Professional Care 24 Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Professional Care 24 Sp. z o.o.

juka 2014-04-27 18:34:13
Tak ogólnie to firma w porządku gdyby nie mieli jednego problemu mianowicie z jakąkolwiek zmianą danych o które prosi pracownik w swoich komputerach.Można pisać i dzwonić że adres inny,że zmiana numeru rachunku bankowego u nich nic się nie zmienia.
Ja dzwoniłam,pisałam żeby zmienili numer rachunku bankowego bo mój zablokował komornik i tak wysłali wynagrodzenie komornikowi czyli pracowałam miesiąc za darmo,przez to już u nich nie pracuję to samo było jak zmieniałam u nich adres.
kasia 2015-03-12 16:26:33
Jedna z lepszych firm.Wypłata zawsze na czas,świetny kontakt z firmą i koordynatorem.Bardzo szybko dostałam A1 widać że agencja bardzo się stara by opiekunki miały wszystkie odpowiednie dokumenty.
arabrab 2015-05-26 09:26:40
Pomimo ciężkiego przypadku, podopieczny poruszał się na wózku, mogę śmiało polecić tę agencję. Dwukrotnie reagowali - ułatwiając mi pracę. Pieniądze dostaje na czas. Składki odprowadzają od średniej krajowej. Bardzo miła p. Sylwia w biurze.
Jak nic się u mnie nie zmieni to wracam za miesiąc do mojego Dziadka :)
2
stanislawa 2015-09-03 15:25:21
Generalnie wporządku. Polecam.
anonim 2015-10-07 19:22:31
Polecam Professional Care 24 z całą odpowiedzialnością są rzetelni i płacą w terminie ,sama sprawdziłam, polecam. Krystyna M.
1
Opiekunka 2015-10-14 21:19:42
Firma rzetelna, zus od średniej krajowej, pieniądze na czas, pracownicy pomocni. Na pewno wyjadę drugi raz. Polecam.
1
Aldona 2015-10-29 10:22:51
Dwa miesiące przeszłam do nich od Promedicy. Bez porównania. Lepsze pieniądze, większe zainteresowanie i w ogóle poczucie docenienia. Polecam wszystkim i oczywiście odradzam Promedice
1
Czarna 2015 2015-11-30 10:56:34
Witam, mam obawy co firmy,po wyjezdzie do opieki, nikt nie interesuje się jakie sa warunki, jak ukladaja się stosunki z podopieczną.zero zainteresowania. Wyjezdzamłam wczesniej z innej firmy takie rzeczy nie miały miejsca.Pozdrawiam wszystkie opiekunki.Czarna 2015
1
Basia 2015-12-01 08:41:26
Dziewczyny nie mylcie firmy Professional Care 24 z Private Care 24. To dwie inne, nie mające ze sobą nic wspólnego agencje! Wiem, bo byłam na wyjeździe w obu firmach :)

Basia z Torunia
1
Basia 2015-12-18 09:29:08
Myślę, że możesz śmiało dzwonić, albo po prostu ich odwiedzić. Z tego co widziałam na ich stronie: http://www.professionalcare24.pl/oferty.html - mają oferty jeszcze na grudzień i też na styczeń 2016
Magda1189 2016-03-09 19:23:29
Dla zainteresowanych współpracą z Professional Care24 podaję nr telefonu i adres e-mail rekrutacja@professionalcare24.pl, tel.: 56 471 30 03, 790 441 660 . Moją koordynatorką jest Pani Sabina, jestem zadowolona ze współpracy. Polecam rozmawiać właśnie z Panią Sabiną.
Renata 2016-03-14 22:04:54
ja też zaczęłam jeździć teraz z tą firmą,jak dla mnie rewelacja w porównaniu do innych firm bo jeżdzilam z wieloma firmami i dopiero teraz jestem zadowolona. Osoby z rekrutacji bardzo miłe, fachowo odpowiadają na wszystkie pytania, reagują jak coś potrzeba kiedy jest się na miejscu. Mam stały kontakt z moją koordynatorką P.Elą i jestem zadowolona bo podchodzi jak do człowieka. Każdy problem jaki zgłaszam od razu go rozwiązuja. Firma mi się podoba! Polecam
3
Ola 2016-03-15 19:48:45
Wysylaja duza ilosc ulotek do roznoszenia,bezczelnosc i zawsze zalatwiaja na powrot sindbad,bo najtanszy,nie mowiac o busiku.Ogolnie placa na czas.maja fajne oferty.
gość 2016-03-19 23:45:13
jakie same superlatywy ja sądze całkiem inaczej oszukuja szantażują itd a negatywne posty usuwają
4
jania 2016-04-08 17:19:58
To dlaczego twego postu nie usunęli?
