logo MB Service

MB Service

Opole

Opinie o MB Service

Stary Pracownik 2014-06-19 10:03:57
Pracowałem u nich jakiś czas temu. Z zaliczkami i wypłata nie ma problemu. Jesteś w porządku oni tez są. Co do hotelu to zależy co jest w pobliżu miejsca pracy ze zmianą u nas nie było problemu. Dają samochody służbowe:)Załatwiają meldunek.
4
marcin 2014-07-12 11:54:47
Ogólnie to mogę z czystym sumieniem polecić tę firmę. Całkiem fajne zarobki, wypłata zawsze w terminie no i z zaliczkami problemów nie ma. Jak ktoś nie umie pracować lub mu się nie chce to zawsze będzie marudził...
2
Jakub 2014-07-21 19:44:33
Współpracuje z firmą MB Service od roku. Zawsze wywiązywałem się sumiennie ze swoich obowiązków jako pracownik i nigdy nie miałem żadnego problemu. Mieszkania w pełni wyposażone blisko miejsca pracy, wypłaty na czas. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z pracy w MB i szczerze polecam :)
1
mario 2014-11-08 20:01:48
Pracuje jako malarz już ponad rok, raz miałem błąd w wypłacie, brakowało godziny, po kontakcie z p. Michalem, w nastepnym miesiacu korekta, bo ksiegowa zle wpisala. nic zlego nie powiem na moja firme, wyplata na czas, auta darmowe, wszystko tak jak bylo w ogloszeniu. SUPER. wielki plus
1
Nowy 2015-04-14 11:10:33
Coś to podejrzane firma jest oferty pracy są a opinii brak...
3
elektryk 2015-06-10 16:07:18
Driver - jutro jade podpisać papiery na wyjazd do stuttgartu właśnie. Pracujesz tam juz czy dopiero wyjeżdżasz ?
4
Seba 2015-06-12 22:43:13
Pracuję jako elektryk w tej firmie od 2 miesięcy. Wszystko w porządku,pieniądze na czas.Praca na budowie na dłużej,ekipa bez zarzutu.Mieszkania opłacają a i warunki mieszkaniowe jak na standardy ok
lukasz 2015-07-30 15:43:47
Firma z polecenia znajomego. Super ludzie, super warunki.
krasnal 2015-09-24 19:15:00
zawsze komuś może coś nie odpowiadać, ale zarobki większe niż w innych firmach gdzie pracowałem, fajne mieszkanie, gdzie każdy ma swój pokój no i co najważniejsze praca na dłużej, a nie tylko na zastępstwo.
olek 2015-09-30 22:31:06
Nie polecam tej firmy ,
4
władek 2015-10-01 18:27:28
Pracuje w tej firmie prawie rok. Nigdy nie bylo problemu z wyplata. narzekaja tylko Ci ktorzy twierdza ze sa super fachowcami a na budowie nic nie potrafia zrobic. mb-service to super firma
1
edek 2015-10-10 19:28:28
mam wyjechać z tą firemą na budowę na elewacje czy ktoś był napiszcie coś o tej firmie jak długo czeka się na wyjazd
edek 2015-10-12 18:54:53
opłaca się jechać z ta firmą czy nie na budowie zaproponowali 10 euro swoją drogą ile to będzie na rękę odpowiedzcie pilne
maciek 2015-11-27 11:33:54
porzadna firma, z wyplata nie bylo problemu a opinie firmy psuja tylko ci ktorym sie pracowac nie chce
1
js 2015-11-30 23:38:06
Witam, jestem elektrykiem i mam doświadczenie w Niemczech ponad 2 lata, obecnie szukam nowej pracy na tym stanowisku . Jak wyglądają warunki w tej firmie tz jakie mieszkania co z dojazdami do pracy , jak z ciuchami i narzędziami , czy wszystko to co wymieniłem jest oplacane przez pracownika , umowy o pracę są na warunkach niemieckich? Czy oferty pracy są na zasadzie kontraktów czy umowę podpisuje się na czas nieokreślony i praca jest stała? Na jaka stawkę mogę liczyć jako elektryk i czy wyplaty są na czas . Ile godz w tygodniu się pracuje ? Wypłaty w euro?Język trzeba znać ? Z góry dzieki za odpowiedz pzdr
DODA 2016-01-05 13:09:01
Te wszystkie wpisy to bzdury ta firma to piramida oszustow
jan 2016-01-05 22:20:14
witam same superlatywy otej firmie widze ze jest ok chcialbym jechac jako malarz tylko z jezykiem troche problem fachowe sprawy na budowie zrozumie tylko co z reszta mam jakies szanse na prace jak myslicie prosze o szczere odpowiedzi
3
mat 2016-01-11 14:37:23
Witam koledzy jak wygląda praca w tej firmie? po ile godz można pracować czy w soboty też?
mat 2016-01-11 15:07:16
