Marmite S.A.

Zakrzewo

Opinie o Marmite S.A.

worker 2016-07-05 16:55
praca stabilna, umowa o pracę a nie jakaś śmieciówka. dobrze pracujesz, dobrze zarabiasz.
są też pracownicy tymczasowi, ale z tego co wiem zatrudniają ich po jakimś czasie.
nowy 2016-07-05 17:00
byłem tam na rozmowie do tych form, dobrze to wygląda, kasa dobra. mówili też że mnie nauczą jak na tych formach robić.. czekam teraz na decyzję czy mnie przyjmą
1
nowy 2016-07-06 15:58
dzięki kolego. odpowiedzieli mi już na drugi dzień, zaczynam od sierpnia, bo maja urlopy. trzymaj kciuki żeby mi dobrze szlo.
Zainteresowana 2016-07-19 00:09
A jak praca w innych działach np. finansach?
puchacz 2016-07-19 15:55
widziałem na olx ich ogłoszenie na magazyn
ewa 2016-08-03 20:05
też widzę, ale zastanwiam sie na jak dlugo, bo wiele tych stabwosik to nie jakaś rotacja?każdy by odchodził?
olo 2016-09-09 15:05
Porażka za porażką, a to nie koniec strat w zasobach ludzkich ;)
9
Darek 2016-09-17 18:15
Nie pierd... W Polsce jest tylko jedna lokalizacja.
7
Bachubacu 2016-09-25 19:30
Wziolem renke co to za analabetyzm
Gość 2016-10-10 11:59
Możecie coś wiecej powiedziec na temat działów obsługi klienta w językach obcych?
1
ads 2016-10-10 14:20
Dobrze, że taki koordynator ma zapenwione dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo od razu lepiej wypełnia się obowiązki.
2
No name 2016-10-31 11:12
A co takiego się stało?
2
Polak 2016-11-09 16:15
Analfabeta
1
jik 2016-11-13 21:02
za ile miesięcy?
2
gościu 2016-11-14 08:43
za miesionc
1
HR 2016-12-02 16:20
Jeśli Kierownik mówi- na takich ludziach jak ty firmie już nie zależy jak nie Ty to będą następni.
3
gosc 2016-12-12 20:34
Witam .Czy ktos posiada jakies info o pracy w firmie Viko Jachty z Zakrzewa ??(firma znajduje sie obok Marmite)Moze ktos ma jakies przypadkowe info Z gory dzieki
2
formy 2016-12-28 19:40
No i nie szkodzi a pomaga i ma sie całkiem dobrze. Jakoś nic sie nie zmieniło od Jego odejścia pomimo przyjęcia aż 2 fachowców na to miejsce heeeee
2
Happy 2016-12-30 13:04
Widze, ze od mego odejscia jest tylko gorzej. Ciesze sie ze mnie tam juz nie ma w tym balaganie. A reszcie zycze powodzenia w szukaniu nowej pracy ;) albo stalowych nerwow, badz tylka.
12
koniec 2017-01-02 11:39
Ktoś już skorzystał z prawa zwolnienia w trybie 7 dni? Jak wyglada odprawa?
2
Ciekawy 2017-01-10 20:15
Jakie wielkie zmiany?
1
Przemo 2017-01-27 18:07
Od 2400 do 3500 zł na łapkę zależności ile pracujesz pracujesz i jak ( usunięte przez administratora )
1
Zakrzewiak 2017-02-01 15:39
Powodzenia w szukaniu następnych ;-)))) Tych następnych nie ma !!!!
3
Zonia 2017-02-01 23:00
Chyba konkurencja robi sobie reklamę? Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, nawet najlepszą firmę można pognębić takim jadem!!!
Nie-jadowity :) 2017-02-04 22:32
ciekawe skąd ten jad????? .... nic nie dzieje się bez przyczyny .........
4
Karol 2017-02-16 17:31
Ludzie ludziom tak dopiekają i pewnie sprawia im to przyjemność!. Ludzie mieli pracę a teraz zajęli sie oskarżeniami czy to jest normalne.? Nikt nikogo nie trzyma na siłę zawsze można zmienić firmę .
edek 2017-02-17 13:49
W tym przypadku odprawa nie przysługuje.
1
Krzych 2017-02-23 11:42
Czy firma ma aktualnie jakieś oferty pracy? Bardzo pasuje mi ta firma gdyż miałbym blisko do pracy ale nie tylko. Może dowiem się czegoś o ewentualnej rekrutacji? Jakie zarobki można brać pod uwagę? Czy firma ma dla pracowników jakieś dodatki socjalne czy inne?
Jest super 2017-02-25 10:15
Nie zastanawiaj sie !!!
Najlepsze miejsce pracy, według nieopublikowanego GPW ;)
1
Lidia 2017-02-28 10:35
Jakie dodatkowe świadczenia oferuje pracodawca?
Lidia 2017-03-07 10:26
W zakładce "Historia" zobaczysz, jak wyglądała droga Marmite S.A. od początków działalności do obecnej pozycji. Czy już się z nią zapoznałeś?
