logo MB Service

MB Service

Opole

Opinie o MB Service

@slawek 2016-03-24 06:50
ja dzis jade podpisac umowe na elektryka zobaczymy
Zbigniew 2016-06-30 08:48
Wszystko tak jak w ofercie, dużo zapewniają. Panie w biurze w Opolu zawsze wszystko wytłumaczą, pomogą jak trzeba :) stawka mogłaby byc wieksza, ale i tak nie ma źle :) mieszkania różne, zależy w jakim miejscu, ale jak najbardziej ok :)
Farna 2016-07-09 15:20
Ludzie uważajcie na tą firme to oszusci marnie płacą ,taka jest prawda
17
korre 2016-07-11 10:00
dlaczego? skoro oskarżasz, to daj powód
1
bizon 2016-07-11 13:55
siemka,pracowalem w firmie jako elektryk mielismy auto firmowe mieszkanie fajne i robota tez byla spoko wyplaty na czas firma godna polecenia
4
zolo 2016-07-12 11:51
Najlepiej napisać że oszuści nie podawajac zadnego powodu. jak ktos chce pracowac w DE i miec duzo na godzine to niestety trzeba znac dobrze jezyk. ja jestem zadowolony. firma wyplacalna a jak sie trafi na fajna budowe to i po 12 h sie pracuje. z tego co wiem to szukaja ludzi do roboty, to warto korzystac.
3
Żona 2016-09-10 11:44
Nie pisz takich glupot dziewczyno,w zyciu od kad firma istnieje,nie słyszałam,zeby ktokolwiek zostal oszukany,! Umowa na stale z mozliwoscia pelnego socjalu,naprawde nie słuchajcie glupot bo nie warto,
gugu 2016-09-10 16:58
a co dokładnie oznacza ta możliwość "pełnego socjalu" o której wspomniałeś - czy możesz mi wyjaśni c?
Krakowiak 2016-11-02 11:30
Ogólnie firma wydawała się wpozadku przez ten czas który tam pracowałem było parę razy jakieś nieporozumienie takie jak brak całej wypłaty niby przez nie dostarczone godziny później się odnajdywaly się w niewyjaśnionych sposób i było wszystko wyrównywane małe problemy z mieszkaniem częściej problemy z autem a raczej z firmą która nam go wypożyczalnia. W sumie co tydzień coś ale takie uroki życia i pracy w obcym kraju :) Ale największym minusem jest zwolnienie pracowników którzy chorują by nie płacić im za okres leczenia i jedyna możliwość by się przed tym bronić to dobry adwokat Wiec dodam jak już się zdecydujeciecie na pracę w MB to miejcie świadomość tego że większość z was będzie traktowane w specyficzny sposób z angielskim poczuciem humoru czyli jak tania siła robocza nie posiadając mózgu pracownik od jakiegoś czasu w tej firmie się nie liczy tylko pieniądze
7
Krakowiak 2016-11-02 11:32
Ogólnie firma wydawała się wpozadku przez ten czas który tam pracowałem było parę razy jakieś nieporozumienie takie jak brak całej wypłaty niby przez nie dostarczone godziny później się odnajdywaly się w niewyjaśnionych sposób i było wszystko wyrównywane małe problemy z mieszkaniem częściej problemy z autem a raczej z firmą która nam go wypożyczalnia. W sumie co tydzień coś ale takie uroki życia i pracy w obcym kraju :) Ale największym minusem jest zwolnienie pracowników którzy chorują by nie płacić im za okres leczenia i jedyna możliwość by się przed tym bronić to dobry adwokat Wiec dodam jak już się zdecydujeciecie na pracę w MB to miejcie świadomość tego że większość z was będzie traktowane w specyficzny sposób z angielskim poczuciem humoru czyli jak tania siła robocza nie posiadając mózgu pracownik od jakiegoś czasu w tej firmie się nie liczy tylko pieniądze
6
adam 2017-01-10 11:12
Ogólnie firma ok ale praca nie jest ok wysyłają ludzi jedziesz pod hotel okazuje się że go nie ma idziesz do taksówkarza mówisz ten i ten hotel okazuje się 50 km za miastem i płać 80 euro za przejazd taxi na wstęp .
firma wynajmuje do innych firm ludzi rzucają po taśmach tu pracy nie ma za chwile znów zmiana i tak latasz i ciągle spakowany w hotelach brak kuchenek i lodówek. oceniam na jeden a obiecuje firma co to ona nie ma.
