Marmite S.A.

Zakrzewo

Opinie o Marmite S.A.

gościu 2016-11-14 08:43
za miesionc
1
HR 2016-12-02 16:20
Jeśli Kierownik mówi- na takich ludziach jak ty firmie już nie zależy jak nie Ty to będą następni.
3
gosc 2016-12-12 20:34
Witam .Czy ktos posiada jakies info o pracy w firmie Viko Jachty z Zakrzewa ??(firma znajduje sie obok Marmite)Moze ktos ma jakies przypadkowe info Z gory dzieki
2
formy 2016-12-28 19:40
No i nie szkodzi a pomaga i ma sie całkiem dobrze. Jakoś nic sie nie zmieniło od Jego odejścia pomimo przyjęcia aż 2 fachowców na to miejsce heeeee
2
Happy 2016-12-30 13:04
Widze, ze od mego odejscia jest tylko gorzej. Ciesze sie ze mnie tam juz nie ma w tym balaganie. A reszcie zycze powodzenia w szukaniu nowej pracy ;) albo stalowych nerwow, badz tylka.
13
koniec 2017-01-02 11:39
Ktoś już skorzystał z prawa zwolnienia w trybie 7 dni? Jak wyglada odprawa?
3
Ciekawy 2017-01-10 20:15
Jakie wielkie zmiany?
1
Przemo 2017-01-27 18:07
Od 2400 do 3500 zł na łapkę zależności ile pracujesz pracujesz i jak ( usunięte przez administratora )
2
Zakrzewiak 2017-02-01 15:39
Powodzenia w szukaniu następnych ;-)))) Tych następnych nie ma !!!!
3
Zonia 2017-02-01 23:00
Chyba konkurencja robi sobie reklamę? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, nawet najlepszą firmę można pognębić takim jadem!!!
Nie-jadowity :) 2017-02-04 22:32
ciekawe skąd ten jad????? .... nic nie dzieje się bez przyczyny .........
4
Karol 2017-02-16 17:31
Ludzie ludziom tak dopiekają i pewnie sprawia im to przyjemność!. Ludzie mieli pracę a teraz zajęli sie oskarżeniami czy to jest normalne.? Nikt nikogo nie trzyma na siłę zawsze można zmienić firmę .
edek 2017-02-17 13:49
W tym przypadku odprawa nie przysługuje.
1
Krzych 2017-02-23 11:42
Czy firma ma aktualnie jakieś oferty pracy? Bardzo pasuje mi ta firma gdyż miałbym blisko do pracy ale nie tylko. Może dowiem się czegoś o ewentualnej rekrutacji? Jakie zarobki można brać pod uwagę? Czy firma ma dla pracowników jakieś dodatki socjalne czy inne?
Jest super 2017-02-25 10:15
Nie zastanawiaj sie !!!
Najlepsze miejsce pracy, według nieopublikowanego GPW ;)
1
Lidia 2017-02-28 10:35
Jakie dodatkowe świadczenia oferuje pracodawca?
Lidia 2017-03-07 10:26
W zakładce "Historia" zobaczysz, jak wyglądała droga Marmite S.A. od początków działalności do obecnej pozycji. Czy już się z nią zapoznałeś?
Natalia 2017-03-25 17:54
Marmite działa w Polsce od 40 lat i jest to czołowy europejski producent umywalek, brodzików i wanien. Firma ciągle się rozwija, to chyba jest powód do dumy . Czytając wpisy mam wrażenie jakby to nie dotyczyło Marmite!! Ale hejt nie ominął niestety firmy.
