Marmite S.A.

Zakrzewo

Opinie o Marmite S.A.

gościu 2016-06-16 17:40
W kwietniu wziolem 4tyś na renke i nie narzekam, a piknik rodzinny był full wypas
pracownik 2016-06-16 19:37
no problem, sa 3 zmiany, zmieniaja się co tydzień. jak chcesz wiedziec wiecej pisz do hr
G.. firma 2016-06-20 19:51
Jeśli chcecie być wykończeni psychicznie i fizycznie w kilka miesięcy to złóżcie aplikację o pracę w Marmite.
kibic 2016-06-20 20:46
jutro meczyk. damy rade znow cos obejrzec w przewie w robocie?ostatnio to było niezle zorganizowane, mozna bylo pracować i kibicować.
Dziwne 2016-06-21 12:04
4 na renke a ile wziąłeś na rękę z 2500 no chyba że robiłeś soboty i niedziele albo może jesteś brygadzistą na kilogramy to tyle było ale nie teraz żart
1
yoł 2016-06-21 12:17
w ogłoszeniu widziałem ze jest umowa o pracę. git, bo wszędzie teraz smieciowki daja, a tu nawet mecz można obejrzeć. biore te robote.
4
czytacz 2016-06-23 08:10
w ogłoszeniu nie ma ani słowa ze jest umowa o prace. nakpierw jest praca przez agencje, ktora placi smieszne pieniadze a zapieprz jest naokraglo jak sie sprawdzisz to moze cie wezma z agencji
1
czytacz1 2016-06-23 08:21
czytacz, ogłoszenie jest dwa wpisy wyżej i tam piszą o umowie o prace.
odp 2016-07-05 16:01
Nie jest. Odszedł nowy kierownik i stary też.
1
worker 2016-07-05 16:55
praca stabilna, umowa o pracę a nie jakaś śmieciówka. dobrze pracujesz, dobrze zarabiasz.
są też pracownicy tymczasowi, ale z tego co wiem zatrudniają ich po jakimś czasie.
nowy 2016-07-05 17:00
byłem tam na rozmowie do tych form, dobrze to wygląda, kasa dobra. mówili też że mnie nauczą jak na tych formach robić.. czekam teraz na decyzję czy mnie przyjmą
1
nowy 2016-07-06 15:58
dzięki kolego. odpowiedzieli mi już na drugi dzień, zaczynam od sierpnia, bo maja urlopy. trzymaj kciuki żeby mi dobrze szlo.
Zainteresowana 2016-07-19 00:09
A jak praca w innych działach np. finansach?
puchacz 2016-07-19 15:55
widziałem na olx ich ogłoszenie na magazyn
ewa 2016-08-03 20:05
też widzę, ale zastanwiam sie na jak dlugo, bo wiele tych stabwosik to nie jakaś rotacja?każdy by odchodził?
olo 2016-09-09 15:05
Porażka za porażką, a to nie koniec strat w zasobach ludzkich ;)
9
Darek 2016-09-17 18:15
Nie pierd... W Polsce jest tylko jedna lokalizacja.
7
Bachubacu 2016-09-25 19:30
Wziolem renke co to za analabetyzm
Gość 2016-10-10 11:59
Możecie coś wiecej powiedziec na temat działów obsługi klienta w językach obcych?
1
ads 2016-10-10 14:20
Dobrze, że taki koordynator ma zapenwione dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo od razu lepiej wypełnia się obowiązki.
2
No name 2016-10-31 11:12
A co takiego się stało?
2
Polak 2016-11-09 16:15
Analfabeta
1
jik 2016-11-13 21:02
za ile miesięcy?
2
gościu 2016-11-14 08:43
za miesionc
1
HR 2016-12-02 16:20
Jeśli Kierownik mówi- na takich ludziach jak ty firmie już nie zależy jak nie Ty to będą następni.
3
gosc 2016-12-12 20:34
Witam .Czy ktos posiada jakies info o pracy w firmie Viko Jachty z Zakrzewa ??(firma znajduje sie obok Marmite)Moze ktos ma jakies przypadkowe info Z gory dzieki
1
formy 2016-12-28 19:40
No i nie szkodzi a pomaga i ma sie całkiem dobrze. Jakoś nic sie nie zmieniło od Jego odejścia pomimo przyjęcia aż 2 fachowców na to miejsce heeeee
2
Happy 2016-12-30 13:04
Widze, ze od mego odejscia jest tylko gorzej. Ciesze sie ze mnie tam juz nie ma w tym balaganie. A reszcie zycze powodzenia w szukaniu nowej pracy ;) albo stalowych nerwow, badz tylka.
11
koniec 2017-01-02 11:39
Ktoś już skorzystał z prawa zwolnienia w trybie 7 dni? Jak wyglada odprawa?
2
Ciekawy 2017-01-10 20:15
Jakie wielkie zmiany?
1
Przemo 2017-01-27 18:07
