brak logo

ICDS

London

Opinie o ICDS

pracownik 2009-01-25 15:02:16
banda zlodzieii ludzi maja za szmaty,kontakt z biurem graniczy z cudem,pracujesz za najnizsze stawki,a mieszkania to smierdzace nory ,generalnie omijaj ich szerokim lukiem
1
anonim 2009-02-09 07:31:13
złodzieje- szantażem wymusili zgodę na przekazywanie im 206 funtów tygodniowo za mieszkanie i transport ( podpisuj albo wypad do Polski ). razem od jednej osoby mają ponad 900 funtów zarobku . Może ktoś im się dobierze do [usunięte przez moderatora] . czas naiwyższy . ludzie dla nich to śmieci .
1
anonim 2009-03-01 11:02:41
to oszusci
1
anonim 2009-03-08 11:54:48
to [usunięte przez admina] bez honoru
anonim 2009-06-20 22:21:54
Słowa kojarzące się z ICDS (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .wymagajacy.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w ICDS:
Najbardziej nie podobało mi się w ICDS:
bylem widzialem 2010-03-19 11:38:11
Pracuje dla nich juz 4 lata i jakos nie narzekam :)
A odnosnie mieszkan to mysle, ze niektorzy chcieliby tak miec u siebie w domu jak oni oferuja swoim pracownikom...
ktos 2010-03-22 18:20:59
co za sciema-pracownik biurowy
anonim 2010-03-23 09:39:13
bylem widzialem - 2010-03-19 11:38:11

Pracuje dla nich juz 4 lata i jakos nie narzekam :)
A odnosnie mieszkan to mysle, ze niektorzy chcieliby tak miec u siebie w domu jak oni oferuja swoim pracownikom...

a pokazałeś ten wpis swoim szefom będą dumni z ciebie .
2
Byłem widziałem 2010-03-24 08:12:41
Żaden tam pracownik biurowy... SZefom też nie mam się co podlizywać, bo gdyby tak było podpisałbym się imieniem i nazwiskiem coby widzieli!
Po prostu piszę jak jest. A zmywarek i sauny to Wy nigdy nie dostaniecie w pracowniczych mieszkaniach.
Byłem widziałem 2010-03-24 08:16:05
A druga sprawa to trzeba było obrać inny fach, a nie narzekać... Nie chciało się uczyć, to trzeba zapieprzać i tyle... Poczekajcie na czasy kiedy to wykształcenie będziecie mieli za małe do tyrania na budowie, bo i tak będzie. Wtedy zatęsknicie za tym co dziś macie. A ja wtedy będę czekał na listonosza z emeryturą :)
shrek 2010-03-24 11:57:14
a maja robote dla ciesli
Byłem widziałem 2010-03-24 12:04:40
Shrek, maja... Trzeba pytać... Ale jak cos,to moge Ci podac namiary na inne firmy tez na wyjazd.
on 2010-04-07 10:41:46
icds to syf
anonim 2010-04-08 11:56:54
anonim - 2009-06-20 22:21:54

Słowa kojarzące się z ICDS (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są .wymagajacy.. .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w ICDS:
Najbardziej nie podobało mi się w ICDS:

