logo DHL

DHL

Dąbrowa Górnicza

Opinie o DHL

anonim 2010-12-28 10:35:56
Praca w fast service-Dhl jest super...Polecam.
pracownik 2012-10-05 14:50:21
Praca w fast service DHL Dąbrowa Górnicza jest ok. Przede wszystkim liczą się z człowiekiem, a jeżeli komuś zalerzy na pracy, stara sie i przykłada to wszystko jest w porzadku. Tylko nad umowami mogliby pomyslec....Ogólnie polecam :-)
pracownik2 2013-01-06 13:17:26
czekamy na podwyżki , bo firma zarabia miliony a my najniższą krajową
Eeeee 2013-01-16 12:13:52
Chyba pomyliłeś agencję z docelowym miejscem pracy...
To firma dla ktorej pracujesz przez agencję może Ci podnieść stawkę.
pracownik2 2013-07-01 09:47:36
1200
heheh 2013-07-04 20:01:56
to ciekawe czemu jest taka rotacja???
ehm 2013-07-06 00:25:24
Praca jest ok. Nie chcę tutaj pisać szczegółów ponieważ ktoś tam sobie może rozkminić, że to ja piszę. Ogólnie 11zl brutto/h, niema problemów z urlopami, przejmują ludzi pod firmę, koordynatorka jest ok choć czasami nieogarnięta, praca w prawie każdy dzień za który na rękę mamy 64 zł. Jedyne co irytuje to gdy stoisz w miejscu chociażby nie było roboty to jest darcie ryja (ale na tym się kończy nie ma większych konsekwencji)
ela79 2013-07-10 19:25:28
jaka agencja rekrutuje do tej firmy?
wrrrr 2013-07-11 23:35:42
fast service gamoniu
tygrys 2013-08-19 23:49:28
a na czym polegaja testy podczas rozmowy kwalifikacyjnej sa trudne czy to tylko tak zeby sprawdzic ogolna wiedze?
xxx 2013-08-24 12:01:13
Test jest śmiesznie prosty, robi sie go żeby wyeliminować naprawdę ciężko kapujacych ludzi...
xxx 2013-08-25 20:52:59
Teraz dhl przyjmuje pracownikow. Praca ma się rozpocząć od połowy września. Byłem na rozmowie i mam czekać do 2 tyg. na odpowiedź. Dzwonili już do kogoś??? Boje się że będę czekać zamiast szukać innej roboty, chociaż prosiłem o tel. niezależnie od decyzji, ale wiadomo jak to jest...
2013-09-06 21:53:26
Jestem pracownikiem Dhl-u od samego początku tego projektu .Na początku było ok atmosfera praca itd teraz to wrogowi bym nie polecił robić i sie nie odzywać za prawie najniższą krajową bo teraz raczej premi nie zobaczymy jak jest nowy manager tragedia obóz praca będzie
jestok 2013-09-21 20:21:33
Witam zainteresowanych. A jak wygląda praca przez zatrudnienie bezpośrednie przez firmę DHL (magazyn).pracuje ktoś? Jak stawki? Socjalka? Mam niedlugo okazje podpisac umowę o prace...warto?
- 2013-09-26 22:24:35
inpost to tragedia, widziałam od środka jak to działa i szczerze nie polecam... a DHL ceni klienta, nawet jak jest jakiś poślizg to sporadycznie
Chętna do pracy 2013-11-08 11:27:20
Wchodziłam n stronę Fast service i nie mogę doszukać sie tam ikonki REKRUTUJ. Może mi ktoś pomóc????
1
picker,zaladunek itp 2013-12-05 23:02:19
co do agencji pracy ''fast'' service. pani koordynator to niezbyt kompetentna osoba. przerzuca miedzy zmianami, dzis robie na popoludniu i w nocy wysle laskawie smsa ze nastepny dzien na rano...
bylem przepisany do danego dzialu, a pracowalem na innym.
bez obrazy, ale ten posrednik zatrudni kazda osobe. duzo patologii w dhl'u przez nich sie pojawilo. szczegolnie rozkladunki/zaladunki. chociaz tyle ze kasa sie zgadza i na czas.
co do firmy. pracuje 2 miesiac pod dhlem. zmienila sie dyrekcja itp.
coraz gorzej sie dzieje. roboty coraz wiecej a kasy coraz mniej. jada po premii z zasady! nie doceniaja pracownika, powoli dodatki znikaja. w tym roku bonow na koniec roku zaluja. duzo pisac. scierw0 sie robi i tyle w temacie. byle byl papier i zmiana magazynu na jakis normalny, jak nie tu to poza Polską.
eminem 2014-01-25 16:09:16
Co za jełopy tu pytają o przesyłki?? To jest temat związany z zatrudnienie w DHL na magazynie. Ponawiam pytanie "jestok"? Jak wygląda praca w DHL w Dąbrowie? Ktoś wie?
anonim 2014-01-31 12:12:06
dobrze , że się już dawno zwolniłem haha
Zdziwiona 2014-03-08 13:53:33
Jarek teraz to mnie zaskoczyłeś, stwierdzeniem że warto aplikować bezpośrednio do samego DHL. Byłam święcie przekonana że przyjmują tam tylko i wyłącznie przez pośrednika, czyli Fast Service.
Radzio 2014-03-10 16:54:59
Może ktoś podać przykładowe pytanie pojawiające siena teście podczas rozmowy kwalifilacyjnej? Chcę się ogólnie zoorientować czego się można tam spodziewać.
Zal com 2014-03-28 18:58:22
Może ktoś podać przykładowe pytanie pojawiające siena teście podczas rozmowy kwalifilacyjnej? Chcę się ogólnie zoorientować czego się można tam spodziewać.


