Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.

Lublin

Opinie o Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.

PRACOWNIK 2015-03-18 14:41:55
w tej firmie nie jest tak żlę w Voitsbergu mamy darmowe obiady i byczy automat do kawy więc wszystkie złe opinie to czyste pomówienie Pozdrawiam Wszystkich
uni 2015-03-19 14:10:51
Tak to prawda dzisiaj byla kielbasa z Murzyna same przysmaki tu nam serwujaB
1
biały kask 2015-03-20 21:54:27
dali by po te 2,5 euro pracownikowi albo zplacili by caly obiad i nie bylo by narzekań a tak wieczny problem ten je a ten nie je bo drogo
1
woork ok 2015-03-20 22:15:50
"biedni rolnicy" w tej firmie to dopiero fachowcy, aby zime przeżyć na opryski miec i lota pozdro
1
g 2015-03-30 10:16:32
Nie obrażaj ludzi.Pewnie
sam jesteś nieudacznikiem
bez wykształcenia - to potwierdza
Twój zamieszczony post.
g 2015-03-30 11:06:24
No pewnie Austria
to wolny kraj.Możesz
tam pracować nawet
za miskę ryżu.Wybór
należy do Ciebie.
gjfx 2015-04-06 20:38:41
i kto się wybiera do Austrii ?
radek 2015-04-09 10:29:58
to są obcy to nie nasi o czym tu mowa ,jest to tajna organizacja na stawiona na komercję.
OBCY 2 2015-04-25 23:10:05
Jak pracownicy włażą w dupe kierownikom ze dzis był tego przykład mycie samochodów kierownictwa po godzinach pracy
2
pracownik 2015-04-26 18:59:42
Podobno Radzik sie nawet zwolnił ? Ma ktoś do niego kontakt? Z góry dziękuje
pracownik 2015-04-27 13:32:21
Mam juz numer do radzika szkoda ze sie zwolnil. Maly zawsze dawal rade duzym
kolo 2015-05-07 20:32:42
radzik to mały wielki człowiek
nowicjusz 2015-05-22 18:36:52
witam mam pytanie
czyli praca po za terenem kraju a siedziba firmy w lublinie? delegacja płatna od momentu wyjazdu z firmy do powrotu na firmę? Przypominam ze należy sie do granic kraju delegacja polska a poza terytorium delegacja z kraju docelowego. Stała pensja 1750 brutto???? nie ma stawki godzinowej??? wyzywienie jest czy we własnym zakresie? no oczywiscie czy jest jakis obiad to odejmuja z diety zagranicznej??? wogole czy tak mozna wkoncu dieta to dieta a praca powinna byc na godzine. Bo w takim wypadku to mam rozumiec ze 1750brutto trzeba podzielic na liczbe godzin i wyjdzie nam rzeczywista stawka w zł(przypominam ze nie w euro!) istnieja jakies inne dodatki? za niepalenie(ma takie cos miejsce np. we francji) no i soboty jakos inaczej płatne?? nadgodziny??? prosze o szybka pomoc!
nowicjusz 2015-05-25 08:56:34
jest tu ktoś?
mietek 2015-05-25 09:19:51
jest
Nowicjusz? 2015-06-03 15:42:42
No i?
fili dom 2015-06-19 21:55:07
ta firma jest ok, jezeli ktos mowil ze zarabiajac po 7tys euro to mało za taka prace to niech sobie pracuje za 3 tys zł w Polsce i nie narzeka ;p
Sajon 2015-08-25 22:25:57
te 6 tys, to własnie dieta kolego .do tego pensja, najczesciej najnizsza krajowa.ale nadal nie wyglada to źle, prawda?
człon 2015-08-26 10:12:19
mam nadzieję że wspomnieli równierz o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który tutaj występuje,
tom 2015-10-01 12:39:06
co tu gadać święta prawda! podstawa 1750 brutto + delegacja z której żyjesz w obcym kraju. Może oszczędzisz z polowe albo i nie wiec na miecha zostanie ci z 3500 na rękę.
