logo MB Service

MB Service

Opole

Opinie o MB Service

Zbys 2017-02-10 11:33
Te pozytywne opinie na temat MB-SERVICE,to oni sobie sami piszą.Jest to najbardziej złodziejska firma w jakiej dotychczas pracowałem.Pracowałem u nich ponad rok i sam nie chciałem dłużej u złodzieji pracować. Jeżeli chcecie znać szczegóły,to piszcie - zbyszek.b@onet.eu
4
Zbys 2017-02-10 11:36
Te pozytywne opinie na temat MB-SERVICE,to oni sobie sami piszą.Jest to najbardziej złodziejska firma w jakiej dotychczas pracowałem.Pracowałem u nich ponad rok i sam nie chciałem dłużej u złodzieji pracować. Jeżeli chcecie znać szczegóły,to piszcie - zbyszek.b@onet.eu
3
Tina 2017-02-15 20:32
A może to Ty piszesz na czyjeś zlecenie złe opinie o firmie MB? Ja nie narzekam tylko pracuję, radzę to samo Tobie
Henry 2017-02-22 22:12
Jeśli ktoś myśli, że pojedzie do pracy w Niemczech i będzie wolno pracował to lepiej zostać w domu.Nie dziwię się tym wpisom, ludzie są jak dzieci. MB-Service organizuje pracę i mieszkanie ale każdy musi zasuwać.
1
Marta 2017-03-01 14:51
Zbys co spowodowało Twój negatywny stosunek do firmy?
Gregor 2017-03-18 11:50
MB Service to bardzo fajna firma, szkoda, że nie ma pracy dla "pisarzy". Pracowałem za ich pośrednictwem w Niemczech i mogę powiedzieć, że było wszystko w porządku zorganizowane. Myślę ponownie złożyć papiery .
2
Waldemar 2017-03-19 20:45
Wracaj do nich i donoś dalej marny elektryku!
5
Gregor 2017-03-21 14:23
MB Service to spoko agencja a marudom dziękujemy!!
Tomas 2017-03-25 17:11
Podpowiedzcie mi proszę jak wyglada praca dla malarza w Niemczech? Jak mona zarobić? Agencja jest sprawdzona tylko chciałbym wiedzieć coś o pracy i mieszkaniu.
Zbys 2017-03-26 13:55
Piszcie na adres e-mail zbyszek.b@onet.eu to opowiem Wam duzo ciekawych rzeczy o tych rasowych z doswiadczeniem złodziejach i ich przydupasach! MB-service-ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakich nie znacie!!!!
4
Lucek 2017-03-28 18:41
MB Service to świetna agencja i nigdy nie było z nimi problemów.
Waldemar 2017-04-18 15:23
Kapusie mają u nich dobrze
4
oszukany 2017-04-18 16:13
W szczególności Faja, Koza itd
3
Henry 2017-04-23 11:48
MB Service jest agencją z doświadczeniem. Myślę, że znacznie łatwiej jest wyjechać na przygotowany już grunt niż szukać w ciemno pracy. Wiem również jak potrafią zachowywać się nasi rodacy jak są na wyjeździe. Sądzę , że kilku z nich jest aktywnych na forum!
obywatel gc 2017-04-23 20:48
HENRY masz racje firma mb service jest agencją z doświadczeniem ale w kręceniu wałków ,to mają 1 plac
3
Waldemar 2017-04-26 12:36
Przeciez Henry to tez kapus i wtyka nielota wrobelka!!!!!!!!!
4
obywatel gc 2017-05-01 20:46
obcy:)Dzień dobry wszystkim nie polecam .jak ktoś chce to pod biedronkę tam nabór robią ,na oleskiej ,jak leci :))nawet dla górnika się robota znajdzie :) polecam super agencja:)pozdrawiam szefostwo :)tak trzymać ,a w szczególności nowego "dyrektora"TO....CZ....:)pozdrawiam ,;)
2
obywatel gc 2017-05-01 21:24
mam nadzieję że ktoś z robi porządek z tą firmą panowie:)
3
Tina 2017-05-03 19:24
Mają imponującą ofertę pracy, dużo jest w niej pracy za granicą. Jestem ciekawa jak przebiega cały proces .
wolfmen 2017-05-05 23:28
pracuje dla nich już 3 lata niemiecki znam swój fach również ze smutkiem muszę stwierdzić ze robi się masówka . do roboty przyjeżdżają sieroty ,łajzy i nie rzadko ludzie prosto z zakładów karnych
którzy nie potrzebnie sieja zamęt i robią burdel w firmie .
-mieszkania faktycznie nie które są fatalne a warunki urągające, ale co chcieć za 10 eu.
-co do pracy to wszystko w zależności od kontrahenta
-urlopy płatne wystarczy sobie wszystkiego pilnować i liczyć ,pomyłki się zdarzają
2
Trener 2017-05-10 11:33
To doświadczona agencja. Korzystam z ich oferty i nie miałem żadnych problemów nie liczą tych z ludźmi na mieszkaniu. Niestety tam wychodzi cała prawda.