2
Maryska 2017-04-03 08:58
Witam,chce podjac prace w tej firmie:-) mam pytanko ile tam jest zmian?jakie sa zarobki przez pierwsze 3 miesiace?czy w weekendy sie pracuje?Pozdrawiam:-)
grzesiek 2017-04-05 09:59
zobacz sobie ogłoszenie - https://www.gumtree.pl/a-praca-na-produkcji/poznan/dobrze-platna-praca-na-produkcji-na-poczatek-3-000-zl-brutto/1001943595910910760445809
byłem u nich na spotkaniu, praca 3 zmiany, zarobki na początek ok. 2200 na reke, w tym są już jakies premie.
Ja 2017-04-06 13:33
Od 40 lat? Ha,ha dobre.
5
Zyta 2017-04-06 22:20
Najlepiej pisać takie żałosne teksty zamiast wsiąść się za pracę!. Firma istnieje natomiast niektórzy pracownicy będą musieli szukać nowej pracy.Ale tak jua jest!
Roberto 2017-04-12 22:39
Pracuję w firmie już od dawna i nie uważam żeby lata świetności mieli już za sobą. @cierpliwy czy wkurzony czy poinformowany to kto jest autorem tych "prawdziwych i sprawdzonych informacji". Najlepiej jak każdy weźmie się do pracy do której jest zatrudniony.
pracownik 2017-04-13 21:55
Drogi Roberto czy Arturo,a może jakoś tam...gdybyś pracował długo i miał odrobinę pojęcia co to rozwój Marmite na przełomie 25 lat istnienia w Polsce nie pisałbyś byś bzdur tylko zapytał nas nielicznych, którzy tu pozostali i pamiętają lata normalności i szacunku do pracownika jakim charakteryzował się twórca tej firmy Roger.
5
pracownik 2017-04-13 22:56
Roberto, twierdzisz że pracujesz od dawna, a używasz zwrotu...lata świetności mieli za sobą...czyżbyś się nie identyfikował z tak wspaniałą i rozwijającą się firmą...?? a może ty Roberto jesteś z ochrony i nie masz pojęcia o produkcji?
4
Zuzia 2017-05-01 17:39
Marmite ma sporo mało życzliwych pracowników, a szkoda bo są dobrzy!
1
Stefan 2017-05-23 14:00
Czy mógłby ktoś wytłumaczyć co jest nie tak w firmie? Słyszałem dobre opinie.
gimbo 2017-05-24 16:50
ja widziałem ich ogłoszenia niezla kase płaca i można se dorobić.
gimbo 2017-05-24 16:51
ja widziałem ich ogłoszenia niezla kase płaca i można se dorobić.
zadowolny 2017-06-07 22:09
jak sie wam nie podoba to idzcie do karmelitu albo maromirinu zobaczycie jakie tak sa warunki placy i pracy tylko zebyscie potem nie zalowali zmiany firmy bo praca jest taka sama
pożygany patologią tej stoczni 2017-06-08 09:36
odpowiedz na temat sasiada stoczni viko firma z niezlym potecjałem ,niestety pracodawca furiat zezwala na zakladowe patologie,marnuje kase ciurkiem nie ma odstawowego sprzetu,trzeba sie prosic lub kupowac samemu walki rekawiczki czy rozpuszczalnik ,trzy wyciagi na taka duzą hale smierdzi od samych drzwi ,zero stanowiskakoordynatoraczy kontroli jakosci ,płaci co obiecal ale odbiega to od ogloszenia ,pracownk z marmitu wytrzymal tydzien
1
Bartek 2017-06-11 12:23
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, tak można w skrócie ocenić sytuację.
john 2017-06-13 22:24
Witam co sie zmieniło w firmie odkąd Innova Capital jest właścicielem?
szczęśliwiec 2017-06-17 17:03
Wszystko, z małej podupadającej firemki wyrosła wprost do nieba, nastał czas aniołów, a kraina poczęła płynąć mlekiem i miodem. Pracują tu same wybitne jednostki to i płace to też wyższa półka europejska i zwykły normalny zjadacz chleba nie ma co tu szukać.