KTOsS 2015-10-01 16:22:31
JA TEŻ BYM CHCIAŁA DO TEJ FIRMY ALE JESTEM BABA NIWEIEM CZY MNIE KTOS TAM WEŻMIE. MAM NA UTRZYMANIU DZIECKO I Z TEGO CO PISZECIE TO MOŻNA WYŻYWIC JE I NAWET MIEC NA PALIWO MOJE WYMAGANIA NIE SĄ WYGÓROWANE.MAM UPRAWNIENIA NA WOZEK WIDŁOWY,NIE BOJĘ SIĘ PRACY NA WYSOKOŚCIACH, NIE JEST DLA MNIE PROBLEMEM SPANIE Z MĘŻCZYZNAMI.JEŚLI CHODZI O OBIADY MOŻEMY SIĘ SKŁADAĆ PO PARĘ EURO I JA BENDĘ GOTOWAĆ.P.S CZY ZA NIE PALENIE TYTONIU I PICIA ALCHOLU SĄ PREMIE???POZDRAWIAM I CAŁUJĘ. KTOsS
1
tom 2015-10-01 19:36:13
ktoś tu sobie jaja robi. Ha ha
tom 2015-10-01 19:57:05
a co do programów stażowych, są ślusarz / szlifierz
program cięcie dużą szlifierką kątową:
zakres obowiązków? cięcie, cięcie oraz cięcie
minusy (pył,smród,hałas,nerwy oraz wzrok na plecach zawsze niezadowolonego brygadzisty) plusy???? (spójrz na minusy odechce ci się plusów)
pozdro dla chłopaków wykonujących to ciężką prace!
sadd 2015-10-04 18:56:56
Pracowałem w tej firmie i szczerze to moze być są minust i plusy zawsze człowiek będzie na zarzekał. praca to zależy gdzie trafisz do jakiego kierownika ja byłem np u kierownika(usunięte przez administratora) i szczerze niezna sie na niczym tylko jak z firmy upłynnić kase to przekrent pierwszej klasy i w dodatku alkoholik wiec do niego nie polecam.
1
tom 2015-10-17 22:37:14
No właśnie zgadzam się z kolegą. Zwiedzisz trochę świata, poznasz nowych ludzi, zarobisz, ale czy będziesz robił tylko na siebie czy na innych to się okaże na miejscu.
tom 2015-10-24 15:04:31
Jedź zobacz to będziesz wiedział
Pracownik 2015-11-05 15:07:10
Jak ktoś pije i pali to owszem że odlozy 3500zł, mi z miesiądza wychodzi 6500zł raz czy dwa razy wypije i to wszystko jeśli ktoś chce to zaoszczędzi.
sąd 2015-11-06 17:00:11
pracownik za dyche w takim razie jesteś, frajer i włazidupa ,
kara 2015-11-10 17:25:16
Zgadzam się żrą jakieś gówno z biedronki lub zupki chińskie później Hory jestem nie mam siły gówno by z pod siebie zażarł
Gość 2015-11-10 23:25:46
Witam wszystkich filozofów co tu piszą te kretyńskie komentarze :) byłem w Norwegii miałem okazję pracować z firmą Pol Inowex i nie mam pojęcia skąd wam się te głupoty w głowie biorą. Jak w każdej pracy są plusy i minusy. Chyba tylko Ci którym się robić nie chce i zostali wyrzuceni za alko bo się do żadnej roboty nie nadawali co nawet tej szlifierki nie umieli włączyć i obsłużyć zmyślają teraz cuda. Tak wiem zostanę zgnojony bo tyko na tyle was stać, ale są gorsze firmy niż Polinowex który moim zdaniem jest ok. Młody dostał umowę o pracę na 3 miesiące za 2500brutto + dieta delegacja rozłąkowe za wszystko płacą zawożą do pracy dają spanie i zarabiali tam 8-12 tys Ja w innej firmie miałem 6 ale i tak zadowolony jestem :) Więc weźcie się za robotę to się nie będzie wam chciało pisać tych pierdół.