1
jastrząb!!!! 2017-05-11 10:45
trener ty pracujesz na budowie czy w biurze ?bo o tej godzinie nie ma pauzy!!!kolejny szpicel .!
2
Maurycy 2017-05-12 11:34
Ta firma to porazka juz nie wspomne o wlascicielu panu MB nie polecam
3
Piki 2017-05-12 22:15
Witam,ja też pracuję od 2-3 lat. W sumie zgodze się z tymi dobrymi i złymi opiniami,ale może ktoś z pracujacych w mb wie,co nagle sie wydarzyło,że mając daną liczbę godzin,wyplata jest o kilkaset eu mniejsza niż była za takie same godziny do grudnia 2016? Teraz 1100 euro wyplaty to bogactwo! Za 160 h!
3
Tina 2017-05-18 22:30
Może ktoś słyszał o nowych ofertach firmy? Zawsze mieli duży wybór robót a teraz nie mam z czego wybierać! Coś się zmienia w firmie,? Jak ktoś ma wiedzę może napisać?
Tapeciarz akrobata 2017-05-19 09:51
Ta wszystko sie zmienia
Nazwa szef siedziba wypłaty
Generalnie nie ma szału
Juz nie wspoinajac o wynagrodzeniach pRzelomu grudzien styczen kiedy to szef (słup) sie zmienil
Nowe umowy .urlop od poczatku wszyscu na
Probzeit przyjeci jednym słowem rozpacz
4
Marek 2017-05-23 20:36
Nie wypłacili mi za zwolnienie lekarskie z Polski do teraz są spółką komandytową i nie mają takiego obowiązku taką odpowiedź usłyszałem od Pana BD trzeba się za nich wziąć i to ostro.
3
Tina 2017-05-23 21:36
MB Service podoba mi się to, że zawsze maja sporo różnych ofert.
JM 2017-05-26 12:55
Pracowałam przez Mb service przez 4,5 roku jako pedagog. Jestem super zadowolona, że trafiłam na tą firmę, bardzo mi pomogli. Zapewnili mi mieszkanie, meldunek, znaleźli prace w zawodzie, zajęli się uznaniem dyplomu. Wypłaty były zawsze na czas, nigdy nie miałam problemu z załatwianiem czegokolwiek. Jak najbardziej polecam!
1
Siwy 2017-05-29 16:31
Jak się komu chce pracowac a nie pić to będzie z firmy zadowolony! negatywy piszą tylko Ci co woleli pić zamiast pracować! Ja tam nie narzekam, godziny są, wypłaty zawsze na czas, jak człowiek potrzebuje pieniążki na już to i zaliczkę dostanie. Mieszkanie opłacają i są niezłe warunki, to co najpotrzebniejsze jest, fajni ludzie więc się fajnie pracuje i to najważniejsze! Jest dobrze:)
1
Men 2017-05-29 16:34
Pracuję tutaj od dwóch lat, i nie rozumiem skąd te wszystkie negatywne opinie. może piszą to Ci którzy myśleli że za granica będzie raj dla nierobów. Niestety jak ktoś ma dwie lewe ręce do roboty to wiadomo że za dlugo nie popracuje a pozniej to wypisuja negatywy w internetach. mi zawsze wszystko wyplacili a i mieszkania nie byly zle. ludzie najpierw znajdzcie checi do roboty a pozniej sie wypowiadajcie.
2
Tina 2017-06-11 13:37
Opinie na tym forum potwierdzają , że ludzie pracowici są z usług MB Service zadowoleni, niektórzy muszą coś przemyśleć.
1
Tina 2017-06-22 10:17
Czy jesteście pewni, że zasługuj na takie opinie?
