Edelmann Poland Sp. z o.o.

Pruszków

Opinie o Edelmann Poland Sp. z o.o.

anonim 2010-03-04 16:36
Wszystko jest ok. Robolom to zawsze ciężko dogodzić...
Kierownik 2010-06-14 10:30
Dlatego juz nie pracujesz:)
devon 2010-06-22 12:28
Zamierzam podjąć pracę w tej firmie. Mam pytanie czy naprawde jest tam tak źle jak piszą co niektórzy? Jak tam jest z nadgodzinami????
anonim 2010-06-22 18:06
Nadgodziny są płatne 50 i 100%. To jest plus. Ale tych nadgodzin jest aż nadto za dużo. Jeśli masz czas to nie ma sprawy. Jest tez premia kwartalna 10% dla operatorów i 20% dla pomocników. Stawka podstawowa jest trochę za mała. Ale nadrobisz nadgodzinami. Oczywiście jeśli będziesz pracował na dziale druku, falcerek lub sztancy.
pracownik produkcji 2010-06-25 12:17
pracuje tam pare lat, wiadomo ze sa czasami nie przyjemne sytuacje ale takie jest zycie.
ogolnie atmosfera jest zajebista, z kazdym mozna sie dogadac, nie wielu pracoidawcow idzie pracownikowi " na reke" w trudnych sytuacjach (wiadomo nie ma nic za darmo)
polecam
anonim 2010-06-25 12:21
trudne sytuacje, to MOTTO tej firmy!!!
anonim 2010-07-09 22:30
Jedno wyjasnienie - pracuje w biurze i nie jestem zadnym pociotkiem kadry kierowniczej. Przeszedlem normalny proces rekrutacyjny, nie mialem i nie mam z nikim zadnych konseksji. Zarobki nie sa zle, byc moze w innych firmach w Wawie na podobnym stanowisku zarabia sie wiecej ale trzeba brac pod uwage, ze to mala firma, z obrotem rocznym ok. 40 mln zl. Wiec mozliwosci sa mocno ograniczone. W kazdym razie nie moge absolutnie na nic narzekac.
Nie wiem jak jest na produkcji ale jedno jest pewne - jeszcze sie taki nie narodzil, kto by robolom dogodzil. Robole zawsze beda marudzic ze zle, ze malo placa, ze wyzysk itp. Pokazcie mi zadowolonych roboli na produkcji w jakiejkolwiek firmie... A prawda jest taka - nie chcialo sie nosic teczki, trzeba nosic dzis woreczki. Takie jest zycie.
gall anonim 2010-07-20 18:08
Moim zdaniem firma nie odbiega od normy. Jeśli już to raczej w górę jak w dół. Nie wiem, jak wygląda praca innych pracowników, ale maszyniści raczej nie mają przesadnych problemów. Nie podoba mi się opinia "o niemieckim dobermanie". Nic nie mam do do Niemców. Załączam pozdrowienia dla nich i takie tam hasełko: "illa illa illa, Villa maravilla" XD
zzzzzzzzzzzzzzz 2010-07-22 16:17
bylo mi zupelnie niepodrodze tak jak do pracy pozdro
anonim 2010-09-22 11:37
Poszła na urlop wychowawczy.
yeti 2010-09-29 17:23
nowa siedziba extra zimno(usunięte przez administratora) ,a pozatym bardzo ale to bardzo malo miejsca na produkcji
anonim 2010-10-16 13:27
Swietna firma. dobre zarobki, ludzie mili, usmiechaja sie, pomagaja sobie. to powyzej to bzdury pisane przez 3-4 niezadowolone i najbardziej leniwe osoby - opowiadali o tym jak to pisza, wiec nie wierzcie im - czy jezeli jest taka tragedia(usunięte przez administratora)to pracowaliby tam dluzej? na pewno nie!
kbgj 2010-10-22 20:05
ja dlugo dojezdzalem do innych firm po 30 km i tu sie dziwie ze wogole dowoza kogos jakies autobusy kombinuja. przecierz nikt nikomu niekaze tu pracowac
norge 2010-11-27 21:09
kierownik DPU 10/10
Zonk 2010-12-06 19:19
(usunięte przez administratora) Co do firmy to są gorsze, a lepsze też mówią, że są, ale chyba nikt z nas ich nie widział bo nie robiłby przy takich kwalifikacjach w tej.
