Centrum Sprzedaży Bezpośredniej Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Centrum Sprzedaży Bezpośredniej Sp. z o.o.

bezrobotna 2014-03-21 19:15:55
Witam,czy ktoś ma informacje czy ta firma zatrudnia na umowę o pracę?
Bo znalazłam taką informację w ogłoszeniu ale osoba która zapraszała mnie na rozmowę tak mętnie tłumaczyła że nawet nie wiem czym się ta firma zajmuje?Szukają Specjalistów ds Obsługi Klienta na Bemowie,czy ktoś ma jakieś informacje?
15
nowa 2016-05-05 17:37:24
zaczęłam pracę w tej firmie 2 tygodnie temu i powiem jedno - WOW!
Atmosfera jaką wprowadza kadra zarządzająca jest niesamowita, na początku nie chciało mi się wierzyć, że można tak pracować tym bardziej, że przyszłam tu z korporacji gdzie ciągle słyszałam pretensje od przełożonych.
Pieniądze na początek też są nie złe (2500 netto).
Polecam przyjść i się sprawdzić, nie zatrudniają każdego, ale jak się na początku ktoś wykaże to Manager nie robi problemów, poza tym dobrze przygotowują do pracy, nawet ktoś zielony odnajdzie się w ciągu tygodnia
4
Magda 2016-05-06 18:02:36
A na jakim jestes stanowisku? Powiem szczerze, ze dzwonila do mnie p.Klaudia i nie zrozumialam w odpowiedzi na ktore ogloszenie dzwoni. W sms z adresem jest tylko podpis Multimedia Polska.
Szukająca pracy 2016-05-31 16:03:22
Wysłałam swoje cv w nawiązaniu do oferty pracy zamieszczonej na gumtree. Po ok 1h dostałam smsa z informacja o pozytywnym rozpatrzeniu aplikacji i zaproszeniu na rozmowę kwalifikacyjnego w dniu jutrzejszym o godzinie 11, podpis : „Z poważaniem Dział Rekrutacji" Brak informacji o jaką firmę chodzi, brak informacji na temat stanowiska- wysłałam kilka cv i nie wiedziałam którego ogłoszenia dotyczy wiadomość, i ostatnie najważniejsze czy ktoś zapytał mnie czy ten termin mi odpowiada, z mojego CV jasno wynikało że pracuje wiec osoba myśląca powinna wiedzieć że nie każdy termin będzie mi odpowiadał. Po chwili namysłu postanowiłam zadzwonić do nadawcy smsa. Odebrała kobieta, nie przedstawiła sie, w słuchawce usłyszałam tylko: "halo", grzecznie przywitałam się, przedstawiłam, powiedziałam że dzwonie w sprawie smsa i zaproszenia na rozmowę rekrutacyjną, ale chciałam zadać kilka pytań. Poproszona o nazwę firmy usłyszałam: "Multimedia", jak zapytałam o stanowisko i zakres obowiązków, Pani z podirytowaniem w głosie powiedział mi że jutro dowiem sie wszystkiego od menadżera. Powiedziałam że jestem w tej chwili zatrudniona i pracuje od 9-17 dlatego musze wziąć dzień wolny aby przyjechać na rozmowę rekrutacyjną, z tego też powodu żeby nie marnować mojego i Państwa czasu chciała bym sie dowiedzieć czegoś więcej na temat proponowanego stanowiska, na co Pani odparła żebym nie marnowała już jej czasu, zakończyła wszystko pięknym poetyckim: "Żegnam" i sie rozłączyła. Według mnie firma nie jest godna polecenia biorąc pod uwagę podejście i szacunek osób tam pracujących, z oczywistych względów nie skorzystam z możliwości uczestniczenia w rozmowie kwalifikacyjnej.
bezrobotny 2016-06-06 20:05:37
@nowa Twoja opinia jest trafna i w sumie tylko dzięki niej stawiłem się ostatecznie na rozmowie. W piątek dostałem telefon z zaproszeniem na rozmowę w poniedziałek. Poczytałem w weekend opinie i zastanawiałem się czy w ogóle iść, ale stwierdziłem, że skoro i tak nie mam co robić to sprawdzę o co tam chodzi. Zadzwoniłem najpierw potwierdzić spotkanie, odebrała całkiem sympatyczna dziewczyna, nie słychać było nic złego w jej głosie. Przyjechałem i pierwsze co zobaczyłem to stół bilardowy na środku biura + grająca muzyka w środku
Atmosfera z pewnością nie codzienna. Sama rozmowa nie była bardzo wymagajaca. Widać, że nie patrzą za mocno na CV (ja mam tylko rok doświadczenia w innych firmach), ale na osobowość. Do jutra mam otrzymać odpowiedź czy zostałem zakwalifikowany na szkolenie. Mam nadzieję, że się dostanę bo widać, że to zupełnie coś innego niż robiłem do tej pory i chcę spróbować
Esti216v 2016-07-25 20:06:24
Bardzo dobre zarobki fajni ludzie ale praca nie dla leniuszków .
ja ogólnie jestem bardzo zadowolona wreszcie stać mnie na wynajęcie swojego mieszkania :) .
A i co najważniejsze super perspektywy rozwoju biuro miedzy innymi w Gdańsku i Poznaniu prowadzą ludzie którzy zaczynali od podstaw w Warszawie super motywacja :)
jan 2016-10-12 15:09:02
Hej, bardzo zaciekawiła mnie ta firma. W poniedziałek dostałem telefon od bardzo miłej Pani, muszę przyznać, że zaraziła mnie swoją energią, zaprosiła mnie na spotkanie rekrutacyjne, na które oczywiście poszedłem. Rozmowę przeprowadziła ze mną równie sympatyczna pani menager Monika. Udało mi się załapać do tych najlepszych, ponieważ zaprosiła mnie na szkolenie. Wybieram się na nie w piątek. Mam nadzieje, że uda mi się dostać do tej firmy. Ktoś może już był na takim szkolenie i wie jak to będzie wyglądać?
df 2016-10-13 18:08:30
@ehe ale o jaką ofertę kolego tutaj pytasz? bo powiem Ci że ja od dawna nic nowego od nich niestety nie znajduję chociaż rekrutacja mogla się skończyć
Chanell 2016-10-26 18:07:38
Hej, czy możecie podzielić się ze mną jakimiś informacjami na temat Centrum Sprzedaży Bezpośredniej na Bemowie w Warszawie? Byłam ostatnio na rozmowie dot. stanowiska bezpośredniej obsługi klienta i profil firmy prezentowany w internecie (usunięte przez administratora) trochę odbiega od tego co zostało mi przedstawione (rekruterka wspomniała coś o branży energetycznej?)

W zasadzie rozmowa była krótka, mało treściwa. Zostałam zaproszona na szkolenie... Czy ktoś z Was się orientuje czy warto i jak wg wygląda praca w tej firmie?
Zostaw swoją opinię o Centrum Sprzedaży Bezpośredniej Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Sprzedaży Bezpośredniej Sp. z o.o.