NieWażne 2017-06-22 15:05
Witam wszystkich :) Chciałabym ostrzec przed tą firmą. Jest to firma nie godna zaufania. Mianowicie chłopak miał dzwonić w połowie miesiaca czerwca 2017r. Dzwonił pisał i nic cisza połączenia odrzucane albo wyłączanie telefonu po prostu zero odzewu od Pana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zaufaliśmy temu panu praca miała być na 100% od 3go lipca miał iść już do pracy, ale niestety po kilku dniach wydzwaniania i wypisywania smsów do Pana D...dzisiaj dnia. 22.06.2017roku dostałam wiadomość sms, że praca jest nieaktualna. Mój chłopak dał wypowiedzenie pracuje do 30.06.2017r. mieszkanie musimy zdac 1go lipca bo na poczatku miesiaca poinformowaliśmy go o tym, że rezygnujemy z wynajmu. Zostaliśmy z niczym mamy dwójkę małych dzieci, a szanowny pan Denis ma to w nosie, że nas oszukał....GORĄCO NIE POLECAM
1
NieWażne 2017-06-22 15:08
Witam wszystkich :) Chciałabym ostrzec przed tą firmą. Jest to firma nie godna zaufania. Mianowicie chłopak miał dzwonić w połowie miesiaca czerwca 2017r. Dzwonił pisał i nic cisza połączenia odrzucane albo wyłączanie telefonu po prostu zero odzewu od Pana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Zaufaliśmy temu panu praca miała być na 100% od 3go lipca miał iść już do pracy, ale niestety po kilku dniach wydzwaniania i wypisywania smsów do Pana D...dzisiaj dnia. 22.06.2017roku dostałam wiadomość sms, że praca jest nieaktualna. Mój chłopak dał wypowiedzenie pracuje do 30.06.2017r. mieszkanie musimy zdac 1go lipca bo na poczatku miesiaca poinformowaliśmy go o tym, że rezygnujemy z wynajmu. Zostaliśmy z niczym mamy dwójkę małych dzieci, a szanowny pan Denis ma to w nosie, że nas oszukał....GORĄCO NIE POLECAM
1
Karol 2017-06-25 10:33
Chciałbym skorzystać z ich oferty dla elektryka w Niemczech i bardzo proszę o kilka informacji na ten temat. Jakie warunki mieszkaniowe załatwiają ? Na jaką kasę można liczyć już po opłaceniu mieszkania i innych opłat bo myślę że to jest po mojej stronie koszt?
1
gold 2017-06-26 14:09
Firma MB to była moja pierwsza niemiecka firma. Moge Ci polecic, bo mieszkania masz zalatwione i sa one za darmo i auto tez masz do tego. Kasa tez nie byla zla, lepiej niz w polsce.
1
Ananas 2017-06-28 08:37
Witam, pracuje ktos może przy pakowaniu czesci samochodowych przez tą firme ? Mieszkania w Hildesheim wynajmuja, jak warunki ?
Tomasz 2017-06-29 12:16
Mam zamiar skorzystać z ich pośrednictwa i widzę, że forum potwierdza opinię jaką słyszałem o MB Service a słyszałem sporo dobrego. Mam pytanie czy malarze znajda pracę w Niemczech? Taka by mi najbardziej pasowała.
FILIP 2017-07-01 17:35
Chłopie nawet nie jedz tam totalna porażka
4
Franek 2017-07-02 22:27
Słyszałem dobre opinie o firmie a teraz po lekturze wpisów nie wiem co mam sądzić o nich a chciałbym wyjechać do roboty.
Paula96 2017-07-03 14:50
O hej. Jedziesz tam? Bo ja dostalam wlasnie ta oferte.. odezwij sie na meila paula020896@gmail.com
Paula96 2017-07-03 14:52
Dlaczego? Tez dostalam oferte tam... do tych czesci. Pisz na meila paula020896@gmail.com
gość 2017-07-04 18:13
na tej stronie nie dowiecie się za wiele o tej firmie negatywne wpisy są usuwane !!!!!!
3
Tina 2017-07-13 21:42
MB Service ma bardzo skrajnie różne opinie. Jaki jest tego powód?
Karol 2017-07-25 21:55
Dlaczego niektórzy uważają, że na forum powinny być tylko negatywne opinie? Ja jestem zadowolony i nie jestem z HR firmy. Jak się człowiek zachowuje tak jak należy to zawsze się można dogadać. Zrobić swoje, dobrze zarobić i wszyscy są zadowoleni z tego.
wawrzyn 75 2017-07-27 19:44
Czy może ktoś napisać coś o pakowaniu części motoryzacyjnych w Salzgitter, proszę o jakieś informacje
Arni 2017-08-02 12:21
Tak mało wpisów ostatnio na forum? Czyżby wakacje wyciągnęły ludzi na powietrze? Chciałbym dowiedzieć się kilku informacji o robocie w Ettlingen. Może tam ktoś już był i mógłby podzielić się swoimi uwagami? Dobrze jest wiedzieć coś przed rozmową z agencją.
Marta 2017-08-11 09:34
Czy ktoś z forumowiczów może opisać swoje doświadczenia związane ze współpracą z MB Service? Jaki rodzaj umowy jest podpisywany z Agencją? Jak wygląda praca w zagranicznych lokalizacjach? Te merytoryczne informacje będą cenne dla osób, które są w trakcie poszukiwania pracy.
zenek 2017-08-22 14:39
Niedawno zem wyjechal z tej firmy. najlepiej do nich zadzwonic, panie z biura wszystko pieknie wytlumacza. A moj wyjazd byl bardzo dobrze zorganizowany, wszystko jasne i konkretne. Fajnie ze jest umowa na warunkch niemieckich. Robota wydaje sie w pelni legalna bo wszystkie dokumenty potrzebne do pracy w Niemcach dostalem poczta. Raz sie zdarzyla sytuacja ze my pojechali do roboty a roboty nie bylo no ale cóż firma za to może. Na szczescie szef zadzonil i to przejechali my na inna budowe i godziny leca. moge polecic ta firme
Zostaw swoją opinię o MB Service - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MB Service