2
Zonia 2017-06-20 18:37
Co się zmieniło w firmie? Mogły ktoś jaśniej napisać?
gelo 2017-06-21 18:11
wszystko się zmieniło. Firma się cały czas rozwija, szuka pracowników, dobrze płaci.
2
Zonia 2017-06-23 19:26
Niektórzy narzekają ale jak widać , firma nie potrzebuje nowych ludzi, czyli załoga jest. Czasami zmiany są potrzebne!
pracownik 2017-06-24 08:38
Pytasz co się zmieniło??? Odszedł wlaściciel, odeszli najlepsi fachowcy z wieloletnim doświadczeniem, którzy rozeszli się po świecie i zasilają teraz różnej maści konkurencję, a pozostali chłopcy w krótkich spodenkach, którzy dopiero muszą się uczyć fachu. Krótko mówiąc Made in Ukraina.
9
Ja 2017-06-24 13:15
Jasne Zonia, zmiana jest potrzebna. Polaków trzeba zastąpić Ukrainami no i napisy w firmie też muszą koniecznie być w cyrylicy.
1
Karol 2017-07-05 09:41
Po lekturze wpisów już nic nie rozumiem. Jedni chwalą firmę inni tylko ganią, o co właściwie chodzi? Miałem zamiar aplikować ale nie wiem co jest?
karolina 2017-07-05 14:38
może po prostu aplikuj i zapytaj się u źródła. wszędzie znajda się ludzie niezadowoleni i to z reguły oni pisza. osoby zadowolone z pracy nie pisza
2
Karol 2017-07-13 15:58
Właśnie nie rozumiem dlaczego ludzie często mając na pieńku z firmą wypisują negatywne opinie? Czyżby chodziło o odstraszenie przyszłych kandydatów? Jak człowiek ma dobra robotę to jej nie szanuje a jak ją traci to wielkie pretensje do firmy. Dzięki za podpowiedź.
nick 2017-07-16 21:16
a może on robotę szanuje, a robota jego nie? więc z tym wzajemnym szanowaniem się, to tak ostrożnie
2
specjalista 2017-07-24 09:16
Ludzie byli zwalniani masowo, ale tez masowo sie sami zwalniali z jednego powodu: niesmaku i wstretu do tego co sie w fimie dzialo. I jak tam sie ludzi traktowalo I traktuje dalej. Mozna wymienic kadre, ale smrod pozostanie dopoki nie zmieni sie kierownictwo. W kazdym razie powodzenia @Karol. O ile nie jestes trollem oplaconym przez Marmite, to aplikuj i sprawdz na wlasnej skorze.
6
Justyna 2017-07-24 21:35
Czy firma nie ma aktualnie ofert pracy? Chciałabym dostać sie do działu kontroli, może mi ktoś podpowie gdzie szukać?
simply 2017-07-25 11:34
wyślij do nich emaila i napisz jakiej pracy szukasz, najprościej
Manuel 2017-08-12 15:29
Czy już jest jakaś poprawa w firmie? Z zasady jak spora część załogi jest wymieniona to jest lepiej, spokojniej. Czy warto dobijać się za pracą w Marmite? Słyszałem dobre zdanie o firmie ale pracownicy wiedzą więcej.
Anonim 2017-08-14 10:36
A jak wyglądają warunki środowiskowe przedsiębiorstwa?
Sara 2017-08-15 15:37
Dla niektórych oskarżanie o wszystko firmę jest pożywką i daje im siłę. Szkoda, że nie patrzymy w lustro jak pracujemy? Jestem pewna, że sporo winy zostałoby po stronie pracowników. Nie chcę mówić, że firma jest idealna. Jak każda ma swoje złe i dobre strony.
karol 2017-08-17 21:15
Saro...proponuję abyś sama spogladała w lustro w czasie kiedy piszesz takie brednie...to Ci może wiele pomóc w przeszłości.
1
Zostaw swoją opinię o Marmite S.A. - Zakrzewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmite S.A.