logo PRiM Chemorozruch

PRiM Chemorozruch

Oświęcim

Opinie o PRiM Chemorozruch

gość 2014-05-15 18:03
Witam . czy ta firma jest wiarygodnym pracodawcom ???
1
greg 2014-09-22 20:44
Max co tam zarobisz to 2200-2400 ale robota naprawdę ciekawa spokój i spoko ekipa oczywiście z wyjątkami
5lat 2015-07-31 06:58
Dajcie sobie spokój z ta firma chyba że chcecie pracować po 14-16 godzin + weekendy to wtedy tak. Zarobisz te 2600 tylko co z tego jak roboty 2 miesiące w miesiącu. I przykładowo zrobisz 340 godzin a zapłacą ci za 280 bo resztę pracowałeś mało efektywnie a później znowu każą ci zostawać bo jak nie to jak przyjdzie zima to się pożegnać i takie praktyki stały się już rutyną także nie polecam zdecydowanie!
Poszkodowany 2015-12-01 23:44
Chemorozruch to skandaliści !!!!NIE PŁACĄ ZA WYKONANĄ USŁUGĘ!!
W księgowości informują ze dyrektor decyduje o płatności.
Z dala od takich ludzi-firmy.
1
thor 2015-12-14 15:17
taaa wez pod korekte ze to wszystko brutto...i teraz banana na ustach nie ma.
pracowałem tam 2015-12-24 01:26
Warunki są dobre chodź jak ja tam pracowałem były dużo leprze. Jest tak ze dyrektor obiecuje i nie dotrzymuje słowa, ale atmosfera w firmie jest ok chodź zdążają się wyjątki ale wszędzie jest zawsze coś, ja nie miałem problemów z wypłaceniem mi nadgodzin zawsze się zgadzały 50 czy 100-setki tylko na premii oszukiwali. Co do delegacji zdarzają się i straszą tez zwolnieniem ze jak nie pojedziesz to szukaj innej pracy, no i jeszcze najgorsze jest to ze brak dobrego sprzętu do pracy najważniejsze to klucz palony i młotek. Co do spawaczy to naprawdę nie szanują i spawacze wo gule się tam nie rozwijają dla nich też młotek i klucz palony i na robotę.
Dick 2016-01-06 13:19
Ostatnie trzy wpisy to wpisy obecnych pracowników dostali przykaz z góry by trochę rozjaśnić syf jaki tam panuje ,robią z pracownikiem co chcą jest tak podstawę za normę godz. dostaniesz bo są to grosze nadgodzin nie piszą wogóle w ten sposób kierownicy którzy pracuja tam po 30 lat ratuja swoje tyłki i chronią firmę przed 50 i 100 za nadgodziny a co do premii raz jest a raz jej niema co do warunków na delegacji po 8 na pokoju z 1 wc do tego bez obiadów delegacyjne tez nie wiadomo kiedy wpłynie i czy wogóle
dick 2016-01-06 17:20
inblanco to nastepny debil z biura prawa reka ,albo nie umie czytac albo udaje głubka maz wyzej opisane co sie tam dzieje lub po prostu temat zmienia
puc 2016-01-11 07:08
Buhha dobre praca odpowiada spawacze za 1800 zł robią na delegacji kasjerka w biedronce ma więcej ,Pozytywne opinie wypisują PO paprań cy z biura ja sam robię za 13 brutto spawam kręcę kluczem i wszystko naraz dajcie se spokój jak już raz wejdziesz w takie g....no to potem ciężko wyjść wiem po sobie
1
klaun 2016-01-13 15:55
firma porażka, połowa kadry to głąby nie znają się na niczym, pracownicy nawet ok ale 50 procent to sprzedawcy co meldują na górze o tym nawet ze klocka teraz walisz
klaun 2016-01-15 17:04
pracuje tam to chyba wiem
Tomek 2016-01-18 17:18
a spawacz z wynajmu 40 zł na godzinę tam ! A spawacze z firmy 16 -18 brutto !
