brak logo

Dorel Polska Sp zoo

Chorzów

Opinie o Dorel Polska Sp zoo

oczko 2014-05-11 22:57
Bardzo słaby pracodawca, brak przepływu informacji, słabe płace, brak jakiegokolwiek socjalu, brak podwyżek bo podwyżki rzedu 10,00 zł to śmieszne. Zarządzanie bardzo słabe ( niekompetencja wszechobecna) . Z czym spotkamy się u tego pracodawcy - po pierwsze z wszechobecną głupotą , nieżyczliwością , utrudnianiem każdego działania , (usunięte przez administratora)
10
kora 2014-09-05 07:57
To co napisano ,sama prawda , tyle niekompetencji co w tej firmie to mało gdzie, kierownik marketingu po podstawówce, itp
3
staś 2015-06-23 21:26
Kiepski pracodawca, słabe płace, brak możliwości rozwoju, częsty mobbing ze strony kierownictwa.
1
teuta 2015-10-11 21:55
A Tobie Martynko pomyliły się fora, na tym piszemy opinie o pracodawcach, a nie kto jest czyją mamusią i w jakim sprzęcie wozi swojego Piotrusia.
3
Pollack 2015-10-20 23:18
Martnka90, pomyliłaś chyba mobbing z hejtem. Mobbing dotyczy gnębienia pracowników moja droga. Strzeliłaś z tym tekstem i Piotrusiem jak łysa blondynka warkoczem o kant kuli.
1
poligoniok 2015-12-01 15:52
No ciekawe opinie o firmie tylko czy są do końca prawdziwe. Byłem na rozmowie i wcale takiego wrażenia nie sprawia; po rozmowach z pracownikami (bez osoby z kierownictwa) nie widzę zasadności powyższych wpisów. Pensja lepsza niż u innych choć szału nie ma... mogło być lepiej
1
Bob 2015-12-02 12:39
Dziś dostałem właśnie zaproszenie do pracy i mi to tak zaproponowano w sosnowcu - 1700 na okres bez uprawnien na wózek z uprawnieniami 1900 zł netto praca 8-16 bez nadgodzin i bez weekendów . Zapewniał mnie ktoś bo nawet nie wiem czy to był kierownik że nie pracuję się w święta itp.. . Nie jest to złą ofertą
tomi 2016-02-13 19:53
1900 netto to naprawdę jest zarobek "super" jedź człowieku do byle kraju trochę na zachód i dostaniesz dużo więcej , zobacz jakie ceny są w Polsce i zobacz co za te 1900 kupisz. Zacznij tam pracować i za 1/2 roku napisz to samo , ja tam pracowałem i takiego bagna nie widziałem . Sam się przekonasz , a opinie typu Martynka to wsadź miedzy bajki to pomyłka przyrody - Martynka.
max 2016-03-20 17:52
dziwny pracodawca - albo źle szukam
nie widzę strony internetowej a chciałbym zobaczyć czym handlują, czy będzie z czego prowizję ukręcić
możecie coś podpowiedzieć?
2
qwerty 2016-06-29 15:10
Czy ktoś może powiedzieć jak wyglada praca w tej firmie na magazynie ??
Pampalini 2016-09-01 20:09
Firma przeprowadziła się do Sosnowca na nowoczesny magazyn, ludzie są w porządku jeśli pracujesz a nie ściemniasz.Zarobki są w porządku jak na magazyn. Z kierownictwem idzie się dogadać i idą człowiekowi na rękę w miarę możliwości.
1
ylia 2016-09-04 19:57
Super, że jest wypłata terminowa, bo każdego cieszy to, że relacje odpowiednio przyczyniają się do sukcesu w firmie.
1
miki 2017-02-20 07:49
Ty masz chyba pokręcone w głowie , terminowa wypłata to nie przywilej pracownika , lecz obowiązek pracodawcy. Szanuj się trochę .
2
Paulina 2017-04-05 12:28
@qwerty, będziesz aplikował?
Jako 2017-08-28 11:19
Tyle osób co tam pracowało a juz nie pracuje to ...pracę ręczne i tylko ręczne ,kręgosłup pęka w szwach od dźwigania,masz siły jak koń to spróbuj swoich sił! Zarobki bardzo słabe!
Paulina 2017-08-28 12:24
Teraz są aktualne oferty na ph-owców w Dorel Polska Sp zoo, @jako, więc nie ma tutaj tylko stanowisk, w których wymagana jest tylko i wyłącznie praca fizyczna? Dodając opinię warto sprecyzować na jakim stanowisku odbywało się zatrudnienie, tak żeby każdy mógł wiedzieć, czy może znaleźć pracę dla siebie.
Zainteresowany 2017-09-21 10:08
Uszanowanie, czy mógłby ktoś powiedzieć jakie warunki oferuje firma dla przedstawicieli handlowych? Dostałem zaproszenie na rozmowę. Fakt, dziwna trochę, bo kontakt mailowy, a nie telefoniczny, ale nie będę narzekał.
Poproszę o szczegóły osoby, które znają konkrety. Dziękuję.
Paulina 2017-09-21 12:42
@zainteresowany, wcześniej też odnosiłam się do tego stanowiska i pytałam o warunki pracy ale niestety nikt się do tego nie odniósł. Może teraz skoro pytają już dwie osoby, ktoś odpisze i poda warunki proponowane przez Dorel Polska Sp zoo? Jaka jest podstawa, premie, auto, paliwo, itp.?
nick 2017-09-22 09:38
to chyba dobrze że zaproszenie przyszło oficjalnie , emailem. wydaje mi się, że to bardziej profesjonalnie niż przez telefon, gdy nie zawsze jest możliwość rozmawiać spokojnie.
Zostaw swoją opinię o Dorel Polska Sp zoo - Chorzów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dorel Polska Sp zoo