Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.

Lublin

Opinie o Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.

OBCY 2 2015-04-25 23:10
Jak pracownicy włażą w dupe kierownikom ze dzis był tego przykład mycie samochodów kierownictwa po godzinach pracy
2
pracownik 2015-04-26 18:59
Podobno Radzik sie nawet zwolnił ? Ma ktoś do niego kontakt? Z góry dziękuje
pracownik 2015-04-27 13:32
Mam juz numer do radzika szkoda ze sie zwolnil. Maly zawsze dawal rade duzym
kolo 2015-05-07 20:32
radzik to mały wielki człowiek
nowicjusz 2015-05-22 18:36
witam mam pytanie
czyli praca po za terenem kraju a siedziba firmy w lublinie? delegacja płatna od momentu wyjazdu z firmy do powrotu na firmę? Przypominam ze należy sie do granic kraju delegacja polska a poza terytorium delegacja z kraju docelowego. Stała pensja 1750 brutto???? nie ma stawki godzinowej??? wyzywienie jest czy we własnym zakresie? no oczywiscie czy jest jakis obiad to odejmuja z diety zagranicznej??? wogole czy tak mozna wkoncu dieta to dieta a praca powinna byc na godzine. Bo w takim wypadku to mam rozumiec ze 1750brutto trzeba podzielic na liczbe godzin i wyjdzie nam rzeczywista stawka w zł(przypominam ze nie w euro!) istnieja jakies inne dodatki? za niepalenie(ma takie cos miejsce np. we francji) no i soboty jakos inaczej płatne?? nadgodziny??? prosze o szybka pomoc!
2
nowicjusz 2015-05-25 08:56
jest tu ktoś?
mietek 2015-05-25 09:19
jest
Nowicjusz? 2015-06-03 15:42
No i?
fili dom 2015-06-19 21:55
ta firma jest ok, jezeli ktos mowil ze zarabiajac po 7tys euro to mało za taka prace to niech sobie pracuje za 3 tys zł w Polsce i nie narzeka ;p
Sajon 2015-08-25 22:25
te 6 tys, to własnie dieta kolego .do tego pensja, najczesciej najnizsza krajowa.ale nadal nie wyglada to źle, prawda?
człon 2015-08-26 10:12
mam nadzieję że wspomnieli równierz o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który tutaj występuje,
tom 2015-10-01 12:39
co tu gadać święta prawda! podstawa 1750 brutto + delegacja z której żyjesz w obcym kraju. Może oszczędzisz z polowe albo i nie wiec na miecha zostanie ci z 3500 na rękę.
KTOsS 2015-10-01 16:22
JA TEŻ BYM CHCIAŁA DO TEJ FIRMY ALE JESTEM BABA NIWEIEM CZY MNIE KTOS TAM WEŻMIE. MAM NA UTRZYMANIU DZIECKO I Z TEGO CO PISZECIE TO MOŻNA WYŻYWIC JE I NAWET MIEC NA PALIWO MOJE WYMAGANIA NIE SĄ WYGÓROWANE.MAM UPRAWNIENIA NA WOZEK WIDŁOWY,NIE BOJĘ SIĘ PRACY NA WYSOKOŚCIACH, NIE JEST DLA MNIE PROBLEMEM SPANIE Z MĘŻCZYZNAMI.JEŚLI CHODZI O OBIADY MOŻEMY SIĘ SKŁADAĆ PO PARĘ EURO I JA BENDĘ GOTOWAĆ.P.S CZY ZA NIE PALENIE TYTONIU I PICIA ALCHOLU SĄ PREMIE???POZDRAWIAM I CAŁUJĘ. KTOsS
5
tom 2015-10-01 19:36
ktoś tu sobie jaja robi. Ha ha
tom 2015-10-01 19:57
a co do programów stażowych, są ślusarz / szlifierz
program cięcie dużą szlifierką kątową:
zakres obowiązków? cięcie, cięcie oraz cięcie
minusy (pył,smród,hałas,nerwy oraz wzrok na plecach zawsze niezadowolonego brygadzisty) plusy???? (spójrz na minusy odechce ci się plusów)
pozdro dla chłopaków wykonujących to ciężką prace!
sadd 2015-10-04 18:56
Pracowałem w tej firmie i szczerze to moze być są minust i plusy zawsze człowiek będzie na zarzekał. praca to zależy gdzie trafisz do jakiego kierownika ja byłem np u kierownika(usunięte przez administratora) i szczerze niezna sie na niczym tylko jak z firmy upłynnić kase to przekrent pierwszej klasy i w dodatku alkoholik wiec do niego nie polecam.