Od jakiej stawki można negocjować pensję?5.8 i koniec negocjacji
marek 2010-04-09 11:38:26
Najbardziej nie podobało mi się w ICDS:czy to coś jeszcze istnieje to jest dno dna
1
maja 2014-03-05 18:30:59
dla tych, którzy chcą wrócić do Polski to te 6 funtów które płacą w ICDS to powinno być przecież naprawdę dużo
pono 2014-05-01 21:57:44
pomyśl tylko, że to jest jednak tylko 6 funtów - musisz żyć na obczyźnie, z dala od domu a i życie też kosztuje w Anglii jednak w funtach
DO PONO 2014-05-20 18:24:23
@pono: to teraz pytanie do Ciebie i wszystkich w tym wątku: 6 funtów to tak mało żeby przeżyć w ANGLII? :)
Maciej 2014-05-30 21:31:53
Moja siostra żyje w Anglii, to moge powiedziec, że troche mało, bo ceny są wyższe, a opłaty za mieszkania bardzo wyższe.
Sanczez 2014-08-03 16:22:25
Witam pracuje dla tej firmy drugi rok i muszę przyznać co chwile mnie zadziwiają negatywnie.Jestem na starych zasadach przyjęty jako selfemployer i zarabiam po odcieciu za mieszkanie 400f.tydz.Jako Cieśla.Natomiast w tym roku przyjmują na nowych zasadach i tu kobinują jak się da.Ludzie za tą samoą prace dostają od 290f.do 350f.na tydz.Powiedzcie sami czy to dużo jak na prace na budowie?Poza tym nikt z nich nie może doliczyć się wypłaty.Z tygodnia na tydz.różne kwoty.Nikt nie może im wytłumaczyć dlaczego tak jest.Największy syf jest w Londynie.Upychają ludzi na jednym mieszkaniu ile się da,jak rumunów.Osobiście mieszkam na mieszkaniu gdzie jest 8 osób,w każdym pokoju po dwie a i nawet próbowali po trzech,ale się im nie udało.Jeden kibel,jedna mała kuchnia o wymiarze 2x1m.,nie ma garczków itp.,jedna lodówka.Ogólnie nora bez telewizji i neta.Do pracy trzeba dojezdzać ok.45min.,to i tak dobrze inni mają nawet ponad godz.,a czasem i półtora.Porażka.Jeżeli coś chcesz kordynator polski wiecznie nie ma czasu,lub to nie lezy w jego kompetencjach.Musisz sam wszystko załatwiać począwszy od kąta bankowego itd.Nie polecam tej agencji.Ludzie głównie przysyłani są z Polski z agencji Jobs.pl z Wawy.Mógłbym jeszcze tak długo pisać ale szkoda czasu.Ujawniłem rąbek prawdy co tu się dzieje.
3
nikt 2014-08-30 00:17:59
( usunięte przez administratora )miałem prace w niemczech za 1700 euro to mi obiecywali 1600 funtów
skór....
dermin 2015-01-18 16:06:53
a jak z angielskim w takim razie? wymagają na jakimś konkretnym poziomie i z papierkiem z egzaminu, czy tyle byle się dogadać, bez papierka, bez niczego? bo o ile konktaktowy angielski ogarniam tak nie bardzo nic więcej, a pracą u nich byłbym zainteresowany, bo to jednak dobra kasa. Jeśli coś wiecie to powiedzcie.
pentlicz 2015-03-22 02:25:08
No ale zapominacie chyba jednak o tym, że za te funty każdego dnia musicie sobie znaleźć dach nad głowę i kupić jakiś chleb, co nie należy do najłatwiejszych rzeczy. Proponowałbym najpierw się rozejrzeć bo nie ma co wyjeżdzać w ciemno. Życzę wam powodzenia, ale bez znajomości to ja chyba bym się nie wybrał.
olo 2015-08-08 08:42:00
Witam sanczez wielkie dzięki za opinie zastanawiałem się czy podjąć prace u nich ale po przeczytaniu twojej opini to chyba zrezygnuje muśle ze to wszystko prawda
alko81 2016-01-19 22:38:28
Wszystko te złe opinie nie są do końca prawdą i zrażają ludzi bardzo . A takie strony nie istnieją po to żeby sie zemścić lecz poinformować innych i to mnie trochę złości bo koniec końca to ludzie niektórzy na tym tracą . Pracowałem tam i znam ludzi którzy nadal pracują i może nie jest tam najlepiej ale każdy ma własne cele i potrzeby wiec piszcie obiektywnie ..Od siebie dodam ze pieniądze zawsze były na kącie i to jest plus lecz na tym sie kończy bo nigdy sie nie zgadzały a kwoty były znaczące około 50f tygodniowo.Mieszkania - jest różnie lepsze, gorsze, nory zależy jak trafisz , ( Pewne jest ze sałn i zmywarek niema jak to opisał poprzednik ,to jakieś bzdury ). Lecz trzeba sie liczyć ze nie wiesz kiedy zjedziesz ale jak znasz język trochę i w pracy sie nie opierdzielasz to masz duże szanse że popracujesz i kase zarobisz , wiec moje zdanie jest takie że nie jest to najlepsze biuro ale nie jest też jakieś dno totalne jak to niektórzy tu piszą , znam gorsze gdzie bez kasy wracasz .. Moim zdaniem można tam jechać lecz z góry odpuść sobie dochodzenie i liczenie wynagrodzenia bo nikt nie jest wstanie tego wyjaśnić , jako cieśla przy stawce 12,50 bru , 9,5h dziennie po odjęciu mieszkania wychodziło od 340 do 380 mieszkanie 45f 2usobowe i mniej więcej tak to wychodzi.
2
Niki 2016-06-09 19:48:45
To jest praca w agencji a nie na kontrakcie-umowie.Jesteś na budowie pracownikiem agencyjnym tymczasowym!!! mało kto jest długo na jednej budowie-przenoszą CIE gdzie można. Na budowach pracownik agencyjny jest pierwszy do zwolnienia. Pieniądze potrącają za wiele spraw. Nie doliczysz się! szukają na budowy cieśli i robotników! jeśli się zastanawiasz- NIE NIE NIE JEDŹ TAM !!!!!!!!!
Chimek 2016-06-15 09:48:15
Pracujemy na tzw.umowach agencyjnych śmieciowych. pieniądze faktycznie nie są duże.kwatery słabe.
Wal 2016-06-25 20:12:52
Ale te agencje nie są najgorsze znów, moim zdaniem to całkiem normalna sprawa mimo wszystko, te umowy o których mówimy też są dość do ogarnięcia jednak
Zostaw swoją opinię o ICDS - London
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ICDS