3
Tina 2017-01-16 11:43
Myślę, że nie masz racji. Wszędzie jest różnie i nigdzie idealnie. Ja pracuje i nie narzekam, myślę że dlatego jest mi dobrze. Polecam ten sposób!!!!!
Dzidek 2017-01-19 22:25
Pracowałem u nich ponad rok.Zgadza się,wypłata dokąd jesteś pracownikiem jest na czas. Nigdy nie płacą za nadgodziny. Za urlop też nie zobaczycie kasy. Ogólnie to złodziejaszki- myślę,że teraz niebawem będą mieć spore kłopoty z tym i nie tylko z tym. Wezmą się za nich kontrole niemieckie i polskie. Nie polecam Wam tych złodzieji- niebawem opiszę Wam cd likwidacji tych oszustów.
4
Peter 2017-01-21 10:20
Mam pytanie czy MB ma prace w Niemczech dla tapeciarza? Na jakie zarobki można liczyć? Czy język muszę znać ?
Zbys 2017-02-10 11:33
Te pozytywne opinie na temat MB-SERVICE,to oni sobie sami piszą.Jest to najbardziej złodziejska firma w jakiej dotychczas pracowałem.Pracowałem u nich ponad rok i sam nie chciałem dłużej u złodzieji pracować. Jeżeli chcecie znać szczegóły,to piszcie - zbyszek.b@onet.eu
4
Zbys 2017-02-10 11:36
Te pozytywne opinie na temat MB-SERVICE,to oni sobie sami piszą.Jest to najbardziej złodziejska firma w jakiej dotychczas pracowałem.Pracowałem u nich ponad rok i sam nie chciałem dłużej u złodzieji pracować. Jeżeli chcecie znać szczegóły,to piszcie - zbyszek.b@onet.eu
3
Tina 2017-02-15 20:32
A może to Ty piszesz na czyjeś zlecenie złe opinie o firmie MB? Ja nie narzekam tylko pracuję, radzę to samo Tobie
Henry 2017-02-22 22:12
Jeśli ktoś myśli, że pojedzie do pracy w Niemczech i będzie wolno pracował to lepiej zostać w domu.Nie dziwię się tym wpisom, ludzie są jak dzieci. MB-Service organizuje pracę i mieszkanie ale każdy musi zasuwać.
1
Marta 2017-03-01 14:51
Zbys co spowodowało Twój negatywny stosunek do firmy?
Gregor 2017-03-18 11:50
MB Service to bardzo fajna firma, szkoda, że nie ma pracy dla "pisarzy". Pracowałem za ich pośrednictwem w Niemczech i mogę powiedzieć, że było wszystko w porządku zorganizowane. Myślę ponownie złożyć papiery .
1
Waldemar 2017-03-19 20:45
Wracaj do nich i donoś dalej marny elektryku!
5
Gregor 2017-03-21 14:23
MB Service to spoko agencja a marudom dziękujemy!!
Tomas 2017-03-25 17:11
Podpowiedzcie mi proszę jak wyglada praca dla malarza w Niemczech? Jak mona zarobić? Agencja jest sprawdzona tylko chciałbym wiedzieć coś o pracy i mieszkaniu.
Zbys 2017-03-26 13:55
Piszcie na adres e-mail zbyszek.b@onet.eu to opowiem Wam duzo ciekawych rzeczy o tych rasowych z doswiadczeniem złodziejach i ich przydupasach! MB-service-ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakich nie znacie!!!!
4
Lucek 2017-03-28 18:41
MB Service to świetna agencja i nigdy nie było z nimi problemów.
