brak logo

MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

Kętrzyn

Opinie o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.

up 2017-01-22 23:14
A tak naprawdę to ktoś potrafi wyjaśnić co należy do obowiązku lidera ?Nie bardzo rozumiem po co jest utworzone takie stanowisko?
10
Asd 2017-01-22 23:41
Ta firma jest zle zarządzana i nie ma sprawiedliwosci.
Tylko patrza jak uciac z wyplaty za byle co.

Precz z komuna!!!!!!
9
stary wyga 2017-01-23 10:22
Skąd dojeżdżasz ?Pewnie w swoim PGR-że byleś mistrzem ortografii...podkreśl sobie błędy na czerwono i się dowartościuj, Twoje pewnie poprawia komputer, ale czytania ze zrozumieniem już Cie tam nie nauczyli, nie twierdze ze w firmie wszyscy zarabiają źle, a tylko, że są olbrzymie dysproporcje w dochodach a miały być zrównane stawki za tą sama prace, myślę ze majstrowie nie narzekają, tylko nie dawali sobie rady i trzeba było liderów wymyślić. Co to za norma jeśli ktoś robi 200%, znaczy ze za niska i tyle, a później płacz ze stawki ucięli, dla tego się śmieje ze dla kilku złotych wiece potraficie donosić na siebie lub podbierać prace kolegom i pamiętajcie akordowcy, ze nie pracujecie na godzino-wców tylko na darmozjadów z biura my tez pracujemy na siebie i na nich. No i mała dygresja jeśli ktoś jest zadowolony z pracy tutaj pisze pozytywny komentarz, jeśli nie to negatywny, namowa do zmiany pracy jest żenująca, bo po co słuchać ludzi niech się zwolnią, przywiezie się autobusem ludzi, którzy przynajmniej przez jakiś czas będą się cieszyć i spokój.
14
akord 2017-01-23 15:53
Masz racje, Panie Tapi rozejrzyj się wokół siebie i napisz ilu widzisz tapicerów po 40, ilu po 50?Firma ma ponad 20 lat gdzie oni są? Myślisz ze awansowali do biura? Wykończyli się po prostu, choć tez myśleli ze do emerytury będą 200% normy robić, rzeczywistość ich zweryfikowała, sam robię w akordzie i wiem ze teraz naprawdę trzeba się napracować żeby zarobić ponad dwa tysiące, ale ja nie mam zamiaru się zabijać dla firmy, robię normalną dniówkę spokojnie bez szaleństw i wracam zadowolony do domu bo na koniec i tak mi nikt nie podziękuje a wręcz przeciwnie, zwolnią za brak efektywności. Poradzę Ci tylko ze zacznij odkładać na leki przeciw bólowe, bo jeszcze kilka lat takiego wycisku i będą Ci potrzebne do wykonywania 100% normy pozdrawiam
20
Godzinowiec 2017-01-24 12:53
Od razu widac ze jestes jestes smierdzacym skunksem i podpierdalaczem . Nie potrafisz docenic pracy godzinowek ktorzy tez pracuja i staraja sie wykonywac ja sumiennie MIERNOTO!!!
