logo Lechaa Consulting Sp. z o.o.

Lechaa Consulting Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o Lechaa Consulting Sp. z o.o.

Paulina 2013-12-04 09:51:17
Polecam firme, zorganizowanła dla naszej firmy profesjonalne szkolenia, ciekawe i duzo wnoszące do naszej pracy.
Zosia 2013-12-12 11:52:55
Gdyby nie pomoc ze strony foirmy Lechiaa, nie weim jakbym poradziła sobie ze zorganizowaniem szkolenia dla pracowników mojego sklepu, pomogli w załatwieniu mi wszystkich formalności i prowadzeniu szkolenia, jestem bardzo zadowolona z ich usług
Karina 2013-12-17 10:50:19
Rewelacyjna firma, zorganizowali szkole nie z środków z UE na terenie mojej gminy, rewelacyjnie się spisali, to profesjonalna i solidna firma
adrian 2014-01-09 08:33:40
Polecam szkolenia organizowane przez tę firmę, bardzo ciekawa forma, interesujące i dużo wnoszące.
aa1 2014-01-09 08:47:53
cżyżby trzeba było naganiać ludzi na szkolenia że takie piekne opinie wpisujecie?
to forum jest o pracy w firmie, czytanie ze zrozumieniem boli?
1
adrian 2014-03-31 09:17:03
Potwierdzam, bardzo fajną organizacja wszelkich szkoleń, jestem bardzo zadowolony z formy, super doświadczeni pracodawcy.
aa1 2014-03-31 09:38:04
cytuję nagłówek
Pracowałeś w firmie Lechaa Consulting Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca?
Chyba jest jasno napisane o czym jest to forum ale jak ktoś chce czytać wpisy naganiaczy no to cóż poradzić
Akurat na tym forum admini wycinają masę rzeczy a to zastawiają dziwne...
1
irek 2014-05-14 20:14:35
Przeprowadzili szkolenie w mojej firmie, interesująca forma, prowadzone przez wykwalifikowanych ludzi, pomagają także w zdobyciu dofinansowań.
hahaha 2014-11-30 23:34:05
no widze ze wszystkim sie spieszy bardzo ;d minelo prawie pol roku dokladnie 5 misieicy i neistety taka cisza ;d powiem wam ze smiesznie :D no dobato teraz moze jak ja napisze to bezdie ciekawie i odpisze mi kts. jest tma jesszcze jakas praca czy firmy moze juz nie ma : > walcze o prace na prawde juz dlugo
Pablo1962gks 2014-12-01 16:23:39
Zapoznaliście się już z nową ofertą pracy firmy Lechaa Consulting Sp. z o.o.? Akurat szukam pracy i wydaje się strzałem w dziesiątkę. Ktoś skomentuje sprawę?   Trener/ wykładowca na kursie przeprowadzania remanentu woj. lubelskie, Lublin Firma szkoleniowa Lechaa Consultin...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5705261?keywords=&region=
Paweł 2016-07-12 03:37:10
Pracowałem jako trener. Bardzo miło wspominam współpracę z młodym zespołem pracowniczym, który wspierał mnie w "technicznej" organizacji pracy. Dla tej Firmy przepracowałem kilkaset godzin i nie będę ukrywał, że z chęcią bym powrócił do pracy, ale póki co jak widać fundusze UE nie ruszyły ;(. Polecam, pozdrawiam i do zobaczenia. Ps. płaca bdb jak na lubelskie warunki ;)
Paweł 2016-07-28 02:54:32
Nie chodzi o wcześniejsze prace w projektach UE.
adrian 2016-07-30 15:52:12
@maniek mnie właśnie zainteresowała posada, o której wspominasz. Mało jest taki ofert na rynku, więc tym bardziej cieszę się, że można się załapać w Lechaa Consulting]
Zostaw swoją opinię o Lechaa Consulting Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lechaa Consulting Sp. z o.o.