brak logo

Kopalnia „Paskov”(CARBOKOV)

Havířov

Opinie o Kopalnia „Paskov”(CARBOKOV)

anonim 2011-06-12 20:50:01
Dajcie spokój sobie z pracą w carbokovie najgorsza praca i najnizsze płace..
3
.. 2013-07-18 12:02:38
witam chciałabym się dowiedzieć czy wynagrodzenia w tej firmie są w koronach czy złotówkach?
2
elokwent 2014-06-04 20:13:24
ponoc najnizsza krajowa tj.1680zl na polskie a reszta korony
hih 2014-09-14 17:04:24
proponuja 3 tys zl na start
hotelowy 2014-10-03 19:34:20
800 zl brutto wplywa do polski na skadki wychodzi 600 zl reszta korona w czechach i pelne skladki u nich. Ubezpieczenie pl i cze. Zarobki pow 3000 zl. Warunki bardzo ciezkie...
oop 2015-01-04 22:07:27
Witam są jakieś przyjęcia przez polskie firmy do czeskich kopalń na dzień dzisiejszy???
Now 2015-01-11 22:19:18
Przyjecia sa caly czas na bierzaco bo non stop ludzie z tego syfu odchodza. Tu masz link do oferty non stop aktualne jesli nie boisz sie niskiej scia y sypiaxego sie stropu i wrednych ludzi.... (usunięte przez administratora)
1
oop 2015-01-14 16:21:06
Do Now!!! Niskich ścian to znaczy jak bardzo niskich??? a ten link do tej oderty???
Ro 2015-01-22 21:20:12
pracowalem tam 9 lat i zaluje bardzo sciany sa od 0.5m do metra czasami nieco wyszsze jak sie posypie kamien
oop 2015-01-29 17:47:58
To jak oni tam fedrują tak niską ścianę w jaki sposób, jaka obudowa itp!!! za odp z góry dziękuję!!!
wew 2015-02-20 10:57:02
Witam!!! Jak z przyjęciami do firmy carbacov??? jakie warunki??
Niewazne 2015-03-15 19:10:01
Stojaki shc warunki ciezkie i bardzo niebezpieczne w miesiacu średnio kilka poważnych wypadków, a co do zarobków to wymyślają pokuty pod byle pretekstem i karaja finansowo, ludzie to w większości stracency którzy nie mają czego szukać w kraju, z wyjątkami oczywiście, nie polecam nikomu o zdrowych zmyslach
asdg 2015-09-25 21:20:33
Witam!!! Mam pytanie odnośnie badań lekarskich w Czechach? Chciałem zapytac o badanie wzroku? czy duży nacisk jest na to badanie czy można miec małą wade?? za odp z góry dziękuję!!!
1
jjk 2015-11-12 16:36:11
Panowie którzy pracują w Karvinie?? jak oceniacie prace????
ccc 2015-11-16 17:16:24
Witam! macie jakieś opinie na temat firmy Permon z Sosnowca która przyjmuje na czeskie kopalnie?? warunki finansowe itp!!!
jjj 2015-12-14 10:43:08
Witajcie!!! Chciałem zapytać obeznanych cos na temat firmy Permon?? jakie zarobki , atmosfera i czy jest szansa na przyjęcie do tej firmy z rocznym doświadczeniem pracy na dole kopalni i kursem M11 górnik eksploatacji podziemnej?????
oli 2016-02-09 11:21:46
Witam co to jest to hrem?????
rower górski 2016-05-13 18:52:49
750 zl na polskie konto (puł etatu umowa polska).w czeskich 16 tyś .koron -2300 zl czeska umowa od 10000 tys.koron
chornik SBL 2016-05-16 18:47:26
w Carbokowie zarobisz 3700 zł od poniedziałku do piątku chaczyk jest taki że to ściana z obudowy indywidualnej na stójki , bardzo ciężka praca osobiście odradzam zbiór ludzi to straceńcy,emeryci,alkoholicy i mała garstka normalnych.Nie warta tych pieniędzy.do tego teraz jeszcze wypłaty zostały nie wypłacone w terminie , OKD ogłosiło upadłość niema pieniędzy :/.
chornik SBL 2016-07-21 22:32:21
Tak kasa jak na razie się zgadza , pieniądze są wypłacane w terminie , jedno razowy był jeden przypadek że się spóźniły o tydzień.
kiss 2016-07-30 21:01:03
Hej, a wiecie jakich średnich zarobków można się teraz spodziewać? podobno oprócz podstawy są jeszcze premie.
Zostaw swoją opinię o Kopalnia „Paskov”(CARBOKOV) - Havířov
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kopalnia „Paskov”(CARBOKOV)