brak logo

MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Kętrzyn

Opinie o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Dobra 2017-06-10 14:44
Czytaja o oskarzeniach nie popartych zadnymi dowodami! Ci co to pisza powinni liczyc sie z konsekwencjami. I powinni je poniesc.
2
Pracownik 2017-06-10 16:54
A czy to nie jest dziwne ze nikt nic w sumie nie napisał a zleciała się już tutaj i policjia i prokuratura?
A to ze jedno z drugim jest ja papuszka nierozlaczka to chyba każdy widzi nawet dyrektor. I podajcie mnie na policję proszę. Ja nie boje się opisywania rzeczywistości i nikt mi nie zarzuci pisania nieprawdy. Przecież oni są wiecznie razem :)
8
Neutralny 2017-06-10 17:35
Widocznie Twoje życie jest tak nudne, że żyjesz życiem innych. Może znajdź sobie jakieś hobby?
5
skinhed 2017-06-10 19:26
Tak, wiem, wiem, no... zrobili to przede mną
Życzliwi będą to kminili w stronę jedną
Trochę smutne to, oh really, cóż na pewno
Mówili: gwóźdź w trumnę wbij im, wbijam w drewno
Jazda, nadinterpretujesz, czuję absmak
Pokazuję faki, też jestem taki hamsta
Kto się tu wzoruje na kim, kto jest taki rapstar?
Instrumental, bragi, dragi, braki, zero szans masz
Elo, ty, będę to szarpał
Tyle do skoszenia tego siana, jest kosiarka
Kiedy patrzysz na nas, gdy stoimy tu na scenie
I rzucamy hajsem w ciebie, to ty łap to dziecko ziarna
3
szwaczka 2017-06-10 21:35
do Lolita - poszukują szwaczek do Reszla, widziałam w internecie
2
PRACOWNIK 2017-06-11 17:15
,,TO LUDZIE,NIE ZASOBY,DECYDUJĄ O SUKCESIE FIRMY''
6
Pio 2017-06-11 18:30
Ludzie to również zasoby :)
7
pracownica 2017-06-12 18:50
A ja jestem przekonana że ten cały ferment i intrygi wokół pani Asi ,to wina zazdrości .Zazdroszczą jej urody ,inteligencji ,obycia ,wykształcenia i....pozycji .No właśnie może tu jest pies pogrzebany ...ktoś liczył na stanowisko kierowniczki i się przeliczył .
8
Osioł 2017-06-12 22:34
Każda plotka ma w sobie ziarnko prawdy to moje zdanie a osoby opisywane wpływają na wizerunek firmy sytuacja powinna się wyjaśnić .Ale co ja tam wiem
10
Pracownica 2017-06-12 22:44
Jezu ludzie jeżeli nawet była by to prawda to co to nas obchodzi ? Mam głęboko w nosie kto z kim sypia ,dla mnie mogą i trójkąty walić ...nie wiem no poprostu nie rozumiem takiego myślenia .Wizerunek firmy ? Jaki wizerunek ?Robią to na środku hali czy jak ?Puknijcie się w głowe ludzie i opamiętajcie się w końcu .Amen
6
Pracownica 2017-06-12 22:54
I jeszcze jedno ...to nie osoby opisywane wpływają na wizerunek firmy ,tylko osoby piszące takie bzdury .Skoro posuwają się do takich opini to jacy ludzie tam pracują????
8
ha 2017-06-13 09:46
Następna ankieta się szykuje ale czy ktoś zna wyniki poprzedniej/cicho , nikt nic nie wie .Przecież wyniki miały być wywieszone na tablicy dostępne dla wszystkich pracowników..
14
Neutralny 2017-06-13 16:54
Ktoś tu jest niedoinformowany. Przecież wiadomo już od dawna, kto wypadł najlepiej, a kto najgorzej.