tyran 2015-11-13 19:51:41
Jakie rozłąkowe????? ( chyba że policzyłeś sobie takie tzw 50zł za niepalenie).Co ty pieprzysz????? 12 tys???? maks 8 z hakiem po podliczeniu wypłaty na konto i delegacji. I to praca w poli na kontrakcie w norwegi. Minus wydatki!!!! Kto takie głupoty pisze?
tomi 2015-12-13 22:36:38
zgadzam się podstawa i cały zarobek to 2000. A co do reszty to jest delegacja do niczego sie nie wliczajaca. U nas w polsce jest to 30 zł za dzien a w innych krajach tak jak w linku http://poradnik.wfirma.pl/-diety-zagraniczne-w-podrozach-sluzbowych-w-2015-roku.
xyz 2015-12-17 18:44:07
Podobno Tofte to jeden z najlepszych projektów pod względem warunków mieszkalnych i zarobkowych. A jednak widzę że się mylę. Gdzie indziej bywało gorzej?
kevin 2015-12-25 22:09:42
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku dla ciężko pracujących chłopaków od świętego Mikołaja. Pozdro dla Radzika
m. 2016-01-26 22:50:39
Zawsze możesz pojechać do innego kraju.
żal mi was chłopaki. .. 2016-01-26 22:58:36
A ty myślałeś, że to robota w przedszkolu?cięcie papieru nożyczkami?
lukas 2016-01-27 22:13:50
pomocny materiał! a co z austaralią?
rty 2016-02-03 11:04:29
Australia to mit , który krąży już
kilka lat w tej firmie. Dieta ma tam
być po 100 dolarów za dzień no
i wypłata 2000 zł. brutto.
pablo 2016-02-04 20:14:20
za takie pieniądze to zycze powodzenia i 8 miesięcy bez zjazdu chyba ich pojebało
oli 2016-02-05 07:15:10
A tam odrazu poje....ło nie 100 dolarów tylko 10 tysięcy PLN na miesiąc to raz i wycieczka odległy kontynent to dwa ja jadę jak tylko będzie taka możliwość myślę że kierownik mnie nie odrzuci
szynka 2016-02-05 21:43:22
nie 10 tys zł, tylko około 10 tyś zł. ównie dobrze to może być 8 tyś. jest około ? jest!
tom 2016-02-08 19:44:35
Trzeba chwile się zastanowić 10 tys ok. Ale nic z domu nie wezmiecie do samolotu. Całe żarcie trzeba kupić. Nie są to ceny z Norwegi ale Australia też do tanich krajów nie należy:). No i nie mylcie dolarów amerykańskich z australijskimi. Jest baaaaaardzo duża różnica.
Nowy 2016-03-03 22:56:58
Aż tak źle? Coś się komuś pomylili przecież to są kontrakty na miliony. Ludzi też maja swoich od lat związanych z ta firma. Więc to jakoś funkcjonuje. Grosz jakiś z tego jest.
1
pinokio 2016-05-01 16:34:40
coś ucichło na forum
pinokio 2016-05-11 21:44:57
jakie 2000 tys netto o czym mowa na poczatek dostaniesz 1800 brutto mistrzuniu to sobie oblicz ile wyjdzie
2
tom 2016-05-15 00:08:58
To rozumiem przez to wynagrodzenie praca na terenie kraju? Nie maja nic za granicą?
Mon 2016-07-22 10:25:01
No to prawda, praca w grupie to jest rzecz dość wazna, wydaje mi się, że najwazniejsza w tak dużych firmach, generalnie polecam spróbować się tutaj już
były 2016-10-29 21:55:35
Hej też robiłem troszkę tak szczerze to za niektórymi kierownikami to w ogień a niektórzy to na gałęzi postraszyć morze i bym tam dalej pacował ale wiecie koniec projektu i na moje miejsce był ktoś z rodziny kierownika pozdrowienia dla chopakow oprócz Czajka podpierdalacza tego miernoty
c 2016-11-13 08:09:45
no przecież czja to dobry pracownik
i 2016-12-05 21:46:22
ale chała
Zostaw swoją opinię o Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pol-Inowex Sp. z o.o. S.K.A.