Witam chciałbym sie dowiedziec czegos wiecej o tej firmie a mianowicie : ile godzin tygodniowo sie pracuje ?? w soboty tez czy wolne?/ i co ile sa zjazdy do Polski??
mat 2016-01-13 22:21:32
Koledzy był ktos w tej firmie jako monter płyt gipsowych??? Mógłby ktos kto tampracował napisac cos wiecej??
elektryk 2016-01-13 22:34:43
mam tam jechać jako elektryk ile idzie zarobić i przy ilu godzinach dzięki za szczere odpowiedzi
drew 2016-01-15 21:29:31
Pracuje ktos w tej firmie na budowie ??/ Prosiłbym o opinie od osob ktore tam pracuja.
2
@slawek 2016-03-24 06:50:47
ja dzis jade podpisac umowe na elektryka zobaczymy
Zbigniew 2016-06-30 08:48:22
Wszystko tak jak w ofercie, dużo zapewniają. Panie w biurze w Opolu zawsze wszystko wytłumaczą, pomogą jak trzeba :) stawka mogłaby byc wieksza, ale i tak nie ma źle :) mieszkania różne, zależy w jakim miejscu, ale jak najbardziej ok :)
Farna 2016-07-09 15:20:54
Ludzie uważajcie na tą firme to oszusci marnie płacą ,taka jest prawda
5
korre 2016-07-11 10:00:10
dlaczego? skoro oskarżasz, to daj powód
1
bizon 2016-07-11 13:55:00
siemka,pracowalem w firmie jako elektryk mielismy auto firmowe mieszkanie fajne i robota tez byla spoko wyplaty na czas firma godna polecenia
3
zolo 2016-07-12 11:51:50
Najlepiej napisać że oszuści nie podawajac zadnego powodu. jak ktos chce pracowac w DE i miec duzo na godzine to niestety trzeba znac dobrze jezyk. ja jestem zadowolony. firma wyplacalna a jak sie trafi na fajna budowe to i po 12 h sie pracuje. z tego co wiem to szukaja ludzi do roboty, to warto korzystac.
2
Żona 2016-09-10 11:44:31
Nie pisz takich glupot dziewczyno,w zyciu od kad firma istnieje,nie słyszałam,zeby ktokolwiek zostal oszukany,! Umowa na stale z mozliwoscia pelnego socjalu,naprawde nie słuchajcie glupot bo nie warto,
gugu 2016-09-10 16:58:22
a co dokładnie oznacza ta możliwość "pełnego socjalu" o której wspomniałeś - czy możesz mi wyjaśni c?
Krakowiak 2016-11-02 11:30:33
Ogólnie firma wydawała się wpozadku przez ten czas który tam pracowałem było parę razy jakieś nieporozumienie takie jak brak całej wypłaty niby przez nie dostarczone godziny później się odnajdywaly się w niewyjaśnionych sposób i było wszystko wyrównywane małe problemy z mieszkaniem częściej problemy z autem a raczej z firmą która nam go wypożyczalnia. W sumie co tydzień coś ale takie uroki życia i pracy w obcym kraju :) Ale największym minusem jest zwolnienie pracowników którzy chorują by nie płacić im za okres leczenia i jedyna możliwość by się przed tym bronić to dobry adwokat Wiec dodam jak już się zdecydujeciecie na pracę w MB to miejcie świadomość tego że większość z was będzie traktowane w specyficzny sposób z angielskim poczuciem humoru czyli jak tania siła robocza nie posiadając mózgu pracownik od jakiegoś czasu w tej firmie się nie liczy tylko pieniądze
1
Krakowiak 2016-11-02 11:32:21
Ogólnie firma wydawała się wpozadku przez ten czas który tam pracowałem było parę razy jakieś nieporozumienie takie jak brak całej wypłaty niby przez nie dostarczone godziny później się odnajdywaly się w niewyjaśnionych sposób i było wszystko wyrównywane małe problemy z mieszkaniem częściej problemy z autem a raczej z firmą która nam go wypożyczalnia. W sumie co tydzień coś ale takie uroki życia i pracy w obcym kraju :) Ale największym minusem jest zwolnienie pracowników którzy chorują by nie płacić im za okres leczenia i jedyna możliwość by się przed tym bronić to dobry adwokat Wiec dodam jak już się zdecydujeciecie na pracę w MB to miejcie świadomość tego że większość z was będzie traktowane w specyficzny sposób z angielskim poczuciem humoru czyli jak tania siła robocza nie posiadając mózgu pracownik od jakiegoś czasu w tej firmie się nie liczy tylko pieniądze
2
Zostaw swoją opinię o MB Service - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MB Service