brak logo

thermobud

Oświecim

Opinie o thermobud

nick 2010-04-24 10:11:53
Bart, ty chciałeś coś o firmie napisać czy obrazić ludzi którzy w niej pracują? Masz żal do firmy ok, ale dlaczego pracowników obrażasz (usunięte przez administratora)
anonim 2010-08-08 15:25:15
ta firma to jest w porzadku jaki i pracownicy tej firmy a zarobki nie narzekac jak narzekal kolega ktory zle pisze o firmie
wujaszak Wania 2010-11-12 22:55:34
chciałbym mieć 10% tego co ta firmecka jest winna podwykonawcą i dostawcą !! szkoda mi pracowników
anonim dalej czekający na kasę 2010-11-18 12:31:22
Popieram wcześniejszy wpis. Niektórzy podwykonawcy czekają ponad rok na pieniądze bo zawsze jest byle jaki powód żeby im wstrzymać kasę. Ważne że zrobili brudną robotę za Thermo-bud a czy się przez to rozłożą finansowo to już nikogo nie interesuje. Ważne że się złapało "jelenia" i dostało się kasę za jego robotę nie robiąc samemu nic. To się nazywa chyba "uczciwość" ?!!
xyz 2010-11-24 15:06:08
Bajzel w tej firmie i żenadę to robią na własne życzenie. Dyrektor gada prezesowi to co chce usłyszeć że wszystko jest ok a w rzeczywistości to wygląda beznadziejnie. Sklepem się reklamują a nic w nim nie ma oprócz ekspozycji i sprzedawców. Niech sobie sami tam staną sprzedawać coś czego nie ma to nawet na tygodniówkę nie zarobią. Najlepiej ludzi pozwalniać zamiast popłacić materiały.
albert 2011-01-04 13:11:20
To wszystko ciekawe bo pracuję w tej firmie 18 miesięcy i zarabiam dobre pieniądze, coś mi się wydaje że te opinie są pisane przez mało inteligentnych nierobów, co widać po jakości wypowiedzi. Pozdrawiam
Jan K. 2012-02-20 22:30:55
Współpracowałem z tą firmą i nie mam nic do zarzucenia. Jak to przy robotach, zawsze są jakieś problemy do rozwiązania, ale robota zrobiona, zapłacili, więc nie rozumiem tych komentarzy. Pozdrawiam.
majko 2016-05-18 21:26:37
alo, a byłeś u nich na rekrutacji i się dowiadywałeś jak to wygląda bo ja nie jestem w 100% pewien..
Zostaw swoją opinię o thermobud - Oświecim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie thermobud