brak logo

Newmor Polska Sp.z o.o.

Wrocław

Opinie o Newmor Polska Sp.z o.o.

uuobuzzz 2011-02-14 11:56:27
Trudno cokolwiek napisać. Plusem firmy jest to, że będąc na samodzielnym stanowisku nauczysz się duuużo. A to jakim kosztem to inna kwestia. Jeśli nie wynegocjujesz dobrych stawek to nie zaczynaj pracy - nie warto.
4
Pracownik 2011-02-21 20:12:05
Powyższe opinie są prawdziwe dla osób, które idąc do pracy mają nadzieję "wzorowo" ją symulować.
Tymczasem, wymagający szef to podstawa dobrej firmy a fakt, że nieumiejętność wykonywania obowiązków ze strony pracownika nie umknie jego uwadze świadczy tylko i wyłącznie o kompetencji szefa i jej braku ze strony pracownika.

Autorom powyższych wypowiedzi polecam skorzystać ze słownika w celu rozróżnieniu(usunięte przez administratora).

Dodatkowo osobom, które nie sprostały wymaganiom na stanowisku w Newmor życzę mniej wymagającego zajęcia, a w przyszłości osiągnięcia wyższych kwalifikacji, więcej pracy nad sobą, mobilizacji i wytrwałości ponieważ w każdym miejscu będą one mile widziane.

Pozdrawiam
uuobuzzz 2011-03-10 11:07:59
Panie Pracowniku. Nie wiem dlaczego używa Pan liczby mnogiej. U mnie brak informacji o mobingu i brak złośliwych uwag w stosunku do firmy Newmor. Mimo wszystko dziękuję za życzenia - dla Pana spokoju nowa praca zapewnia mi i spełnienie, i zdobywanie wyższych kwalifikacji, i pensję, która pozwala spokojnie funkcjonować. Cieszę się również za Pana, że Pan potrafi sprostać wymaganiom i jest Pan zadowolony z pracy w firmie. Radzę więc nabrać nieco dystansu do wypowiedzi, zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony. Zwłaszcza w firmie, w której rotacja pracowników jest podobna do ruchu na lotnisku.
hahaha 2012-01-13 12:38:54
to napewno pisał sam prezes :P, albo osoba, która dostała takie polecenie....zenada...winny zawsze się tłumaczy
1
XXX 2012-04-05 21:30:11
Uwaga na te firmę, jedna wielka porażka, premie kwartalne raz na 6 miesięcy, ciągłe czepianie o wszystko.Naprawdę nie polecam tej firmy największemu wrogowi.
2
poszukujacy 2012-04-18 23:53:16
No to z tego co tu widze nieciekawie sie prezentuje sytuacja w newmor, wlasnie dzisiaj mnie zaprosili na rozmowe, ciekawe co z tego wyjdzie.
1
tytankrk 2013-05-14 21:57:46
Sluchaj - to praca dla najlepszych ! jeśli jesteś przedsiębiorczy, potrafisz poświęcić się w 100 % pracy to praca dla Ciebie ! Nie możesz być przymulony bo sobie nie poradzisz !!! Nie jest łatwo !!! Ale ja polecam !!!
bartek 2013-08-22 12:18:27
No właśnie jak to jest z tą działalnością gospodarczą? Bo to jest strasznie dużo roboty papierkowej przy tym
1
bartek 2013-08-24 18:41:03
kary umowne? Rozumiem że te kary umowne to obowiązują wtedy jeśli się zrezygnuje z pracy wcześniej niż ...?
1
bartek 2013-08-25 16:13:01
Czyli jednak szansy większych na jakieś rozwinięcie skrzydeł to raczej nie ma. A duża jest ta kara umowna?
karol 2013-10-04 19:42:58
No ale to jest jeszcze jakaś osoba w Newmor Polska która odpowiada za prawidłowe działanie firmy. Bo chyba taka osoba to nie bardzo sobie radzi ze swoim życiem co dopiero z zarządzaniem firmą
5
tapeciarz 2014-02-13 15:51:44
A ja pracuję dla tej firmy i nie narzekam wszędzie trzeba pracować a nie czekać tylko na wypłatę.
ftjjxf 2014-02-21 22:56:28
Skoro jesteś (usunięte przez administratora)to te wszystkie opinie ciebie i twojej pracy nie dotyczą, powyższe opinie są na temat pracy biurowej, a nie na budowie.
boss 2014-02-26 19:10:45
Praca w Newmor pozwala się zrealizować ! Pozwala osiągnąć sukces !

