brak logo

MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Kętrzyn

Opinie o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Oki 2016-10-26 12:32:43
Ooo i ty masz racje,,,wieksze zarobki a nie kłucą sie o palenie,patrzcie co po podwyszkach w sklepach i pradu i właśnie czy bedzie stać za takie zarobki na co kolwiek,,ale wy to lubicie zajmowac się pierdołami.
3
taka :) 2016-10-26 17:25:20
Szefieee proszę o lekcje ortografiiiii :D
7
taka SE :) 2016-10-26 17:27:49
ten co pali to niech SE pali na przerwie , a ten co nie chce przerwy niech SE pracuje i SE dorabia do akordu ,a na pewno SE bardzo dużo zarobi przez dodatkowe pięć minutek :D
9
Jaro 2016-10-26 22:46:15
Pieniadze to nie wszystko.To co zarobisz przez 5 minut to pozniej 3 razy tyle stracisz.
Nie wolno byc nadgorliwym
Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu.
12
neutralna 2016-11-22 10:38:17
och zarobki w większości poniżej 2000,soboty czasem marne setki,philips sobota 180,świąteczne 300,konkurencja w mieście średnio 500 do nawet 900 szkoda bo w większości pracują tu pracownicy z wieloletnim stażem, a propo może chociaż stażowe?
14
Dupeczka 2016-11-22 20:23:16
Jest taki jeden... Ale On jest poza naszym zasięgiem. No i żona chyba zagryzlaby a ma oko na niego cały czas.
8
kkkk 2016-11-24 17:46:57
Nic dodać nic ująć . Dupeczka i Lalunia wyruszają na podbój. A Panowie będą zadowoleni bo się kobietom podobają :) ( tzn. ich pieniądze i stanowisko).
2
ONA 2016-11-24 18:33:54
przeciętny i kkkk - macie jakieś problemy chyba :) Nikt tu o kasie i stanowisku nic nie wspomniał :) Chłop musi mieć to "coś" i wyraźnie wam tego baaaardzo brakuje :D
4
ktos 2016-11-24 21:18:36
dupeczka i lalunia :) nawet niki określają :)
3
Pracownik 2016-11-27 18:24:15
Chyba wam sie w pracy nudzi laleczki dupeczki.Moze czas zmienic zaklad pracy i nie robic cyrku.Na takich wpisach firma traci na reputacji.
15
Dupeczka 2016-11-30 16:53:40
Nie traci nie traci. My dupeczki tak wam ciśnienie podnosimy ze zap**** jak meserszmity :)
Zreszta co wy bez nas byście zrobili...
A to ze mamy przystojnych mężczyzn w firmie to chyba dobrze, lepiej tak niż w druga stronę :D
Dupa Cię piecze bo pewnie jesteś zakompleksionym facetem i wiesz ze nigdy nie będziesz żył jak niektórzy pracownicy. Musi piec mocno gdy nie starcza do wypłaty.
6
Obiektywna 2016-11-30 21:47:59
Piekłby Ciebie mózg. ..gdybyś go posiadała!
Żal Ciebie dziewczyno. Pustostan i nic więcej.
17
rodzic 2016-12-08 19:06:29
A ja tak z innej bajki, dziękuje za mikołajki w Gwarku. Doskonale zorganizowana impreza mikołajkowa, dzieci bawiły się świetnie. Cóż mogę dodać więcej... kocham MTI-Furninova.
ps. i jeszcze kaska na święta... mniodzio :P
9
ona 2016-12-09 23:37:02
A dziś baluje szlachta w City...
6
Szlachcianka 2016-12-10 18:28:04
Skąd ta zawiść wśród ludzi...
6
EX 2016-12-11 21:48:31
Pytanie do dyrekcji . Dlaczego podwyżki w tym roku były nie na wszystkich działach ?
11
kelner 2016-12-12 08:20:51
A tak można w godzinach pracy chlać wodę i pozostawić załogę bez dozoru . Przecież niektórzy mistrzowie pracowali do 22 , ciekawe zwyczaje szlachta posiada
9
pracownik 2017-01-04 07:32:29
Witam, czy ktoś może mi odpowiedzieć czy stawki w naszej firmie będą równane do 13 zł dla wszystkich pracowników zgodnie z ustawą? Bo nikt nie potrafi powiedzieć jak to będzie, a swoją droga nieźle, żeby pytać czy przysługuje najniższa krajowa hahah, pozdrawiam
15
Tata 2017-01-04 08:10:25
Jak nie potrafia odpowiedziec to może do Inspekcji pracy zadzwonić niech sie zaintetesuja i wyjasnia tak bedzie szybciej
14
zły 2017-01-09 13:00:00
Witam serdecznie jak się podobały wypłaty za grudzień hahah, siedem lat pracy i najniższa krajowa na konto,nie wiem czy gdzieś jest gorzej, ale lepiej to nawet w alkoholach świata...nie polecam
9
xxx 2017-01-09 17:22:45
Ja po 12 latach pracy mam najniższą krajową co miesiąc a nie tylko za grudzień- żenada
10
robol 2017-01-09 18:23:20
stawki akordowe też śmiechu warte liczone z 9 zł po 15 latach pracy sto % normy i najniższa krajowa
12
Lipton 2017-01-09 22:44:07
Popieram opinie
Wyplaty sa skandalicznie niskie.Zeby nie zarobic 2000zl netto to to jest wstyd i kompromitacja dla firmy.A frajerstwo z biura podwyzsza sobie stawki.