2
elf 2017-06-14 10:57
Ale hejt idzie na naszą firme ... masakra jakaś . A kto wam daje na chleb ja sie pytam !!?? Nie pasuje to wypad i to już dziś teraz , zaraz ! . Gdzie wam dadzą 600 zł dodatkowo na wakacje , gdzie będziecie mieli tyle wolnego co w MTI , no pytam kuuXXrwa gdzie !! ?? . Święta wolne , majówka wolne , urlop 3 tygodnie , a inne firmy w tym czasie pracują typu PianPol , Philips itp itd . MTI to najlepsza firma w naszym powiecie i nie szykuje sie żeby była lepsza a Reszel ?! Ta firma szybciej upadnie niż wam sie wydaje więc nie pierXXXdolcie mi tu że wam aż tak źle , bo wypłaty zawsze są na czas a nawet przed ... A i jeszcze jedno , POLECAM KAŻDEMU FIRMĘ MTI FURNINOVA , ZAPRASZAM DO KADR , MOŻE I DLA WAS SIE ZNAJDZIE MIEJSCE I NIE SŁUCHAJCIE TYCH [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] WYŻEJ BO FIRMA JEST BARDZO POŻĄDNA , POLECAM WSZYSTKIM !!! Moja ocena to bardzo mocne 8/10 . Pozdrawiam :)
24
Pracownica 2017-06-14 15:22
Ja również polecam naszą firmę ,jedyny minus to ludzie w niej pracujący
7
Pracownica 2017-06-14 22:06
Pierdoły ludziki piszecie szukacie sensacji kiedyś na 2 pracownice pamiętają Przemo jak sprawdził jakość i nie tylko to aż było miło. Dawną mistrzynie na drugiej zmianie to nie raz całą zmianę w kantorku trzymał i nie wychodzili a tu wielka afera wszyscy wiedzieli i nagle zdziwienie porażka
14
Onna 2017-06-14 23:13
A od kiedy on pracuje na drugiej zmianie? Nie bluznij dziewucho i nie krzywdz człowieka oszczerstwami.
Niektórzy nie potrafią pojąć co to zwyczajna sympatia i wspólny język. Ja to tak postrzegam.
Udanego weekendu i odpoczynku od ludzkiego jadu wszystkim.
8
Pracownik z kadr 2017-06-18 07:41
A rozwiedli się już ? Za eksżonkę bym się zabrał :)
12
Piotr 2017-06-18 09:32
Haha, serio? Pytasz się w necie bo nie potrafisz nic w świecie? Zabrać się możesz ale ręcznie za siebie :D
Nie dla psa kiełbasa, pracowniku z kadr :)
11
Paweł 2017-06-21 11:24
A niedługo balandowka, ciekawe kto, kogo, gdzie i jak :)
4
pracownik 2017-06-21 18:43
Jakie to smutne, że jedni pójdą się bawić, a inni tylko obserwować kto kogo, gdzie i jak.
13
Mąż 2017-06-21 21:30
Widocznie coś jest skoro są takie wpisy namówię żonę nie szuka innej pracy jak tu na się niej jakiś napaleniec kleić zwłaszcza że zarobki nie za ciekawe wiec niech siedzi w domu
13
Nick 2017-06-28 18:24
Chcialbym zyczyc wszystkim super zabawy na balandowce! Do zobaczenia w sobote!
10
ja 2017-06-29 11:50
Jak się komuś coś życzy, to może wypadałoby się podpisać. Komu ludzie mają dziękować ? :D
2
Ja 2017-06-29 16:25
No... mi :)
2
Karolek 2017-06-29 16:26
Moja opinia jest taka. Należy krytykować zachowania, a nie osoby. Potraficie tylko na forum, anonimowo coś zdziałać, a byście szanowali samych siebie to i was by szacowano. Każdy święty haha. Pozdrawiam normalnych.
5
zbych 2017-07-01 19:12
Impreza bez kierowniczki to nie to samo
3
Pracownik 2017-07-01 21:48
No tak żadna para nie wychodzi z ciemnego kąta czy krzaków
11
Pracownik 2017-07-02 11:33
Wczorajsza impreza była super .Wielkie dzięki dla Dyrekcji i organizatorów .Dziewczyny ze skór byłyście najlepsze !!!
