logo PHO Tom-San

PHO Tom-San

Koszalin

Opinie o PHO Tom-San

anonim 2009-02-23 16:33:35
Sympatyczny zespół ludzi
p.jas 2009-10-24 16:26:40
to prawda
wolny 2009-12-30 22:45:36
jeśli ktoś nie pracuje już w tej firmie to nie spełnial pewnie okreslonych prostych kryteriów i kiepsko pracował i właściciel go wyrzucił .
ktos 2010-01-06 07:01:09
co niektorzy pracownicy sami odchodza bo [usunięte przez moderatora] nie spelnia wymogow jako pracodawca
ktos 2010-01-06 07:01:09
co niektorzy pracownicy sami odchodza bo Tomsan nie spelnia wymogow jako pracodawca
Przedsiębiorca 2010-01-20 08:10:43
Co niektórzy chyba zapominają o polskich znakach na klawiaturze. Na tej naturalnej selekcji pracowników , żadna ze stron raczej chyba nie traci.Ja dobrego pracownika zostawiłbym w firmie za wszelką cenę. Mając jednak świadomość, że pracownik wymaga ponad swoje umiejętności a skutki jego pracy są marne pozwoliłbym mu odejść.
klijent 2010-03-26 07:01:30
kupiłem panele podłogowe w promocji ...no i okazało się że,, promocja ,, to drugi lub trzeci gatunek polecam naprawdę super
białogard 2012-07-10 22:29:29
a osoby ktore montowały drzwi -znają sie na swojej pracy owszem polecam doradzą i uspokoją
1
Razmus 2012-07-11 23:36:14
Czytajac te wpisy mam wrażenie ze robi to chyba konkurencja u mnie wykonali prace bardzo fachowo i solidnie i zamieścili się w terminie wszystko było ok a montowali podłogę i drzwi wewnętrzne dlatego polecam będę ich innym znajomym
2
Wojtek 2012-12-07 14:21:06
Pracowałem w tej firmie .Dzisiaj prowadzę własną firmę budowlaną i zrobiłem z nimi już 5 mieszkań i dwa domki w drzwiach i panelach i nigdzie u mnie nie nawalili dziwią mnie takie wypowiedzi bo wystarczy sprawdzić jak w konkurencyjnych firmach robią to jest dopiero jazda bez trzymanki .
Fazi 2013-08-19 21:13:55
Ja mam pytanie jakie są opinie na forum o firmie Tom San Koszalin jako płatniku ? Czy płacą dostawcą w terminie i czy warto z nimi handlować ?
2
leszek 2013-10-02 12:23:17
po ostatnich postach uspokoiliście mnie. mam z nimi współpracować. ludzie, którzy tam pracują są w porządku? możecie coś powiedzieć o ich zachowaniu w pracy?
Irek 2013-12-09 08:09:34
Bardzo treściwa i pomocna opinia
Zygmunt 2014-03-12 11:32:16
PHO Tom-San jest na rynku od 1993 roku, więc to ponad 20 lat, specjalizują się w montażu bram oraz drzwi. Może warto się nimi zainteresować.
marian 2014-03-13 13:32:09
Faktycznie, PHO Tom-San działa od wielu lat, ale ocenę na profilu gowork mają raczej kiepską, opinie negatywne, to może ktoś napisze, czy aby warto?
1
toby 2014-04-02 16:58:58
jak dla mnie to wystarczy, że napiszecie jaką można zarobić w tej firmie kasę, bo co do atmosfery to pewnie jak wszędzie indziej..
romy 2014-04-11 22:17:22
nie dziwne, że ocena zła. Skoro montaż to się człowiek nanosi nadźwiga to miej jeszcze potem dobre zdanie o pracy
Kamila 2014-05-05 16:08:43
Mam inne pytanie .Czy Ktoś w tej firmie montował okna firmy Oknoplast ?
Chodzi mi jakich mają montażystów ?
Mika24 2014-05-06 22:18:38
Ok ja montowałam okna, montażystów od okien mają Ok. Drzwi też matują dobrze zależy tylko na jaką ekipę trafisz. Ja byłam z całości zadowolona
mika24 2014-05-06 22:21:20
Montażystów od okien mają OK, drzwi też dobrze wstawiają tylko zależy na kogo trafisz:)))
Leszek 2014-05-31 01:04:43
Może zamiast o usługach PHO Tom-San to napiszecie jak traktuja pracowników, bo to miejsce, gdzie ludzie szukaja pracy. Pozdrawiam.
sergiej 2014-08-25 19:50:33
PHO "TOM-SAN" istnieje na rynku od 1997 roku, także mają juz troche doświadczenia w branży. Specjalizują się w sprzedaży i montażu głównie drzwi ( wejściowych do domów i mieszkań, specjalistycznych (tj. drzwi antywłamaniowe , drzwi przeciwpożarowe, drzwi o izolacyjności akustycznej itp.), wewnętrznych, szklanych,drzwi przesuwnych itp.).
Montażysta 2014-10-08 11:58:00
Byłem montażystą w firmie TOM-SAN, do dnia dzisiejszego nie dostałem należnych mi pieniędzy! O wypłatę zawsze wszyscy musieli się prosić, wypacana była z 2-3 tygodniowym opóźnieniem! Zatrudniają na umowę śmieciową, a pozostałą kasę wypłacają pod stołem! Nie polecam! Większość z którymi montowałem odeszli!
2
karol 2014-10-21 16:05:40
Zwracam honor dzisiaj zamontowali drzwi z ekipy jestem
bardzo zadowolony
Białogard Nina 2014-11-14 21:50:39