12
Fizol 2017-01-10 11:54:15
Pozdrawiam dział HR, ich dzialanie doprowadziło Phillips na skraj upadku teraz czas na MTI....
10
Złośliwy 2017-01-10 20:30:20
Co powiecie na Włoski strajk, kazdy pracuje tylko dwa razy wolniej, bardzo dokładnie, ale jakies 50% normy, mniej niz najniższa krajowa nie moga zaplacić wiec dla wiekszosci niewiele sie zmieni... natomiast oni poczuja róznice i docenią, lepiej rocic cokolwiek niz tylko jeczeć.
14
koko 2017-01-11 11:33:36
Zastanów się co piszesz. I co Ty możesz wiedzieć , o tym co się dzieje i jakie są przyczyny w firmie po drugiej stronie ulicy. Z zrozumieniem widzę że są problemy.
1
W imieniu nie palacych 2017-01-11 12:17:19
Dobrze ze mieliscie najnizsza krajową bo znam chlopaka co nawet najnizszej nie mial . Miało byc 12 pln a tu ciagle 9pln nawet randstad placi wiecej chyba przyszedl czas na zmiany .dodatkowe przerwy mydlenie oczu pracownikom a moze to ma byc ta podwyzka 10 minut to gratuluje
7
Fizol 2017-01-11 19:30:34
Całe miasto huczało, ze mogą zamknąć Phillipsa tylko nie Ty, samo ogłoszenie ze poszukują do pracy w nadgodzinach nawet przygłupowi by wystarczyło, Ransztad zatrudnianie obcokrajowców nie szanowanie pracowników, marne stawki i liderzy/kapo do poganiania pracowników brzmi znajomo? Ten sam dział Ci sami ludzie....pozdrawiam
10
Tapicer 2017-01-11 20:00:50
Zapomnialeś dodac 5S! Ktore mialo dać oszczednosci 30% haha, w tej firmie oszczedza sie obcinajac stawki akordowe
11
W imieniu nie palacych 2017-01-12 12:53:13
Zapomniales dodac ze stawki tylko tna na tapicerni i z tego dzialu firma ma największe oszczednosci 6 lat temu ucieli setup i coffe i do dzis te stawki nie osiagnely poziomu sprzed lat nawet po podwyzkach 4 lata temu to jest kpina .
8
kajtek 2017-01-12 16:43:41
Nareszcie jakaś dyskusja o pracy i warunkach a nie komentarze cichodajek zakładowych, które osiem godzin myślą o sexie z przełożonym :)
11
Stary pracownik 2017-01-12 19:13:01
Pamietam czasy gdzie za prace na próbe w MTI trzeba bylo płacic, teraz to firma doplaca do dojazdow wysyłając autobusy po pracownikow...bo żaden rarytas tu pracować. Gospodarz chyba mizerny albo doradcy o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] potłuc....
10
pracownik 2017-01-13 13:36:27
Na krojowni również zostały poobcinane stawki akordowe.Po 20-latach pracy,takie wynagrodzenie to ŻENADA!!!!!!!
10
praca czeka 2017-01-15 16:13:34
zapraszamy do pracy na szwalnię zobaczysz ile zarabiamy.Najlepiej zajmij maszynę z przodu bo wózek z pracą widać i możesz popatrzeć kiedy pracę skończyć a może lepiej do łazienki pójść lub dłużej szyć żeby ostatniej paczki nie brać .
1
jacuś 2017-01-15 19:50:15
zarobki kpina stawki akordowe wyliczane z 9zł na godzinę na klejarni dniówka często 70-80zł w klejach które niby nie szkodzą w opini fachowców ?pracownicy na godzinę maja lepsze dniówki żenada!
6
pracownik 2017-01-17 12:00:02
Dlaczego pracownicy jadą sami po sobie?Po co wypominać kto ile zarabia na różnych działach.Każdy przychodzi do pracy aby godziwie zarobić.Wina za niskie wynagrodzenie leży wyłącznie po stronie pracodawcy
12
qwe 2017-01-17 21:14:41
Gdy tylko chodzi o zarobki padaja zaraz porownania z praca godzinowa.Czy jestesmy gorsi od akordowych?pracujemy jak wszyscy na pelnych obrotach, macie wszystko podane pod nos , od mebli nic nie zabrane.Nam niczego nie dolozono .chyba ze wiecej obowiazkow,tez mamy rodziny i chcielibysmy zeby dyrekcja nas docenila! POZDRAWIAM
9
PiNk 2017-01-18 21:59:32
Tak ,zgadza się tylko różnica polega na tym że Wam nawet za sra....e płacą .Pozdrawiam :)
6
Black 2017-01-19 19:12:07
przejdź na miesiąc na godzinówkę to i Tobie zapłacą ,znaczy dołożą do najniższej krajowej :) zobaczysz jak ucieszy Cię odcinek z wypłaty i czy będziesz wypoczęta po każdym dniu takiej pracy ..