13
Porywacz 2017-01-25 05:48
Pozdrawiam piękne panie z drugiej zmiany w tym tyg co przychodzą na palarnie na przerwach
. Jest na co popatrzeć same laseczki odrazu pracować się chce :-* :-*
6
zadowolony 2017-01-25 19:52
Wyżej jakiś jegomość starał się ubliżyć pracownikom godzinowym, powinienem się zdenerwować ale po co:), oprócz tego co pisali inni dodam tylko tyle, ze gdybyście przestali gonić marchewkę na kiju zauważyli byście ze firma was wykorzystuje, jak a tak ze ucinając wam stawki prowokuje was do większego wysiłku ponieważ chcecie utrzymywać jakiś poziom przyjmijmy 2 tysiące. Obniżając stawki biuro sprawia, ze robicie coraz więcej za ta samą kwotę, mogę się założyć, ze jakieś kilka lat temu starczyła by 1/3 tego co robicie teraz. Sami byście na to wpadli ale zapier... jak konie żeby było ponad dwa tysiące. Wystarczyło by jednak robic 100% normy zaczęła by się panika, nie schodziła by produkcja i trzeba by było nadgodzin, czyli soboty, a wtedy dniówka +100 razy cztery w miesiącu i jest pięknie, kasa jeszcze lepsza i na wszystko jest siła a obcinając wam stawki i prowokują do cięższej pracy i problem nadgodzin mają z głowy. wiec zanim zacznie ktoś ubliżać godzin owcom niech pomyśli jak sam jest pięknie wykorzystywany bo nam płaca nawet za sran...ie i wszystko nam jedno czy zarabiacie tysiąc czy dwa,pozdrawiam rozsądnych
18
akordzista 2017-01-25 22:04
Nie każdy ma to szczęście że jest na stawce godzinowej i ma wywalone na wszystko .Chodzi o to że akordowcy muszą zapierd...ć żeby dorównać wynagrodzeniem choć w części Wam godzinowcom ,bo również mają rodziny .A osób które wyrabiają przysłowiowe 200 procent normy ,jest znacznie mniej niż ci się wydaje ....Pozdrawiam
4
mati 2017-01-26 09:59
Mamy pracować w najbliższą sobotę za tzw."setki". Pracownik akordowy ma w plecy w porównaniu do godzinowego a czym się różni bo ilość godzin ta sama.
4
zadowolony 2017-01-26 14:41
To nie jest szczęście, tylko rozdział obowiązków, kilka postów wyżej jakiś tapicer miał się za elitę w firmie...Zastanawiałeś się po co jest akord?Firma chce wam dać lepiej zarobić....hahaha proszę Cie, chcą was zmotywować żebyście ryli ponad siły dla ich dobra. Zastanów się jak byś pracował na godzinówce czy byś tak latał i się zachowywał, pamiętaj ze niżej niż najniższa krajowa nie mogą Ci zapłacić. Mati akordowcy nie maja w plecy na sobocie, maja nawet lepiej niż godzinówka bo wyrabiają akord i mają setki do tego, fakt ze wasze stawki godzinowe to inna sprawa...Ta firma nie jest przyjazna dla pracowników tylko dla biura...pozdrawiam
9
Jack Nicholson 2017-01-26 18:52
Ale Wy wszyscy z tego forum jestescie po pie rdo le ni, jak lato z radiem :)
5
Jack Daniel's 2017-01-26 19:03
Kto Ci pozwolił wyjąć głowę z dooopy kierownika?
9
Kierownik 2017-01-27 10:31
@Jack Daniel's możesz włazić, mam prze chwile wolna dupę.
3
Jacķ Daniel's 2017-01-27 15:26
To nie portal gejowo.pl....poza tym u mnie przez łóżko nic nie zalatwisz, szczególnie tak zużytym odbytem, którego działu jestes kierownikiem? Fajnie wiedziec, że mamy w firmie miejszosci sexualne, swiadczy to, że jestesmy nowoczesną firmą, szacunek za ujawnienie się, ale nie pozdrawiam a skoro tak sie robi w firmie kariere to dłógo będę bez podwyzki ech...
6
uśmiechnięty 2017-01-27 20:33
Już teraz wiem czemu piszecie ze na niektórych działach tak trudno o podwyżkę :), takie mamy nowe kadry, co zrobić hahah
8
Pracownik 2017-01-27 20:48
Muszę cię zmartwić ale za czasów starej kadry było znacznie ,znacznie gorzej .Tam to dopiero były układziki ☺
7
Pracownik 2017-01-28 19:12
Układy były i zawsze będą, pracują tu klany rodzinne,kumple z branży itp.Ludzie są często wręcz ponizani przez mistrzów,którzy boją się o stołki odkąd wprowadzono liderów.Szkolenia prowadzone dla kadry zarządzającej produkcją nie mają nic wspólnego z tym co naprawdę dzieje się na produkcji.Mistrzowie i liderzy nie potrafią zmotywować ludzi do pracy, błędnie oceniają możliwości i pracę podwładnych.Brakuje im pokory,wiedzy i umiejętności.Liderzy i mistrzowie powinni doceniać pracę,umiejętności i wiedzę podwładnych.Chyba mistrzowie wiedzą najlepiej ile zarabiamy i jak pracujemy.Ale wstawić się za nami nie ma komu.Ludzie też boją się odezwać o podwyżki.