Waldemar 2017-04-18 15:23
Kapusie mają u nich dobrze
3
oszukany 2017-04-18 16:13
W szczególności Faja, Koza itd
3
Henry 2017-04-23 11:48
MB Service jest agencją z doświadczeniem. Myślę, że znacznie łatwiej jest wyjechać na przygotowany już grunt niż szukać w ciemno pracy. Wiem również jak potrafią zachowywać się nasi rodacy jak są na wyjeździe. Sądzę , że kilku z nich jest aktywnych na forum!
obywatel gc 2017-04-23 20:48
HENRY masz racje firma mb service jest agencją z doświadczeniem ale w kręceniu wałków ,to mają 1 plac
3
Waldemar 2017-04-26 12:36
Przeciez Henry to tez kapus i wtyka nielota wrobelka!!!!!!!!!
4
obywatel gc 2017-05-01 20:46
obcy:)Dzień dobry wszystkim nie polecam .jak ktoś chce to pod biedronkę tam nabór robią ,na oleskiej ,jak leci :))nawet dla górnika się robota znajdzie :) polecam super agencja:)pozdrawiam szefostwo :)tak trzymać ,a w szczególności nowego "dyrektora"TO....CZ....:)pozdrawiam ,;)
2
obywatel gc 2017-05-01 21:24
mam nadzieję że ktoś z robi porządek z tą firmą panowie:)
3
Tina 2017-05-03 19:24
Mają imponującą ofertę pracy, dużo jest w niej pracy za granicą. Jestem ciekawa jak przebiega cały proces .
wolfmen 2017-05-05 23:28
pracuje dla nich już 3 lata niemiecki znam swój fach również ze smutkiem muszę stwierdzić ze robi się masówka . do roboty przyjeżdżają sieroty ,łajzy i nie rzadko ludzie prosto z zakładów karnych
którzy nie potrzebnie sieja zamęt i robią burdel w firmie .
-mieszkania faktycznie nie które są fatalne a warunki urągające, ale co chcieć za 10 eu.
-co do pracy to wszystko w zależności od kontrahenta
-urlopy płatne wystarczy sobie wszystkiego pilnować i liczyć ,pomyłki się zdarzają
2
Trener 2017-05-10 11:33
To doświadczona agencja. Korzystam z ich oferty i nie miałem żadnych problemów nie liczą tych z ludźmi na mieszkaniu. Niestety tam wychodzi cała prawda.
1
jastrząb!!!! 2017-05-11 10:45
trener ty pracujesz na budowie czy w biurze ?bo o tej godzinie nie ma pauzy!!!kolejny szpicel .!
2
Maurycy 2017-05-12 11:34
Ta firma to porazka juz nie wspomne o wlascicielu panu MB nie polecam
3
Piki 2017-05-12 22:15
Witam,ja też pracuję od 2-3 lat. W sumie zgodze się z tymi dobrymi i złymi opiniami,ale może ktoś z pracujacych w mb wie,co nagle sie wydarzyło,że mając daną liczbę godzin,wyplata jest o kilkaset eu mniejsza niż była za takie same godziny do grudnia 2016? Teraz 1100 euro wyplaty to bogactwo! Za 160 h!
3
Tina 2017-05-18 22:30
Może ktoś słyszał o nowych ofertach firmy? Zawsze mieli duży wybór robót a teraz nie mam z czego wybierać! Coś się zmienia w firmie,? Jak ktoś ma wiedzę może napisać?
Tapeciarz akrobata 2017-05-19 09:51
Ta wszystko sie zmienia
Nazwa szef siedziba wypłaty
Generalnie nie ma szału
Juz nie wspoinajac o wynagrodzeniach pRzelomu grudzien styczen kiedy to szef (słup) sie zmienil
Nowe umowy .urlop od poczatku wszyscu na
Probzeit przyjeci jednym słowem rozpacz
4
Marek 2017-05-23 20:36
Nie wypłacili mi za zwolnienie lekarskie z Polski do teraz są spółką komandytową i nie mają takiego obowiązku taką odpowiedź usłyszałem od Pana BD trzeba się za nich wziąć i to ostro.
2
Tina 2017-05-23 21:36
MB Service podoba mi się to, że zawsze maja sporo różnych ofert.