6
PiNk 2017-01-19 20:16:49
Zawsze możesz przejść na akord i firma zyska bo nie będzie musiała do Ciebie dopłacać a i Ty przestaniesz narzekać i docenisz co straciłaś :)
5
Kapiszon 2017-01-20 07:47:19
Już widać, ze kobiety się dorwały kłótnie miedzy sobą kto ma gorzej ja...dole, uznajcie obie ze macie ciężko i już winna temu jest polityka kadrowa i płacowa zakładu a nie Kasia czy Jola z godzinówki czy akordu.
4
akord 2017-01-20 11:34:47
pracowałem na godziny a teraz na akord niema co porównywać zarobki podobne tylko po pracy na akord można sznurówki wiązać na stojąco a nie po pracy na godziny czy sie stoi czy sie leży to dnióweczka sie należy zakładając że masz 11 zł. na godzinę to ja muszę wypracować 120% normy na twoją dniówkę odejmując 0,5 godziny na przerwy za którą mam nie zapłacone i to jest uczciwe ?
3
Robol 2017-01-20 11:52:21
...dokladnie to samo miałam na myśli ,a poza tym są godzinówki( te cwańsze oczywiście) które udają że pracują obracając jeden mebel w koło .Fakt mają farta dziewczynki bo kiedy tylko przełożony patrzy to one pracują... ech szkoda że nie na każdym dziale jest monitoring:(
5
tapi 2017-01-21 10:52:08
jak wam sie nie podoba to zapraszam do philipsa albo do fpk na przeciwko zakladu to zobaczycie ile sie zarabia .wezcie sie za robote to zarobicie a nie tylko beczec potraficie i patrzec na innych i ich oceniac
5
inna 2017-01-21 19:30:27
firma to kpina zarobki w większości poniżej 2000 na zakładzie nr 2 w większości idzie masówka i zarobki większe a na 1 chłam a jedna firma
1
Tapi 2017-01-21 20:43:47
To sie przenies na zaklad nr 2 to zobaczysz ta tzw masowke te czasy juz minely niestety
1
Stary wyga 2017-01-21 20:53:57
O i juz jakis pachołek sie wychylił...był inny dyrektor, nie bylo dzialu HR, kierownikiem i majstrem bylo sie za wiedze i umiejetnosci a nie za wypady na jachty....była praca, były zarobki a praca w Mti byla powodem do dumy jak jest teraz widac po wpisach....a Ty oszolomie nieproponuj pracy w innym zakladzie tylko pozwol sie innym wypowiedziec bo po to jest to forum!
7
akord 2017-01-21 21:11:40
Weż się do roboty to zarobisz więcej. Ja pracuje na jedynce i nie narzekam zawsze na wypłatę dwójkę mam a jeśli jesteś na godzinówce to znaczy , że nie wyrabiałaś normy bo wszystkie godzinówki z jedynki to osoby które nie wyrabiały normy i teraz nie macie co zazdrościć tylko się cieszyć że zakład was nie wyrzucił bo macie więcej niż zdołałybyście zarobić. Chcesz zarabiać więcej , to na co czekasz możesz przejść tam gdzie lepiej płacą i na zakład nr 2 , ale czy to jest praca lżejsza.
4
Tapi 2017-01-22 08:12:21
Nikt cie tu na sile nie trzyma pajacu jak ci sie nie podoba to se prace zmien i bedziesz mial powod do dumy . ja nie twierdze ze tu wszystko jest ok bo zeby zarobic to trzeba tak naprawde 200 % normy zrobic wiec jak juz nie dajesz rady to porozmawiaj ze swoim przelozonym to ci moze jakas godzinowke zaproponuje .
1
Stary wyga 2017-01-22 15:09:12
To rób tłuku 200% normy i płacz ze stawki ucinaja, ja mam godzinowke i smieje sie z takich oszołomow co zdrowie marnuja dla 20 zl wiecej, i bija sie o leprza robote z kolegami, nie matura lecz chec szczera zrobi z Ciebie tapicera... wez jeszcze dodaj, że na moje miejsce jet 10 hahah, nie o to chodzi zeby pracowac 300h i robic 200% normy tylko zarabiac godnie za prace,któą sie wykonuje i dla tego taka opinia.
Zostaw swoją opinię o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o. - Kętrzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.