Czy ktoś doceni w końcu wykfalifikowanych pracowników? Ile jeszcze osób,które zdobyły tu wiedzę i umiejętności ma wyjechać za granicę?
24
ROBOL 2017-01-29 09:23
Szczera prawda mistrzowie i kierownicy działów dokładnie wiedzą ile kto zarabia i nic z tym nie robią . !!!!
17
xoi 2017-01-31 10:21
Ciekawe kto bedzie nowym kierownikiem tapicerni.
1
xxx 2017-01-31 11:12
firma z takimi obrotami a zarobkom daleko od tych za czasów śp bałandy jak to możliwe?doceniają pracownika po swojemu
9
zadowolona A 2017-02-01 00:56
Dalszego teraz tak źle, A za Bałandy było lepiej?
Krótka odpowiedź. Teraz są czytniki. Wtedy były karty pracy i zaczarowany długopis. To wystarczyło, żeby mieć dniówkę, na jaką się miało ochotę. A problem polega na tym, że Ci którzy wtedy zarabiali po 2 tyś. w tej chwili nie mogą wyrobić najniższej krajowej.
I to tyle.
8
Wesoły 2017-02-01 07:46
W przypadku akordu mozna by to tak tłumaczyc, a jaka teorie wysnujesz przy godzinowce? Rozrosla sie administracja,coraz wiecej darmozjadow to i stawki w akordzie spadły oraz podwyzek na godzinowce brak.
7
obiektywna 2017-02-01 09:07
"Wadą internetu jest fakt, iż wielu ludzi uwierzyło w to, że mają coś naprawdę ciekawego do powiedzenia"
~ ktoś~
4
andrzej 2017-02-01 09:16
Gdzie te PODWYZKI
7
Obiektywny 2017-02-01 11:26
Ja uważam, że to raczej zaleta. Dzieki internetowi i takiemu forum mozna wyrazic opinię pozytywna lub negatywna bez narażania sie na konsekwecje w miejscu pracy. Jak widac dyskusja trwa a osoby zainteresowane moga sie dowiedziec jak tu sie pracuje, niestety wiekszść wpisow jest negatywna, ale to juz zmartwienie działu HR. Domyslam się, ze nie wsmak to klakierom dyrektora i dla tego, Twoj wpis
12
tap-ako 2017-02-01 21:27
tradycyjnie coś zabiorą narobią szumu firmę wynajmą żeby określiła komu i ile zabrać a potem w obliczu chwały dadzą [to co zabrali], aż nosy sezonowe z komunalnika dogonią pracowników dużej fabryki z 10-20-letnim stażem. Pozdrawiam wszystkich zdegustowanych obecną jak przykrą sytuacją
13
zadowolona A 2017-02-01 23:18
Godzinówka? Nie wiem czy jest ich za dużo czy akurat. Ale te Godzinówki, które widzę , nie leżą.
Tyle jadu i nienawiści w tych wpisach. Czy ten, kto to pisze, czuje się dzięki temu lepiej? Nie wiem...
Ale myślę, że Ci najbardziej rozgoryczeni, powinni założyć własne firmy. Zatrudnić kilku pracowników i zapłacić im tyle, żeby przychodzili szczęśliwi do pracy. Może im to się uda.
7
Tw 2017-02-01 23:43
Kazdy normalny widzi ze placa coraz mniej i jest coraz gorzej.Ale w biurze co siedza nigdy nie zrozumieja pracownika fizycznego.
13
ktoś 2017-02-02 08:05
Albo dostać w spadku....
5
Ziomek 2017-02-02 08:18
Cos mi sie wydaje, że podwyżek nie bedzie. Do ostatniej chwili będą zwlekać, az jakas kontrola będzie, wiec jesli chcecie zarobic trzeba tak pracowac, żeby były nadgodziny inaczej ciężko wypracowana najniższa krajowa Fuck!
10
Ted 2017-02-02 10:00
Trzeba zrobic strajk.
Tylko ze polowa osob sie boi.
9
pracownik 2017-02-02 11:06
SZEFIE jedno pytanko- przeżyje Pan cały miesiąc za 2300 brutto????? bo większość z nas musi!!!!