marcin 2016-02-17 21:10
@tha Te ,,dobrze można zarobić,, to 1300-1600zł jak w ostatnim miesiącu? Co miesiąc niższe wypłaty.Ostatnie zbliżają się do najniższej krajowej.Firma bez perspektyw.
5
Mark 2016-02-20 12:10
"Powielam" - W biurach jest coraz więcej młodych osób i to jest na duży plus. Tylko na ile starczy im zapału i chęci jak z miesiąca na miesiąc dostają coraz mniejsze wypłaty. Konkurencja nie śpi i za chwilę wszystko się może zmienić i pewnie tak będzie. Dlatego tylko ocena dostateczna
aga 2016-02-25 15:43
A jak tam praca na stanowiskach w administracji. Widzę że kogoś szukają na to stanowisko... Jakie zarobki?
kurczak 2016-03-26 16:32
Co to za pała z biura wypisuje te pozytywne opinie potrafią zapłacić 1000 zł na rękę z miesiac tyrki tłumacząc się ze nie ma przerobu
rikelme 2016-04-05 12:59
jak sie pracuje w oswiecimiu jaka atmosfera panuje czy jest mozliwosc robienia nadgodzin pozdrawiam
rikelme 2016-04-06 05:24
Spawacz
welder 2016-04-08 15:35
Witam
Ile tam zarobi nowy spawacz w MAG-u?
Opłaca się w ogóle nimi interesować jako potencjalnym pracodawcą?
kolo 2016-04-26 11:15
złodzieje i tyle
były 2016-04-29 17:56
nie opłaca max 1800 zł jak nie bedzie roboty to dostaniesz młotek i klucz palony
dirty 2016-05-12 22:06
W Gdańsku super się pracuje ze dwie uszczelki się wymieni coś tam pospawa o 14 do domu mimo niskiej podstawy cztery tysie wpadną
dirty 2016-05-12 22:18
W Gdańsku super się pracuje ze dwie uszczelki się wymieni coś tam pospawa o 14 do domku mimo niskiej podstawy cztery tysie wpadną
kierownik do urobienia jak dziecko we mgle
dirty 2016-06-19 20:09
Slusarz-spawacz podstawa mała ale premią idzie nadrobić
Tomek 2016-06-23 19:37
4000 tys buhahahahahahahahahahahah 1500 dadza i nara
dirty 2016-06-27 20:51
My w Gdańsku mamy kierownika któremu zależy na ludziach jest przerób jest kasa
nie podoba mu się ponadto to że kadra biurowa ma płacone do 1 i mają stałe pensje ,ma on zamiar w przyszłości nawet oderwać się od chemo i zacząć działać na własną rękę w tej samej dziedzinie zabierze ludzi zmieni nazwę i po
5
4rty 2016-06-27 20:55
@kumin dla jednych to bedzie malo dla drugich duzo..standard
1
Radek 2016-12-12 08:40
Witam jak sie maja tigowcy na poczatek jaka stawka . Spawacz z 5 letnim doswiadczeniem
Radek 2016-12-12 08:40
Witam jak sie maja tigowcy na poczatek jaka stawka . Spawacz z 5 letnim doswiadczeniem
Welder 2017-01-02 07:31
Witam a wie ktoś możne czy są wypłacalni i terminowi do osób krore są na dzialalnosci . Mam okazje z nimi podjąć współprace na działalności ale nie wiem czy sie w to ładować?
Men 2017-01-02 13:09
jaka miales sytuacje ?
1
Smith abc 2017-01-23 20:47
Wypłacalni są wypłaty w terminie premia też wypadnie robota jest tragedii nie ma
Pek 2017-03-25 00:22
Wypłaty w miejscu stoją od kilku lat a "góra" udaje, ze wszystko jest dobrze - dla nich pewnie tak ale za rok, dwa zostaną z ręką w nocniku jak nic nie zrobią w tym kierunku
1
Zostaw swoją opinię o PRiM Chemorozruch - Oświęcim
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRiM Chemorozruch