logo Point Sp. z o.o.

Point Sp. z o.o.

Poznań

Opinie o Point Sp. z o.o.

franek 2014-05-30 19:27:15
widzę, że jakaś poważna firma to jest, wiecie jak wygląda u nich rekrutacja? ofet mają całkiem sporo, więc moze i ja coś sla siebie znajde, bo troche doświadczenia już mam i chciałbym się sprawdzić, skoro mają ugruntowaną pozycje na rynku
Tomwik 2014-06-24 14:13:08
Co to zafirma jak nawet telefonu nie ma
okszukana 2014-09-11 08:24:11
no wasnie na tym polega zadanie firmy , podpisana jest z nimi umowa wiec oni sa zobowiazani do wyplat wynagrodzenia , a jak sa opoznienia mieseczne to cos nie tak z firma jest ....
2
Oferty Pracy
2014-10-27
Żródło: Gowork.pl
okolice Zwolle
( )
  Praca przy taśmie, sortowanie cebulek kwiatowych Miejsce pracy: Holandia Obowiązki: - sortowanie cebulek - praca przy taśmie      Wymagania: - dyspozycyjność - komunikatywny język angielski - motywacja i chęć do pracy - mile widziane osoby w wieku studenckim - odpowiedzialność - doświadczenie przy sortowaniu cebulek będzie dodatkowym atutem     Oferujemy: - zakwat
kozmik 2015-01-12 11:40:15
Zastanawiam sie w takim razie jaki kandydat jest najbardziej odpowiedni dla pointa? Kazda jedna firma wymaga doswiadczenia, ale je ciezko zdobyc gdziekolwiek! Mam nadzieje, ze potrafia zaufac czlowiekowi i praca jest oparta na wzajemnej ufnosci... powiedzcie prosze kto i w jaki sposob sprawdza kandydatow i jakie stawki na start sa oferowane?
Roman 2015-01-12 11:59:27
Witam,
czy możemy sprecyzować o który Point Sp. z o.o. chodzi, powyżej padają opinie o firmie zajmującej się bezpieczeństwem IT, ale również (głównie) o firmie zajmującej się pośrednictwem pracy?
2
Neo_2 2015-01-12 12:09:59
Pierwszy test właśnie oblałeś, pytasz o firmę Point (Usługi IT Warszawa) na profilu innej firmy (Poznań) ;-)
Point Sp. z o.o. - Warszawa 2016-01-04 11:05:43
Witam serdecznie, proszę zwrócić uwagę jaka firma szuka pracowników (POINT - Warszawa), a na jakim profilu firmy umieszczone są powyższe posty (Point Poznań). Te firmy zajmują się zupełnie innymi rzeczami, i nie mają ze sobą nic wspólnego.
namana 2016-05-07 19:12:06
tyhc ogłoszeń jest naprawdę dużo więcej, ja bedę aplikowała na stanowisko pracy Key Account Manager może bo Warszawa, fundusz socjalny i elastyczne godziny pracy, lepszej oferty w stolicy nie znajdę na razie
Zostaw swoją opinię o Point Sp. z o.o. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Point Sp. z o.o.