1
tom 2015-10-17 22:37
No właśnie zgadzam się z kolegą. Zwiedzisz trochę świata, poznasz nowych ludzi, zarobisz, ale czy będziesz robił tylko na siebie czy na innych to się okaże na miejscu.
tom 2015-10-24 15:04
Jedź zobacz to będziesz wiedział
Pracownik 2015-11-05 15:07
Jak ktoś pije i pali to owszem że odlozy 3500zł, mi z miesiądza wychodzi 6500zł raz czy dwa razy wypije i to wszystko jeśli ktoś chce to zaoszczędzi.
sąd 2015-11-06 17:00
pracownik za dyche w takim razie jesteś, frajer i włazidupa ,
kara 2015-11-10 17:25
Zgadzam się żrą jakieś gówno z biedronki lub zupki chińskie później Hory jestem nie mam siły gówno by z pod siebie zażarł
Gość 2015-11-10 23:25
Witam wszystkich filozofów co tu piszą te kretyńskie komentarze :) byłem w Norwegii miałem okazję pracować z firmą Pol Inowex i nie mam pojęcia skąd wam się te głupoty w głowie biorą. Jak w każdej pracy są plusy i minusy. Chyba tylko Ci którym się robić nie chce i zostali wyrzuceni za alko bo się do żadnej roboty nie nadawali co nawet tej szlifierki nie umieli włączyć i obsłużyć zmyślają teraz cuda. Tak wiem zostanę zgnojony bo tyko na tyle was stać, ale są gorsze firmy niż Polinowex który moim zdaniem jest ok. Młody dostał umowę o pracę na 3 miesiące za 2500brutto + dieta delegacja rozłąkowe za wszystko płacą zawożą do pracy dają spanie i zarabiali tam 8-12 tys Ja w innej firmie miałem 6 ale i tak zadowolony jestem :) Więc weźcie się za robotę to się nie będzie wam chciało pisać tych pierdół.
2
xyz 2015-12-17 18:44
Podobno Tofte to jeden z najlepszych projektów pod względem warunków mieszkalnych i zarobkowych. A jednak widzę że się mylę. Gdzie indziej bywało gorzej?
kevin 2015-12-25 22:09
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku dla ciężko pracujących chłopaków od świętego Mikołaja. Pozdro dla Radzika
m. 2016-01-26 22:50
Zawsze możesz pojechać do innego kraju.
żal mi was chłopaki. .. 2016-01-26 22:58
A ty myślałeś, że to robota w przedszkolu?cięcie papieru nożyczkami?
lukas 2016-01-27 22:13
pomocny materiał! a co z austaralią?
rty 2016-02-03 11:04
Australia to mit , który krąży już
kilka lat w tej firmie. Dieta ma tam
być po 100 dolarów za dzień no
i wypłata 2000 zł. brutto.
pablo 2016-02-04 20:14
za takie pieniądze to zycze powodzenia i 8 miesięcy bez zjazdu (usunięte przez administratora)
oli 2016-02-05 07:15
A tam odrazu poje....ło nie 100 dolarów tylko 10 tysięcy PLN na miesiąc to raz i wycieczka odległy kontynent to dwa ja jadę jak tylko będzie taka możliwość myślę że kierownik mnie nie odrzuci
szynka 2016-02-05 21:43
nie 10 tys zł, tylko około 10 tyś zł. ównie dobrze to może być 8 tyś. jest około ? jest!
tom 2016-02-08 19:44
Trzeba chwile się zastanowić 10 tys ok. Ale nic z domu nie wezmiecie do samolotu. Całe żarcie trzeba kupić. Nie są to ceny z Norwegi ale Australia też do tanich krajów nie należy:). No i nie mylcie dolarów amerykańskich z australijskimi. Jest baaaaaardzo duża różnica.
pinokio 2016-05-01 16:34
coś ucichło na forum
tom 2016-05-15 00:08
To rozumiem przez to wynagrodzenie praca na terenie kraju? Nie maja nic za granicą?
