brak logo

Hurtownia kosmetyczna GAMA S.J.

zamośc

Opinie o Hurtownia kosmetyczna GAMA S.J.

Zocha 2010-05-24 10:54:57
MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!! Praca tylko dla zagubionych desperatek, którymi łatwo manipulować. Odradzam.
ona 2012-05-24 18:49:35
Moje Drogie Panie o czym Wy piszecie i jakie głupoty wypisujecie?Chyba Wam się pracować nie chciało . Jeśli Wam coś nie pasowało to dlaczego nie powiedziałyście tego tylko wystawiacie opinie nie zgodne z prawdą?.Oczerniacie kogoś kto na to nie zasłużył.Powodzenia w szukaniu nadal pracy bo znając życie pewnie nadal szukacie lub pracujecie za granicą.
klientka 2012-07-11 21:33:55
Hurtownia kosmetyków Gama oraz salon fryzjerski Gama fryzur to wspaniałe miejsce. Ceny najtańsze w Zamościu, miła obsługa, duży wybór produktów. Zakupy w Gamie robi się z przyjemnością a za plecami nie stoi ochroniarz i nie patrzy się na ręce jak np w Rossmanie. Polecam.
pawel 2013-05-27 19:26:57
gama gama co tam jest kto to wie, trzeba sie nad tym mocno zastanowic hehehe
Pracownik 2013-06-03 19:51:13
Jestem pracownikiem Gamy od dłuższego czasu i spokojnie mogę stwierdzić, że opinie Kachy i Zochy są jakimś wymysłem. Nigdy nie spotkałam się z tym że, szef wykorzystuje pracowników. Może autorkom tych opinii nie chciało się pracować? Może myślały, że na (usunięte przez administratora) będą siedzieć i pazurki piłować? Bo nie rozumiem w jaki sposób szef mógł wykorzystywać pracowników?
Co do miejsca pracy i warunków również nie mam nic do zarzucenia.
Zuzia 2013-07-17 14:57:10
Z tego co się orientuje to jest tam salon fryzjerski już od kilku lat czyli klienci są.
disco kasia 2015-02-13 15:16:19
a to w gama są obowiązkowe zmiany nocne? to mi trochę komplikuje sprawę bo często gram koncerty jako śpiewaczka w zespole disco i nie chciałabym, szczególnie w weekendy, żeby mi to kolidowała ze stała pracą. czy w takim razie jest w gama możliwość co miesiąc negocjowania godzin w grafiku żeby mi i im pasowało?
pipi 2015-02-14 23:12:13
Z tego co sie orientuje w gamie nie ma zadnych zmian nocnych. Hurtownia jest czynna w dzien.
berek 2016-05-14 11:49:17
jak pracuje się np. na 3-zmianówce, to nie ma znaczenia, czy masz nockę czy dzień.. zmiana to zmiana.
Zostaw swoją opinię o Hurtownia kosmetyczna GAMA S.J. - zamośc
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hurtownia kosmetyczna GAMA S.J.