31
Janosik 2017-07-04 13:38
Pan Dyrektor to bojąca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic z tym niestety zrobi
1
Monter 2017-07-04 21:47
Co ma zrobić jak jego pupilków opisują nawet nie kiwnie palcem
7
Złośliwy 2017-07-05 07:43
Gorące pozdrowienia, dla wszystkich wspanialych pracownic, ktore tak optymistycznie i dosadnie ocenił i opisał nasz kochany dyrektor, mozna prosic o ich listę, moze i ja skorzystam :)
3
ktoś 2017-07-05 15:51
A gdzie opisał?
Ja 2017-07-05 20:54
nikt nie widział żadnego opisu Dyrektora ,a Złośliwy może niech skorzysta .....z toalety :D
7
Black 2017-07-05 20:58
zawsze znajdzie się jakiś osioł ,który plotkami może namącić komuś w życiu ,akurat w tym przypadku nikt w to nie wierzy :)
10
złosliwy 2017-07-06 11:34
nie zobaczysz tego opisu możesz go jedynie usłyszeć :), jeśli ktoś z Toba ogóle rozmawia, skorzystał bym z toalety, ale Ty tam siedzisz i g ó w n o przez 8h robisz
Osioł 2017-07-06 19:35
Niestety fakty mówią co innego
8
Ja 2017-07-07 15:25
Tacy ludzie jak Ty wzbudzają we mnie litość ,jak bardzo musisz być zgorzkniały i nieszczęśliwy przez to :(
8
Nick 2017-07-07 15:30
Najlepsza bałandówka na jakiej byłem! Dziewczyny ze skór wyglądały super gratuluję! Super zabawa, super temat i super ludzie! Udanego urlopu wszystkim życzę, wracajcie cali.
27
Serfer 2017-07-11 11:25
Dzięki Nick , jest git :) ! DziwXki koks tajski boks ... Pozdrawiam z Miami na Florydzie .
2
Dyzma 2017-07-30 21:24
Ziombel dobrego masz dilera...pzdr
1
serfer 2017-07-31 18:21
Jakiego dilera idź do fryzjera ...
Lolek 2017-08-11 22:33
Pytanie z innej beczki. Czy zakaz palenia na zakładzie nr II niedotyczy pracowników ? Korzystają z palarni kiedy mają ochotę. Może trzeba się temu przyjrzeć? Pozdrawiam palaczy.....
1
idź w piz*u 2017-08-16 07:34
palacze również pozdrawiają środkowym palcem! :D
odp, możemy skorzystać z toalety ale jesteśmy za dobrze wychowani.
2
chh 2017-08-16 09:43
No tak ty bedziesz palic a ktos bedzie na ciebie robic? Przerwy na papierosa sa dwie.
4
gosc 2017-08-16 21:20
robcie tak dalej a sami na siebie bata ukrecicie!
1
Cristiano Ronaldo 2017-08-18 16:49
dobrze gadacie , na 2dwójce to kabaret sie dzieje , jeśli można wspomnąć o tym , że na tapicerni po monta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] trawą . pozdro 600 ;)
Frank 2017-08-18 22:38
Kierownicza niedługo wolna Przemek też się od żony wyprowadził miłość kwitnie tylko cierpią dzieci i rodziny pozdrawiam serdecznie znjących temat
2
ATF 2017-08-18 23:11
Uroki pracy w MTI nie pierwsi nie ostatni wszyscy wiedzieli że mają sie ku sobie to trwalo już jakiś czas tylko czy idąc do łóżka myśleli o swoich bliskich jak nazwać takich ludzi .....
1
Pracownik 2017-08-19 05:35
Nie wiem czy tacy ludzie powinni zajmować takie stanowiska powinni być przykładem a okazuje się że sa to ludzie bez zasad honoru sumienia .Ktoś taki ma nam mówić jak mamy pracować jak się zachować w pracy kpina napewno nie jeden pracownik podziela moje zdanie nie chcę pracować w takiej atmosferze i z kimś takim
2
Zostaw swoją opinię o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o. - Kętrzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.