logo Lechaa Consulting Sp. z o.o.

Lechaa Consulting Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Lechaa Consulting Sp. z o.o.

Paulina 2013-12-04 09:51
Polecam firme, zorganizowanła dla naszej firmy profesjonalne szkolenia, ciekawe i duzo wnoszące do naszej pracy.
Zosia 2013-12-12 11:52
Gdyby nie pomoc ze strony foirmy Lechiaa, nie weim jakbym poradziła sobie ze zorganizowaniem szkolenia dla pracowników mojego sklepu, pomogli w załatwieniu mi wszystkich formalności i prowadzeniu szkolenia, jestem bardzo zadowolona z ich usług
Karina 2013-12-17 10:50
Rewelacyjna firma, zorganizowali szkole nie z środków z UE na terenie mojej gminy, rewelacyjnie się spisali, to profesjonalna i solidna firma
adrian 2014-01-09 08:33
Polecam szkolenia organizowane przez tę firmę, bardzo ciekawa forma, interesujące i dużo wnoszące.
aa1 2014-01-09 08:47
cżyżby trzeba było naganiać ludzi na szkolenia że takie piekne opinie wpisujecie?
to forum jest o pracy w firmie, czytanie ze zrozumieniem boli?
1
adrian 2014-03-31 09:17
Potwierdzam, bardzo fajną organizacja wszelkich szkoleń, jestem bardzo zadowolony z formy, super doświadczeni pracodawcy.
aa1 2014-03-31 09:38
cytuję nagłówek
Pracowałeś w firmie Lechaa Consulting Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca?
Chyba jest jasno napisane o czym jest to forum ale jak ktoś chce czytać wpisy naganiaczy no to cóż poradzić
Akurat na tym forum admini wycinają masę rzeczy a to zastawiają dziwne...
1
irek 2014-05-14 20:14
Przeprowadzili szkolenie w mojej firmie, interesująca forma, prowadzone przez wykwalifikowanych ludzi, pomagają także w zdobyciu dofinansowań.
hahaha 2014-11-30 23:34
no widze ze wszystkim sie spieszy bardzo ;d minelo prawie pol roku dokladnie 5 misieicy i neistety taka cisza ;d powiem wam ze smiesznie :D no dobato teraz moze jak ja napisze to bezdie ciekawie i odpisze mi kts. jest tma jesszcze jakas praca czy firmy moze juz nie ma : > walcze o prace na prawde juz dlugo
Pablo1962gks 2014-12-01 16:23
Zapoznaliście się już z nową ofertą pracy firmy Lechaa Consulting Sp. z o.o.? Akurat szukam pracy i wydaje się strzałem w dziesiątkę. Ktoś skomentuje sprawę?   Trener/ wykładowca na kursie przeprowadzania remanentu woj. lubelskie, Lublin Firma szkoleniowa Lechaa Consultin...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5705261?keywords=&region=
Paweł 2016-07-12 03:37
Pracowałem jako trener. Bardzo miło wspominam współpracę z młodym zespołem pracowniczym, który wspierał mnie w "technicznej" organizacji pracy. Dla tej Firmy przepracowałem kilkaset godzin i nie będę ukrywał, że z chęcią bym powrócił do pracy, ale póki co jak widać fundusze UE nie ruszyły ;(. Polecam, pozdrawiam i do zobaczenia. Ps. płaca bdb jak na lubelskie warunki ;)
Paweł 2016-07-28 02:54
Nie chodzi o wcześniejsze prace w projektach UE.
adrian 2016-07-30 15:52
@maniek mnie właśnie zainteresowała posada, o której wspominasz. Mało jest taki ofert na rynku, więc tym bardziej cieszę się, że można się załapać w Lechaa Consulting]
Karolina 2017-08-21 14:16
Same pozytywne opinie o firmie szkoleniowej Lechaa Consulting. Czy w 2017 roku nic się nie zmieniło? Nadal ta firma może pochwalić się tak dobrą renomą? Jeżeli tak to czy szukają osób do pracy? Przydadzą się na forum takie informacje.
Zostaw swoją opinię o Lechaa Consulting Sp. z o.o. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lechaa Consulting Sp. z o.o.