Ale jest tylko dla najlepszych ! Nie dla każdego !
2
AEGGB 2014-07-05 20:52:05
ci co zachwalają członkowie rodzinki zapewne
2
yellow 2014-11-06 06:11:44
dawid- zatrudnij się to zobaczysz czy mają czas czy nie- powodzenia ;)
1
alladyn 2015-01-30 20:29:34
Praca w Newmor jest dla ludzi,ktorym chce sie pracowac i nie leca w gumki. Nie jest latwo-plany sprzedazowe ambitne,ale mozna za to zgarnac fajna prowizje,ktora zalezy tylko i wylacznie od nas % od sprzedazy.
Co prawda szef jest czlowiekiem nerwowym,ale prowadzac taka firme trudno bys spokojnym i poblazliwym dla pracownikow.Jezeli jestes szczera otwarta osoba nie majaca nic do ukrycia-napewno sie z nim dogadasz.
Mozna sie duzo nauczyc i zdobyc doswiadczenie i dobre kontakty w sferze inwestorow architektow czy generalnych wykonawcoW,jednak trzeba sie liczyc z zakazem pracy u konkurencji gdyby ktos zakonczyl kariere w Newmor.
gumiś 2015-02-14 23:23:49
ha ha...., raczej z rodzinnej firmy nie udało sie zrobić korporacji.....nie muszę pisac dlaczego..... i raczej daje do myslenia fakt że powoli wszyscy zwalniają się z tej firmy! Tu liczy się sałata dla firmy a nie człowiek, nie mówiąc już o pracownikach!
Ja odradzam tam pracować! szkoda sił i czasu!
6
Adams 2015-03-18 16:54:07
Pierwsze miesiące pracy człowiek jest zafascynowany zauroczony firma.. Ale jak odchodzi jest najszczesliwszym człowiekiem na świecie!! Ulga której nie da się opisać!!! Odradzam!!! szkoda zdrowia
4
kandydat 2015-05-12 21:37:25
Czy wszystkie komentarze powyżej sa prawdziwe? Można wywnioskować że raczej tak, bo kto by pisał nieprawdę pisaną przez samych pracowników.
Nie wygląda to dobrze...... Mam u nich rozmowę w sprawie pracy - proszę o informację czy praca jest na 'chwilę' czy raczej na 'dłużej' i jak jest wysokość wynagrodzenia? Wszyscy podpisują papierek z zakazem konkurencji po wygaśnięciu umowy?
1
. 2015-05-17 17:24:32
Byłem i dziękuję bardzo.... Duże oczekiwania a wynagrodzenie śmieszne.
Jak wyżej!
ebed 2015-06-02 23:03:32
Trafiłeś w sedno, u mnie fascynaj=cja trwała troche dłużej, ale z czasem okazalo się że zamiast coraz więcej(bo pracy 3 x więcej) zarabiam coraz mniej ;)
Mirek 2015-08-17 23:29:08
ci co zachwalają członkowie rodzinki zapewne
gruby 2015-11-25 20:32:43
Pracuje się dobrze - ale tylko przez pierwszy rok ! - potem następuje burza w mózgu - przez nowe procedury, podejście zarządu do ludzi, nowe aneksy do umowy i wtedy zaczyna się obojętność.. niechęć do pracy.. głos zarządu powoduje duszności, wymioty ...
nie polecam
ebed 2015-12-03 23:58:05
Zarobki? szkoda słów.... a o podwyżce nie ma na co liczyć. Jak ustaliłaś kwotę na poczatku pracy to jedziesz już tak do końca. A o premiach można zapomnieć.....
Jak ktoś chce się przekonać to zapraszam....
1
hahaha 2016-02-03 01:48:06
to napewno pisał sam prezes :P, albo osoba, która dostała takie polecenie....zenada...winny zawsze się tłumaczy
- później można mówic tylko o NIEdocenianiu pracowników / nie dotyczy to oczywiscie nowych przez jakis czas :D
ropao 2016-03-01 23:14:25
Jak pracowalem to nie widzialem jeszcze zeby ktos awansowal. ŚMIESZNE.
Dobra atmosfera w dziale technicznym z "wtyką"? A czy w całej FIRMIE jest dobra atmosfera?!!!
...dno...
1
Biggest 2016-04-27 19:17:56
Pracowałam tam przez chwilę - ale po poznaniu lepiej firmy i prezesa - zrezygnowałam.. Nie polecam.. W firmie panuje strach- który widać na każdym kroku

Ludzie są smutni w tej firmie
1
dafi 2016-05-09 23:41:06
ci co zachwalaja czlonkowie rodzinki zapewne !

- fajna atmosfera, zadowoleni? haha
Cala zaloga odeszla sama
2
mniop 2016-05-24 22:30:34
Potwierdzam, pracowałam tak parę lat temu i było to samo strach, terror i inwigilacja. Odeszłam w momencie jak zaczeli akurat montowac kamery- chociaż nie to było bezpośrednim powodem. Odradzam każdemu.
ropao 2016-06-18 13:07:36
Wiecie jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na przedstawicieli? Ja to bym się załapał, skoro zapewniona jest umowa na uczciwych warunkach, ale szkoda, że nie określili jakich przeciętnych zarobków można się spodziewać. Premie na pewno się trafiają skoro doceniają.
Zostaw swoją opinię o Newmor Polska Sp.z o.o. - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Newmor Polska Sp.z o.o.