarobki 1850 na rękę o premii można pomarzyć - dla pupili kierownika czy majstra nie wiem ktòry o tym decyduje. Szkolenie żenada wszystko na szybko, papiery podpisywane w czasie pracy (czasem nawet nie wiesz co podpisujesz). Żeby się czegoś dowiedzieć od stałych pracowników to graniczy z cudem nikomu nie chce się szkolić bo jak jest taka rotacja to się im nawet nie dziwię. Po miesiącu stoję sam na maszynie choć niewiele wiem, obsługi maszyny uczyłem się rzucony na głęboką wodę. Kierownika działu widziałem raz nawet nie przyszedł się przedstawić totalna olewka pracownika. Jak robisz tyle co stali pracownicy to widać, że im to nie odpowiada i robią głupie docinki. Na całym dziale jest może 4 spoko pracowników, którzy w czymś pomogą reszta szkoda gadać. Praca nawet spoko ale wymagania...... Najlepiej jakbyś po miesiącu już wszystko wiedział. Najgorszy jest upał i hałas ciężko się do tego przyzwyczaić.
byłyp 2016-10-03 16:38:13
@pracownik: czy to co napisałeś o ludziach dotyczy wydziału Duo Smart ?:)))) ,jestem ciekawy jak się mają ci co są "zakwaterowani" :) w tych trzech kontenerach z których w samych T-shirtach muszą w tym zimnie pylac na do budynku i na hale
Zenek 2016-10-04 11:54:51
Firma cały czas rekrutuje na produkcję, skontaktuj się z kadrami.
zainteresowany 2016-10-08 11:59:52
Jest kolejne ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
zainteresowany 2016-10-11 08:06:53
Jest kolejne ogłoszenie dla Elektromechanika, któś wie jak sie tam wiedzie wśród ekipy tego działu?

Podrawiam
zainteresowany
An276 2016-10-20 12:45:29
Na hali : hałas, w porze letniej bardzo gorąco, wyziewy plastykowe - wszystko to nieobojętne dla zdrowia. Na magazynie - szefowa daje się we znaki.
Kubek 2016-10-22 18:43:12
A ja napiszę tak.Tępych byków i nierobów nam tu nie potrzeba!!!!!!
Kubek 2016-10-22 19:07:02
80% ludzi nowozatrudnianych myśli,że dalej jest u mamusi która wszystko za nich zrobi.Większość nie potrafi nawet pozamiatać hali jak należy,nie mówiąc już o innych pracach.
A nagorsze są pajace którym sie 10 razy coś mówi,a on i tak nie rozumie (takich tępch byków właśnie przyjmują ),albo co mnie rozbawia najbardziej na następny dzien już zapomniał-no paranoja totalna.
A co poniekórzy to zamiast sie rozwijać to wręcz się cofają.A ty człowieku męczysz się z takim tłukiem i tylko masz nadzieje,że dziad sam sie zwolni i będzie spokój.Wreszcie majster sie zlituje i go wy.....bie na zbity pysk.Nie mówiąc już ile jest reklamacji po takich pseudo pracownikach.
Wszyscy my starzy pracownicy cierpimy przez takie przyjmowanie ludzi prosto z ulicy,nie patrząc sie na nic byle sztuka była.Ale taka już polityka niestety tej firmy.
1
Mały 2016-10-27 21:02:11
Kubek w 100% Cie popieram. Starzy pracownicy sie mecza z takimi bo człowiek szkoli takiego,produkuje sie zeby jak najwiecej sie nauczyl, a ten albo nie zrozumie albo za kilka dni nie przyjdzie i jeszcze Cie oczerni ze byłeś niemiły-skandal. Do tego premii niema przez reklamacje na nowych bo taki to pakuje wszystko a zwróć mu uwage to jeszcze Ci powie-"to ta maszyna tak zle idzie".Ludzie zrozumcie to Wy jestescie od tego zeby buble przebierac a nie maszyna. Katastrofa.
krzysztof 2016-11-09 12:31:20
Mam pytanie jakim człowiekiem zawodowo i prywatnie był plant manager który odszedł po 7 latach i 5 miesięcy ?
Zostaw swoją opinię o COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O. - Siemianowice Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie COVERIS RIGID POLSKA SP. Z. O.O.