logo IQ METAL

IQ METAL

Szczecin

Opinie o IQ METAL

iqmetalowiec 2014-07-06 17:34:42
Moim zdaniem najgorsza firma w jakiej można podjąć prace. Zamiast awansować ludzi, którzy naprawdę na to zasługują, zatrudniają osoby z zewnątrz co prowadzi do tego, że ludzie naprawdę zdolni odchodzą max po 2 latach zdemotywowani brakiem perspektyw na lepsze stanowisko. (usunięte przez administratora). Ogólnie nie polecam chyba, że ktoś szuka pracy "na chwilę".
7
berek 2014-09-23 14:59:28
nie ma co się dziwić... zazwyczaj jest tak (usunięte przez administratora)Myślałem , że skoro firma pochodzi z Północy Europy to będzie przynajmniej na przyzwoitym poziomie jaki można zazwyczaj tam spotkać... niestety tak nie jest
1
uczciwy 2014-10-06 10:59:37
pracowałem tam na laserze!!! wytrzymałem rok bo ekipa na hali bardzo spoko ale z tymi z biura nie dało rady sie wogole dogadac!! szczerze NIE POLECAM
1
Alojzy 2014-10-13 22:27:12
To żałuj kolego.Nie czytaj bzdur.Narka
3
edi 2015-07-08 10:53:34
Nie pracowalem tam, ale wydaje sie spoko loko
????? 2015-11-02 13:49:07
Tak sobie czytam te opinie i nie wiem czy o tej samej firmie mowimy :) pracuje tam może nie najdluzej i nie widze żadnych problemów. Z tego co czytam to niektórzy mają problem z zarobkami. A nawięcej marudzą Ci co długo pracują i mało robią :) Co do biura myślę że da się z nimi łatwo dogadać laserniku :) Jeśli ktoś jest zainteresowany pracą w IQ METAL to wydaje mi się że nie będzie żałował, jeśli zdaje sobie sprawe w jakiej branży działa firma.
:D 2015-11-03 14:09:47
Ja pracuje długo i nie narzekam!! Jak dla mnie firma godna polecenia. Atmosfera super, firma się ciągle rozwija, z kadrą kierowniczą oraz z dyrekcją wszystko idzie załatwić. Wszystkim co szukają pracy i zastanawiają się nad pracą w IQ METAL, przynoście CV :D
BluKolar 2015-12-18 18:24:40
A ja jestem zadowolony. Dostałem większa kaskę przed świetami. Zawsze to pare procent do przodu!
gondzur 2015-12-29 00:16:36
Można wiele na temat IQ METAL powiedzieć, więcej dobrego. Pracowałem w innych firmach i wcale gdzie indziej nie jest tak różowo.
operator cnc 2016-04-12 13:45:27
Szukam pracy. Nie widze zadnych nowych wpisow a slyszalem ze sa jakies zmiany w firmie ?
1
skandalista 2016-04-18 19:12:40
Dyrektor odszedł z własnej woli to nie musi ale może coś znaczyć. Zmiany cały czas są bo firma stale i dość prężnie się rozwija. Zarobki małe bo dużo ludzi z IQ poszło do innych firm na te same stanowiska za wieksze pieniądze na start niż zarabiali po kilku latach. Trzeba byc asertywnym i sie nie opierdalać w pracy...
1
Max 2016-09-01 22:13:48
Firma jest naprawdę w porządku można się tu wiele nauczyć. Warunki dla pracowników na hali są na poziomie (no chyba że ktoś palący to może dostać upomnienie za palenie poza czasem wyznaczonym na przerwy) jedyny minus to brak wydajnej wentylacji. Nikt nikomu nie patrzy bez przerwy na ręce, nie ma presji czasu na mniej wprawnych pracowników. Z kierownictwem można się dogadać bez żadnego problemu, ekipa na hali w porządku o dziwo bardzo normalni liderzy co nie zdarza się często. Szybka możliwość podwyżki ale na średnią krajową trzeba trochę popracować i zrobić kilka nadgodzin. Ogólne wrażenie bardzo pozytywne.
Były 2016-10-16 21:45:05
Firma z kapitałem Duńskim z siedzibą w Polsce z pracownikami ukraińskim nie polecam
5
Boso Przez świat 2016-10-27 20:11:43
Pracowałem w tej firmie na ocynkowni moja praca w gronie pracowników była bardzo neutralnym gruncie klimat stuczny chamskie podejscie do pracownika i zachowanie na tle pracy szukanie dziury za każdym razem stresująca praca w kółko agresja ze strony p tadeusza do pracowników ,chamskie zachowanie chodzenie do ludzi i obgadywanie i mówienie gupot na mój temat obiecanki cacanki i potem nic ,pan wielki brydzia ze złotym łancuchem szpanuje po hali jak choinka we wigilie jak ma sie problem odradzam pujścia do brydzi bo nic nie zrobi nie potrafi rozmawiać z ludzmi ,dziwne podejscie do pracownika i ukrywanie szczegułów,jak nie pracujesz w soboty to nie masz pracy jak nie bierzesz godzin to nie masz pracy co za system oceniania pracownika na etapie w chodzenia w d,,,,,, jak nie w chodzisz to nie masz umowy tak to jest polskich firmach ,praca okej ale klimat nie polecam .
2
Doświadczony pracownik 2016-11-13 19:45:27
Jestem spawaczem i obsługuje tez maszyny cnc.
W Iq metal lepiej na które stanowisko sie przyjmować?
qwerty 2016-11-27 18:41:09
W Iq na każdym stanowisku można się wykazac i calkiem przyzwoicie zarobić.
teraz firma mocno idzie w LIN [jakos tak się to pisze].
Zostaw swoją opinię o IQ METAL - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie IQ METAL