Zdecydowaliśmy się na okna firmy Oknoplast konkretnie Winergetic .Mam pytanie czy jest szansa abym dostała okna w tej firmie terminowo ponieważ w styczniu mam umówionych elektryków ? (usunięte przez administratora) .Ktoś zamawiał u nich okna Oknoplastu? Bardzo proszę o opinie co do samej firmy i ich montażu .
JR 2014-11-15 08:56:58
Zawsze możesz zadzwonić do fabryki jak się ma twoje zamówienie . Ja bym tak zrobił.
1
Czupi 2014-11-20 09:46:11
ja jestem zainteresowany zamontowaniem przez nich bramy wjazdowej, mają w realizacjach kilka ciekawych pozycji - ktoś wie jak sobie z tym radza? Widziałem, że mają bramy HORMANA.
Czupi 2014-11-20 09:46:12
ja jestem zainteresowany zamontowaniem przez nich bramy wjazdowej, mają w realizacjach kilka ciekawych pozycji - ktoś wie jak sobie z tym radza? Widziałem, że mają bramy HORMANA.
Jaqopo 2014-11-20 14:25:13
Jak mają w realizacjach to zawsze można potwierdzić, ale to dobra podstawa żeby zaufać. Zawsze masz gwarancje itd. Ja jestem ciekaw jak u nich z naborem na nowych pracowników, czytałem, że pieniążki dobre:D
Howk 2014-11-20 16:41:39
Pieniążki to dzisiaj podstawa, nikt nie chce pracować za 1200 więc dobrze jak dają też możliwość rozwoju dla pracowników.
Szpiegov 2014-11-21 14:42:00
Nie wierzę, że tak to może przejść bez odzewu, dzwoniła tam Pani? Albo fatygowała się osobiście? Brzmi to wszystko podejrzanie. Są w końcu również opinie pozytywne o tym sklepie, wiec nie może być tak że się zapadli pod ziemie jak dalej mają sklep:P
Trzeba korzystać ze wszelkich możliwych środków kontaktu z firmą, są w końcu zobligowani pomóc klientowi.
Olpoa 2014-11-24 10:55:31
Czy może ktoś powiedzieć jak firma radzi sobie pod kątem zatrudniania pracowników i wynagrodzenia? Jakie są etapy rekrutacji?
niiigo_itt 2014-11-24 16:06:19
Myśle, że najlepiej będziesz jak zadzwonisz do ich biura obsługi. Pwnie sporo zależy od tego jakie masz doświadczenie i na jakie stanowisko celujesz. Słyszałem, że pracownicy mają całkiem dobre warunki pracy a i grupa zawiązuje się przyjemna do współpracy.
PatricS 2014-11-25 10:33:31
Dobra, szybkie pytanko. Czy jest szansa dostać się tam do biura. Wcześniej pracowałem na magazynie budowlanym jako szef zmiany ale teraz szukam miejsca gdzie mi lepiej zapłacą:)
majCher 2014-11-25 15:49:49
Widzę, sporo frustracji w niektórych wpisach. Osobiście mam dobre doświadczenia z tą firmą i uważam, że zawsze trafi się jakiś ninezadowolony klient. Mamy dzisiaj tak bogatą ofertę różnych firm budowlanych, że nit nam nie karze przystępować na niechciane warunki współpracy:) Sam pracowałem przez wiele lat jako kafelkarz i wiem jak często klienci starają się na sam koniec udać wielkie niezadowolenie żeby jeszcze spuścić im z ceny:P najczęściej bogacze:D
JPPPhack 2014-11-26 09:20:23
W odpowiedzi, na pytanie o zarobkach i stanowiskach. Wiem, że na poczatek i tak będziesz miał okres próbny.
Koala 2014-11-27 11:15:25
Na pewno tak będzie, ale nie martw się bardzo fajni goście tam pracują. Poznałem kilku na wymianie okien i byli na prawdę znającymi się na rzeczy facetami.
Oslopat 2014-11-28 16:21:11
Dzisiaj wszyscy mają postaw, że za pomyłkę kogoś coś mi się należy co potrafi być bardzo zgubne. Zgadzam się, że usługi i handel to najtrudniejsza obecnie działka, gdyż największy jest procent wszelkiej maści protestów.
1
ManyO 2014-11-30 21:09:06
I taka firma jeszcze istnieje ?
Koszal 2014-12-02 10:01:03
Tak istnieje, są z Koszalina - przynajmniej tak mówi stronka:)
maj-k 2015-01-17 08:56:21
Zamawiałam i montowałam Drzwi wejściowe z klatki do miszkanie i jestem bardzo zadowolona. Szybko ,sprawniw i czysto co jest nie bez znaczenia
ak 2015-02-10 20:58:04
Tom-San Koszalin istnieje od 1997r.
Aplle 2015-02-23 15:04:43
O Tom-San mozna napisać tylko jedno katastrofa. Nikomu nie polecam.
1
tyran 2015-03-15 11:36:28
podobno splajtowali salon nieczynny od 26 lutego :)
1
Witek 2015-04-09 08:40:11
Żaden pracownik wypłaty nie dostał , montażyści jeszcze faktury obciążające za sprzęt. Właściciel do końca doił gdzie mógł.
Życie ponad stan kiedyś musi się skończyć tak czy inaczej. Teraz uciekanie po kątach.I wszystko niby przez nieuczciwych kontrahentów. Bzdura
1
leo 2015-12-17 19:29:08
serio splajtowali? az nie chce sie wierzyc. fakt slyszlalam ze byly jakies opoznienia co do wyplat ale to chyba sie poprawilo, fakt w wielu firmach czasami spoznia sie chwilowo wypplata.
Zostaw swoją opinię o PHO Tom-San - Koszalin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHO Tom-San