15
Ss 2017-02-02 23:35
To pytanie chyba jego zatkalo.
Ale bardzo dobrze ze piszecie prawde,moze wiekszoscia cos zdzialamy z ta pseudofirma.
8
×××××× 2017-02-02 23:56
Strajk- dobra rzecz. Choćby Włoski .
Tylko jak zwykle Ci, którzy najwięcej mają do powiedzenia na forum, do strajku nie przystąpią. Podkulą" ogony" i uciekną.
"Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje"
8
Złośliwy 2017-02-03 06:34
Nie musisz nikomu ublizac....strajk, spoko niech kazdy robi jak chce, wystarczy, że zwolni o połowe i tyle a jak nie chce brac w tym udzialu to jego sprawa, niech każdy patrzy na siebie nie na innych.
5
×××××× 2017-02-03 08:55
Nikomu nie ubliżam. Wiem, z doświadczenia.
4
Ziomek 2017-02-07 18:01
Wygląda na to, że metoda strajku włoskiego zaczyna przynosić efekty, mało tych nadgodzin,ale nie od razu Rzym zbudowano, pozdrawiam wszystkich, którzy zrozumieli, że żeby w tej firmie zarobić muszą być nadgodziny, podwyżek nie będzie bo zbyt wielu leni w biurze do karmienia.
8
Rr 2017-02-07 20:36
Trzeba zrobic strajk calkowity.Nie ma sie czego bać.
Trzreba naglosnic to.
7
KK 2017-02-08 10:05
Naprawdę, niczego? To stań jak Bolek, pokaż jaki z Ciebie chojrak :)
Cwaniak w necie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w świecie.
5
andrzej 2017-02-08 19:32
Dajcie zarobić za uczciwą i ciężka prace
15
Rr 2017-02-09 09:22
Ale który Bolek? Bolek Wałęsa czy ten od Lolka? Nie stanę tak jak oni, bo faktycznie trochet pi zda ze mnie.
3
Alda 2017-02-15 22:17
Tak przeglądam te komentarze i opinie, zaciekawiła mnie wypowiedź jednej pani najwyraźniej cichodajki. Albo nie cicho skoro pisze o tym otwarcie na forum. Tak się zastanawiam czy dużo jest takich sytuacji w firmie?Ja nie zauważyłam., ale ja w pracy robię swoje. I mało się interesuje tym co na około. Zna ktoś takie sytuacje? Piszcie na forum pierwszą literę imienia cichodajki lub ruchacza i dział z którego jest może żona lub mąż takiego pustaka coś zajarzy i dojdzie prawdy uratuje sobie kawał życia. Kto wie. Tylko nie wymyślać po złości:)
Co do wypłat to tragedia. Myślę że średnia to około 2k na łapkę. Bez szału. Średnia krajowa na rękę około 3k. Więc słabo. Problem jest w tym że mazury to jeden najbiedniejszych regionów. Wykorzystują to, na dodatek zaczynają zjeżdżać do nas Ukraińcy co zatrzyma wzrost płac. Jedyne wyjście język jakiś i ewakuacja bo przyszłości godnej i bogatej w tej firmie nie ma i nie tylko w tej. Tak to wygląda wg mnie.
4
ł@jza 2017-02-16 12:18
Znaczy co, reklamę robić? Do tego jest te forum? Nikt tego nie ciągnie, bo to jest przykre i świadczy o niedojrzałości intelektualnej piszących. "Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje" - stare i prawdziwe przysłowie, a jak dodamy jeszcze naszą zawistność i anonimowość (poniekąd, bo wiadomo, że z takich portali łatwo jest wyciągnąć dane piszących) przepis na niewymyślanie gotowy.
Co do zarobków cóż ten region jest jednym z najbiedniejszych w Polsce a i w Europie nie wypadamy super, bodajże 17 miejsce. Średnia krajowa 3tyś, gdzie ty to wyczytałaś? Średnia wynosiła 2469,5 zł brutto, czyli tylko 1787 zł netto. Piszemy oczywiście o zarobkach pracowników produkcyjnych i średniego szczebla, ktoś nie wierzy? http://wynagrodzenia.pl/moja-placa#A - sprawdźcie sami.