Od 2400 do 3500 zł na łapkę zależności ile pracujesz pracujesz i jak ( usunięte przez administratora )
1
Zakrzewiak 2017-02-01 15:39
Powodzenia w szukaniu następnych ;-)))) Tych następnych nie ma !!!!
3
Zonia 2017-02-01 23:00
Chyba konkurencja robi sobie reklamę? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, nawet najlepszą firmę można pognębić takim jadem!!!
Nie-jadowity :) 2017-02-04 22:32
ciekawe skąd ten jad????? .... nic nie dzieje się bez przyczyny .........
4
Karol 2017-02-16 17:31
Ludzie ludziom tak dopiekają i pewnie sprawia im to przyjemność!. Ludzie mieli pracę a teraz zajęli sie oskarżeniami czy to jest normalne.? Nikt nikogo nie trzyma na siłę zawsze można zmienić firmę .
edek 2017-02-17 13:49
W tym przypadku odprawa nie przysługuje.
1
Krzych 2017-02-23 11:42
Czy firma ma aktualnie jakieś oferty pracy? Bardzo pasuje mi ta firma gdyż miałbym blisko do pracy ale nie tylko. Może dowiem się czegoś o ewentualnej rekrutacji? Jakie zarobki można brać pod uwagę? Czy firma ma dla pracowników jakieś dodatki socjalne czy inne?
Jest super 2017-02-25 10:15
Nie zastanawiaj sie !!!
Najlepsze miejsce pracy, według nieopublikowanego GPW ;)
1
Lidia 2017-02-28 10:35
Jakie dodatkowe świadczenia oferuje pracodawca?
Lidia 2017-03-07 10:26
W zakładce "Historia" zobaczysz, jak wyglądała droga Marmite S.A. od początków działalności do obecnej pozycji. Czy już się z nią zapoznałeś?
Natalia 2017-03-25 17:54
Marmite działa w Polsce od 40 lat i jest to czołowy europejski producent umywalek, brodzików i wanien. Firma ciągle się rozwija, to chyba jest powód do dumy . Czytając wpisy mam wrażenie jakby to nie dotyczyło Marmite!! Ale hejt nie ominął niestety firmy.
2
Maryska 2017-04-03 08:58
Witam,chce podjac prace w tej firmie:-) mam pytanko ile tam jest zmian?jakie sa zarobki przez pierwsze 3 miesiace?czy w weekendy sie pracuje?Pozdrawiam:-)
grzesiek 2017-04-05 09:59
zobacz sobie ogłoszenie - https://www.gumtree.pl/a-praca-na-produkcji/poznan/dobrze-platna-praca-na-produkcji-na-poczatek-3-000-zl-brutto/1001943595910910760445809
byłem u nich na spotkaniu, praca 3 zmiany, zarobki na początek ok. 2200 na reke, w tym są już jakies premie.
Ja 2017-04-06 13:33
Od 40 lat? Ha,ha dobre.
5
Zyta 2017-04-06 22:20
Najlepiej pisać takie żałosne teksty zamiast wsiąść się za pracę!. Firma istnieje natomiast niektórzy pracownicy będą musieli szukać nowej pracy.Ale tak jua jest!
Roberto 2017-04-12 22:39
Pracuję w firmie już od dawna i nie uważam żeby lata świetności mieli już za sobą. @cierpliwy czy wkurzony czy poinformowany to kto jest autorem tych "prawdziwych i sprawdzonych informacji". Najlepiej jak każdy weźmie się do pracy do której jest zatrudniony.
pracownik 2017-04-13 21:55
Drogi Roberto czy Arturo,a może jakoś tam...gdybyś pracował długo i miał odrobinę pojęcia co to rozwój Marmite na przełomie 25 lat istnienia w Polsce nie pisałbyś byś bzdur tylko zapytał nas nielicznych, którzy tu pozostali i pamiętają lata normalności i szacunku do pracownika jakim charakteryzował się twórca tej firmy Roger.
4
pracownik 2017-04-13 22:56
Roberto, twierdzisz że pracujesz od dawna, a używasz zwrotu...lata świetności mieli za sobą...czyżbyś się nie identyfikował z tak wspaniałą i rozwijającą się firmą...?? a może ty Roberto jesteś z ochrony i nie masz pojęcia o produkcji?
4
Zuzia 2017-05-01 17:39
Marmite ma sporo mało życzliwych pracowników, a szkoda bo są dobrzy!
Stefan 2017-05-23 14:00
Czy mógłby ktoś wytłumaczyć co jest nie tak w firmie? Słyszałem dobre opinie.
Zostaw swoją opinię o Marmite S.A. - Zakrzewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmite S.A.