Odp na pytanie jest proste czy chcesz (usunięte przez administratora)za 1200 zl PROSTE!!!
ViVA 2014-04-03 11:22:25
Słuchajcie kochani, a gdzie w Dąbrowie Górniczej mieści się siedziba firmy Fast Service????? bo chciałabym złożyć CV ale nie mam na nich żadnych namiarów.
Mega 2014-04-06 15:55:12
Witam, czy są obecnie jakieś przyjęcia do DHLU?
2
wózkowy DH: 2014-04-24 10:26:49
weź sie puknij w głowe
:) 2014-04-25 22:44:54
to tak... praca w dhl dąbrowa górnicza: projekt studio moderna-rotacja jest cały czas więc szansa na zatrudnienie przez fasta duża, ale kasa mała (biuro jest koło urzędu pracy w dąbrowie)projekt british american tabacco (BAT). Przez DHL nowych nie przyjmują, z fasta część przeszła pod firmę a reszta nie wiadomo czy się utrzyma (bat ma zrezygnować z agencji pracy całkowicie)stawka pod DHL 1900 brutto+ premia(jeszcze :) )praca ok (kwestia gustu)
:) 2014-04-25 22:52:38
zaraz się puknij...kto pyta nie błądzi :) pozdrawiam
Mega 2014-04-28 12:37:51
Dzięki za odpowiedź, a powiedz mi jeszcze na czym dokładnie polega tam praca kobiet, pakowanie czy coś w tym rodzaju????
:) 2014-04-29 19:25:52
Głównie pikowanie
Holi 2014-05-24 12:26:39
Ja się chyba przejadę osobiscie do biura Fasta, bo takie wysyłanie CV to nic nie daje
ŚWIDER 2014-09-16 17:59:21
SĄ U WAS JAKIEŚ PRZYJĘCIA NA MAGAZYNIE?
adam 2014-12-05 18:25:10
traktują ludzi jak szmaty zero szacunku nie polecam tej firmy
DamiX 2015-01-21 19:33:12
Syf a nie praca, codziennie wyzysk, brud na załadunkach i rozładunkach, ciężka praca fizyczna, biorą każdego jak leci - stary, młody i po tygodniu się zwalniają bo za ciężko, zarobki żałosne bo po 5h jak nie ma co robić wyganiają do domu... Zero poszanowania człowieka, w lato temperatury w kontenerach do rozładunku przekraczają 60 stopni a nawet nie można usiąść n 3 min i odpocząć, nie polecam... Pracują tam ofiary które nic nie oczekują od życia tylko żeby zarobić na fajki i alkohol.. Umowa zlecenie, często jest się odwoływanym na wieczór poprzedniego dnia telefonicznie bo na jutro nie ma dużo pracy i jest się nie potrzebnym.. zarobki od 600 do 1300max.. zależy od miesiąca... Opinia ta jest wyłącznie na temat zatrudnienia przez agencję FastService..
1
gerald 2015-03-05 16:37:28
jaki to niby problem z ubraniami roboczymi? ciekawe, badam tę pracę jako przyszłego pracodawce może, bardzo dokładnie, i jakoś do tej pory nie słyszałem zeby jakikolwiek problem z ubraniami był. też nie wiem czy one są płatne czy darmowe - czy ktoś może tą kwestię tutaj na forum wyjaśnić? z góry dziękuję i pozdrawiam
2
Twojstary 2015-03-10 10:28:43
Ubrania są darmowe na start, 1 komplet, spodnie, kamizelka odblaskowa, buty ochronne. Po zużyciu można się upominać.
aga 2016-03-07 17:16:46
ja też tam pracowałam od samego początku tego projektu i na samym początku było super a później zaczynało wszystkim odwalać,obóz pracy i tyle a najwredniejsza była Wiola
lola 2016-03-18 20:41:14
Viola jak już coś
robert 2016-05-06 18:44:28
ogólnie syf pracowałem tam liczy się tylko wyzysk pracownika za marne grosze
Pracownik 2016-09-28 17:04:26
Atmosfera w miarę okej chodź lider jednej ze zmian Cham jakich mało. Nie szanuje ludzi i można uznać że dochodzi do mobbingu! Pracownik nie może nic tylko pracować jak wół za grosze. Minuta spóźnienia i już są problemy, nie liczy się z nikim. Po za tym reszta na załadunku/rozładunku jak najbardziej w porządku ( jeśli chodzi o atmosferę). Nie polecam, że względu na wynagrodzenie i na chama na miejscu lidera zmiany.
anonim 2016-10-10 09:04:02
a który to taki cham?
EDD 2016-11-29 22:36:55
Nie szanują wgl pracowników, najlepiej żeby robili 24h, wymyślają codziennie nadgodziny i jeszcze do tego weekendy chcą żeby robić a najlepsze jest to ze wymyślają to Ci którzy siedz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały dzień i to do 16...ja proszę do qwy my też mamy swoje życie o rodziny a nie tylko Moderna. BĘDĄ STRAAAAAAAJKI kto się dolacza
Zostaw swoją opinię o DHL - Dąbrowa Górnicza
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DHL