JM 2017-05-26 12:55
Pracowałam przez Mb service przez 4,5 roku jako pedagog. Jestem super zadowolona, że trafiłam na tą firmę, bardzo mi pomogli. Zapewnili mi mieszkanie, meldunek, znaleźli prace w zawodzie, zajęli się uznaniem dyplomu. Wypłaty były zawsze na czas, nigdy nie miałam problemu z załatwianiem czegokolwiek. Jak najbardziej polecam!
Siwy 2017-05-29 16:31
Jak się komu chce pracowac a nie pić to będzie z firmy zadowolony! negatywy piszą tylko Ci co woleli pić zamiast pracować! Ja tam nie narzekam, godziny są, wypłaty zawsze na czas, jak człowiek potrzebuje pieniążki na już to i zaliczkę dostanie. Mieszkanie opłacają i są niezłe warunki, to co najpotrzebniejsze jest, fajni ludzie więc się fajnie pracuje i to najważniejsze! Jest dobrze:)
Men 2017-05-29 16:34
Pracuję tutaj od dwóch lat, i nie rozumiem skąd te wszystkie negatywne opinie. może piszą to Ci którzy myśleli że za granica będzie raj dla nierobów. Niestety jak ktoś ma dwie lewe ręce do roboty to wiadomo że za dlugo nie popracuje a pozniej to wypisuja negatywy w internetach. mi zawsze wszystko wyplacili a i mieszkania nie byly zle. ludzie najpierw znajdzcie checi do roboty a pozniej sie wypowiadajcie.
Tina 2017-06-11 13:37
Opinie na tym forum potwierdzają , że ludzie pracowici są z usług MB Service zadowoleni, niektórzy muszą coś przemyśleć.
Tina 2017-06-22 10:17
Czy jesteście pewni, że zasługuj na takie opinie?
NieWażne 2017-06-22 15:05
Witam wszystkich :) Chciałabym ostrzec przed tą firmą. Jest to firma nie godna zaufania. Mianowicie chłopak miał dzwonić w połowie miesiaca czerwca 2017r. Dzwonił pisał i nic cisza połączenia odrzucane albo wyłączanie telefonu po prostu zero odzewu od Pana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zaufaliśmy temu panu praca miała być na 100% od 3go lipca miał iść już do pracy, ale niestety po kilku dniach wydzwaniania i wypisywania smsów do Pana D...dzisiaj dnia. 22.06.2017roku dostałam wiadomość sms, że praca jest nieaktualna. Mój chłopak dał wypowiedzenie pracuje do 30.06.2017r. mieszkanie musimy zdac 1go lipca bo na poczatku miesiaca poinformowaliśmy go o tym, że rezygnujemy z wynajmu. Zostaliśmy z niczym mamy dwójkę małych dzieci, a szanowny pan Denis ma to w nosie, że nas oszukał....GORĄCO NIE POLECAM
NieWażne 2017-06-22 15:08
Witam wszystkich :) Chciałabym ostrzec przed tą firmą. Jest to firma nie godna zaufania. Mianowicie chłopak miał dzwonić w połowie miesiaca czerwca 2017r. Dzwonił pisał i nic cisza połączenia odrzucane albo wyłączanie telefonu po prostu zero odzewu od Pana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zaufaliśmy temu panu praca miała być na 100% od 3go lipca miał iść już do pracy, ale niestety po kilku dniach wydzwaniania i wypisywania smsów do Pana D...dzisiaj dnia. 22.06.2017roku dostałam wiadomość sms, że praca jest nieaktualna. Mój chłopak dał wypowiedzenie pracuje do 30.06.2017r. mieszkanie musimy zdac 1go lipca bo na poczatku miesiaca poinformowaliśmy go o tym, że rezygnujemy z wynajmu. Zostaliśmy z niczym mamy dwójkę małych dzieci, a szanowny pan Denis ma to w nosie, że nas oszukał....GORĄCO NIE POLECAM
Karol 2017-06-25 10:33
Chciałbym skorzystać z ich oferty dla elektryka w Niemczech i bardzo proszę o kilka informacji na ten temat. Jakie warunki mieszkaniowe załatwiają ? Na jaką kasę można liczyć już po opłaceniu mieszkania i innych opłat bo myślę że to jest po mojej stronie koszt?
Zostaw swoją opinię o MB Service - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MB Service