1
K.Zadowolona 2016-04-22 20:45:19
Witam!
ja wyjeżdżam z tą firmą 2 raz jestem zadowolona moją opiekunką jest Pani Ewelina interesowała się mną i podczas wyjazdu i jak miałam problem to szybko reagują. Wyjechałam w terminach, które mnie interesowały i pieniądze są na czas! Polecam panie w biurze miłe a w biurach rzadko spotykane.
ola 2016-04-22 21:00:11
a trzeba umieć język niemiecki biegle czy wysyłają z podstawami bo potrzebuję pieniendzy a mam 2 lata doświadczenia z tym że podopieczna byla głuchoniema i leżąca! i jak z wypłatą ? i jak np na 4 tygodnie szukam to zgadzają się na tyle?
Beti76 2016-06-08 16:02:40
Ją też odradzam Promedica (usunięte przez administratora)Placa małe składki a i koordynatorzy są niezyczliwi i nieosiagalni
1
karolina 2016-07-14 17:10:46
jedna z gorszych firm nie polecam,
3
cacynek73 2016-08-03 09:51:07
A mi się wydaje, że negatywne opinie pisze konkurencja... Ja tam pracuje od roku i wszystko jest wporządku. Za tydzień jadę na drugie zlecenie do Heidelbergu. Jak sama nie spróbujesz to się tak naprawdę nie dowiesz. Właściwie w necie można znaleźć negatywne opinie na temat każdej agencji
2
krysia 2016-08-04 19:03:01
negatywne sa zawsze prawdziwe i pisane przez opiekunki
2
kARO 2016-08-11 12:32:13
umowa zlecenia
ll 2016-09-12 10:49:13
( usunięte przez administratora ) dorzuca chyba padło ci na mozg jeszcze cie orzną na kazdej wypłacie pare groszy, za urlop nie zaplacone marketing na darmo masz robic
2
klp 2016-09-16 18:01:36
a co bedziesz tracisz czas i z nimi sie kłocić, skzoda czasu najlepiej dac sobie z nimi spokój
Jarek 2016-09-16 22:35:39
Naucz sie chociaż podstaw niemieckiego,wylecz swoj kręgoslup i przejrzyj na oczy.A najlepiej to siedz w domu i pisz donosy na sąsiadów-bo to najlepiej potrafisz,królewno ze zburzonego pałacu...
5
mailoa 2016-09-17 07:35:05
czyżby odezwała się główna bohaterka tego artykułu!!!???
1
Koni 26 2016-09-19 15:57:03
Moze moglas zajac sie podopieczna, a nie Internetem i calodziennym telefonowaniem, to nie bylo by problemow. Przynosisz tylko wstyd dla innych opiekunek z Polski.
2
kikus 2016-09-19 17:29:46
Opisujesz trzy rözne zlecenia. Wszystkie trzy sa "straszne", firma jest "okropna", a ty jestes "pokrzywdzonym Aniolem". Zastanowilas sie czy to ty moze jestes niekompetentna i nie ma sie co dziwic, dlaczego rodzina nie chce zaplacic. Takie "Opiekunki" robia nam zla opinie. Ja przyjachalam tez po takiej leniwej poprzedniczce i nie moglam doprowadzic domu do porzadku. Rodzina potracila jej z rachunku, poniewaz opiekunka nie wywiazala sie z obowiazköw pracy. Zastanöw sie czy moze bys znalazla prace w kraju. Takie panie jak ty twierdza, ze znaja dobrze jezyk niemiecki, maja doswiadczenie w opiece a jak przyjada na miejsce pracy to juz w autobusie popijaja i zostaje tylko wstyd. Jedyne w czym sa dobre to: smarowanie bzdur w internecie:(
3
love 2016-10-17 16:34:18
Dla mnie najważniejsze są odpowiednie zarobki w firmie, ale ciekawi mnie jednak czy atmosfera teraz każdemu odpowiada, wiecie? Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.
opa 2016-11-06 16:17:47
(usunięte przez administratora) ostrzegam przed ta firmą
Polecająca 2016-11-09 11:31:53
Firma Professional Care 24 jest godna zaufania i warto z nią wyjeżdżać a teraz jest najlepszy moment ponieważ mają wysokie dodatki świąteczne nawet do 400 Euro!
Składki też na najwyższym poziomie bo od średniej a nie od najniższej jak w innych firmach!!!!!!!
Można w krótkim czasie zarobić dużo pieniędzy!
Kasjana 2016-11-29 13:42:04
pracuję w tej firmie trzeci rok i jestem bardzo zadowolona. Wyplata na czas, zus od średniej krajowej. Uprzejmi i pomocni pracownicy.Zdarzały się niedomówienia, ale zawsze można się dogadać. Tylko wynagrodzenie trzeci rok stoi w miejscu i podejrzewam, że nie ma widoków na podwyżkę. Ale mimo to polecam.
Zostaw swoją opinię o Professional Care 24 Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Professional Care 24 Sp. z o.o.