Mon 2016-07-22 10:25
No to prawda, praca w grupie to jest rzecz dość wazna, wydaje mi się, że najwazniejsza w tak dużych firmach, generalnie polecam spróbować się tutaj już
pino 2016-12-22 22:41
co tam słychac?
jak wyjazdy?
Felek 2017-01-17 13:09
Mam planowany wyjazd do Belgii i chciałbym się dowiedzieć kilka szczegółów. Jakie są warunki mieszkaniowe ?
Gutek 2017-01-19 00:16
Proszę o opinię pracowników jak się układa współpraca z firmą ? Jeśli nikt nikt nie odpowie,to czy opinie są podtrzymywane z wcześniejszych komentarzy ?
Mondi 2017-01-22 19:01
Mam zgłosić się na rozmowę rekrutacyjną i pilnie proszę o kilka informacji. Jak przebiega ta rozmowa, czy maja jakieś określone wymagania na stanowisku montera? Jak przedstawiają się zarobki i ewentualne dodatki? Jakie warunki trzeba spełniać żeby wyjechać za granicę?
1
Janusz 2017-02-22 22:34
Czy mają ofertę pracy za granicą? Wiem, że wysyłali ludzi i bardzo dobrze to robili. Może ktos słyszał i mógłby podpowiedzieć? Jakie są warunki mieszkaniowe?
Lidia 2017-03-01 14:58
i może zechciałbyś rozwinąć swoją myśl?
1
olek 2017-04-20 07:29
Demontaż urządzeń zagranica. Ktoś? Coś? Był? Jest?
Kreska 2017-04-20 22:38
Pol-Inowex to fajna agencja, ja nie miałem żadnych problemów po wyjeździe za granicę a zarobiłem całkiem nieźle
campeon 2017-04-24 10:44
prosze mi powiedziec jaki jest system zjazdow Do Polski?( 2 miesiace zagranica tydzien w Polsce ? )
pozdriawiam
Heniutek 2017-04-25 11:07
Widziałem nowe oferty pracy Pol-Inowex-u i mam pytanie. Gdzie ten demontaż jest robiony? Jakie pieniądze można zarobić? Jak wyglada sprawa z mieszkaniami? Jak długie są wyjazdy i po jakim okresie można przyjechać do kraju na krótko? Może jeszcze cos wiecie w tym temacie?
mr no body 2017-05-04 21:55
Polecam tą firmę ;)
szlif. 2017-05-07 11:57
Kolego możesz opisać jakie są długie wyjazdy mniej więcej i warunki mieszkaniowe oraz po ile godz. dziennie jest robota
Felek 2017-05-07 19:52
Pol-Inowex jest spoko firmą, mają dobre roboty za granicą. Korzystałem z ich pośrednictwa i dobrze to wspominam. Mieszkania były w porządku, oczywiście trzeba o nie dbać to chyba jasne ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń. Dodam jeszcze że tam się jedzie pracować.
Lidia 2017-08-28 11:35
@Kreska czyli podobała Ci się praca. Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o dobrych stronach pracy w Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.? @mr no body opowiedziałbyś nam dlaczego polecasz? @Felek widzę, że zadowolony byłeś z pracy w tej firmie. Powiesz na jakim stanowisku pracowałeś za granicą i jak długo?
Tadeusz 2017-09-04 23:09
Ja odnoszę wrażenie, że niektóre osoby jadą za granicę i sądzą, że dobrze zarobią i specjalnie się nie narobią!
1
Zostaw swoją opinię o Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A. - Lublin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.