Co do twojego planu na przyszłość - cóż nie odkryłaś nic twórczego. Nawet języka się nie musisz uczyć, są tu polskie sklepy i w robocie gadają do Ciebie po polsku. Ale jak chcesz być polaczkiem za granicą, proszę bardzo! Nie blokuj miejsca ludziom, którzy chcą pracować i potrafią docenić starania firmy.
ps. nie jem glutenu i studiuję prawo
9
andrzej 2017-02-16 20:35
Jakaś konkurencja ja się szykuje w niedalekiej odleglosci.Nareszcie
3
taaa 2017-02-16 21:32
Niedługo trochę miejsc się odblokuje
4
Piotrek 2017-02-17 08:17
Wszyscy narzekacie, wylewacie żale, myślicie, że bez Was firma padnie. A to nieprawda, na Wasze miejsce przyjdą Ci, którzy docenią panujące tutaj warunki. Popytajcie znajomych ile zarabiają i w jakich warunkach pracują. Ile jest miejsc pracy w Kętrzynie gdzie można zarobić i nie narobić się przy tym!
A jeżeli chodzi o zarobki to polecam lekturę http://www.pulshr.pl/wynagrodzenia/praca-zarobki-ile-zarabiaja-pracownicy-szeregowi,41553.html

Pamiętajcie tylko że tam jest mowa o pensji BRUTTO.
10
tap-ako 2017-02-21 11:18
Oczywiście, że przyjdą , ale każdy to widzi , iż kolejny rzut pracowników jest coraz słabszy a tutaj każde stanowisko wymaga pewnego doświadczenia ale to zapewne jak wszędzie nawet w biedronce trzeba się nauczyć jak towar rozkładać. Mówimy jednak o mti naszym i co w tym złego że chcemy lepiej zarabiać po co przywoływać inne zakłady średnie krajowe a zaraz jakaś bystrzacha napisze że w chinach za miskę ryżu robią i też żyją to bez sensu. Pracownik ze stażem czy to akordowy czy godzinowy powinien mieć zapewnioną jakoś formę dodatku za wypracowany staż to by na pewno było sprawiedliwe i motywujące.Pozdrawiam ps (Pracownik pyta szefa; szefie czemu nowi pracownicy mają większe stawki od naszych;-bo za wasze już nikt nie chce pracować)
17
Kkk 2017-02-21 11:46
Brawo! Widac ze Pani lub Pan wie co pisze.Nas nie interesuja gdzie kto ile zarabia,ale co dzieje sie w naszej firmie.Popieram dodatki stazowe -jest to jakies docenienie pracownika, ktory wlozyl swoj wysilek w ta firme. Firme,ktora tak dobrze prosperuje ,stac chyba na podwyzki -dla wszystkich a nie dla wybranych.Panie Dyrektorze pracownicy z godzinowek tez chca wiecej zarabiac.:-) To dzieki nam produkcja rowniez idzie do przodu!
13
Henio 2017-02-21 19:44
Ja rozumiem że można się poskarżyć na świat, że jest niesprawiedliwy i w ogóle... ale macie swoich przełożonych? Oni was znają lepiej i wiedzą kto zasługuje na podwyżkę, widzę osoby na swoim dziale ( odje*ać 8g. i do domu) a potem żal że pracuję już 6lat i mi nie płacą stażowego. Niesprawiedliwe jest wrzucanie wszystkich do jednego garnka, zgłoście prośbę o podwyżkę. Macie takie prawo - nie zwolnią was przez to przecież. Czytam i widzę, że tylko ci co się opier*alają w pracy krzyczą najgłośniej. No ale ktoś musi, to czemu nie ja. Dawać kasy! Dużo, więcej, za wszystko!
3
xxxy 2017-02-23 12:05
Ty chyba nie zastanowiłeś się dokładnie nad tym co piszesz, przecież nasi przełożeni dokładnie wiedzą ile kto zarabia i mają to głęboko w d....e ważne żeby produkcja zeszła na czas bo inaczej im się oberwie
5
Zostaw swoją opinię o MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o. - Kętrzyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MTI-Furninova Polska Sp. z .o.o.