A poza tym wszystkim to robią z nami to na co im pozwalamy...
rafi 2011-03-17 15:08
tez tam pracowalem. nie polecam nikomu(usunięte przez administratora)
anonim 2011-03-25 14:25
Ostatnio jest moda na zatrudnianie kadry kierowniczej z bydgoszczy. Ciekawe czemu???(usunięte przez administratora)Ludzie w tej firmie jest dobrze platna praca ale dla ludzi z w/w miasta.
anonim 2011-11-25 17:20
Mam. mam zamiar tam pójść do pracy jako pomocnik drukarza, Mam pytanie czy dużo płacą? ile za godzinkę?? są płacone nadgodziny w soboty i niedzielę 50 i 100??? proszę o szybko odpowiedz. pozdrawiam
anonim 2011-11-26 13:25
płacą, i wszytko na konto (usunięte przez administratora)
pomocnik 2011-11-27 13:07
3 zmiany, czasami soboty i niedziele..wyzej pisza (usunięte przez administratora)..jak chca niech szukaja w innych firmach, kasa sie liczy i kasa jest..ja robilem w innych drukarniach i byla siara, z kasa slabo a tu sie wszystko liczy..ja zostaje bo syf jest wszedzie ale tu mniejszy
ex-pracownik 2012-03-01 21:43
(usunięte przez administratora)Owszem: problemy i awarie zdarzają się tak jak i w każdej innej firmie, ale ogólnie rzecz biorąc panuje tam sprzyjająca, czasem wręcz swojska atmosfera i dlatego też miło wspominam współpracę z Edelmannem. Ciężko mi jednocześnie zrozumieć, co mają na celu osoby ubliżające w tak żałosnym, nagannym stylu swoim kolegom z pracy. (usunięte przez administratora)
3
pracownik 2012-03-02 18:11
to ciekawe czemu już w tej firmie niepracujesz(??) skoro było ci tak dobrze i swojsko ????
ex-pracownik 2012-03-02 22:39
Czy niezadowolenie z pracy to jedyny powód pożegnania się z firmą? Jest wiele innych przyczyn, które nie muszą mieć nic wspólnego z warunkami czy atmosferą pracy.. P.S.: Radzę więc jednak zastanowić się DWA razy, zanim znowu zadasz próżne pytanie, na które każdy myślący człowiek sam sobie potrafi odpowiedzieć.
anin 2012-03-08 14:00
CZeść.tak z ciekawośći ile zarabia pomocnik drukarza za godz?? Są płacone 50 % sobota i niedziela 100%. proszę o szybko odp
offsetowcy pełnom gembom 2012-03-09 01:10
Oczywiście przyjacielu wszystko jest płacone 50 -ki i 100 -ki , ale niestety nie ma już nadgodzin ,stawka super polecam.
Tu obowiązują stawki pruszkowskie czyli 7 zł / h . My Pruszkowscy fachowcy tak pracujemy (szanujemy swój fach) i jesteśmy oddani firmie
ferde 2013-07-14 15:14
jeszcze nie jeszcze trochę zostało
anonim 2013-07-14 22:00
a jak z kasa to wyglada?moze powiesz jak w tym roku Edelmann wyplaca pieniadze czy dzieje sie to tak jak nalezy?
korek 2013-07-16 09:09
kasę masz to co tobie należy nie ma żadnej ściemy.
zygi 2013-07-21 21:02
Jak na dziale sztanc jaka atmosfera ? kierownictwo znośne?
5
baba 2015-09-17 12:46
Ofert pracy nie ma, bo rotacja zerowa. Obecnie chyba tylko na Bobsty szukają, bo kupili maszynę. Na klejarni luzik
kai 2016-06-19 23:01
ta oferta kolego była dodana we wrześniu dwa lata temu
Paweł 2017-03-20 12:24
Witam,
Czy firma Edelmann prowadzi obecnie rekrutacje?
Agnieszka 2017-03-23 11:58
@Paweł tak. Aktualne oferty firmy znajdziesz na portalu GoWork.pl - http://www.gowork.pl/praca/eldruk-edelmann-group;pr Zainteresowało Cię któreś z ogłoszeń?
Zostaw swoją opinię o Edelmann Poland Sp. z o.o. - Pruszków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Edelmann Poland Sp. z o.o.