Natalia 2017-03-25 17:54
Marmite działa w Polsce od 40 lat i jest to czołowy europejski producent umywalek, brodzików i wanien. Firma ciągle się rozwija, to chyba jest powód do dumy . Czytając wpisy mam wrażenie jakby to nie dotyczyło Marmite!! Ale hejt nie ominął niestety firmy.
2
Maryska 2017-04-03 08:58
Witam,chce podjac prace w tej firmie:-) mam pytanko ile tam jest zmian?jakie sa zarobki przez pierwsze 3 miesiace?czy w weekendy sie pracuje?Pozdrawiam:-)
grzesiek 2017-04-05 09:59
zobacz sobie ogłoszenie - https://www.gumtree.pl/a-praca-na-produkcji/poznan/dobrze-platna-praca-na-produkcji-na-poczatek-3-000-zl-brutto/1001943595910910760445809
byłem u nich na spotkaniu, praca 3 zmiany, zarobki na początek ok. 2200 na reke, w tym są już jakies premie.
Ja 2017-04-06 13:33
Od 40 lat? Ha,ha dobre.
5
Zyta 2017-04-06 22:20
Najlepiej pisać takie żałosne teksty zamiast wsiąść się za pracę!. Firma istnieje natomiast niektórzy pracownicy będą musieli szukać nowej pracy.Ale tak jua jest!
Roberto 2017-04-12 22:39
Pracuję w firmie już od dawna i nie uważam żeby lata świetności mieli już za sobą. @cierpliwy czy wkurzony czy poinformowany to kto jest autorem tych "prawdziwych i sprawdzonych informacji". Najlepiej jak każdy weźmie się do pracy do której jest zatrudniony.
pracownik 2017-04-13 21:55
Drogi Roberto czy Arturo,a może jakoś tam...gdybyś pracował długo i miał odrobinę pojęcia co to rozwój Marmite na przełomie 25 lat istnienia w Polsce nie pisałbyś byś bzdur tylko zapytał nas nielicznych, którzy tu pozostali i pamiętają lata normalności i szacunku do pracownika jakim charakteryzował się twórca tej firmy Roger.
5
pracownik 2017-04-13 22:56
Roberto, twierdzisz że pracujesz od dawna, a używasz zwrotu...lata świetności mieli za sobą...czyżbyś się nie identyfikował z tak wspaniałą i rozwijającą się firmą...?? a może ty Roberto jesteś z ochrony i nie masz pojęcia o produkcji?
4
Zuzia 2017-05-01 17:39
Marmite ma sporo mało życzliwych pracowników, a szkoda bo są dobrzy!
1
Stefan 2017-05-23 14:00
Czy mógłby ktoś wytłumaczyć co jest nie tak w firmie? Słyszałem dobre opinie.
gimbo 2017-05-24 16:50
ja widziałem ich ogłoszenia niezla kase płaca i można se dorobić.
gimbo 2017-05-24 16:51
ja widziałem ich ogłoszenia niezla kase płaca i można se dorobić.
zadowolny 2017-06-07 22:09
jak sie wam nie podoba to idzcie do karmelitu albo maromirinu zobaczycie jakie tak sa warunki placy i pracy tylko zebyscie potem nie zalowali zmiany firmy bo praca jest taka sama
pożygany patologią tej stoczni 2017-06-08 09:36
odpowiedz na temat sasiada stoczni viko firma z niezlym potecjałem ,niestety pracodawca furiat zezwala na zakladowe patologie,marnuje kase ciurkiem nie ma odstawowego sprzetu,trzeba sie prosic lub kupowac samemu walki rekawiczki czy rozpuszczalnik ,trzy wyciagi na taka duzą hale smierdzi od samych drzwi ,zero stanowiskakoordynatoraczy kontroli jakosci ,płaci co obiecal ale odbiega to od ogloszenia ,pracownk z marmitu wytrzymal tydzien
Bartek 2017-06-11 12:23
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, tak można w skrócie ocenić sytuację.
john 2017-06-13 22:24
Witam co sie zmieniło w firmie odkąd Innova Capital jest właścicielem?
szczęśliwiec 2017-06-17 17:03
Wszystko, z małej podupadającej firemki wyrosła wprost do nieba, nastał czas aniołów, a kraina poczęła płynąć mlekiem i miodem. Pracują tu same wybitne jednostki to i płace to też wyższa półka europejska i zwykły normalny zjadacz chleba nie ma co tu szukać.
2
Zonia 2017-06-20 18:37
Co się zmieniło w firmie? Mogły ktoś jaśniej napisać?
gelo 2017-06-21 18:11
wszystko się zmieniło. Firma się cały czas rozwija, szuka pracowników, dobrze płaci.
Zostaw swoją opinię o Marmite S.A. - Zakrzewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Marmite S.A.